Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Kaczor sygnalista.

W opinii Kaczyńskiego "po zaproszeniu gen. Jaruzelskiego przez prezydenta Komorowskiego (na posiedzenie Rady Bezpieczeństwa Narodowego), sygnał dla sędziów i prokuratorów jest zupełnie oczywisty: ci ludzie nie mają być skazani".

No właśnie, to by była oczywista oczywistość gdyby nadal "ster państwa" dzierżył razem z bratem. A tak zostaje mu mierzyć innych swoją miarą.

[Wulgaryzmy]

Za naiwność i lenistwo wyborcze na pewno w przyszłym roku zapłacimy.

Poza tym takie kopanie się małego Kunia z Koniem zawsze śmiesznie wygląda, tym bardziej, jak spod ogona leci...a kupa zawsze większa z dużego konia. Oj smród będzie od Przemyśla po Szczecin i od Suwałk po Bystrzyce Kłodzką.

A Ty Xniwaxie oberwałes się ze skały tarpejskiej?

Jak vat zajrzy tym przygłupom w kieszń to będą naczej bębnić.

Chyba, że to są wyznawcy. Wyznawcy się zesrają, a nie przyznają racji.

Jak vat zajrzy tym przygłupom w kieszń to będą naczej bębnić.

Chyba, że to są wyznawcy. Wyznawcy się zesrają, a nie przyznają racji.

Armagedon? Apokalipsa? Przed 2012?

Kmać nie rozumiem tej totalnej ślepoty i zapatrzenia w tych pi...ów pozbawionych ideałów.

To społeczeństwo jakieś sztywne, otumanione, głupie wręcz...leci na nich gówno z nieba, a oni się cieszą i padają na ryje przed nimi bezkrytycznie co raz bardziej przygniatani smrodem.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Kmać nie rozumiem tej totalnej ślepoty i zapatrzenia w tych pi...ów pozbawionych ideałów.

To społeczeństwo jakieś sztywne, otumanione, głupie wręcz...leci na nich gówno z nieba, a oni się cieszą i padają na ryje przed nimi bezkrytycznie co raz bardziej przygniatani smrodem.

Tyś mądry człowiek. Powiedz, na kogo trzeba głosować. Albo, na kogo Ty zagłosujesz.

Zwykłe ceny - a Ty co, chcesz być oryginalny?

Nie, chciałem jedynie nieco wyluzować atmosferę.

To mnie interesuje - dlaczego poświęcać swój czas, sprawom nieistotnym?

Medialna ofensywa przeciwko PISowi jest chyba widoczna dla wszystkich?

Czy nie ma na tym forum oprócz xniwaxa normalnych ludzi?

Co z nami się dzieje, panowie? Czy nie lepiej odpuścić frakcyjne walki?

Jar - może Ty zaczniesz? Jesteś na forum 7 lat?

Posłucham mądrego człowieka

Zainteresowani wiedzą, że przez długi czas pisywałem na "wrogim forum", i dlaczego przestałem postować tutaj.

To , z czym odszedłem, a to co do czego wróciłem dzisiaj, to droga świetlna.

Są rózne aberracje, ale dlaczego ich skutkiem są posty melomana, mulsa, mniej wladza i dżamba - tego nie rozumiem.

Nie wchodziłem i nie wchodzę w zkładkę o KK - bo po co?

Kiedyś, księża w Wizytkach uratowali nas od potężnego wpierdolu - wyszliśmy przez księżowski płot.

Offtop - tyle samo jest pedałów wśród księży, co między taksówkarzami, stolarzami i piekarzami.

Zdystansujcie się od melomana, wtedy będzie można gadać.

Wygląda na to, że "normalne" to są jedynie stare panny czekające dekadami na swojego królewicza z bajki.

jar - przyjaraj dowcipnie

Człowieka, który patrzy w oczy dziecka, uderza przede wszystkim ich niewinność: owa przejmująca niezdolność do kłamstwa, do zakładania maski czy chęci bycia kimś innym, niż jest. W tym sensie dziecko zachowuje się dokładnie tak jak cała przyroda. Pies jest psem; róża jest różą; gwiazda jest gwiazdą; każda istota jest po prostu tym, czym jest. Tylko dorosły człowiek nie chce zgodzić się na bycie tym, kim jest. Kiedy dorośli karcą dziecko dlatego, że mówi prawdę, że wyjawia to, co myśli i czuje, wtedy dziecko uczy się udawania i jego niewinność zostaje zniszczona. Dołącza ono do tej niezliczonej rzeszy ludzi, którzy bezsilnie powtarzają: Sam nie wiem, kim jestem. Dzieje się tak dlatego, że przez długi czas skrywali prawdę o sobie przed innymi ludźmi i w końcu doszli do tego, że ukrywali ją przed sobą. Jak wiele z dziecięcej niewinności jeszcze w tobie zostało, czy jest taka osoba, wobec której byłbyś w stanie być absolutnie sobą, tak całkowicie otwarty i niewinny jak dziecko?

de Mello

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie jestem zwolenikiem PIS, wszystkich polityków, chetnie bym spalił na jakimś Autodafe

Interesuje mnie ta lewoskrętność. Od pierwszego dostaniemy w dupę, cenami przedewszystkim bennzyny - i to nie zafunduje nam Kaczor, tylko Tusk.

