Skocz do zawartości
IGNORED

Lukar - proszę zajmij się Zydelkiem.

krzych

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie,

Wobec Wszego powszechnego oburzenia moim postępowaniem na forum, pragnę Wam wytłumaczyć, co miałem na myśli pisząc TYLKO o Zydelku "kmiot z Podlasia", "podlaski cieć", czy "mały forumow kłamczuszek, pijaczek, prostaczek i kołtun". Proszę jednak o rozdzielenie tych wypowiedzi; proszę zauważyć, że padły one osobno, w zupełnie innych postach oraz w odmiennym kontekście.

- "kmiot z Podlasia", czy "podlaski cieć"...

Użyłem tych zwrotów, wiedząc, że Zydelek pochodzi z Białegostoku i tam mieszka; tymi określeniami wyraziłem swoją opinię o jego zachowaniu wobec mnie oraz ogólnie - na forum... To były - może nieco zbyt emocjonalne - oceny tylko jego osoby i jego postępowania na forum, a w żadnym wypadku - wypowiedzi twierdzące, że wszyscy Podlasianie to "kmioty", czy "ciecie". Taka interpretacja moich wypowiedzi to nadużycie i nieodpuszczalny skrót myślowy. Jeśli uważacie, że te sformułowania Was obrażają - bardzo przepraszam, nie takie były moje intencje.

- "mały forumowy kłamczuszek, pijaczek, prostaczek i kołtun" .

Cóż, każdy ma prawo do własnej oceny otaczającej go rzeczywistości oraz osób z którymi ma przyjemność, bądź nieprzyjemnośc się spotykać. Takie niestety mam zdanie o Zydelku i - myślę - mam poważne podstawy tak uważać. Do tej konkluzji doszedłem obserwując już od dłuższego czasu jego zachowanie i wypowiedzi na forum i mogę z całą pewnością stwierdzić to, co napisałem wyżej jest przynajmniej prawdopodobne.

Czyli, że Zydelkowi na forum zdarza mijać się z prawdą (kłamczuszek), że nadużywa on alkoholu (pijaczek), że jest osobą o niskiej kulturze osobistej (prostaczek) oraz że jest nietolerancyjny (kołtun).

Wpiszcie w wyszukiwarkę "Zydelek" i poczytajcie wątki z jego udziałem... Wówczas możemy debatować, czy miałem rację tak go oceniając, czy nie miałem. Muszę jednak przypomnieć, że wiele jego postów i wręcz całych wątków, w których zachowywał on się jak "kłamczuszek, pijaczek, prostaczek i kołtun" zostały usunięta przez Lukara, jako niezgodne z regulaminem, a na forum pozostały tylko jego "wyskoki w wersji soft".

No i to tyle moich wyjaśnień; nie wiem, co mogę więcej dodać... Jeśli chcecie - będę dalej wyjaśniał wszystkie moje opinie, jakie wyraziłem pod adresem Zydelka w ostatnim czasie. Tylko nie wiem, czy jest jakiś większy sens takiego działania... Chyba nie.

Dodam tylko, że nadal czekam na decyzje Lukara, zarówno wobec mnie, jak i Zydelka.

k.

krzych

Zydelek narozrabial, a Ty jeszcze przepraszasz :D

>Dodam tylko, że nadal czekam na decyzje Lukara, zarówno wobec mnie, jak i Zydelka.

>k.

To sie nie doczekasz ;) Ale mozna to zalatwic w inny sposob :D Wystarczy byc dosc konsekwentnym ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

-> foxbat

Ja przeprosiłem osoby urażone moimi wypowiedziami, a nie za grzechy Zydelka... Tego by jeszcze brakowało!

A czy się doczekam reakcji Lukara - zobaczymy. Jeśli się doczekam - zobaczymy też, jaka ona będzie. Sam jestem ciekaw. A na razie czekam... Lukar! Jesteś tam gdzieś?! Hop! Hop...!!

k.

