Skocz do zawartości
IGNORED

Ostatnio obejrzane.

Rekomendowane odpowiedzi

byłem wczoraj w kinie na Annabelle

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

mimo iż producentem jest James Wan...no to film generalnie nie za ciekawy

Ukryta Zawartość

"Jesteś bogiem" - historia hiphopowca, który stracił natchnienie, nie miał kasy i pomysłu jak ją zarobić więc na koniec wyskoczył z okna.

Musi jakiś dreszczowiec. ;)

Obejrzeć można, tyle że to "Dzień Świstaka" w powiedzmy że w nowej wersji

Kiedy w obsadzie widzę nazwisko Tom Cruise odpuszczam sobie oglądanie. Ten widziałem. Flaki z olejem.

Edytowane przez Mrok

22 Jump Street czyli zupełnie nieśmieszna (jak dla mnie) komedia. Tego filmu nie ratuje nawet Johan Hill. Tzw. humor rynsztokowy (nie mylić z rubasznym). Nie polecam.

22 Jump Street czyli zupełnie nieśmieszna (jak dla mnie) komedia. Tego filmu nie ratuje nawet Johan Hill. Tzw. humor rynsztokowy (nie mylić z rubasznym). Nie polecam.

Mam takie same odczucia.Stracony czas, nic więcej.

Automata czyli coś pośredniego pomiędzy legendarnym "Łowcą androidów", a infantylnym "Ja robot". Na plus należy oddać bardzo dobrze oddany świat postapokaliptyczny, przec co film ma swój niezły, mroczny klimat. Niestety gorzej z fabułą.

Szkoda, bo film miał potencjał.

Edytowane przez Meloman

The Imposter czyli całkiem ciekawy paradokument. Aż trudno uwierzyć, że wszystko to miało rzeczywiście miejsce. Ale jak to w życiu bywa - prawda nie jest taka oczywista. Polecam.

Dawca pamięci typowy sf o idealnym systemie ktory konczy i rozwija sie tak samo.... lubie sf wiec obejrzałem i bylo znosnie ale dla reszty nie gustujacej w sf mozna odjac trochę

chwilowy brak działalności w audio.

jeśli ktoś lubi filmy z Liam'em Neesonem to polecam Non-Stop , wczoraj oglądałem z żoną i jeszcze teraz opowiadamy o tym filmie. Aktor niesamowicie wpasował się do roli szeryfa

Edytowane przez marteo1981

jeśli ktoś lubi filmy z Liam'em Neesonem to polecam Non-Stop , wczoraj oglądałem z żoną i jeszcze teraz opowiadamy o tym filmie. Aktor niesamowicie wpasował się do roli szeryfa

MI też ten aktor odpowiada aczkolwiek sam film jak dla mnie to ja widziałem już nim lepsze ale spoko film jest do obejrzenia.

"Przyszłość należy do tych, którzy wierzą w piękno swoich marzeń."  Eeleanor Roosvelt

Zastanawiam się jaka będzie 3 część "Uprawodzona" , oglądałem zwiastun na YT, coś czuję że ta trzecia to już będzie przekombinowane

Gość baca5

(Konto usunięte)
Zastanawiam się jaka będzie 3 część "Uprawodzona" , oglądałem zwiastun na YT, coś czuję że ta trzecia to już będzie przekombinowane

Podobno w 4-tej czesci porwa mu... gacie ;)

Niestety coraz więcej tego typu opinii czytam o tym filmie..

"Przyszłość należy do tych, którzy wierzą w piękno swoich marzeń."  Eeleanor Roosvelt

Lucy - chryste panie za jakie grzechy...

Półtorej godziny pseudonaukowego bełkotu oraz stek banałów przetykane standardowym u Bessona zestawem scen i tricków.

Niestety nie chce się to wszystko kupy trzymać, za to wlecze się niemiłosiernie, a ostatnie 20 minut w ogóle dokręcone już na siłę.

k**wa (przepraszam), zignorowałem ostrzeżenie ponieważ myślałem że kolega przesadza. Rany, chyba największa chała jaką ostatnio widziałem, zlepek kolorowych obrazków pozbawionych praktycznie sensu. Omijać z daleka.

Locke - byłem sceptycznie nastawiony, jakoś filmy z jednym aktorem w jednej lokalizacji mnie do tej pory specjalnie nie poruszyły, często przegadane, rozwleczone. Tutaj jednak wyszło dobrze, cała sytuacja nieco naciągana niemniej chodzi przecież o coś innego. Naprawdę dobry.

Bogowie - czyli historia prof. Religi mocno NIE usłana różami, bardzo dobry film, momentami nieco naturalistyczny, końcówka taka trochę jak nożem uciął. Uwaga - SŁYCHAĆ dialogi. Polecam.

Edytowane przez rasputin

sex-tape.jpg

wymowne...

Transformers Age of Extinction - spodziewałem się czegoś innego, pierwotnie cieszyłem się że nie będzie już znerwicowanego nastolatka, niestety zobaczyłem kudłacza (który już w dolinie krzemowej był skończonym kretynem) i zatęskniłem za starą ekipą, film nabrał kolorów po jego śmierci :) Czytając komentarze byłem nastawiony na same efekty i naparzanki, tu się trochę rozczarowałem, okazało się że jest fabuła a efekty bez szału ale na poziomie.

Edytowane przez fetek

Locke-też mi się podobał,ale sam finał słaby.Może kasy zabrakło na dokręcenie lepszej :).

Raczej pomysłu.

Ostatnio oglądałem-Adwokat

Ukryta Zawartość

Nawet mi się podobał,a najbardziej jak Malkina robiła glonojada na szybie samochodu.Chciałbym siedzieć wtedy za kółkiem :)

Ukryta Zawartość

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

Locke-też mi się podobał,ale sam finał słaby.Może kasy zabrakło na dokręcenie lepszej :).

słusznie, końcówka nieco kuleje, ewidentnie brak pomysłu, zdarza się ;)

"Brud" - ekranizacja książki "Ohyda" Irvine`a Welsha. Dość udana, oddaje w miarę klimat książki, ale do "Trainspotting" czy "The Acid House" niestety się nie umywa.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Gość stary bej

(Konto usunięte)

"Lucy" - oglądałem już dwa razy i pójdę do kina kolejny raz.

Ten film ma w sobie coś jak magnes, przyciąga tym innym spojrzeniem na rzeczywistość.

Aby go zrozumieć należałoby wpierw obejrzeć "Siła spokoju" - http://www.filmweb.pl/film/Si%C5%82a+spokoju-2006-211209#

The most wanted man - mi się podobał taki wolny spokojny chociaż ta końcówka juz za wolna.

chwilowy brak działalności w audio.

"Lucy" dla mnie autor porwal sie z motyka na slonce :) Oprocz tego ogladajac ten film wydawalo mi sie ze juz cos takiego widzialem co najmniej ze 2 razy...nic nowego w gatunku SF, niestety. Naciagane 6.5

Czy ktos widzial Dracula Untold albo Fury?

Też jestem ciekaw jak Dracula się prezentuje...

• Pokaż nowe odpowiedzi