Skocz do zawartości
IGNORED

Andrzej Bulski Van Wideo nie żyje!

robtango

Rekomendowane odpowiedzi

Z przykrością informuje , że znany wszystkim forumowy Van Wideo czyli Andrzej Bulski zmarł .O tej informacji dowiedziałem się od znajomego o czym wszystkich powiadamiam i jednocześnie z głębokim żalem i smutkiem składam całej rodzinie wyrazy współczucia z utraty tak wspaniałego człowieka jakim był Andrzej.

https://www.audiostereo.pl/topic/32418-andrzej-bulski-van-wideo-nie-%C5%BCyje/

O cholender, jeszcze niedawno wymieniliśmy się kilkoma uwagami na temat jego ulubionych wykonawców - Tsuyoshi Yamamoto i Isao Suzuki. Wydawał się w sile wieku i pełnym zdrowiu, co się dzieje...

Kondolencje dla rodziny i przyjaciół.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Boze... Brakuje juz slow... Naprawde nie wiem co sie dzieje - az zaniemowilem... Smierc Adama byla dla nas wszystkich ktorzy go znalismy wielkim ciosem i zaskoczeniem jednoczesnie a tutaj kolejny znany i szanowany Forumowicz odchodzi... Dokad zmierza ten swiat? Co tak naprawde sie liczy?

Wyrazy glebokiego wspolczucia Rodzinie i Znajomym. Czesc Jego pamieci. Niech spoczywa w pokoju. Amen.

[']['][']

Tak, ten rok jest szczegolny pod tym wzgledem na naszym forum.

Padlo pytanie "Co sie dzieje".

A ja mowie, nic sie nie dzieje. Przychodzi czas narodzin i czas smierci.

Tak to juz jest poukladane.

Pomyslmy, ze Andrzej slyszy teraz najpiekniejsze dzwieki - glosy anielskie.

I ze pewnie jest mu teraz dobrze.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Profes a jednak cos sie dzieje... Czas smierci przychodzi znacznie pozniej niz po 50-tce... Tyle lat mial Adam a to nie jest wiek na umieranie... Z tego co wiem Prezes WS byl jeszcze mlodszy. Vanvideo nie znalem ale nie sadze zeby byl duzo starszy.

-->discomaniac71

"co się dzieje" - gonimy za karierą, pieniędzmi, sukcesem, zafundowaliśmy sobie kapitalizm, jakiego nie ma w reszcie cywilizowanego Świata. To niestety kosztuje, rodzinę, zdrowie... Od dłuższego czasu spędza mi to sen z powiek.

Jakiś czas temu usłyszałem niezłe zdanie z ust mojego przyjaciela - "Wiesz, miałem fajną ofertę pracy, zarabiałbym dwa razy więcej niż teraz (zarabia naprawdę sporo), ale wiesz co, musiałbym dwa razy wiecej pracować - powiedziałem nie".

[*]

Czyżby zawał?

Jeśli tak to kolejny raz przestrzegam- mozna zawałowi się przeciwstawić w prosty sposób. Po 35 roku życia należy codziennie łykać acard, a po 40-tce co wieczór brać statyny.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.