Skocz do zawartości
IGNORED

Lukar - proszę zajmij się Zydelkiem.

krzych

Rekomendowane odpowiedzi

Oto treść PW, jaką przed chwilą otrzymałem od Zydelka; podzielę się nią z wszystkimi Forumowiczami i samym Adminem; myślę, że warto, byśmy wszyscy wiedzieli, z kim przestajemy na jednym Forum:

Zydelek

2007-03-19 21:12:52

A czy mówiłem już h*j ci w dupę pętaku???

Jesli nie to zrobiłem to teraz. Nie lubię takich wsiarzy i dnid jak ty usiłujących na siłę wywołać awanturę. Prowokujesz aż dostaniesz w nos i tak się skonczy zabawa.

I przy okazji zapytam...

Lukar, czy zrobisz w końcu porządek z tym bałwanem i alkoholikiem dając mu DOŻYWOTNIEGO bana na tym forum? Czy też ma panem Jackiem Okułowiczem z Białegostoku zająć prokuratura za stosowanie gróźb karalnych?

Zydelek, prosiłem Cię - jeśli zwracasz się do mnie, mów ładną i poprawną polszczyzną. Ale Ty nie słuchasz, wiesz lepiej i niesforny jesteś... I naucz się, podlaski cieciu, na starość: piękne staropolskie słowo "ch*j" piszemy przez "CH" a nie samo "H".

k.

Dla jasności!

W watku o Lorelei usiłowałeś wywołac awanturę. Nie reagowałem tam na zaczepki "o sprawie" Darkula. Widać że jedyną przyjemność sprawia tobie wywoływanie wojej i gniewów. Napisałm więc na P.W dając tym reprymendę. Zakładając ten wątek dałes dowód żeś baba a nie chłop.

W moich oczach jesteś jesteś więc gnida.

Nie pozdrawiam boś nie partner w żadnych dyskusjach.

Ponieważ cenię sobie uczciwość i transparentość w życiu publicznym - a za takie uważam także działalność na forach internetowych - publikuję PW, jaką przed chwilą wysłałem do Lukara.

Zamierzam publikować wszystkie PW, maile i inne wiadomości, dotyczące tej sprawy, aż do momentu jej ostatecznego wyjaśnienia.

Lukar,

mówi krzych,

polecam Twojej szczególnej uwadze wątek nr. 32323. Sprawdź też - jako admin - w moich przychodzących PW jest taka wiadomość; jeśli jest ona prawdziwa i rzeczywiście pochodzi od Zydelka - proszę zajmij się nim i tą sprawą w sposób jaki uważasz za odpowiedni i skuteczny, aby więcej nie miały miejsca takie wydarzenia i PW; są jakieś granice chamstwa w Twoim forum. Służę Ci wszelką pomocą w wyjaśnieniu tej sprawy.

uszanowanie,

krzych

Nie zamierzam natomiast odpowiadać Zydelkowi na jego PW, prezentowaną wyżej; rozważam, czy jego skromną osobą nie zainteresuje się prawnik, który zdecyduje, czy wnieść doniesienie o stosowaniu przez Zydelka gróźb karalnych wobec mnie.

Wszystko zależy jednak od kroków, jakie podejmie Lukar. On w tej chwili może wszystko - dać dożywotniego bana na tym forum Zydelkowi, mnie albo - nam obu. On jest właścicielem, adminem i on tu rządzi. Lukar, czekam na Twoje decyzje. Proszę, ogłoś je w tym wątku, po to go utworzyłem.

k.

:):)

Używasz wobec mnie inwektyw. Nazywasz publicznie "pijaczkie". Skąd ta wiedza? A moze to ja za zniesławienie poczynie kroki?

Nie zaczynaj więc boś sam winien. Nie używam gróźb karalnych (nawet twój azotem) schłodzony mózg nie jest w stanie rozumieć przenośnię jaką jest "dostaniesz w nos".

Tak jak powiedziałem nie jesteś partner. Robisz wszystko by wywołać burzę. Lubisz awanturki co? I chyba w wątku który Łukasz usunął a ja dostałem bana byłeś jednym z bardziej aktywnych inaczej.

krzych: osobiście uwielbiam chamstwo, bezpruderyjność i bezcośtamowość - z kolei w dzisiejszych czasach podobno nie jest przychylnie przyjmowana postawa "tajnego-agenta-podpierdalacza"... chcesz wygrać z "chamstwem?" (oftopik z Twojego oftopikowego "o mnie").... zignoruj je... poważnie - chamstwo jest bardzo silne, gdy żywi się siłą z "zewnątrz"

TEN Jacek Okułowicz???