• Redaktorzy

oczekiwanego bana nie dam, z zasady PW są prywatne i przeznaczone tylko dla zainteresowanych osób (nadawca i adresat). Ujawniania ich na forum nie popieram, szczególnie jeśli stoi za tym sugestia bana. Oczywiście jak ktoś chce ujawiniać to proszę bardzo - każdy wyciągnie sobie wnioski na przyszłość.

Sugeruję funkcję "ignoruj" - może mam dodać też ignoruj na PW?

>A tak przy okazji , korzystajac z Twego dobrego nastroju,

>czy moglbym prosic o odwieszenie mojego, dozywotniego bana ?! :))

Popieram, chłopak się już wystarczająco nacierpiał :-)

Nie za co, ale poco. Zeby bylo fajniej, lepiej, zeby podtrzymac tradycje, zeby banem zblizyc podmiot do jego codziennej rzeczywistosci. Dla jego wlasnej mentalnej stabilizacji.

Jazz :-), 20 Mar 2007, 16:19

>Nie za co, ale poco. Zeby bylo fajniej, lepiej, zeby podtrzymac tradycje, zeby banem zblizyc

>podmiot do jego codziennej rzeczywistosci. Dla jego wlasnej mentalnej stabilizacji.

Aaaaaaaaaaaaaaaa to po to ci ten ban... to kto procz jazza jest za banem dla jazza?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Jazz :-), 20 Mar 2007, 16:35

>Nie "procz" nieuku, ale oprocz.

"oprocz" pasuje do jakiejs powaznej osoby... a tak to tylko "procz"...

Ja czegoś Panowie nie rozumiem. Wszedłem po kilkumiesięcznej przerwie na bocznicę i oczom nie wierzę! Rynsztok i zachowania na poziomie "a proszę Pani (Jazz to się nazywa customizing języka), bo mi Jacek ołówek w dupę wbił, a potem w szatni siusiaka jeszcze pokazał...ueeeeeeeeeeeeeeeeehhh chlip, chlip, do konta z nim! Proszę Panią Lukar".

Panowie, jeśli macie jakieś problemy interpersonalne, Dam ci u nas deficyt, więc bez krępacji. Umówcie się gdzieś w ustronnym miejscu, dajcie sobie po gębie i po sprawie. A potem, jeśli macie jaja, to może nawet się wódki razem napijecie i skończycie wreszcie z tym infantylizmem.

lenam, 20 Mar 2007, 16:13

>A może zamienić bany: odwiesić Atoposowi, a przyłozyć Vladowi? Tylko za co, hm?...

niejaki inkryminowany Lukar wyrządził wielkie szkody polskiemu audiofilskiemu WWW, kiedyś było u nas spokojnie, a teraz.. vlad arsen polon kuźwa.. itd itpe

lukar

ODWIEŚ MU TEGO BANA

będzie L E P I E J !

>Rolandsinger

Tak proszę pana to tylko w Erze !

Proponujesz kolego powrót do źródeł , źródeł prymitywizmu zaściankowego.

Bym zapomniał.

Miłego taplania i oby smród nie przeszedł w genach na dalsze pokolenia.

Szkoda czasu, wylogowuję się z tego.

>Rolandsinger, 20 Mar 2007, 17:21

Ponieważ w tych utarczka słownych powtarzają się pewne konfiguracje personalne,

zaczynam podejrzewać, że nie chodzi o to, żeby złapać króliczka, tylko o to, żeby go gonić.

Jestem Europejczykiem.

@ Dogon

O ile mi wiadomo, to pojedynkowanie się było domeną szlachty i rycerstwa (w zależności od epoki). Nie ma w tym żadnej zaściankowości czy prowincjonalizmu. Zaściankowość polega raczej na obrzucaniu się niewyszukanymi inwektywami, z czym mamy obecnie na bocznicy do czynienia.

