Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Bosze, dobrze że jestem już trochę podstarzały i nie słyszę tych kabli, bezpieczników, płyt wiórowych lub paździerzowych ze stolików Rogoza za 3 tys zł. Po prostu kiedy mam ochotę i nastrój włączam moja tanią lampkę i naprawdę cieszę się muzyką. Jak nie mam dnia to wyłączam. Czy tak nie jest łatwiej i taniej ?

zejdź człowieku na ziemię bo nie wiesz co inni robią.

bezpieczniki - ale komedia

Taaaaa komedia.

:D :D :D

Na dodatek tych wszystkich

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) słyszących bezpieczniki należało by zamknąć w psychiatryku.

:))))

Piciu Ty nie jesteś dobrym przykładem , bo nie rozróżniasz Monolitha od Sonusa Olivy :)))))

Bez urazy rzecz jasna ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez sir.jax

Racja jest jak dupa, każdy ma swoją.

Nieprawda. Droższe gra lepiej. Dlaczego? Bo tak i już.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Brak humoru na forum?

Owszem, brak poczucia humoru u moderatora o nicku Palton.

Najśmieszniejszy wątek na forum?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Czemu się naśmiewacie...

Jak "grają" kable, podstawki, kolce, płytki Holfi to i bezpieczniki "nadają swój charakter brzmienia pozostałym elementom systemu".

Tylko czekać wątku o zbawiennym wpływie maści na kondensatory i sprayu z audiofilskim ozonem.

Jak humor to humor.

To srebro i to srebro. Gra tak samo :)

Piciu masz racje to srebro i to srebro tylko inna geometria, inne wtyki, inny izolator inna pojemność i impedancja etc.

P.S.

Kiedy jakieś spotkanko? :)

Racja jest jak dupa, każdy ma swoją.

A poza tym, czepiasz się.

Właśnie! Przecież nie noszą skarpet i sandałów!

Edytowane przez porlick

1438708067_dkogwy_600.jpg

Nie wiadomo czy fotka była zrobiona w Polsce.

Mieszkam w Polsce i jakoś nie widziałem takich dziwaków.

A jeśli nawet to chyba jakieś lotnisko,mogli to być jakieś palanty np. z Rosji.

Po co takie durne fotki wklejać z opisem o stanie polskiego umysłu?

Niech się anglicy i inne zachodnie nacje popatrzą na siebie jak w szlafrokach i ciapach chodzą do marketów.

Jeżeli chodzi o ubiór to Polska nie wypada tak źle.

Edytowane przez daru0105

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Nie wierzę w to co czytam. Owszem po tym kosmicie można się wszystkiego spodziewać ale są pewne granice.

,,Zmiana rozpoczęta! Módlmy się o łaskę stanu dla nowego prezydenta. I niech mu Bóg błogosławi. Wybór Andrzeja Dudy na prezydenta to uroczystość Zesłania Ducha Świętego, zaprzysiężenie to święto Przemienienia Pańskiego.''

http://www.pudelek.p...utm_campaign=o2

Edytowane przez HQ150

To ta nowa twarz Polski.

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Ale to nie koniec cyrku!!!

Przeczytajcie wypowiedź tego mistrza:

"Krew jego dawne bohatery a imię jego czterdzieści i cztery" - Jacek Kurski zacytował na Twitterze Mickiewicza i policzył, że zaprzysiężenie Dudy przypada na dokładnie 1944 dzień od śmierci Lecha Kaczyńskiego.

A na.....my się z talibów.

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18511822,kurski-szuka-mistycyzmu-w-prezydenturze-dudy-a-internauci-bezlitosni.html#MTstream

Edytowane przez HQ150

Czego się nie zrobi, żeby znowu przypodobać się Prezesowi. Wyczuł szansę ponownego zbliżenia się do koryta.

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Nie wiadomo czy fotka była zrobiona w Polsce [...]

