Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tu przydałaby się diagnoza specjalisty...

Ukryta Zawartość

Kolega spotyka kolegę.

-przechodząc wczoraj wieczorem pod oknami słyszłem u was niezłą drakę, teściowa?

-tak, a na końcu przyszła do mnie na kolanach!

-to wtedy jak mówiła: wyłaź spod tego łóżka, tchórzu!?

Dziwi mnie brak humoru w formie ostrego odzewu, gdy ktoś zakłada temat "recabling słuchawek".

Pierwsza myśl to: refucking.

Megadeth - A House Divided  🤘SENJUTSU🤘  α  Ω  β  λ  μ  ∅  ½  ²  €  $  π  Ⅵ Ⅵ Ⅵ  TWOYASTARA OF DEATH; TURBO - Blizny [2025]

państwo faszystowskie tworzyło się z dnia na dzień, najważniejsza była walka z Ruskimi i zmiana nazw ulic, stawianie pomników, wsadzanie do kryminału kogokolwiek

Co bierzesz ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Jestem zdruzgotany.

Nie odpuściłem ani jednego odcinka, a tu masz:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Co bierzesz ?

Nic, mam za dobrą pamieć i nie zapomniałem co ta banda nierobów i cymbałów naszkodziła temu krajowi przez 2 lata rządów, PiS-LPR-Samoobrona. Takich szkodników chyba w historii tego kraju nie było u steru. nic kompletnie nic i same długi. Pamiętasz czy miałeś 10 lat i drapałeś się po jajach w piaskownicy a teraz masz już dowód i możesz głosować na Krowina albo innych debili którzy są fajni na tę chwilę??? :-) Jeśli masz więcej niż 30 lat to zacznij brać bilobil albo inne gów..o na pamięć bo nie długo będziesz leciał ze sraczką do kibla i siadając zapomnisz po kiego tu przyleciałeś :-)

Edytowane przez thrak

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Humor audiofilski

6867_4994.jpeg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

wsadzanie do kryminału kogokolwiek

I slusznie. Nastepny dwa razy sie zastanowi zanim za***rdoli 10 mln zl bez zadnych konsekwencji.

?👈

Ponieważ nie będą transmitować Mody na sukces okropnie zdruzgotany wpadłem na pomysł aby sobie go w całości ściagnac na kompa; co Wy na to ;)

Edytowane przez ASURA

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Kurcze, marzy mi się taka reaktywacja:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ponieważ nie będą transmitować Mody na sukces okropnie zdruzgotany wpadłem na pomysł aby sobie go w całości ściagnac na kompa; co Wy na to ;)

33kvcs5.gif

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Ciekawe, ilu ludzi popełni samobójstwo z rozpaczy. Przez 20 lat śledzili losy bohaterów, którzy przez ten czas stali się jakby ich drugą rodziną, a może nawet pierwszą. I teraz nagle dostają wiadomość, że familia sukcesu zostaje odesłana do niedostępnej dla żywych krainy wiecznych transmisji wszystkiego.

W sumie to nie jest śmieszne ale nigdzie indziej nie pasuje. Znalazłem i się dzielę :-)

10351407_10204979391945474_3733089024302484130_n.jpg?oh=f01a79a69f8a1bdca9f2a8e27c120e1c&oe=54D1EBF6

Z cyklu: nigdy nie zasypiaj na imprezie

0_1_60043_Pamiatka_z_imprezy_przez_Typowy%20Skurwiel.jpg

0_1_59994_Czacha_dymi_przez_pszemeg.gif

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.