Skocz do zawartości
IGNORED

Ostatnio obejrzane.

Rekomendowane odpowiedzi

Kol. binary na HDTV Centrum Polska chwalił się że grają (Układ...), google twierdzi że w

Cineworld - Dublin

Parnell Centre, Parnell Street, Dublin, Irlandia

‎20:20‎.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Wiem gdzie to jest - zaraz koło Paprika Store, gdzie zaopatruję się w węgierskie salami. :)

Ale jaja! Jeśli tylko będą grali w ten weekend to zasuwam!

Ciekawe czy 3D czy tylko 2D... ;)

No niestety... :(

Tylko 1 seans - jutro! :(

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Szkoda, że w weekend nie zagrają

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez il Dottore

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

miasteczko salem...ok od zawsze...natomiast ja ostastnio zobaczyłem:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Popieram wyjazd integracyjny szkoda nie tylko pradu ale i oczu...

"Przyszłość należy do tych, którzy wierzą w piękno swoich marzeń."  Eeleanor Roosvelt

Nowy star trek

Ukryta Zawartość

Zapowiada sie rewelacja, podobnie jak nowy Superman.

Ukryta Zawartość

a ten film ktoś może oglądał?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

Star trek moze byc fajny zobaczymy...:-)

Edytowane przez lolek126

"Przyszłość należy do tych, którzy wierzą w piękno swoich marzeń."  Eeleanor Roosvelt

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Wczoraj zaliczyłem POKŁOSIE.

Na tle innych krajowych produkcji film na pewno wyróżniający się. I to na plus.

Ale moim zdaniem, mimo że nie rozumiem nagonki jako miałby to być film arcyantypolski, muszę przyznać że jest bardzo przerysowany, karykaturalny wręcz. Do tego niestety przewidywalny. No ale to jest Pasikowski więc można tego było się spodziewać. On lubi duży kontrast pomiędzy tymi dobrymi i złymi.

A co do tematu to przecież on lubi takie filmy pod prąd. Psy przecież też takie były. W kraju pierwsze lata wolności a on ze zwycięskiej ekipy robi prymitywów. Co z tego że działali w słusznej sprawie jak byli całkowicie bezradni i głupi po prostu.

POKŁOSIE pokazane w czasie gdy trendy jest być po stronie ,, narodowców'' też idzie pod prąd.

Na pewno warto film zobaczyć ale tylko jak każdą inna fabułę, nie sądzę żeby ktoś potraktował ten film jak prawdę historyczną. To nie jest przecież film oparty na faktach autentycznych, on jest tylko inspirowany faktami które miały miejsce. No i wybór Stuhra na główną postać też nieudany.

Ja wczoraj Loopera ogladalem, taki sobie mozna obejrzec ale szalu nie ma...

Rock of Ages - Musical, który jak najbardziej warto zobaczyć; nie ma ściemy, śpewają aktorzy! Dużo zabawy i humoru...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Parker's Mood

Ostatnio LIKWIDATOR z Arnoldem. Takie filmy lubię! :) Daję 9/10 i polecam wszystkim fanom Arniego! :) Świetną rolę ma Johny Knoxville, znany z Jackassa - pokazuje wielki talent komiczny.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez il Dottore

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Octagon to mówisz ze ci się podobalo tak? Troszke efektow jest fajnych? Ja ogladalem operacje argo wczoraj ale jak dla mnie film może być ale jak na tyle oskarow to spodziewałem się czegos więcej.... akcji 5 min w filmie....

"Four Lions" - fajna komedia o mudżahedinach - nieudacznikach z UK.

Islamski ekstremizm na wesoło! :)

Daję 6/10

Octagon to mówisz ze ci się podobalo tak? Troszke efektow jest fajnych? Ja ogladalem operacje argo wczoraj ale jak dla mnie film może być ale jak na tyle oskarow to spodziewałem się czegos więcej.... akcji 5 min w filmie....

Bardzo ładna scenografia, nie głupi scenariusz, dobrze dobrana muzyka (facet miał nawet the wall na winylu:) Efekty specjalne wyśmienite. Po prostu zgrabnie zrobione nie głupie kino sf.

Co do Argo to nie wiem za co te oscary. Affleck to przez cały film ani razu nie zmienił wyrazu twarzy. Nic nadzwyczajnego.

Dzięki za odpowiedz kolego i z opercaja argo zgadzam sie w 100% prawie usnalem :-)

Ja ze swej strony polecam film pt. "Looper - Pętla czasu " , ambitne kino s-f z wątkiem kryminalnym i zaskakującym finałem . Dobre kino nie pozwalające zasnąć ze znużenia .

Piotr

Chasing Maveric - sympatyczny, Malediwy, surfing, ale także życiowa opowieść

"Polowanie", The Hunt, 2012r. - także polecam, bdb

Edytowane przez Piotr_1
Gość Gosc

(Konto usunięte)

ATLAS CHMUR

Bardzo fajna rzecz. Film specyficzny. Jego konstrukcja wymaga od widza sporego skupienia uwagi. Dzięki temu obraz się nie dłuży. Na pewno nie jest to film dla wszystkich. Ale z całą pewnością polecam go wszystkim którzy w dzieciństwie lubili czytać baśnie. To właśnie taka baśń dla trochę starszych. Jak zwykle w przypadku Wachowskich robota solidnie wykonana. Trochę mi ten film z racji konstrukcji i przesłania przypomina serial TOUCH. Przynajmniej odcinki z pierwszej jego części. W każdym razie polecam. Warto.

No popatrz! A tak ludziska jadą po Atlasie Chmur... :)

A mi się też podobał - przynajmniej trochę inny od reszty ekranowej sieczki.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Nie wiem właśnie skąd taka nagonka. Ja rozumiem że nie każdy lubi takie kino. No bo przecież nie każdy pójdzie do kina na Hobbita, czy właśnie Atlas Chmur.

Ale moim zdaniem dla lubiących taki gatunek to wyśmienita pozycja. To oczywiście nie jest pozycja na miarę Mistrza i Małgorzaty ale chyba nikt się czegoś takiego przed projekcją nie spodziewa. Natomiast jest to na pewno sprawnie zrealizowane kino rozrywkowe, pochłaniające naszą uwagę przez prawie trzy godziny. I to w kinie chodzi.

Żałuję tylko że miałem DVD. Niestety patałachy z wypożyczalni u mnie tylko taką płytę mają. To obyczaje mało widowiskowe kupują na BD, a film Wachowskich na DVD.

Gdzie tu logika?

Gość Gosc

(Konto usunięte)

BOGOWIE ULICY.

Bardzo fajny film. Zdaje się że dokumentuje nam realne zdarzenia z życia amerykańskiego policjanta w ,, brudnych dzielnicach''.

Daje iluzję uczestniczenia na żywo w ich pracy. Mnie osobiście trochę denerwowały zdjęcia kręcone niby przez bohaterów z ręki ale potęgują na pewno realizm.

Żadnych przesadnych fajerwerków, żadnego słodzenia. A wciąga. Coś jak Hart Locker ale na ulicach L.A.

Szkoda tylko że końcówka przewidywalna.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Oblivion - całkiem przyzwoite kino SF, olbrzymie i piękne przestrzenie gdzie człowieka brak.

American Mary - ryje czachę, ale to film dla tych którzy maja ją już ..... czyli takich jak ja.

Drogówka - jeśli jest to film na faktach to powinno się jak najszybciej rozwiązać tą formację i każdego zaopatrzyć w broń, czy tego chce czy nie.

• Pokaż nowe odpowiedzi