Skocz do zawartości
IGNORED

Ostatnio obejrzane.

Rekomendowane odpowiedzi

Siedlisko cieni - trzy podejścia i za każdym razem porażka.

W końcu nie obejrzałem, ale z tego co zdążyłem zobaczyć, to jakaś straszna kupa musi być.

Duch Poltergeist - jedno podejście, dwadzieścia minut, dziękuję, dobranoc.

W ogóle nie straszne, żadnego napięcia, kompletnie nic.

Cybernatural - chyba miał być jakiś horror czy coś,

zamiast tego jest video poradnik jak zrobić film za pięć dolarów bez wychodzenia z pokoju.

Escobar historia nieznana - jak Benico del Toro zagra Escobara, to nie ma ch*ja we wsi.

I takie filmy to ja mogę oglądać, zamiast tracić czas i nerwy na to badziewie jak te powyżej.

Niezłomny 2014 - wojna, obóz jeniecki, naczelnik sadysta, bla bla bla, ple ple ple, napisy, koniec.

Ile takich filmów już widziałem? Nie wiem z milion chyba. Czy ten był jakiś inny? Nie był. Mimo wszystko obejrzeć można.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
Gość Gosc

(Konto usunięte)

Escobar historia nieznana - jak Benico del Toro zagra Escobara, to nie ma ch*ja we wsi.

I takie filmy to ja mogę oglądać, zamiast tracić czas i nerwy na to badziewie jak te powyżej.

Dzięki za ten typ.

Tak się zastanawiałem czy się za to brać, bo oglądam właśnie serial o tym samym Narcos, ale zachęcony zaryzykuję.

Dupy nie urywa, ale numer z fiutem mnie rozbroił. Pasowałby do kac vegas.

Mnie rozbroiło kichnięcie na początku, ale na tym się skończyło. Dalej niestety szału nie ma. "The Money" Pit to nie jest.

Agentka / Spy.

Z przymrużeniem oka ale najlepsza komedia jaką widziałem w ostatnich latach .

Ostatnio miałem wstręt do komedii spowodowany ostatnimi produkcjami więc z automatu pomijalem. Zdecydowałem sie zaryzykować z agentka i pozytywne zaskoczenie. Rewelacji nie ma ale da się to obejrzeć. Szczególnie blyluraya dobry obraz.

chwilowy brak działalności w audio.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Strasznie pogięte zachowania i sytuacje. Nie dla mnie. Nie lubię filmów o tym jak bardzo nasz świat jest porąbany, po obejrzeniu których muszę się przez godzinę lub dłużej przywracać do życia. ;)

Czekam na jakiś hit, przy którym mi wody odejdą.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Mrok

John Wick - kolejny film obok Equalizer itp. filmów, gdzie jeden gość rozkłada zastępy wrogów ... jak ktoś szuka filmu tego typu, to nie będzie zawiedziony.

Frances Ha

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

John Wick - kolejny film obok Equalizer itp. filmów

No proszę Cię.

Equalizer ma przynajmniej zarys jakiejś tam fabuły, a porównanie Reevesa do Washingtona, to jak postawić Yugo obok Bentleya.

John Wick, to jeden z najgorszych filmów jakie ostatnio widziałem. Treści zero, pomysłu zero, gra aktorska zero, wrażenia zero.

Można zrobić tępą napierdalankę o niczym, którą się ogląda jak większość produkcji ze Stathanem chociażby, nie mówię że nie.

Ale to też się trzeba wysilić i postarać chociaż trochę, a tutaj wszystko po łebkach i na odpier**l, aby szybciej skończyć i do kasy.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Einstein and Eddington - scenografia niezła, film jednak do mnie nie trafił. Być może Einstein taki właśnie był, nie wiem. Tak czy inaczej dla mnie Andy Serkis w tym obrazie to maksymalny niewypał.

Passengers (z 2008) - dobre kino, polecam.

Edytowane przez Mrok

Zwiastun mnie zniechęcił.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Marsjanin - Ridley Scott chyba ostatnio nie ma weny. Film przeciętny, szczerze, to bardziej podobał mi się Prometeusz. Na 3D nawet nie ma co się wybierać.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

parantulla

Film owszem fajny, Benicio gra jak zwykle dobrze.

Ale niestety nie ma ten film startu do serialu Narcos. Oczywiście serial jest 5 razy dłuższy, więc możliwość szerszego pokazania kontekstu, zbudowania postaci większa, jednak serial poradził sobie z tym dużo lepiej.

