Skocz do zawartości
IGNORED

Agnieszka - Brawo !

Frank

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+

frywolny, Agassi na osłodzenie wcirów, jakie dostawał w najważniejszych meczach od Samprasa, dzisiaj wygrał...

Jednak trzeba pamiętać, to Pit w większości wypadków był mistrzem. Tylko raz byłe na korcie, jednak oglądałem tenisa latami. Pit dla mnie jest największym z największych.Później Agassi z Beckeriem i długo długo nikt. Oczywiście był Edberg i inni, ale kto ich dziś pamięta?

Pierwszym którego mgliście pamiętam, to Lendl. Jednak Pit kupił mnie i już. Pamiętam jak płakał, gdy złapał kontuzję w trakcie meczu (skręcił kostkę?), wtedy tenis wzruszał mnie. Dzisiaj nadal oglądam, ale emocje już nie takie. Starzeje się, albo tenis jest mniej ciekawy. Sam nie wiem. Chyba to jednak niczym nie poparty sentyment, wyglądam takich chwil jak dziś. Pit, później długo, długo nic, a później Federer. Pozostali są wspaniali, ale nie nie wzruszają.

PS. frywolny, spotkamy się kiedyś??? Nie unikaj odpowiedzi.

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Agassi był się pojawił chyba wcześniej. Tak to jakoś pamiętam. Przykuwał uwagę, czynił tenis ciekawszym dla kogoś kto się za bardzo nie znał. Wygrywał ze starą gwardią. No i rzeczywiście przyszedł Sampras i zaczął klepać mojego idola.

Nie lubiłem za to Samprasa.

Dzisiejszy tenis jest nudny? No jak ktoś nie potrafi się zachwycić serwisem 250km/h to i nudny :)

Bo rzeczywiście ku temu zmierza dzisiejszy tenis.

p.s. Może w końcu się wybiorę na kujawsko-pomorskie odsłuchy?

• 2 tygodnie później...
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

"Agnieszka Radwańska wygrała z Simoną Halep 6:3, 6:4 w półfinale turnieju WTA w Indian Wells. "Isia" wywalczyła swój 19. finał w karierze. W Indian Wells nigdy wcześniej nie doszła tak daleko. W finale jej rywalką będzie Flavia Penetta, która w półfinale pokonała Na Li 7:6 (5), 6:3." http://eurosport.onet.pl/tenis/wta-w-indian-wells-agnieszka-radwanska-w-wielkim-finale/kd5ex

Bohdan Tomaszewski nie mylił się mówiąc, że Agnieszka Radwańska to najlepsza polska tenisistka wszech czasów.

• 2 miesiące później...

Mały fotograficzny przerywnik w oczekiwaniu na Wimbledon;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-15650-0-81761600-1401898913_thumb.jpg

post-15650-0-67140900-1401898925_thumb.jpg

post-15650-0-47252800-1401899011_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

l'enfant sauvage

To jak tak dla małej równowagi:-)

Żeby nie było - kibicuję zawsze Agnieszce:-)

Ukryta Zawartość

post-18352-0-08534900-1401904707_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Szarapowa też nie straszy;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Ja też, ale Serbka z obecnych na topie jest chyba najładniejsza. Czy macie inne typy?

D.Cibulkova i S.Halep...przed operacją:

Ukryta Zawartość

post-15650-0-63420500-1401962571_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

l'enfant sauvage

No to zostały jeszcze A.Petkovic i E.Bouchard i mamy na stronie wszystkie półfinalistki tegorocznego French Open.

Ukryta Zawartość

post-15650-0-27740600-1401986027_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

l'enfant sauvage

Halep, Bouchard, te dwie wypatrzyłem już jakiś czas temu i z ciekawością obserwuję ich rozwój.

Pamiętam jak kiedyś mówiłem żonie - też fance tenisa - o Halep to patrzyła na mnie zdziwiona.

Rumunka? To oni tam mają jakieś tenisistki?

W tej chwili mamy ciekawy moment w kobiecym tenisie. Ze starych gwiazd zostało ledwie kilka (Serena, Szarapowa), do czołówki dostały się panie które orłami nie są i raczej nie będą ale grają solidnie (Kuzniecowa) ale nadciąga cały tabun młodych i zdolnych.

Prawdę mówiąc w tej chwili mimo wszelkich słabości i niedostatków bardzo często wolę oglądać tenis kobiecy bo jest tam więcej emocji i niepewności.

