Skocz do zawartości
IGNORED

Sklep Linia Dźwięku w Rzeszowie

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Bywam czesto w Rzeszowie wiec mam pytanie czy ktos korzystal:

http://www.liniadzwieku.pl/

Sklep second hand. Maja podobno duzy wybor i sale odsluchowa ale te wiadomosci chcialbym sprawdzic. Rzeszow ul Lewakowskiego 6.

Byłem mają sklepik 1 klasa, dużo fajnego sprzęciku oraz zaj.... sale odsłuchową. W końcu można posłuchać fajnej muzy w Rzeszowie. Polecam jak ktoś jest z rzeszowa lub okolic. Wstąpić nie zaszkodzi a nawet powiem więcej to nic nie kosztuje.

Kilka fotek z salki odsłuchowej

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-13681-100004763 1170302558_thumb.jpg

post-13681-100004764 1170302557_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wszystko fajnie - tylko wizytówka dla mieszkających dalej (strona www) nie działa w dalszym ciągu. Informacja od kilku dni "do serwisu internetowego zapraszamy za kilka dni", minęły już 2 tygodnie

Ciekawe co robią z tymi fotelami jak przychodzi jedna osoba? Jeżeli sami przesuwają, tak żeby uzyskać optymalne miejsce odsłuchu to wielkie brawa. W każdym razie jak będę w Rzeszowie to na pewno wpadnę.

Bluesound Node ▶️ Synthesis Roma 96DC+ ▶️ B&W 706 S3

Byłem widziałem słuchałem miła obsługa świetne warunki i choć na wstępie powiedziałem ze nie przyszedłem na zakupy zostałem bardzo dobrze potraktowany o ile bedą mnie tam znosić chetnie czasem wpadne coś posłuchać i zamienić słówko - polecam

kurcze sorki ale szkoła i nie mialem kiedy isc....

urwe sie z zajec w pon. i zobacze co tam jets... moze jakis ciekawy coaxialek kupie :)

oczywiscie usprawiedliwienie mi napiszecie :P

nareszcie znalazłem czas i wybrałem sie do tego sklepu :)

na poczatke maly problem ze znaleziemiem.....

po dotarciu na miejsce moim oczom ukazała sie pułka z wzmacniaczami, koncówkami mocy, CD i ampli (łacznie mzoe tego było z 30/40szt)

na dole kolumny..... (moze z 15par) Własciciel mówił ze dopiero zaczynaja wiec bedze przyywało

kolejne pomieszczenie to sala odsłuchowa, pieknie wykonana setki pły. Zestawy ustawione na marmurach.

Pierwszy raz w takim salonie zostałem potraktowany jak prawdziwy klient, własciciel byl prze miły :) na poczatek dał mi mały wykład o klasach sprzetu (bo zadałem o to pytanie).

Spytałem sie czy mozna czegos posłuchac (spodzewajac sie odp. "niestety nie prosze sie umówic" - bo tak usłyzsałem w sklepie nautilus2) usłyszałem "oczywiscie ze mozna, zapraszam do sali" :))))) w sumie posłuchalem 5 zestawów na 4 płytach, sam proponował inan płyte, sam dodawał ciekawostki.

siedzalem tam ok 2h (zamówiłem tylko kabelek)

wychodzac Pan podał mi reke i powiedzal ze zaprasza ponownie :)

chce Wam życzyć jak najwięcej takich sklepów i takiej obsługi

sorki:

>kolejne pomieszczenie to sala odsłuchowa, pieknie wykonana setki pły. Zestawy ustawione na

>marmurach.

kolejne pomieszczenie to sala odsłuchowa pieknie wykonana, setki płyt CD. Zestawy ustawione na marmurach.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.