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

-> JanWinnicki

Chyba nie, zdjęcie się nie zgadza.

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

Panowie,

ja czekam tylko na to, co zrobi Lukar, moim zdaniem wystarczy już chyba tego chamstwa na forum audiostereo.pl... Nie można ciągle chować głowy w piasek i udawać że nie ma problemu... Przymyjkanie oczu, ignorowanie, nie zwracanie uwagi, to nie są żadne rozwiązania; to prowadzi właśnie do coraz większego schamienia życia publicznego, społecznego, jak by je tam zwał... Niedawno miałem przeprawę z Forumowiczem denon.dcd.2560, teraz z Zydelkiem... Co chwila z błahego powodu ktoś mi wygraża na PW i zachowuje się chamsko wobec mnie.

Tak, jak pisałem wyżej, Lukar tu rządzi i jest jak sędzia na boisku; to on podejmie decyzje, z którymi ja nie będę dyskutować. Czekam.

k.

p.s. Forumowiczów o nickach: Zydelek i tomek7776 dodałem (jako jedynych na forum) do "ignorowanych", więc nie widzę co oni wypisują; nie interesuje mnie też wcale ich zdanie na kompletnie żaden temat.

Rozumiem tolerancję i gotów jestem akceptowac każdą mniejszość w społeczeństwie ale "ataki" na mnie ze strony mniejszości "kochajacych inaczej" to dyskryminacja :):)

Chodzą za mną jak cień, depczą mi po piętach, prowokują, zaczepiają, usiłuja wywoałc wojnę a najlepiej usunąć :):)

-> emesze2

Kropla drąży skałę... Będę walczył z chamstwem na forum, które rozpleniło się już tak, że bez ogródek wygraża na PW... I - niestety emesze2 - mówienie "to nic nie da" służy nie mnie, a tym chamom... To jest właśnie chowanie głowy w piasek, odwracanie się i udawanie, że nie widzimy chamskich zachować dookoła nas, że się im nie przeciwstawiamy. I tym sposobem zezwalamy, by chamstwo pleniło się dookoła nas...

-> Lukar

Nie chciałbym, byś miał mnie za osobę niecierpliwą, ale... No, sam rozumiesz, czas płynie, a Twoich decyzji - czy choćby głosu - w tej sprawie ani widu, ani słychu... Jesteś tam gdzieś? Pilnujesz tego interesu? Wiesz, co tu się wyprawia?

k.

-> jar1

A - wg Twojej koncepcji - od czego mieliby obaj panowie odpoczywać?? Od forum??

- Teraz pan ma relaks! - niczym Pan Minister z "Misia", tak? ;-)

-> narsiltm

Masz rację, kup kable od kogoś innego... ;-)

p.s. gdyby ktoś gdzieś spotkał Lukara, dajcie mu znać, że go szukam - będę niezmiernie zobowiązany...

Ano widzisz Vlad,

Ale za groźby, przekręty, chamstwo, ogólną nietolerancję - a szczególnie, co ciekawe ;-) - homofobię oraz alkoholowe ekscesy na tym forum nie dostaje się dożywotnich banów... Taka karma...

k.

Z homofobią Zydla dałeś mi do myślenia. Nie wydaje Ci się, że to ten sam syndrom, który tak wspaniale Sam Mendes w pamiętnym "American Beauty" filmowo opisał ? Postać Franka Fitza (Chris Cooper)... Pamiętasz? Ten żolnierz z sąsiedztwa, który najbardziej na świecie nienawidzi wiesz kogo, a okazuje się wiesz kim....

"Ostygnijcie" Panowie:):)

P.W (prywatna wiadomość) jest utworzona w tym celu choćby własnie by nie dawać publicznie upustu swym emocjom publicznie, bo to byłoby naruszeniem regulaminu forum. Ja więc zwrócułem uwagę Krzyśkowi w sposób prywatny by się ode mnie "odsztorcował". Szukał zaczepki i usiłował mnie sprowokować i zdyskredytować publicznie, czyli naruszał regulamin forum. Ciekaw jestem więc, który z nas naruszył regulamin. Opublikował wiadomosc PW, czyli kierowana wyłącznie do niego, w której nie ma żadnych gróźb karalnych a wyłącznie okreslenie- tekst na początku wątku. Chyba chłopina nie ma w życiu zmartwień oraz nie umie pojąć istoty podziału rzeczywistość- internet. Czyżby aż taki brak poczucia.... .

Gdybym miał się na każde PW, lub wpis obrażać lub brać to do głowy zabrakło by czasu na inne bardziej przyjemne rzeczy.

Stałem się obiektem wielu "nagonek" i często zauważam, że co bym nie napisał to i tak znajda się złośliwi z chęcią wsadzenia swojej szpilki.

