Skocz do zawartości
IGNORED

Nasze instalacje KD niech nas zobaczą:)

Rekomendowane odpowiedzi

I się podrapały...

Paul stoi smutny z boku bo centrala brak to i pojęcia o czym piszecie wirtuozi wirtualnych systemów kina domowego . Jak on nie dożyje momentu skompletowania całego systemu to pewno jego syn tu wróci i wam dopiero napisze aż wam w pięty zajdzie , kończąc dzieło ojca rozłożone na dwa pokolenia . Ps. W tym całym YB też się upewnij że ma kto odziedziczyć firmę żeby zamówienia dopiąć do końca jak się obecny właściciel wychuśta....tosz robota tym bardziej na pokolenia . Xajas ma łatwiej bo sam se robi głośniki , brzydkie , wielkie , nieustawne ale własne i latami nie czeka ( pokoleniami) i tym samym tyle kasy na audio zaoszczędził żeby sobie i chłopakowi poszaka kupić.  Można? A no moszna.... 

Fetek na dobrą sprawę to combo z was dwóch,  czasem coś mądrego próbuje napisać w stylu Xaja i jakiś wykresik wrzucić a czasem takie głupoty pisze że oczy wypadają ( ta sama reakcja przy czytaniu Paula) 

" Kobiety są jak dziki , lecą na żołędzie "  - Arystoteles 

Panie Martyn,  szybko i bezpardonowo wkroczyłeś na wyżyny hipokryzji ( wygooglaj co to ) takim wpisem puszczając w niepamięć własne wpisy z wyzwiskami , bluzgami i niecenzuralnymi słowami kierowane pod adresem innych . Myślisz że tamto się czytać dało??? Wpisy były usuwane przez moderacje a ty na symbolicznym banie ( max tydzień) w najgorszym wypadku dzięki opłaceniu członkostwa na forum czy czegoś tam .  Tak więc Martyn szambo a szambo to różnica,  jeżeli czegoś nie rozumiesz w moich czy Warma wpisach to napisz o sprostowanie a nie brzydko szambem nazywasz co jest zarezerwowane dla twoich wcześniejszych aktywności na forum .

Panie Moderatorze śpisz Pan czy masz Pan całkowicie wyje..ne  na to co w zakladce Kino Domowe wyprawia bez żadnej odpowiedzialności przez nijakiego mr. "Subfan" vel p."X" czy p. "W" czy też zwykły "Gość". 

Tak ciężko Ci porównać adresy IP i miejsca logowania. 

Nie chce Ci się?

Tolerujesz  ten chamski, prześmiewczy,arogancki bełkot w wydaniu JEDNEGO użytkownika mający na celu NIC NA CELU lub też wirtualne zaistnienie z uwagi na brak rzeczywistych konwersacji z tytułu zaburzeń własnego EGO?

Poświęć trochę czasu i przeanalizuj wypowiedzi w/w osoby we wszystkich watkach tej zakładki  i wyciągnij proszę jaknajszybiej wnioski. 

Nie rób sobie wstydu w imeniu audiostereo.pl

Skoro pisze to i czytać umie .... to niech przeczyta wpisy przed wpisem i sensu wszystko nabierze . Jak karać to równo wszystkich a nie jednego upolować jako przykład. 

10 godzin temu, xajas napisał:

Twoich hasel i diagnozy o „fizycznym zgraniu“ glosnikow nie zna nawet google. Wiec jesli sam nie wiesz, o czym piszesz i co to jest, to zeczywiscie pomoze tylko wrozka

to nie jest żadne hasło, to zwykła czynność, której nie jesteś w stanie wykonać, nie oszukasz praw fizyki tak samo jak fizycznie nie jesteś w stanie przeskoczyć 10 metrowego płotu.