Również postać Escobara w serialu moim zdaniem dużo wiarygodniejsza, bardziej wierna niż w filmie. Obejrzyj serial i daj znać Twoim zdaniem wypada porównanie.

Agentka - sięgnąłem po ten tytuł tylko ze względu na wasze opinie, bo aż musiałem sam się przekonać...

no i faktycznie uśmiałem się jak bóbr, aż mnie brzuch dzisiaj boli, choć głównie za sprawą dialogów,

bo sam film raczej słabiutki, zwłaszcza pierwsze pół godziny zniechęcające do tego stopnia,

że gdybym nie zobaczył na samym początku Jasona Stathama w napisach, to dłużej bym nie wytrzymał,

a chyba każdy się ze mną zgodzi, że to głównie za sprawą jego roli ten film chce się w ogóle oglądać.

Everest, bardzo fajny film jak ktoś lubi góry i tą tematykę. Oglądałem w Imax3D i jednak polecę oglądać w 2D. Jest kompromis i oglądamy ludzi w pięknych górach na płasko czy w w 3D ale z pewnym rozmyciem ostrości.

Kolejny firm o walkach z gangami Sicario, Denis Villeneuve popełnił trochę fajnych filmów , ten jest trochę słabszy ale polecam przyjemnie się ogląda. Dyskretna muzyka w tle robiona przez Jóhanna Jóhannssona może za dyskretna?

Edytowane przez ASURA

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Jurassic World-dlamnie średnio,chyba najgorszy z serii. Efekty i akcja to nie wszystko. Z nudów można obejrzeć

Efekt Łazarza- zapowiadał się nieźle,ale jak bohaterka zaczęła mordować ludzi i z dobrego kina film przeszedł w temat kiepskiego horroru zaczęło wiać nudą. Krótki film bez pomysłu na wykończenie. Do połowy na 6 a potem na 3.

San Andreas - bardzo dobry film katastroficzny.

Mnie się podobał.

Ale byłem znudzony po zrobieniu 730 km samochodem jako kierowca na trasie szybkiego ruchu.Tylko i wyłącznie za efekty. Jak znalazł do kina. Na kompie, albo w słabej rozdzielczości nie ma co oglądać. Duży ekran i w miarę sprzęt audio KD lub stereo potrzebny. Nie z pierdziawek przy kompie.

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

Gość Gosc

(Konto usunięte)

W porównaniu do innych materiałów oglądanych na ajfonie.

Bezdyskusyjnie. Ale ten same ,, Igraszki...'' na zacnym sprzęcie pokażą swoją klasę w dużo większym stopniu.

Mimika Gajosa pokazana w pełnej krasie robi swoje.

"Igraszki z diabłem" nawet na ajfonie są zacności wielkiej!-:)

Mój ulubiony teatr telewizyjny.

Jak leci i wpadnę na niego zawszę oglądam.

Pierwszy raz to chyba ze 35 lat temu.

He,he spojrzałem na wiki i zgadłem to było 35 lat temu :)

No i sobie zapodałem:

Marek Kondrat jako diabeł też był dobry w Diabelskiej Edukacji.

Co ja pisze, to Dancewicz była boska ....:)

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

Gajosa jako diabla mozna takze zobaczyc w spektaklu "Zapomniany diabeł"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez kichanadeta

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Agentka - sięgnąłem po ten tytuł tylko ze względu na wasze opinie, bo aż musiałem sam się przekonać...

no i faktycznie uśmiałem się jak bóbr, aż mnie brzuch dzisiaj boli, choć głównie za sprawą dialogów,

bo sam film raczej słabiutki, zwłaszcza pierwsze pół godziny zniechęcające do tego stopnia,

że gdybym nie zobaczył na samym początku Jasona Stathama w napisach, to dłużej bym nie wytrzymał,

a chyba każdy się ze mną zgodzi, że to głównie za sprawą jego roli ten film chce się w ogóle oglądać.

+1.. Mam te same odczucia. :)

www.audio.lutuje.se

Trójmiasto

Ostatnio obejrzałem W nowym zwierciadle :Wakacje

Jak dla mnie niespodzianka in plus

Dawno się tak nie ubawiłem na komedii

Nie zwracajcie uwagi na zwiastun tylko obejrzyjcie .

• Pokaż nowe odpowiedzi