śkąd ta nienawiść do pisu? Może jozwa wie?

I tak sobie myśle, trochę o Wiśle, trochę o przemyśle

Ten rząd jest beznadziejny, co nic nie mówi o bardziej beznadziejnych rządach

Nie ma co trawić nerwów (w moim przypadku) - nawiedzeni wiedzą co czynią.

Władz, muls, Dźambo - do spowiedzi, przez ksiedza ze złym dotykiem!

to chyba nie chodzi o PIS, tylko o Prezesa. Każdy(chyba większość) pragnie spokoju i stabilizacji. Wieększość z nas żyje od 1 do 1(nie jestem pewien czy to dotyczy "audiofili") i dokąd jakoś zwiąże koniec z końcem oraz ma jakieś tam poczucie ,że "jakoś to będzie" to woli popierać stabilny choć może bezideowy rząd niż partię kierowaną przez człowieka z nacjonalistycznymi ambicjami.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Niektórzy mylą patriotyzm z nacjonalizmem (bo pierwsze jest niemodne i śmieszne ponoć), zawsze można piać za internacjonalizmem ewentualnie wzajemnym sobie lizaniem .

Gorszy bywa szowinizm.

Najgorsze u nas jest to, że cokolwiek ktoś coś określi przerysowane będzie i tak o to z Komorowskiego powstaje mąż stanu, z Tuska premier stulecia, g ó w n o z tego jak było tak i jest.

W PO liczy się samozadowolenie z tego, że się trwa i całkiem we własnym gronie ma...reszta się nie liczy.

komorowskiemu jest daleko do meza stanu, premierem stulecia tusk nigdy nie bedzie w moich oczach, mimo jednak tego wszystkiego , tego calego marazmu i beznadziei ciesze sie , ze nie musimy dyskutowac w tym aspekcie duetow lech/jaroslaw jaroslaw/andrzej lepper itd., czemu nie pozwolicie sie milionom polakow z tego cieszyc? czemu jest dla was pisowcy dziwne , ze wielu ludzi nie chcialo witac kazdego dnia przemowieniem prezesa kaczynskiego czy jednego z jego przybranych synkow: ziobry, kaminskiego czy bielana? ja sie z tego ciesze bo nawet to uwazam za postep.....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Kto nie pozwala się cieszyć?

Cieszmy się! Złapmy się za rączki, róbmy swoje, pracujmy, kochajmy się, jedzmy (co chcemy), palmy pety, faje gdzie tylko chcemy...jest tak pięknie, ptaszki latają i nawet nie s r a j ą.

Electro nie przesadzaj to tylko gra, a każda gra się kiedyś kończy. Taki Tajemniczy sen Mariana.

xniwax

ja sie ciesze, naprawde...nie chce powrotu PIS-u do wladzy, a tylko taka jest alternatywa.....ciesze sie, ze pan prezes kaczynski nie ma wladzy....

Ja się cieszę się Ty się cieszysz. Bo rozumiem, że jedno i drugie Ci nie pasuje.

Problem w tym, ze jak nie będzie jednego i drugiego to może już być tylko pociesznie.

...a tego Najjaśniejsza nie przetrzyma...ze śmiechu przez łzy.

Tak poważniej, to nie Jarek i Donald są problemem, problem tkwi w systemie i w nas.

zawsze mozna wybrac lepiej lub gorzej, a ze problem jest w was to ja wiem, tylko , ze wy nagle nie wymrzecie...to musi potrwac....

Tematy się nie kleją zawsze można wrócić na łono prezesa i pisa, to wasz matecznik. Taki wladz zresztą nawet z niego nie wyłazi. O czym by dyskusja nie była to zawsze zdoła przy okazji (wirtualną tylko szczęściem) przaśno kłonico kurduplowi przyp..ć.

Gdyby nie krzywy ryj na końcu można by rzec że trzeźwiejesz ździebko. Naprawdę nie pomyślałeś o prezesie? To chyba niemożliwe.

Gdyby nie krzywy ryj na początku może doczytałbym do końca.

Z 37% skoczylo do 50% w ciagu jednego dnia! Coz za niezwykla zmiana!

Dla tych, ktorzy nie wiedza: TVN to firma zalozona przez SB. Antoni Macierewicz nawet wygral proces z ITI w tej sprawie...

