Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Memo jest takie, że audiostereo kilka razy wygenerowało tak duże obciążenie serwera że zostało automatycznie "odcięte", a że stało się to w weekend to musiało poczekać do poniedziałku na ręczne odblokowanie. Z tego co zauważylem w piątek coś było nie tak z zapytaniem dla "ostanich wpisów" i dlatego je wyciąłem na razie.

Prawdopodobnie serwis czeka wyprowadzka na serwer w stanach.

Któż by śmiał dokonać ataku DoS na tak zacne forum ? :>

BTW- Kilka razy widziałem liczbę użytkowników znacznie przekraczającą 300 ale wydało mi się to zupełnie normalne, pomyślałem po prostu że ktoś testuje swoje "zapasowe" nicki :D

Wyszukiwarka nie łapie wpisów z 2007 roku. Myślałem, że jak użyję opcji "szukaj wpisów z 2006-2005" to zadziała ale najwyraźniej nie - hasło które pojawiło się na forum w tym roku nie jest znajdowane.

Pozdrawiam

>"Prawdopodobnie serwis czeka wyprowadzka na serwer w stanach."

Nie no, ja nie chcem do jakichś "stanów", to już wolę wyprowadzkę na Madagaskar. :)

Znowu chwilami strony nie wczytują się, widać że to jeszcze nie koniec problemów.

• Redaktorzy

Lukar - jak dowiesz się kto takie "kuku" nam zrobił daj znać. Lista osób, która będzie chciała mu podziękować może być całkiem spora.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

>Fr@nz

Chyba ze tak ! :D

Byleby nie byla to dydaktyka - jednostronna !

Dobrze by bylo, by OBIE strony wyciagnely z niej jakies wnioski,

oraz poddaly swoje dotychczasowe postepowanie i zachowania - refleksji !

FireFox po kliknięciu na STEREO, ANALOG itp. nie wyświetla wątku i daje poniższy komunikat. Wyświetla jeszcze zalogowanych na forum w ostatnich minutach.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/.nystan/lukarnet/audiostereo.pl/forum.html on line 237

Wchodzi w wątki z Najnowszych tematów i jak widać można wysyłać posty.

Gratuluje wyboru serwera ! serwis działa jak na łączu modemowym.

Dlaczego wszyscy myślą, że zagraniczne lepsze. LUkar napisz do mnie na PW w sprawie hostingu bo to co teraz jest to ŻENADA!!!

Jedyne co działa bezbłędnie to przerzucanie tematów nawet dość istotnych na bocznicę.Liberte Fraternite Egalite ostatnie należy czytać trojako równi,równiejsi, najrówniejsi. Nie wiem czy myślenie "O Naprawie Rzeczypospolitej" ma jakikolwiek sens . Będą więc we wpisach o mnie kropeczki literki cyferki fragmenty a nawet całe modlitwy do niosącego światło i innych Beliali dosłownie wszystko co można określić pretensjonalnym biciem

piany wszystko oprócz informacji

Zbyszek

Chciałbym wiedzieć dlaczegóż to "Grupa Krakowska"wypadła ze stereo. Ewentualnie,- który to dupek, miłośnik porządku zgłosił nas cichcem do moderacji? Temat był w stereo, bo dotyczył spotkań ludzi ze stereo. Nie DIY'a czy Kina Domowego, tylko właśnie stereo.

Proszę sobie darować pieprzenie o mnożeniu tematów, że są "Spotkania w Krakowie", bo tu chodzi o alternatywę dla "Spotkań w Krakowie".

Lukar!!! Zajęło mi prawie 7 minut dostanie się na bocznice i poinformowanie Cie o tym fakcie! Najczęściej udawało mi się zmieścić w 3 minutach... Coś jest chyba nie tak?

Ciekawe ile będę czekał na dodanie mojego wpisu :-P

Zanim zadasz pytanie.

-Nie, nie mam problemu z łączem, ściągam wszystko praktycznie z prędkością 2mb/s, strony (naturalnie inne) otwierają się u mnie natychmiastowo. Tylko tutaj jest cosik ten no... nie tak.

pozdrawiam

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

>opteron

Mam dokladnie to samo !

W tej chwili otwieram juz sobie dwa okna i to w ktorym laduje sie Audiostereo

odwiedzam co 15 min., sprawdzajac czy juz "odswiezyla" sie strona !

Inne funkcje tez nie dzialaja jak nalezy, ilosc osob na stronie,

co chwile pokazuje mi albo : 0 albo 2 albo np. 287 ! itd. itp.

Tak dzialajace Forum, powoli przestaje miec sens !

Ja już zaobserwowałem ,że wielu ludzi sie wycofuje bo to strata czasu . I ja nie mam ochoty na więcej niż jeden wpis a jesli ktoś coś do mnie kieruje to nawet nie chce mi sie odpowiadać .

Norma na dzisiaj wyrobiona - wpis - sztuk jeden , bez zdjęcia bo za długo się ładuje .

A w sprawach merytorycznych na elektrode , diy-audio , madisound lub inne .

...there is no spoon...

nie działa temat :

[Klub "Infinity Classics"]

sprawdzałem na paru przelądarkach i ciągle to samo - nawet na innym kompie - po kliknięciu wywala na spis tematów działu Stereo

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.