3 godziny temu, Procz napisał:

Panie Moderatorze śpisz Pan czy masz Pan całkowicie wyje..ne  na to co w zakladce Kino Domowe wyprawia bez żadnej odpowiedzialności przez nijakiego mr. "Subfan" vel p."X" czy p. "W" czy też zwykły "Gość". 

Proczek z czym ty masz problem ? Pan Xpedite jak i ja objęliśmy funkcję Moderator Samozwaniec . Piętnujemy aktualnie wulgarne i fekalne treści oraz zboczone obrazki. Ciebie jak widać ten rynsztok nie razi, jak chcesz to taplaj się w szambie z Xajasem i Martinem, ale od nas po prostu się odwal.

Szambo

to nie jest żadne hasło, to zwykła czynność, której nie jesteś w stanie wykonać, nie oszukasz praw fizyki tak samo jak fizycznie nie jesteś w stanie przeskoczyć 10 metrowego płotu.

Na czym polega ta „czynnosc“, co jest celem tej „czynnosci“, dlaczego nie jestem w stanie jej wykonac jesli jest „zwykla“ i jakie prawa fizyki masz tu na mysli?
52 minuty temu, xajas napisał:

Szambo

Dobry wieczór. Warstom jestem. Ty nie musisz się przedstawiać.

3 godziny temu, bl4ck napisał:

Grubo ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie rozumiem po chiński, ale gościu Surround San to jakaś azjatycka odmiana krzyżówki kolegi Szambo i kolegi M.R. z domieszką genów Klaczy. Zwyczajny bałaganiarz. Co do certyfikatu to żółtawi biznesmeni słyną z podróbek.

Ukryta Zawartość

Nie San to gościu który robi kalibracje, mieszkania są klientów.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

1 godzinę temu, xajas napisał:

Na czym polega ta „czynnosc“, co jest celem tej „czynnosci“, dlaczego nie jestem w stanie jej wykonac jesli jest „zwykla“ i jakie prawa fizyki masz tu na mysli?

masz w ABC "budowa głośników przez debila".

zapłacisz Xpedite999 "pińcet" to ci powiem.

Edytowane przez fetek

Czyżby Bob budowniczy nie był taki budowniczy jak nam się wydaje tzn na jakiego pozuje ?

35 minut temu, Xpedite999 napisał:

Czyżby Bob budowniczy nie był taki budowniczy jak nam się wydaje tzn na jakiego pozuje ?

Z całą pewnością. Tempo jego prac jest porażające. Martin korzystając  z Fetkowego ABC zbudowałby  w tym czasie 7.0.4  klasy Dali Megaline i obrotny system stereo z Triangle Grand Magellan. No, ale  Martin jest certyfikowanym stolarzem. Bob zaś zdolnym gawędziarzem i rysownikiem.

Martyn wysłał przysłowiowe pińcet i dostał ABC kina domowego z Fetka dedykacją i dlatego dopiąć zdołał projekt do końca. Jest tam kilka plusów i minusów,  no więcej minusów,  ok ok prawie same minusy będąc szczerym ale liczy się motywacja , akcja , chęć działania,  pasja itp itd . Lepiej na tym wyszedł niż na 150€ wydanych na rady tureckiego audiofila względem projektu który nie doszedł do skutku . Polak potrafi jednak i fetek czyli znalazł patent na przedstawienie w miarę przystępny sposób poradnika dla kinofilów. 

Gość

(Konto usunięte)

Na przekór waszej paplaniny dodam iż mój system jest już skompletowany, dziś odebrałem ostatni element, a jest nim Dynavox X7000 plus kabel sieciowy...

Ps. W przyszłym roku wymiana jeszcze TV i basta...

pozdrawiam?

1 minutę temu, Martin Rejek napisał:

a jest nim Dynavox X7000 plus kabel sieciowy...

a co chcesz pod to podłączyć ? amplituner nie bardzo, końcówki wolą direct.

masz w ABC "budowa głośników przez debila".
zapłacisz Xpedite999 "pińcet" to ci powiem.

