Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Jezuuu! Będę miał rano zakwasy ze śmiechu normalnie :)

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

No i jakaś k.. wrzuciła filmik do wersji dla dorosłych a to przecież przedszkolaki z jednym zębem na przodzie opowiadały.

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Ruski mistrz spawania :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

-Sporo

-Przyjęłam to jakoś na klatę... Marysiu...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kupiłbym

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez tommarkus47

Jak nie masz remizy, to Ci po co?

Przecież do salonu nie weźmiesz, bo ten kolor jest już passe.

Zapytaj lampy. Lampa bucha to Cię wysłucha! - powiedzonko dziecięce

I tak umrze od kleszcza.

Spokojnie, są szczepienia od chorób roznoszonych przez kleszcze ;-) tylko jeszcze nie ma sezonu na epidemię :-) dziwne że leśnicy olewają te szczepionki ;-)

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

<br />Spokojnie, są szczepienia od chorób roznoszonych przez kleszcze<br />
<br />nie ma szczepionek na choroby przenoszone przez kleszcze<br />

Obaj panowie macie trochę racji - jest szczepionka np. na odkleszczowe zapalenie opon mózgowych , a nie ma na boreliozę (tę polską odmianę bo w USA jest).

Strasznie potrafi ta choroba ludzi pokręcić także wizualnie, na przykład brak kontroli nad poszczególnymi mięśniami . Widziałem ładną dziewczynę która uśmiechając się nagle dostawała grymas skrzywienia. Kwaśny uśmiech to łagodne określenie raczej był to grymas satyra. Rozmowa z nią przestawała być zrozumiała. I pomyśleć że nastąpił wzrost tej choroby przez interwencję człowieka w środowisko i podawanie lisom szczepionki przeciw wściekliźnie. Lisy są bardzo dużym roznosicielem kleszczy, wzrost ich populacji z racji neutralizacji wścieklizny przyczyniło się wzrostowi ilości kleszczy.

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Strasznie potrafi ta choroba ludzi pokręcić także wizualnie, na przykład brak kontroli nad poszczególnymi mięśniami . Widziałem ładną dziewczynę która uśmiechając się nagle dostawała grymas skrzywienia. Kwaśny uśmiech to łagodne określenie raczej był to grymas satyra. Rozmowa z nią przestawała być zrozumiała. I pomyśleć że nastąpił wzrost tej choroby przez interwencję człowieka w środowisko i podawanie lisom szczepionki przeciw wściekliźnie. Lisy są bardzo dużym roznosicielem kleszczy, wzrost ich populacji z racji neutralizacji wścieklizny przyczyniło się wzrostowi ilości kleszczy.

O, nie wiedziałem o tym. Muszę zgłębić temat szczepień lisów, z tego co wiem to sezon na nie jest 24/7 cały rok, bo są oficjalnie uznane jako szkodniki.

Wczoraj uciekł nam pies i wrócił dopiero po kilku godzinach. Efekt - po wyczesaniu żona wyciągnęła z niego z setkę kleszczy... W czasach kiedy wypalano łąki nie było aż tyle tego badziewia...

Zeszliśmy z tematu.

Nie puszczajcie psa bo Wam go myśliwi-zabijacze-hobbyści zabiją.

Kleszcze raczej nie siedzą na łąkach.

Wiem co piszę;-)

Zapytaj lampy. Lampa bucha to Cię wysłucha! - powiedzonko dziecięce

Oj , siedzą na łąkach nadwiślanych .niemal codziennie po spacerze znajduje na moim psie kleszcza lub dwa . dramat. obroża antykleszczowa , środki w spary-u .. itd nic nie pomaga

wracajac do tematu :

Czym się różni blondynka ze wsi od blondynki z miasta?

Blondynka z miasta ma w pępku kolczyk, a blondynka ze wsi kleszcza.

...there is no spoon...

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)

Jeszcze ten text mnie zwalił na glebę ::::::ZADOWOLENIE I SZCZĘŚCIE NASZEGO KLIENTA JEST DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE I BEZCENNE

POZDRAWIAMY

Nie no , okazja niebywała / trzeba przyznać że do tematu, brak humoru na forum pasi . :)

Pozdrówko .

Nie uważasz , że za reklamę powinien mi odpalić min. 20% ???.---chyba normalne [!!!???]

Jeszcze ten text mnie zwalił na glebę ::::::ZADOWOLENIE I SZCZĘŚCIE NASZEGO KLIENTA JEST DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE I BEZCENNE

POZDRAWIAMY

Nie uważasz , że za reklamę powinien mi odpalić min. 20% ???.---chyba normalne [!!!???]

P.S---Widziałeś , co nasz drogi koleszka Gerard wynalazł specjalnie dla Ciebie[str 9] ???
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.