Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

"No i szpilka dostał wpierdziel od doradcy finansowego :-) Super !!! "

sittek , Ty też należysz do tych którzy myślą że jak sąsiad złamie nogę to im się będzie lepiej chodziło?

Nie żebym przepadał za Szpilką ale nie mam przyjemności z tego że komuś coś w życiu nie wyszło.

Edytowane przez Pedros

Trafił facet do szpitala. Podają obiad - kęs chleba, ćwierć pomidora, pół jajka i łyżkę kaszy. Facet pyta salowej:

- Ma pani może znaczek pocztowy?

- A po co panu?

- Poczytałbym coś do obiadu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

f20b8d6d9224.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez malikali
Gość maniekn274

(Konto usunięte)

Rolnik miał konia który był bardzo smutny.

Zaproponował trochę grosza osobie która go rozweseli.

Trafił się gość-wszedł do stajni,po 2 min wyszedł a koń zaczął rżeć ze śmiechu.

Trwało to już tydzień,rolnik tego hałasu miał już dość-i znowu zaproponował w ogłoszeniu porę złoty ,kto mu konia uspokoi.

Przybył ten sam gość-wszedł do stajni,po 2 min wyszedł i koń cichy,smutny z głową opuszczoną przy żłobie znowu smutny stoi.

Rolnik pyta- panie jak pan żeś to zrobił że on wcześniej był taki smutny,a po pana wyjściu tak się zaczął śmiać i rżeć.

Ano powiedziałem mu że mam większego .......

Na to rolnik-no to nie dziwię się że on tak rżał.

A potem jak pan wszedłeś,to co się stało że przestał rżeć i jest znowu smutny....

No wtedy to już mu pokazałem...... :)

Szpilka na wesoło

Jak to możliwe, ze dumnego przedstawiciela Białej Rasy Panującej, zawodowego kibola pobił czarny człowiek?? Skandal!

też wesoło ale trafniej

Jak sobie pomyślę,że startował do Kliczki,Adamka,a dostał od bankiera,który musiał wziąć urlop,żeby oklepać polskiego"miszcza",to mnie śmiech rozp..la:)

sittek , Ty też należysz do tych którzy myślą że jak sąsiad złamie nogę to im się będzie lepiej chodziło?

Nie żebym przepadał za Szpilką ale nie mam przyjemności z tego że komuś coś w życiu nie wyszło.

Mam nadzieję, że niedługo będzie na fali, bo żenująca jest to osoba. Nawiasem mówiąc takiego prostaka dawno nie widziałem i nie słyszałem. Jego boks nie ma nic wspólnego ze sportem i człowiek ten co rusz przynosi nam wstyd, i to nie na ringu, ale poza nim.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Numer z gołębiem Remi'ego niezły. Nadal jednak radar jest nie do pobicia. Wersja skrócona:

http://www.youtube.com/watch?v=JSlh5vrevkQ

Nadal jednak radar jest nie do pobicia.

Gość powinien dostać za to jakąś nagrodę od policji, bądź co bądź znacząco przyczynia się do poprawy bezpieczeństwa ruchu drogowego :-)

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Ja się wypowiedziałem.

Widziałem masakra! Śmiem nawet twierdzić, że na ucho uzyskałbym charakterystykę o niebo lepszą.

Edytowane przez malikali

Za to śmieszne bardzo było to czego te kolumny wcześniej nie walcowały i jaki to z Pana Darka talent jest niebywały,

że z Ping Pongów za niecałe sto złotych wymodził paczki bijące na głowę wszystko inne w zasięgu wzroku.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Za to śmieszne bardzo było to czego te kolumny wcześniej nie walcowały i jaki to z Pana Darka talent jest niebywały,

że z Ping Pongów za niecałe sto złotych wymodził paczki bijące na głowę wszystko inne w zasięgu wzroku.

Walcowały! Pamiętam te wpisy..bas z pierdzingów lepszy niż z Velodyne! Dopóki HQ nie podgłosił hehe. Śmiech to zdrowie więc niech wątek trwa nadal. Głosniki będą wymienione na jakies pewnie przypadkowe pearlessy. Powalcują pewnie chwilę..

;)

Ukryta Zawartość

Dobre:)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.