Fetek, nie rozumiem tego, to typowe odpowiedzi dowadzace, ze znowu nie masz zielonego pojecia o tym co opowiadasz. Po co to? Czy zamiast tego matactwa nie lepiej wydac takie „pincet“ np. na ponizsza ksiazke, przeczytac ja i pojac o co chodzi. Wtedy nie bedziesz musial siegac do takich kretackich odpowiedzi jak powyzej

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No książka " Sound reprodukten sznela gut ja ja " autorstwa Urliha Szwarckopfa z 1979 roku to średnia lektura na dzisiejsze standardy . 

Ale idzie wiedzę w niej zawartą spiąć w jedną całość z twoimi wpisami ... 

Gość

(Konto usunięte)
1 godzinę temu, fetek napisał:

a co chcesz pod to podłączyć ? amplituner nie bardzo, końcówki wolą direct.

Ty możesz nawet se świecidełka podłączyć jak będziesz chciał. Co lubi twój sprzęt to mnie nie interesuje, ja jestem zadowolony z tego co mam i tyle w tym temacie... 

2 godziny temu, xajas napisał:

Fetek, nie rozumiem tego, to typowe odpowiedzi dowadzace, ze znowu nie masz zielonego pojecia o tym co opowiadasz. Po co to? Czy zamiast tego matactwa nie lepiej wydac takie „pincet“ np. na ponizsza ksiazke, przeczytac ja i pojac o co chodzi. Wtedy nie bedziesz musial siegac do takich krętackich odpowiedzi jak powyzej

Nie ja mataczę i nie ja ZNOWU mam problem, ale przyznaje że zniżyłem się do Twojego poziomu. Odpowiedzi Ci nie udzielę bo jest tak blacha i oczywista że aż żenująca, popytaj innych (każdy konstruktor zna odpowiedź), poczytaj.. w końcu w filozofowaniu i rysowaniu jesteś bardzo dobry.

37 minut temu, Martin Rejek napisał:

Ty możesz nawet se świecidełka podłączyć jak będziesz chciał. Co lubi twój sprzęt to mnie nie interesuje, ja jestem zadowolony z tego co mam i tyle w tym temacie... 

nie.. dzięki, nie będę pchał kolczyków w listę zasilającą.

Edytowane przez fetek
Gość

(Konto usunięte)

Według tego co pokazuje wyświetlacz to są odchyły... wyłączone wszystko 224,6 volt a gdy jest włączony TV, Amplituner, BD i jest jasna scena wyświetlana to schodzi do 222,5 volt-a ... 

9AAFAF8D-B31F-4811-AE60-FEC1A150CB7D.jpeg

2DA3EC07-8643-4B13-B228-2ABCAB12A8AA.jpeg

Ja bym to oddał..

2GsZrTe.jpg

Żeby nie było że wyśmiewam bo inne listwy są podobnie budowane.. 

Edytowane przez bl4ck
2 minuty temu, bl4ck napisał:

Ja bym to oddał..

Ukryta Zawartość

no co Ty przecież na pudełku jest napisane "Hi-End hifi steckdozenteiste/netzfilter"

Ukryta Zawartość

Znam jedną listwę która jest podobno zajebista... PS Audio Dectet Power oni mają ogólnie sprzęty świetne.

Dectet-Inside-look.jpg

8473129246_5b3538e42f_z.jpg

Listwa jest petarda bo ma 10 gniazd.

img_0621.jpg

Edytowane przez bl4ck
4 godziny temu, Martin Rejek napisał:

Według tego co pokazuje wyświetlacz to są odchyły...

Oj są odchyły ...

Godzinę temu, PawelMitsu napisał:

no co Ty przecież na pudełku jest napisane "Hi-End hifi steckdozenteiste/netzfilter"

Jednak można być w czymś dobrym bez zbędnej wiedzy ....można być zajebistym " targetem " ...

• Pokaż nowe odpowiedzi