To agenci Putina. Oraz pachołki żydowskiej finansjery. W przerwach między audycjami robią macę z chrześcijańskich dzieci. Taki Rymanowski na przykład. Dla niepoznaki dzisiaj zaprosił Bieleckiego. Naiwny pomyśli ze to kandydat PiS a przecież to Żyd i z HGW przegrał celowo a teraz wysługuje się Walterowi. A dziadek Waltera naprawdę nazywał się Walther i dla Hitlera produkował broń z której mordowano polskich patriotów.

No i kto jest lepszy? Jak widzisz Morven pisać w twoim stylu to żadna sztuka ;-).

Offtop - tyle samo jest pedałów wśród księży, co między taksówkarzami, stolarzami i piekarzami.

Mnie pedalstwo księży zasadniczo nie interesuje - jak robią to między sobą to ich problem. Ale pedofilia to już całkiem innego. Czy słyszałeś, żeby mistrz cechu piekarzy czy stolarzy albo szef korporacji taksówkarzy bronił pedofilów???

Ja nie słyszałem, natomiast o arcybiskupie broniącym pedofila-recydywistę owszem.

Jestem Europejczykiem.

Dżambo - to po co bijesz w tam-tamy na forum, weź topór i łeb mu odrąb.

Będziesz bohaterem. Albo idź do takiego księdza i przypomnij mu Dekalog, możesz "ręcznie"

:)

xniwax

ja sie ciesze, naprawde...nie chce powrotu PIS-u do wladzy, a tylko taka jest alternatywa.....ciesze sie, ze pan prezes kaczynski nie ma wladzy....

Ten rząd robi wszystko (czyli nic), aby prezes miał władzę znowu. Wiecej obiektywizmu, elektro.

Mam wrażenie, że czeka nas koalicja PO/SLD. Czyli coś w rodzaju Unii Demokratycznej.

Czyli to co już było - działanie przez zaniechanie. Może faktycznie - Szwajcaria? Choć wolałbym San Marino, ale z tym raczej duży problem.

Będziesz bohaterem. Albo idź do takiego księdza i przypomnij mu Dekalog, możesz "ręcznie"

:)

Zawsze przed świętami jakoś tak śtraśnie im narasta świąd antiKKalny.

A potem przychodzą te dziwne ciężkie dni, święta. No i co? Tradycja świecka? Dziadek Mróz? Picie wódy i bieganie po marketach. Ups! sorry chleją w święta oczywiście tylko księża i mohery, a w przerwach gwałco dzieci i obkradają ludzi kolędnie na tą upiornie słynną świątynie zła opatrzności bożej.

Będziesz bohaterem.

A co to ja jestem, komisarz Ziobro? Ja tylko chcę, żeby przestrzegano prawa i konstytucji. Niby tak niewiele ale jak widać ciężko to idzie. Państwo boi się koloru czarnego ;-(.

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

"Rzecznik brytyjskiego rządu zdementował słowa Jarosława Kaczyńskiego związane z katastrofą smoleńską. Prezes PiS poinformował w wywiadzie dla amerykańskiego "Newsweeka", że premier Cameron pogratulował mu nieprzyjęcia kondolencji od premiera Rosji. O sprawie poinformowało Radio Zet, które zwróciło się do rzecznika brytyjskiego premiera z prośbą o potwierdzenie słów prezesa PiS ze strony Londynu.

Według rzecznika Downing Street 10, premier Wielkiej Brytanii, David Cameron, nie gratulował Jarosławowi Kaczyńskiemu decyzji o nieprzyjęciu kondolencji od premiera Putina na miejscu katastrofy smoleńskiej."

Ojejku, co teraz? Chyba prezes palnie sobie w łeb z międzynarodowego upokorzenia, taki honorny przecież.

Ojejku, co teraz? Chyba prezes palnie sobie w łeb z międzynarodowego upokorzenia, taki honorny przecież.

Spisek, spisek, wszędzie spisek! Nawet bracia konserwatyści z Albionu biorą w nim udział.

Jestem Europejczykiem.

"Rzecznik brytyjskiego rządu zdementował słowa Jarosława Kaczyńskiego związane z katastrofą smoleńską. Prezes PiS poinformował w wywiadzie dla amerykańskiego "Newsweeka", że premier Cameron pogratulował mu nieprzyjęcia kondolencji od premiera Rosji. O sprawie poinformowało Radio Zet, które zwróciło się do rzecznika brytyjskiego premiera z prośbą o potwierdzenie słów prezesa PiS ze strony Londynu.

Według rzecznika Downing Street 10, premier Wielkiej Brytanii, David Cameron, nie gratulował Jarosławowi Kaczyńskiemu decyzji o nieprzyjęciu kondolencji od premiera Putina na miejscu katastrofy smoleńskiej."

Bo to nie Downing, tylko Daun - i wszystko jasne:)

Kolejna zdrada, niczym w 1939.

Spisek zatacza miedzynarodowe kręgi - ciekawe co na to mieszkańcy Syriusza i Melmac?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

pozostawię bez komentarza

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.