Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Na pewno wiesz co wkleiłeś?

Tu masz oryginał.

Sadzę, że jak byś był na miejscu, to byś się ...

Sam przyznaj, że na dobre by im to wyszło Edytowane przez TomekL3

Alem się obśmial, Tomku!:-))))

Właśnie dostałem rachunek na ~250€.

Za ostatni miesiąc...

Pogięło ich do szczętu.

Alem się obśmial, Tomku!:-))))

Właśnie dostałem rachunek na ~250€.

Za ostatni miesiąc...

Pogięło ich do szczętu.

Za te pieniądze w Paryżu powinien płynąć burbon

U mnie za 350 zł. za trzy miechy, leci bardzo dobrej jakości woda do picia.

Dowciap od TomekL3-świetny

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

Ulubiony gatunek muzyki Syzyfa?

ROCK AND ROLL !!!!

He, he..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

mnie za 350 zł. za trzy miechy, leci bardzo dobrej jakości woda do picia.

Dowciap od TomekL3-świetny

Mi też zawsze chce się śmiać, gdy mając w kranie bardzo dobrą wodę, zdatną do picia, w cenie 2-3 grosze za litr ludzie narzekają na jej cenę, po czym idą do sklepu i kupują taką samą (albo zdecydowanie gorszą) wodę butelkowaną za 200-250 groszy za litr. I tutaj im to nie przeszkadza :)

A wysokość rachunku miesięcznego zależy w głównej mierze od naszej świadomości i umiejętności obchodzenia się z kranem. Mycie zębów przy płynącej wodzie, kąpiele w pełnej wannie (przy ciągłym dopuszczaniu wody aby ciepło było), nieszczelności instalacji typu toalety, krany, pisuary... prania w "pustych" pralkach, właściwe korzystanie z toalet z dwoma funkcjami spłukiwania, itp, itd.

Śmiać się nie należy z ceny litra wody wodociągowej, ale z umiejętności (bądź jej braku) korzystania z tego medium przez klienta końcowego. W tym też z jego podejścia do ochrony środowiska.

Słuchając rozumu....

Gość Papierwoleju

(Konto usunięte)

Tak, ochrona środowiska :-) Indoktrynacja unijna zdaje rezultaty, jeśli przeciętny obywatel myśli, że on i inni przeciętni obywatele mają jakikolwiek wpływ na gospodarkę wodą, odpadami, itp. A już za wmówienie ludziom globalnego ocieplenia i tego, że trzeba im wprowadzić limity, bo to uratuje planetę, to bym autorom pomysłu przyznał Złotego Goebbelsa i roczny abonament na telewizję z Korei Północnej.

1424557_726890884087314_5787694129471328521_n.jpg?oh=d862f494baf9c7ba461946d1aff5c8e5&oe=562A6214&__gda__=1445703311_ca3652c5fafabb120a1b9db40e63a1cc

Smutniejszego i bardziej ponurego zdjęcia dawno nie widziałem...

Ale cóż - Polska w pigułce.

A tym wywłokom w futrach życzę podobnego losu.

Zero taktu, empatii; aż boli...

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Wiesz Niusia, samo zdjecie może być z rodzinnej imprezy, np córeczki żegnają się z mamą przed powrotem do stolicy. Ale pararela, czy jak to się mówi, jak najbardziej adekwatna.

Widać, ze to lokalne gminne urzędniczki, a ich mężowie całą gminną okolicę mają w łapie.

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

10473615_10206418248962293_3312440125123135937_n.jpg?oh=5f996e91cf4d419db3df38220f3700aa&oe=55E962D4

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.