Groźba karalna jest { przestępstwo }, tym bardziej gdy jest wysyłana PW, budzi uzasadnioną obawę i jest podstawą do wszczęcia postępowania cywilno-prawnego.

Opisywanie zdarzeń jakoby były i późniejsze ich odkręcanie też są { trzeźwy człowiek lub zrównoważony takich zachowań sie nie dopuszcza }. Chyba że ma podobny szacunek do swojej osoby jak i do innych. Są od tego specjaliści.

>Krzych

Współczuję ale tu w tym forum już tak jest.

Forum jak papier wszystko wytrzyma.

"I naucz się, podlaski cieciu..."

Wku...denerwują mnie takie zwroty, jak już coś piszesz to nie obrażaj przy okazji innych, jestem z podlasia.

Ostatnio coraz więcej takich baranów plujących na lewo i prawo a sami mianują sie obroncami praw i szeroko rozumianej kultury, podlasianie to nie tylko konanowicz.

Pozdrawiam

-> kyuss3

Właśnie ten świetny film - "American Baeuty" - miałem w pamięci, pisząc, że nietolerancja Zydelka jest w dziwny sposób skierowana głównie przeciw gejom... Nie wspomnę już tych "szorstkich, męskich przyjaźni", jakie od wieków zawiązywały się, a pewnie i teraz zawiązują się, na i pod pokładami żaglowców, żaglówek i innego rodzaju łajb pływających po morzch i ocenach... oraz po akwenach śródlądowych.

Zresztą nieważne, zboczyłem... chyba za bardzo z tematu wątku ;-)

-> dogon

Oczywiście angażowanie do głupich spraw prawników, wszczynanie postępowań, użeranie się z policją, prokuraturą a na końcu - stanięcie przed obliczem niezawisłego sądu - to droga przez mękę... Nie wiem czy nasz "forumowy Zed" jest wart zawracania głowy sobie i kilku innym osobom... Pomyślę, rozważę i zdecyduję.

Proszę jednocześnie nasze Orły Temidy z forum, aby w tym wątku powstrzymały swe ewentualne prawnicze debaty, "czy są podstawy, czy ich nie ma", oraz czy na samym już końcu Zed wygra ewentualny proces przeciwko Polsce przed Trybunałem w Strasburgu ;-)

Dziękuję z słowa wsparcia... To fakt, forum internetowe cierpliwsze jest od papieru...

-> cino

Jeśli poczułeś się urażony - przepraszam; nie takie były moje intencje, by obrażać kogokolwiek. Jestem pełen szacunku dla ludzi z Podlasia, a prócz niechlubnych przykładów typu Zed, znam wielu wspaniałych ludzi którzy stamtąd pochodzą lub tam mieszkają.

Jeśli jednak takim szacunkiem darzysz swój region, jego kulturę, dorobek oraz - ludzi stamtąd pochodzących, pisz proszę nazwy "Podlasie" i "Podlasianie" wielką literą... Używanie przez Ciebie małych liter w tych słowach kłóci się z Twoją urażoną dumą. Natomiast słowo "baran", użyte w moim kierunku, napisałeś akurat prawidłowo. Zuch!

k.

p.s. No i co? Nikt nie spotkał Lukara? Ale nam się admin dobrze ukrył...

>Krzych

To może jeszcze dorzucę za kolegą "cino" pare cytatów :

"Ty mały forumowy kłamczuszku, pijaczku, prostaczku i kołtunie"

"kmiocie z Podlasia"

Mieczem walczysz od miecza giniesz i na nic tu żale.

Podlasianin

Przyklad z mieczem znakomicie odnosi sie do Polaka nazywajacego innego Polaka polaczkiem, lub polaczka nazywajacego Polaka polaczkiem, etc. Sieganie po miecz, co juz odnotowalismy reklamowana checia szybkiego mordobicia przez m.in. FIREBIRD , SABATIEL, MARCIN737, MARCIN899 i innych nie jest nowy. Jak nietrudno zauwazyc i wcale nie przypadkowo, ale laczy je wspolna cecha braku poprawnej znajomosci jezyka, omawianego zachowania ilustrowanego najprawdopodobniej niemoznoscia wypowiedzenia swoich dziko wrzacych mysli pod deklem co automatycznie wywoluje agresje i wystepuje wlasnie w formie propozycji zaaplikowania uderzenia. Logicznie tez jest to niczym wiecej jak tylko konfliktem klas spolecznych. Forum ma otwarte drzwi i nie dyskryminuje w/w elementu, wiec wchodzac nalezy byc przygotowanym nawet na dno.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.