Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

allegro:

"...posiada orginalnom skrzynie fiatowskom 4 biegowom a nie tak jak niektóre egzemplarze ze skrzyniom polonezowskom ma orginalnom tapicerke skórzanom razem z fotelam i kanapom kture nie są wytarte posjada orginalne radio na miejsce radia posjadam orginalnom zaslepke ma tez orginalnom apteczke z 1986roku ma orginalne dywaniki opony majom około 90 % bieznika..."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

opis zaiste żałosny, ale autko wygląda na zadbane i chętnie bym się nim "karnął" - bo duży fiat to był mój pierwszy samochód i trochę miałem z nim różnych przygód ...

Ocasek - odeślij wafelka do producenta razem ze zdjęciami.

Kiedyś podobną rzecz z flakami zrobiła moja babka - zamiast gęstych flaczków była jakaś wodnista breja - napisała list do producenta i w odpowiedzi z przeprosinami dostała kilka kilogramów flaczków ;)

• Redaktorzy

Fiat wersja MR, więc kolekcjonersko mało warta. Zdjecia tak słabe, że niewiele da się powiedzieć o rzeczywistym stanie wozu. Rozczuliła mnie ta "skóra" na siedzeniach (w opisie).

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Otoz jozwa nie jest to wersja MR tylko tzw FSO 1500. Przypominam kolejnosc: 1. kanciasty fiat na wloskich czesciach w wersji 1300 i 1500 2. wersja MR 3. FSO 1500.

"A w roku 1975 wszedł w marcu nowy model, nazwany potocznie MR który poprawił wygląd podstarzałego już polskiego fiata 125p. Roczniki 1975 i z początku 1976 charakteryzowały się świetnym tylnym mostem jugosłowiańskim. który w połowie 1976 zastąpiono niedopracowanym mostem FSO-wskim. Po 1977 roku fiaty zaczęły tracić swój dawny urok..."

Źródło - Andrzej Władyka 'Fiat' z 1977r.

http://www.autofilmy.info/samochody-u-ywane/fiat-125p.html

post-1457-100006677 1220116095_thumb.jpg

post-1457-100006678 1220116095_thumb.jpg

post-1457-100006679 1220116095_thumb.jpg

• Redaktorzy

Słusznie, to jest najpóźniejsza wersja, z dodanymi bocznymi migaczami od poldka. Tak czy inaczej, naprawdę wartościowa jest tylko wersja pierwsza, oraz wersje rajdowe z silnikiem (o ile pamiętam) 1800 i 2000.

Spotyka się dwóch facetów:

- Skąd masz taki super rower?

- Wiesz, wczoraj spotkałem piękną kobietę jadącą tym rowerem, na mój widok zatrzymała się, rozebrała do naga i mówi: "Bierz, co chcesz!", więc wziąłem rower.

- Mądry wybór, ubranie pewnie by nie pasowało...

Arabski dyplomata odwiedza po raz pierwszy Stany Zjednoczone. Jest na obiedzie w Departamencie Stanu. Wielmożny Emir nie był przyzwyczajony do soli w amerykańskim jedzeniu (frytki, sery, salami, ryby itp.) i ciągle wysyłał po szklankę wody swojego służącego Abdula. Raz za razem Abdul znikał i pojawiał się ze szklanką wody, ale po pewnym czasie wrócił z pustymi rękami.

- Abdul, synu zwiędłego wielbłąda, gdzie moja woda?! - żąda wyjaśnień Wielmożny Emir.

- Najmocniej przepraszam, o Najjaśniejszy! jąka się nieszczęsny Abdul - Ale jakiś biały człowiek siedzi na studni.

Maly Jasio pyta sie mamy:

-mamo,Po co sie malujesz

-Zeby ladnie wygladac

Jasio odpowiada:A kiedy to zacznie dzialac?

kilka rasistowskich ( nie popieram, ale pośmiać się można ):

Co mówisz jak widzisz lewitujący telewizor w ciemnym pokoju?

puść to czarnuchu.

Co będzie jak skrzyzuje się czarnucha z ośmiornicą?

Nie wiem, ale zajebiście szybko będzie bawełne zbierało.

Czym różni sie clu clux clan, od obuwia Nike?

jedno i drugie sprawia, że murzyni szybciej biegają.

Skoro na fiaty zeszło to dorzucam swojego. Co prawda troche mi rdzewieje, ale ciągle jeżdżę a na przybutowanie spod świateł nie mogę narzekać. W trasie poleciał 152 na gazie, a u kolegi obok w VW było 165, więc nie wiem który licznik dobrze pokazywał.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

hahaha niedowiarki mam te kolumny od wielkanocy kupiłem w biedronie za 199zł w pokoju o 22m2 podpięte są pod Yamaha AX-596 cdJVC XL-v252 i efekt jest taki ze pobiły na ryj kolumny marki VOX mojego kolegi i b&w z seri 603 s2) :D są to kolumny przerewelacyjne jak na tą kategorie cenową aż sam byłem zaskoczony,spodziewałem sie gówna typ VC a tu miłe zaskoczenia, zaskakująca dbałość o szczegóły przy wykończeniu jak na chińską tandetę no wyglądem kolumny za prawie 4000-5000 tysi a dźwiekiem walą konkurencje do 2000 na spokojnie:) kto nie wierzy zapraszam na odsłuch:) kolumny doskonale idą z muzyką Jarra i Vangelisa (płyta z muzyką z filmu 1492 wyprawa do raju szła REWELACYJNIE,aż sie włosy na głowie jeżyły,a jak wiadomo jest dosyć trudna dla sprzetu) czy też Isao Tomity,idealnie radzą sobie z kawałkami popowymi i z dziedziny disco, natomiast odczuwa sie pewne braki średnicy w muzyce jaką np reprezentuje chór Aleksandrowa,może cie pisać ze sie nie znam czy mam skaleczone uszy ale za 199zł jest to sprzet rewelacyjny:) nie wiem jak z jakością w tej parti,wiem że dostawa "wielkanocna" była warta tych pieniędzy:) naprawde kupić coś za 199zł co sprawia lepszą radosć z odsłuchu niż B&W

aaa firma to IMAGO ACOUSTC

Ps: jedna rzecz mnie rozgromiła w opisie kolumn na instrukcji obsługi cytuję "obudowy kolumn zostały wykonane ze specjalnego ANTYMAGNETYCZNEGO mdf-u" :D:D:D

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

To dopiero jest mistrzowskie...

LINK:

Ukryta Zawartość

post-20031-100006395 1220357962_thumb.jpg

post-20031-100006396 1220357962_thumb.jpg

post-20031-100006397 1220357962_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czyba całkiem niedrogo - 400 zł za drukarkę do druku banknotów .... ciekawe czy wydruk testowy jet gratis?

Ukryta Zawartość

Może zrobimy zrzutkę na takie cudo?

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.