Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy
"Władek nie pamiętał i mocno się na mnie wk***ił. A że odpowiedź władka sprawiła ci nieklamaną radość, postanowiłeś go poprzeć."

Hę? Niestety nie wiem, która konkretnie odpowiedź. Napisz która, chciałbym przeżyć chwilę niekłamanej radości. Natomiast co do cen benzyny, to w szczytowym momencie kryzysu dopiero zaczynano wspominać o 5 zł, ale chyba w istocie nie przekroczyła 4,50 (?), przy czym ropa była dużo droższa niż teraz. Jednak wtedy była panika medialna spowodowana tą jazdą ceny ropy i żądano obniżenia akcyzy itp. posunięć, a nawet chyba interwencji banku centralnego w celu podwyżeszenia kursu złotego (tego ostatniego nie jestem pewien). Teraz tzw. naród sprawia osobliwe wrażenie, że ma to w dupie. Z zaciekawieniem muszę stwierdzić, że opozycja też, i to równo - od lewicy do radykałów.

"zapewne frakcji opozycjonistów z krzyżem nie wypada korzystać z pomocy Balcerowicza"

Taka interpretacja.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jozwa

Niestety nie wiem, która konkretnie odpowiedź. Napisz która, chciałbym przeżyć chwilę niekłamanej <radości.>

Jozwa, rozczarowujesz mnie.

Radość niekłamana, ale nieznajomość przyczyny może nasunąć wniosek, że śmiajesz sie jak głupi do sera.

Wczoraj, władek, 00:10

<idiota i tu zawitał

idioto może przypomnij tą nagonkę ?>

Jednocześnie pragnęe nadmienić, iż powyższe słowa nie do ciebie są skierowane, lecz do modearacji. A poniewaz padły z “ust” władzia, raczyłeś ich niezauważyć.

Poniewaz w konkursie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

moderacja uzyskała wynik na poziomie PSL, twój brak reakcji potwierdza sondaż. Dla porównania PiS ma 28%. A PiS wg ciebie takie głupki.

Zdrowia życzę.

Ukryta Zawartość

Pisz jozwa, pisz nie krępuj się, stawiałeś na D.Ruska i jego grupę, pisz bo mainestream się zaczyna powoli odwracać, ale przecież oni są koniunkturalni, nie to co Ty, oddany czciciel bezwarunkowej miłości.

Inni też nie obijajcie się, wladz, electro, Jaro, Filut, muls - właśnie teraz jesteście najbardziej potrzebni.

Chyba, inteligencji Wam nie brakuje.

Wiesz jozwa co to jest inteligencja?,a bigos?

Bigos, to jest kapusta i rozdrobnione mięso długotrwale gotowane./autor B.Komorowski - Twój prezydent jozwa/

Jozwa, The Economist - to banda - J.Kaczyński ma swoje macki wszędzie - a to pech.

Powodzenia, będzie potrzebne - życzę.

P.S.

wladz

Indywidualnie Tobie życzę fantastycznego samopoczucia, gdyż cała nadzieja w SLD i w Leszku Millerze./A.Kwaśniewski na premiera/

Już raz L.Miller po rządach AWS wyciągnął Polskę z kryzysu, czas na replay - oczywiście również replay afer, żeby zbyt długo nie rządzili.

P.S.II

Cały rząd przed trybunał stanu, za zdradę interesów narodowych, może oprócz min.kultury.

747 cieszę się,że wróciłeś, jesteś moim guru, autorytetem, których to nam najbardziej brakuje..

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

[...]

Nic nie zacytuje bo to nie do mnie

ale zacytuje Koledze słowa pewnej piosenki którą bardzo lubię:

"Co to za pan

Tak kulturalnie opowiada

Jak się stara ładnie siedzieć i wysławiaaaaaaać

Ach co za ton co za ukłon

Co za wiara w każdym zdaniu

I jakie mądre przekonania -ania-ania-ania-ania-ania"

Myślę że więcej wypowiedzi Kolegi i jemu podobnych w TV i notowania dla PO wrócą do normy ;)

wladz

Indywidualnie Tobie życzę fantastycznego samopoczucia, gdyż cała nadzieja w SLD i w Leszku Millerze./A.Kwaśniewski na premiera/

Już raz L.Miller po rządach AWS wyciągnął Polskę z kryzysu, czas na replay - oczywiście również replay afer, żeby zbyt długo nie rządzili.

