Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś moje autko zaliczyło kolejny przegląd "mały". Nie zapłaciłem góry pieniędzy, więc rachunku się nie czepiam. Kiedy jednak zacząłem czytać stertę papierów, które kazano mi podpisać omal nie jeb..... ze śmiechu.

Wśród wyszukanych operacji diagnostycznych widnieje pozycja:

- sprawdzenie stanu zużycia dywaników,

Za rok zaliczę przegląd duży i w wykazie wykonanych prac przeczytam:

- podrapanie diagnosty po lewym jaju przez starszego specjalistę,

- relaksacyjny pierd kontrolny diagnosty itp. brednie.

Zapewne za chwilę pojawi się jakiś specjalista samochodowy i zacznie mnie przekonywać o istotnym znaczeniu stopnia zużycia dywaników, jak również o tym że takie przepisy narzuca UE.

UE mierzy banany, diagności sprawdzają stan zużycia dywaników. Osiągnęliśmy poziom ostatecznego zidiocenia. Możemy spokojnie wracać na drzewa. ;)

Edytowane przez Mrok

Dziś moje autko zaliczyło kolejny przegląd "mały". Nie zapłaciłem góry pieniędzy, więc rachunku się nie czepiam. Kiedy jednak zacząłem czytać stertę papierów, które kazano mi podpisać omal nie jeb..... ze śmiechu.

Wśród wyszukanych operacji diagnostycznych widnieje pozycja:

- sprawdzenie stanu zużycia dywaników,

Za rok zaliczę przegląd duży i w wykazie wykonanych prac przeczytam:

- podrapanie diagnosty po lewym jaju przez starszego specjalistę,

- relaksacyjny pierd kontrolny diagnosty itp. brednie.

Zapewne za chwilę pojawi się jakiś specjalista samochodowy i zacznie mnie przekonywać o istotnym znaczeniu stopnia zużycia dywaników, jak również o tym że takie przepisy narzuca UE.

UE mierzy banany, diagności sprawdzają stan zużycia dywaników. Osiągnęliśmy poziom ostatecznego zidiocenia. Możemy spokojnie wracać na drzewa. ;)

To wszystko jest dla tego ISO no bo popatrz przyjmują do warsztatu samochodowego jakiegoś kucharza i on podobnie jak mechanik po samochodówce zgodnie z opisem i rysunkami w instrukcji może to równie dobrze sprawdzić.

W czym widzisz problem? No bo ja w tym ze mogą zatrudnić kogoś tańszego a Ciebie wykopać z roboty. Po to własnie jest ISO nie tylko do utrzymywania jakości pracy!

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

W czym widzisz problem? No bo ja w tym ze mogą zatrudnić kogoś tańszego a Ciebie wykopać z roboty. Po to własnie jest ISO nie tylko do utrzymywania jakości pracy!

Wiem. W mojej firmie od 3 lat piłowany jest temat zastępowalności. Drugi temat o nadrzędnym znaczeniu to określenie stopnia ryzyka.

To wszystko sprawdza się do czasu. Maszyna się kręci, ludzie przestają się angażować i zaczynają działać na zasadzie automatu. Pewnego dnia dochodzi do katastrofy. Wtedy zdarzenie przykrywa się stertą papierów, protokołów, wykazów, analiz i maszyna z większymi lub mniejszymi stratami zaczyna działać dalej Ten system do złudzenia przypomina mi czas stalinowskie o których opowiadał mi ojciec. ;)

brak humoru jeszcze się pogłębi...

- najtańszy pracownik w Europie - Polak Rumun Bułgar - megatowarzystwo...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

20 tal temu Balcerowitz obiecywał, że osiagniemy poziom zarobków Hiszpanii w 2015 roku. Trochę się machnął. ale co tam nie pierwszy raz.

Coraz więcej osób z Hiszpanii przyjeżdża do nas szukać pracy tak że nie wszyscy tam tak dobrze zarabiają.

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

znalezione na końcu internetu... :-) to chyba ktoś na poważnie wrzucił.

11149479_1109969715696180_5181873875306513503_n.jpg?oh=737a6605491864e20b6b0fc0432820c0&oe=55A98E70

...i przeróbki :-)))))))))

10491227_10205365541970203_4415235213182755214_n.jpg?oh=a2a21ca7b35f728073359d4b8847d50d&oe=55A23050&__gda__=1440793533_52126f3864dadae2cb0d3534521db7a7

:-)))))))))))

11150331_10205365598731622_2385913003147063223_n.jpg?oh=00767817b03dfd512485a0fe1ecdb13b&oe=55B6726F

Edytowane przez thrak

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Ukryta Zawartość

Powinien ich pozwać za łamanie praw autorskich. ;)

Ukryta Zawartość

Audio pasjonaci - łączmy się w siłę! :)

putin.png

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

-Córeczko, nie możesz tak późno wracać do domu, masz dopiero siedemnaście lat i ja w twoim wieku....

-Wiem, wiem mamo, miałam tylko pięć miesięcy i siedziałaś stale w domu.

Na takich fotach kółek wzajemnej adoracji zawsze rozwalają mnie te różowe, cielęce , nie skażone myślą gęby przydupasów. I zawsze "nierozpoznawalny" cieć w ciemnych okularkach. Jak to powiedział Clark Griswold " pocałuj się w dupę, a ty jego , a ty tego przed tobą".

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.