A jeśli nawet to chyba jakieś lotnisko,mogli to być jakieś palanty np. z Rosji.

Na niebieskiej taśmie jest napisane PKP Intercity

Ale spoko, może z wesela wracają, obrzygali garnitury i tylko taka opcja im została

ja mysle ze takich kwiatkow jest w kraju nad wisla dosc duzo tylko jest nam ciezko sie do tego przyznac. nabijamy sie z rosjan a u siebie tego nie chcemy widziec

Nie wierzę w to co czytam. Owszem po tym kosmicie można się wszystkiego spodziewać ale są pewne granice.

,,Zmiana rozpoczęta! Módlmy się o łaskę stanu dla nowego prezydenta. I niech mu Bóg błogosławi. Wybór Andrzeja Dudy na prezydenta to uroczystość Zesłania Ducha Świętego, zaprzysiężenie to święto Przemienienia Pańskiego.''

Ukryta Zawartość

No i co w związku z tym? Spodziewasz się, że z tego tytułu Najwyższy Andrzejowi Dudzie lub wyżej wymienionemu mózg wypali piorunem? ;)

Ps. Przy okazji, Pudelek - dziwne miejsca odwiedzasz. ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Mrok
Gość Gosc

(Konto usunięte)

Ps. Przy okazji, Pudelek - dziwne miejsca odwiedzasz. ;)

A ..j Cię obchodzi jakie ja miejsca odwiedzam.

Wyobraź sobie, że nigdy w życiu nie byłem na pudelku. Ten link był gdzie indziej.

A w związku z tym po prostu pusty śmiech mnie ogarnia jak czytam wypowiedzi takie jak Terlika czy Kurskiego. To przecież jakaś paranoja. Nie można tego rozpatrywać w kategorii normalnych wypowiedzi. Tylko do tego działu się to nadaje.

Siedzi sobie małżeństwo przed TV i ogląda wiadomości. W pewnym momencie przychodzi do nich 11 letni syn i się pyta:

- Mam o co to znaczy robić loda?

Żona skonsternowana, patrzy na męża, ale cóż... Kiedyś sobie obiecali, że będą zawsze odpowiadać szczerze dzieciom więc odwraca się do młodego i mówi:

- Robić loda to znaczy brać penisa do ust.

Na to mąż jak się nie zamachnie i nie pieprznie żony po łbie mówiąc:

- dawać idiotko, DAWAĆ.... syna mamy....

A ..j Cię obchodzi jakie ja miejsca odwiedzam.

Wyobraź sobie, że nigdy w życiu nie byłem na pudelku. Ten link był gdzie indziej.

Uściślijmy. To co robisz ze swoim życiem mi maksymalnie bimba. Sam z Pudelka linków tutaj, jak również w innych miejscach nie zamieszczam, bo dla mnie jest to portal dla idiotów.

A w związku z tym po prostu pusty śmiech mnie ogarnia jak czytam wypowiedzi takie jak Terlika czy Kurskiego. To przecież jakaś paranoja. Nie można tego rozpatrywać w kategorii normalnych wypowiedzi. Tylko do tego działu się to nadaje.

Powiadasz pustych śmiech? To prawda, obu zdarzają się teksty wzięte z sufitu, są one jednak niczym przy tekstach wypróbowanych sowieciarzy o tzw. demokracji. Ci oświecając tubylców w zależności od sytuacji przypinają sobie raz czerwoną gwiazdę, innym razem niebiesko-czerowno-białą kokardkę, a przy jeszcze innej okazji zakładają jarmułkę. Tu to dopiero boki można zrywać.

Oczywiście za chwilę któryś z lokalnych "patriotów" wklei zdjęcie Lecha Kaczyńskiego w tej ostatniej. ;)

Tyle Panie ode mnie i na tym poprzestańmy.

...

Zdecydowanie prawy, dolny róg. ;)

Edytowane przez Mrok
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.