Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

CcnlvabWEAACGsY.jpg

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Gość masza1968

(Konto usunięte)

CcnlvabWEAACGsY.jpg

Gdzieś Ci wcięło resztę komunikatu?

To ja Ci znajdę...

Szef Rady Europejskiej Donald Tusk zaapelował w czwartek do osób rozważających podróż do Europy w celach zarobkowych, by zrezygnowały z tego zamiaru. Grecja i inne kraje europejskie będą uniemożliwiać migrantom ekonomicznym przejazd tranzytem - ostrzegł.

- Apeluję do wszystkich potencjalnych, nielegalnych migrantów zarobkowych, niezależnie od kraju ich pochodzenia: nie przyjeżdżajcie do Europy, nie wierzcie przemytnikom, nie ryzykujcie życia i pieniędzy - oświadczył Tusk po spotkaniu w Atenach z premierem Grecji Aleksisem Ciprasem.

Żeby dzieciom na onkologii raczek jakoś tak milusio się kojarzył :-)

a966b52086a7.jpg

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

To ja Ci znajdę...

Szef Rady Europejskiej Donald Tusk zaapelował w czwartek do osób rozważających podróż do Europy w celach zarobkowych, by zrezygnowały z tego zamiaru. Grecja i inne kraje europejskie będą uniemożliwiać migrantom ekonomicznym przejazd tranzytem - ostrzegł.

- Apeluję do wszystkich potencjalnych, nielegalnych migrantów zarobkowych, niezależnie od kraju ich pochodzenia: nie przyjeżdżajcie do Europy, nie wierzcie przemytnikom, nie ryzykujcie życia i pieniędzy - oświadczył Tusk po spotkaniu w Atenach z premierem Grecji Aleksisem Ciprasem.

To jeszcze smieszniejsze.

Gdyz 3/4 osob ktore tu przyjezdza, przyjezdza w takim celu. Tylko tu nawet nie chodzi o zarobek, gdyz oni w wiekszosci nie nadawaja sie do pracy w Europie, a o socjal - dla nich to dzizja. Myslisz ze oni sie tego posluchaja. LOL.

Edytowane przez DawidM

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

stare ale może ktoś nie widział ( ;

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

A do czego ty się nadawajesz?

Bo do pisania w ojczystym (?) języku - na pewno nie.

Oj tam... pewnie żartem tak napisał. :)

Ja też lubię sobie często powiedzieć: przyszłem, wziełem, pierdłem... itp. ;-)

No, kurna - zaś błąd!

Jeśli już - piszemy: "pszyszłem, wzionem, pierłem", kruca bomba!:-)

No, kurna - zaś błąd!

Jeśli już - piszemy: "pszyszłem, wzionem, pierłem", kruca bomba!:-)

Dwukrotnie, cobyś se utrwalił!:)

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

a tak umicie??? - nowe kroki na dyske :) uwaga bo ryje beret :)

Ukryta Zawartość

Jasne, że umimy. To tradycyjny taniec faceta na polskim weselu po północy. Oczywiście chodzi mi o te gracje ruchów faceta od tyłu - nie o to podskakujące straszydło.

Ukryta Zawartość

To ja Ci znajdę...

Jedno i to samo. Śmiech na sali tu i tu.

Jasiu tełoretyk jeden

tu macie PRAWDZIWEGO praktyka :)

zabiła mnie skromność tego człowieka

"ale kimże byłem, żeby odmawiać propozycji „szybkiego numerka” –" :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

z serii - co się zobaczyło nie da się odpatrzeć :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

z serii - co się zobaczyło nie da się odpatrzeć :)

Ukryta Zawartość

hehehehehe dobre, pamiątka na całe życie

Ukryta Zawartość

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Masz coś do żarcia? ;-)

12088235_10153628757938486_8395434781755238155_n.jpg?oh=e88fe3456a4e648c64272a51a3c88b58&oe=5754C01D&__gda__=1465706535_b7a4e2fb58d890afb957cb1e602fbb5b

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

help :)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

12715532_1580352598952219_4799800766657436031_n.jpg?oh=6939a4af594101594f43be5bc8cad5b8&oe=5793DD2A&__gda__=1464849728_bbfd97e5d6b230a389ffab7e332aa427

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.