Skocz do zawartości
IGNORED

Potwierdzenie KONCA SWIATA w 2012 !

Vlad

Rekomendowane odpowiedzi

koniec przyjdzie szybciej niz sie spodziewaliscie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

buhaha

Ukryta Zawartość

O dniu i godzinie końca świata nie wie nawet Jezus Chrystus (24 rozdz.Ewangelii Św.Mateusza)o czym poinformował swoich uczniów !Kiedy nastąpi koniec świata wie tylko jego i nasz Ojciec -BÓG w niebiosach!!!

Przykro mi panie H.Cammping

Piotr

Kurczę, nawet nie potrafie policzyć, ile przepowiadanych przez różnych szajbusów końców świata udało mi się już przeżyć!!!

Ciekawe, ile ich jeszcze czeka mnie przed MOIM końcem świata?????

Gorąca linia z Panem Bogiem. To tłumaczy skąd wiedzą tak dokładnie.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Przed 30 laty pewien Wloch przepowiedzial na jutro 11.05.2011 trzesienie Ziemi w Rzymie.

Zobaczymy czy sie sprawdzi. Ja stawiem ze nie i jestem tego 100 procent przekonany.

Zaden czlowiek nie moze przepowiadac przyszlosci i nikt nie ma takich zdolnosci!

Zatrzeslo sie w Hiszpani. Biorac pod uwage ze w skali globu to smiech nie odleglosc i ze raczej Hiszpania do typowych trzesacych sie panstw nie nalezy mysle ze te "proroctwo" az nadto trafne jest.

No ale jak by zatrzeslo sie w Watykanie to tez bys powiedzial ze to nie Rzym :P

Następna szansa w sobotę.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

No ale z sobota to jakis nawiedzony pastor szaleje...a o tych trzesieniach to koles jakis wzor matematyczny zrobil. Podobno nie pierwszy raz mniej wiecej udalo mu sie trafic z czasem i regionem....

Szkoda ze nie podal...ze 11 maja zatrzesie sie w poludniowej europie...wtedy malkontenci by troche nabrali wody w usta

w sobote o 18

o ile pamietam ten gosciu to jakis inzynier i wiele czasu poswiecil na obliczenia na podstawie biblii

ale widac ze z niego jakis glab i liczyc nie umie bo to co podaje to i tak sie nie zgadza.

w sobote o 18

o ile pamietam ten gosciu to jakis inzynier i wiele czasu poswiecil na obliczenia na podstawie biblii

ale widac ze z niego jakis glab i liczyc nie umie bo to co podaje to i tak sie nie zgadza.

inżynier od biblii?

i kto tu choruje na główkę

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Coś tam o nim gadali. Problem w tym, że ogłosił mnóstwo przepowiedni. Część się sprawdziła, większość nie. No ale ludziska lepiej pamiętali te, które się sprawdziły i stąd lekka panika we Włoszech.

Jestem Europejczykiem.

to wg różnych obiecanek-cacanek dziś jest LAST DAY :)

tak wiec, jak spedzacie ostatni dzien ?? :))

jutro od 18:00 ma sie zaczac koniec!!... :))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Cholerka, w sobotę mam się bawić na weselu....

Tym lepiej, w niedzielę będziesz czuł się jak nowo narodzony.

• Moderatorzy

Cholerka, w sobotę mam się bawić na weselu....

no to jeśli koniec świata się pospieszy , to chłopakowi się upiecze.... :)

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Zamierzałem się upić ale skoro to ostatnia sobota to może nie warto? Poza tym martwi mnie, że szlag trafi pensje za maj no i nie zdążyłem wykorzystać urlopu:(

Jutro ide do roboty, ciekawe czy szef pod siłą argumentów wypłaci mi pensje i za urlop, może zdążę wydać..

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ja optymistycznie nabyłem 0.7, najwyżej ociupinka się zmarnuje.

Ale przynajmniej jutro nie będę musiał kosić tej cholernej trawy :-).

Jestem Europejczykiem.

A ja podłączać prądu. Same zalety :-)

Dobre pytanie, na świecie jest 13 root-server'ów DNS rozrzuconych po kontynentach. Jak padną wszystkie to koniec internetu:(

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Dobre pytanie, na świecie jest 13 root-server'ów DNS rozrzuconych po kontynentach. Jak padną wszystkie to koniec internetu:(

Nie muszą paść wszystkie. Już nie pamiętam, ale chyba 6 wystarczy.

Ale prościej rozwalić internet atakując BGP (co pokazali ostatnio Chińczycy).

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.