Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

żarty z brodo

bearded_women_by_dialandis-d57bxn9.jpg

Edytowane przez thrak

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Kiedyś rozpoczną śledztwo w sprawie morderstwa wyławiając marzannę...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Zara, zara...

Nogę wyłowiono 12 stycznia a 16 stycznia ustalono, że to proteza?

"Nogę w Wiśle niedaleko Leoncina na Mazowszu znaleziono kilka dni temu. Dziś prokuratura ustaliła, że to jednak tylko proteza. Wszczęte śledztwo zostanie umorzone."

Czy tam debile pracują czy takie doskonałe protezy teraz się produkuje?

:)

No cztery, przeprowadzano nawet ekspertyze czy została urwana czy odcięta.... Ekspertyza wykazała, że odcięta i mieli już ją słać na badania DNA...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Król Europy nieco zmieszany"

To było przecież do przewidzenia. Zobaczycie to jest dopiero początek tej szopki. Widzicie te uśmieszki politowania jak ten chłop wychodzi z siebie plotąc jakieś bzdury, regułki wyćwiczone. You know :)

Ale mu gul skoczył. Ale ubaw :) Przecież to cep, co potrafi tylko kłamać i wypowiadać wyćwiczone regułki.

Ależ ma ciętą ripostę ten Tuskus. A dajta mu ludzie spokój, chłop się nie wyspał, siedział całą noc na Facebooku, co będzie po próżnicy dyskutował. Dwa tysiące się należy.

Dodam jeszcze że ja mogę być cepem. Ale jeśli wiem że jestem cepem, to się nie pcham na poważne stanowiska, które wymagają ode mnie profesjonalizmu i fachowości, jak i dużej inteligencji. Temu panu przez małe "p" na pewno tego brakuje. Zobaczycie rodacy, jak nic będzie kompromitacja (już jest). Mam szczerą nadzieję że ten pan figurant vel kłamczuszek z całych tych nerwów i wstydu który jeszcze przed nim, szybciutko osiwieje lub wyłysieje i nabawi się nerwicy. Tak kończą bezwzględni karierowicze. Najważniejsze że kasa jest, a że twarzy nie ma to przykre.

Przede wszystkim jeśli nie czuje się na siłach wypowiadać po angielsku powinien mówić po polsku - tam siedzi armia tłumaczy, którzy jego myśli wyrażą precyzyjnie i zwięźle, w każdym języku.

Powrót po dłuższej przerwie...

Tusk ma szansę. Mentalnie większość parlamentarzystów z Brukseli przypomina Nasz rodzimy Teatrzyk PO+PSL, czyli rządzi filozofia: dużo gadajmy, nic nie róbmy.

Dodam jeszcze że ja mogę być cepem. Ale jeśli wiem że jestem cepem, to się nie pcham na poważne stanowiska,

które wymagają ode mnie profesjonalizmu i fachowości, jak i dużej inteligencji.

No i dlatego nie nadajesz się do polityki człowieku. Nawet nie próbuj. ;)

Moim zdaniem on nie czuje się na siłach do piastowania tego stanowiska jak i poprzedniego.

Nie masz racji. On się doskonale nadaje na to stanowisko. Jest tak ubezwłasnowolniony, że zrobi wszystko co mu każą. I o to w tym biznesie chodzi.

Edytowane przez Mrok

..., polityk- 4 lata :)

W Polsce nie, w Polsce 10 lat, a potem się reinkarnuje bez końca, bo ten naród tak lubuje się w nieprawości i cwaniactwie że zombie tutaj się odradzają.

Edytowane przez Piotr_1

Jak nisko musi schodzić bas w słuchawkach, żeby poruszyć takie " narządy słuchu " ?:-))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez AL

Smuga cienia spowija..;-)

Początek roku, car Putin przychodzi do wróżki z pytaniem jaka to świetlna przyszłość czeka matuszkę Rosję

Ta rozkłada karty, zerka, i bardzo zaniepokojona mówi, że straszna wojna będzie z Polską !!

Putin wcale nie zdziwiony, mówi że doskonale o tym wie, bo przecież sam ją rozpęta

Ale pyta dalej, powiedz mi wróżko po ile euro będzie w Moskwie w tym roku ?

Wróżka jeszcze raz rozkłada karty, zerka, patrzy... i mówi

- No, jak widzę, to chyba będzie po pięć złoty za jedno euro !!

Uhu, to tvp info ma niezłych analityków sektora bankowego :-)))

10427334_893654893998912_6138806443235593718_n.jpg?oh=de0f9a9e0b171e943b17f7dabf03932a&oe=552AF0E5&__gda__=1432921043_b90a652b975dc873da91ce355bdffd50

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

krul europy nieco zmięszany...

Czemu ten Farrage tak się martwi ? Przecież jak Tusk zacznie działać to z Europy też ludzie pouciekają i z Angli Polacy też . AAAAAAA sory on już wie że Tusk właśnie nic nie zrobi in plus tylko będzie bełkotał frazesy .

Edytowane przez jacm

Znalezione w sieci :-)))))

10338861_893524807345254_4626841001575698397_n.jpg?oh=64039551f307480d8cb188517c6307b8&oe=55595793&__gda__=1432631851_6cfddef40772e7cf9ba8e3a38e673317

Edytowane przez palton

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.