Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+

Ponoć muzyka łagodzi obyczaje...

W Dąbrowie Górniczej uczeń pewnej szkoły muzycznej terroryzuje kolegów i koleżanki. Bije, opluwa, poniża, grozi, zabiera jedzenie, zamyka w szafkach bądź okalecza. Robi na co tylko przyjdzie mu ochota. Nie tylko na przerwach, często w klasie i w trakcie obecności nauczyciela. Rodzice poszkodowanych dzieci zaczynają nagłaśniać sprawę gdzie się tylko da, gdyż twierdzą, że szkoła nic sobie z tego nie robi. Kilkoro już przeniosło swoje pociechy do innych szkół. A co na to sama szkoła...?

Dyrektorka twierdzi, że szkoła podjęła wszelkie kroki jakie powinna była podjąć - nie ma więc sobie nic do zarzucenia. Po pierwsze ucznia nie usuną ze szkoły. Nie ma takiej potrzeby. Po drugie między innymi poproszono mamę tego złego ucznia aby zapisała go na wizytę w poradni psychologiczno-pedagogicznej; zorganizowano też kilka spotkań z rodzicami na których dowiedzieli się oni, że... "nie wolno robić nagonki na ucznia", oraz, że "wszyscy uczniowie mają ze sobą współpracować", tudzież "nie wolno rozdzielać bijacych się dzieci, a nawet jeśli jeden drugiemu czasem przywali, to jest to potrzebne" (!).

Ja się uśmiałem, a Wy?

Ponoć muzyka łagodzi obyczaje...

W Dąbrowie Górniczej uczeń pewnej szkoły muzycznej terroryzuje kolegów i koleżanki. Bije, opluwa, poniża, grozi, zabiera jedzenie, zamyka w szafkach bądź okalecza. Robi na co tylko przyjdzie mu ochota. Nie tylko na przerwach, często w klasie i w trakcie obecności nauczyciela. Rodzice poszkodowanych dzieci zaczynają nagłaśniać sprawę gdzie się tylko da, gdyż twierdzą, że szkoła nic sobie z tego nie robi. Kilkoro już przeniosło swoje pociechy do innych szkół. A co na to sama szkoła...?

Dyrektorka twierdzi, że szkoła podjęła wszelkie kroki jakie powinna była podjąć - nie ma więc sobie nic do zarzucenia. Po pierwsze ucznia nie usuną ze szkoły. Nie ma takiej potrzeby. Po drugie między innymi poproszono mamę tego złego ucznia aby zapisała go na wizytę w poradni psychologiczno-pedagogicznej; zorganizowano też kilka spotkań z rodzicami na których dowiedzieli się oni, że... "nie wolno robić nagonki na ucznia", oraz, że "wszyscy uczniowie mają ze sobą współpracować", tudzież "nie wolno rozdzielać bijacych się dzieci, a nawet jeśli jeden drugiemu czasem przywali, to jest to potrzebne" (!).

Ja się uśmiałem, a Wy?

a ja wcale :(

DIY to przyjemność grzebania w sprzętach.

18+

Co górnicy robią na dole...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
krawczyk_po_godzinach_2014-08-22_10-39-21.jpg

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

a09c7c69a1f683826a863b4592ded555.jpg

4dbc185d76cf69ff5d4211a71e7b026f.gif

Edytowane przez parantulla
Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Kiedyś dawno temu czytałem o takim przypadku w USA gdzie facet leczył zęba. Efekt był taki, że w śpiąc słyszał muzykę. Okazało się , że użyty materiał plomby działał jak półprzewodnik i w połączeniu z nerwem zęba odbierał silną lokalną stację radiową. Więc wniosek  z tego taki, że to nic nienormalnego.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) kable to przy tej bajce pikuś.Naskrobane wirtualnie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez hafis

It doesn't matter what we're losing,

It only matters what we're going to find.

Środek nocy, z baru wychodzi nawalony facet i chce iść do domu. Nogi odmawiają mu posłuszeństwa. Pod barem stoi jedna taksówka, więc facet sprawdza swój portfel i wylicza, że ma 15 zł. Podchodzi do taksówkarza i pyta:

- Panie ile za kurs na Sienkiewicza?

- o tej porze to 20 zł.

- a za 15 nie da rady?

- za 15 nie opłaca mi się się silnika odpalać.

- Panie niech Pan się zlituje, późno jest, zimno jest, ja jestem wcięty do domu daleko.

- facet spadaj i nie zawracaj mi głowy.

Więc nie było wyjścia facet poszedł do domu pieszo. Następnego dnia idzie ten sam facet ulicą i widzi długą kolejkę taksówek a na samym końcu kolejki stoi ten niemiły taksówkarz. Facet podchodzi więc do pierwszej taksówki i mówi:

- Ile za kurs na Sienkiewicza?

- 20 zł - mówi taksówkarz

- ja dam Panu 50 zł za kurs ale w czasie jazdy zrobi mi pan loda.

- spadaj zboku bo zaraz ci dowalę.

facet podchodzi do 2 taksówki

ile za kurs na Sienkiewicza?

-20 zł -mówi taksiarz

- ja dam Panu 50 zł za kurs ale w czasie jazdy zrobi mi pan loda.

- spadaj zboku bo nie ręczę za siebie.

facet podchodził do każdej taksówki i sytuacja się powtarzała. Podchodzi do ostatniej - tej spod baru- i mówi do kierowcy.

- ile za kurs na Sienkiewicza?

- 20 zł mówi taksiarz.

- ja dam Panu 50 zł za kurs pod warunkiem że ruszy pan powoli i pomacha do wszystkich swoich kolegów taksówkarzy

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.