Ale mam też świadomość, że żyjemy obecnie w dobie metroseksulanej, czyli mamy osobników (płci bliżej nieokreślonej), którzy zamiast rozmawiać lub wyjaśnić sobie w bardziej bezpośredni sposób różnicę zdań, odwołują się niczym dzieci do "instancji wyższej", "o Lukarze nasz łaskawy, daj mu po pupie, bo mi brzydko powiedział. Metroseksualny świat, metroseksulane zachowania, wszystko płynne i miałkie, zero odpowiedzialności...

Raczej (konfiguracja do interpretacji)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

-> Lukar

"OSRAM i wszystko jasne!" - jak w reklamie żarówek...

Lukar i co ja mam Ci odpisać?? Zapytam wpierw, bo chyba źle rozumiem Twoją odpowiedź. Czy oznacza ona, że mogę Ci wygrażać na PW rozkwaszeniem nosa i obrzucać cyt. "h*jami w dupe", tak? Bo to się nazywa "prywatna wiadomość" i tam wolno wszystko? Nie wolno mi tylko ujawniać teści PW na forum, bo Szanowny Admin tego nie popiera... Normalnie, lepiej niż "Paragraf 22", naprawdę jesteś wielki, to się nie udaje przypadkiem.

I te wszystkie świństwa mogę też robić tu, na Twoim własnym forum, tak? Świństwa, czyli być chamskim, prostackim, wulgarnym, wszczynać pijackie burdy, prowadzić nielegalną promocję jeszcze mniej legalnego sprzętu, głosić poglądy homofobiczne, czy antysemickie? Mogę, tak?? Czy ja dobrze zrozumiałem?

Czyli, tu można robić... WSZYSTKO! I nie dostanę za to bana?! No, nie wierzę...

Lukar, mordeczko, właśnie stworzyłeś pierwsze w świecie CAŁKIEM ŚWIEŻE I WOLNE FORUM!

Zabawiłbym tu dłużej, ale mnie już czas...

Gdzie tu się można stąd wypisać?? Bo z normalnego szpitala psychiatrycznego wypisują w izbie przyjęć... ;-)

uszanowanie Wszystkim po raz ostatni,

krzych

p.s Lukar na odchodne mam prośbę - wykasuj wszystkie wątki i posty mojego autorstwa. Nie warto, by zaśmiecały Twoje forum.

k.

• Redaktorzy

>I przy okazji zapytam...

>Lukar, czy zrobisz w końcu porządek z tym bałwanem i alkoholikiem dając mu DOŻYWOTNIEGO bana na tym

>forum? Czy też ma panem Jackiem Okułowiczem z Białegostoku zająć prokuratura za stosowanie gróźb

>karalnych?

krzych:

ale o co chodzi? jak Ty piszesz do kogoś "podlaski cieciu" albo "Ty mały forumowy kłamczuszku, pijaczku, prostaczku i kołtunie" to jest ok a jak ktoś podobnie odpowie to nie jest ok i wołasz admina "daj mu bana"? Jeśli uważasz że to groźba to zgłoś to na policję, ja dostarczę logi, adresy IP itp itd co tam będzie potrzeba. Co to w ogóle za warunek że jeśli ja mu dam bana to Ty nie zgłaszasz policji a jak nie dam bana to jestem "be"? Ja tu robię za prokuraturę?

Zydelek założył wiadomy wątek w pewien sobotni wieczór to dostał za to bana. Teraz sytuacja jest inna, piszesz "dość chamstwa na forum" a sam robisz to samo - więc o co chodzi?

>Lukar

A czym ja zasluzylem na - DOZYWOTNIEGO bana ?

Czym zasluzyla Malgosia na - DOZYWOTNIEGO bana ?

Czy obowiazuje tu Prawo (Regulamin) i Sprawiedliwosc,

czy tylko osobiste urazy karane w zaleznosci od kaprysow ?

Lukar brawo!

i nie wdawaj sie w dyskusje, wywaliles watek na bocznice, nie ingeruj, nie kasuj, przestawiasz tylko tory na bocznice i bierzesz temat na przetrzymanie, napewno sie kiedys znudzi, tak naprawde to sa tylko bzdety.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.