Jestem Europejczykiem.

• 4 tygodnie później...

Ręce opadają...Wiktorowski chyba powinien się podać do dymisji,ewentualnie może by pomogło zatrudnienie fachowca od przygotowania mentalnego...tak czy inaczej konieczne są zmiany,dziewczyna ma potencjał na Szlema,który zawsze gdzieś tam się po drodze ulatnia.

l'enfant sauvage

kasa z reklam łatwiejsza, teraz juz Aga odcina kupony. wyglada na zmeczona tenisem. tyle lat poswieconych jednemu celowi. i tak dużo osiągneła, lepiej już nie bedzie, raczej tylko gorzej

A gdzie sportowa złość,ambicja?Brak poważniejszych kontuzji,niemal idealny wiek do osiągania największych sukcesów i co...i wciąż nic.

Może to niezbyt fortunne porównanie ale podobnie było z Gołotą,były warunki,możliwości do mistrzowskich tytułów,a wszystko rozbijało się o sferę psychiki,może są sportowcy którzy nigdy nie są/nie będą gotowi-z pewnych,tylko dla siebie wiadomych przyczyn-do tego aby stanąć na szczycie?

l'enfant sauvage

kasa z reklam łatwiejsza, teraz juz Aga odcina kupony. wyglada na zmeczona tenisem. tyle lat poswieconych jednemu celowi. i tak dużo osiągneła, lepiej już nie bedzie, raczej tylko gorzej

Tradycyjnie,jak polski sportowiec wystąpi w reklamie zaczyna się dosyć gwałtowny spadek kariery sportowej.Są oczywiście wyjątki ale baardzo rzadko.

to ja też mam być zmęczony pracą ,którą wykonuję od 30 lat?

Kwestia czy możesz sobie pozwolić być zmęczonym pracą. To pewien rodzaj luksusu. Radwańska zgarnęła $16M i może walić robotę, przejść na rentierstwo, a w obliczu nudy nicnierobieniem, wypuścić swoją linię kosmetyków albo firmować nutę zapachową perfum.

• 1 miesiąc później...

Czyżby powrót wielkiej formy ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wyśmienicie,mamy finał,nareszcie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Obejrzałem sobie rano powtórkę,świetny mecz.

Dobrze,że finał o ludzkiej porze,zdaje się o 19ej.

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

No i wygrała... w końcu.

Venus była cienka jak barszcz. Miała kilka zrywów: od 1:4 do 3:4 i w drugim secie: od 0:2 do 2:2,

ale takich niewymuszonych błędów jak np. prosta piłka w siatkę, czy szkolny smecz w aut nie powinna robić tenisistka z 7-mioma tytułami wielkoszlemowymi. Ma ostatnio zwyżkę formy, ale dziś była słaba.

Tak czy inaczej - brawa dla Agnieszki. Może się wreszcie przełamie, umocni psychicznie i postara się wygrać jakiegoś szlema. :)

Gość GratefullDe

(Konto usunięte)

Zapewne analiza meczu będzie. I Agnieszka i jej trener dobrze wiedzą skąd to zwycięstwo. Nam pozostaje pogratulować, ja zawsze wierzę w Agnieszkę, nigdy nie krytykuję jej słabszej gry. To sport, bywa różnie. Jestem i pozostanę jej fanem choć by nie wiem co :) Ale dużo pracy jeszcze przed nią. Ciężkiej pracy ;)

Venus to stara baba już,biorąc wiek Agnieszki pod uwagę i było to widać...wyraźnie.Najważniejszy turniej za chwile,US Open i zobaczymy

jak się tam poukłada.Dziwi mnie porażka Sereny z Venus.Dała jej zarobić?Pierwszy raz widziałem jak skomląca Azarenka łamie rakiete

z bezsilności w meczu z Agnieszką.To było COŚ.

Dziwi mnie porażka Sereny z Venus.Dała jej zarobić?

Moim zdaniem Serena się podłożyła,ale nie z powodu kasy.

Pewnie obie chciały,by Venus na stare lata dołożyła jeszcze jakiś wygrany turniej :).

Szkoda,że Federerowi nikt nie chce się podłożyć.

skomląca Azarenka

Super,nie cierpię baby jak cholera :)

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Szkoda,że Federerowi nikt nie chce się podłożyć.

Może Rafa mu da... Lubią się:))

Super,nie cierpię baby jak cholera :)

A jest ktoś kto ją cierpi?:))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.