P.S.II

Cały rząd przed trybunał stanu, za zdradę interesów narodowych, może oprócz min.kultury.

kac karnawałowy?

dio

Było parę momentów aby się wykazać i zganić co nie co parę osób, skoro posiada się znaczącą wrażliwość.

Teraz kiedy jest już po wszystkim, pewnie znajdzie się parę osób "kulturalnych", którzy właśnie w imię "różnych wartości", sobie oczywiście tylko właściwych ogłoszą prawdę objawioną, rozwiązującą "cudownie" większość problemów.

Mainesream pewnie nad tym od jakiegoś czasu pracuje, dziwiłbym się gdyby było inaczej - to profesjonaliści.

Fakt. Dowodem jest brak wpisów po tym "dziele" - wszyscy wpadli w głęboki namysł który trwał do tej pory ;-).

"Moi Drodzy, Właśnie oddałem legitymację poselską. Ta książeczka, która służyła mi przez ostatnie lata, zostanie zlicytowania na aukcji Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy" - ogłosił na swoim blogu Janusz Palikot. Polityk pojawił się w studiu WOŚP razem z Jurkiem Owsiakiem.

Ciekawe za ile pójdzie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Fakt. Dowodem jest brak wpisów po tym "dziele" - wszyscy wpadli w głęboki namysł który trwał do tej pory ;-).

"Moi Drodzy, Właśnie oddałem legitymację poselską. Ta książeczka, która służyła mi przez ostatnie lata, zostanie zlicytowania na aukcji Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy" - ogłosił na swoim blogu Janusz Palikot. Polityk pojawił się w studiu WOŚP razem z Jurkiem Owsiakiem.

Ciekawe za ile pójdzie.

Dobrze,że nie oddał tego penisa...sztucznego,pewnie za więcej by poszedł.Kupiła by może jakaś lafirynda...na własne potrzeby.

Jaro

Jakbyś odrobinę bardziej się przyłożył i zadysponował umysłowi odpowiednie polecenia, to niechybnie musiałbyś stwierdzić fakta objektywistycznego braku wpisów i przed tym "dziełem" - drogi mistrzu refleksji.

Jakbyś jeszcze wnikliwiej drążył temat, Twa szczególnego typu inteligencja właściwa jeszcze paru innym osobom, niechybnie wywnioskowałaby, że to nic innego jak brak Waszej aktywności sprowokowała pojawienie się mojej prośby, o nieprzeszkadzanie sobie i jak dotychczas komentowanie i tłumaczenie ogółowi różnorakich elementów aktywności "waszej przez was wybranej" władzy.Tylko zachęcałem do większej śmiałości, pamiętając jak pół roku wstecz byliście zatrwożeni co wyprawia Jarosław Kaczyński - oraz jak współczuł szczególnie wladz mnie, jak ciężko jest tłumaczyć posunięcia prezesa.

Więc odwagi panowie piszcie, co to za fantastyczny w naszych najnowszych dziejach okres nastał, macie pełnie władzy, zachęcajcie waszych pupili do tego aby teraz, gdy nikt i nic już nie przeszkadza, nie zagraża, nie oponuje, nie wetuje, aby zrealizowali Wasz sen o Polsce miodem i mlekiem oraz pogrążonej w miłości bezwarunkowej czyli jedynej prawdziwej będącej.

Prawda jest jednak inna i okrutna, państwo przeżywa dramat niewydolności i zacofania stojąc na krawędzi bankructwa, a za ten stan rzeczy odpowiadacie Wy drodzy wyborcy, a nie Donald Tusk, czy Bronisław Komorowski, to Wy jesteście winni całego dramatyzmu upadku naszego państwa.

Bez takich jak Ty Jaro, jozwa, wladz, electro, Filut, muls - Donald Tusk i Bronisław Komorowski nic nie mogliby zrobić - nie istnieliby jako polityczne byty.

To tacy ludzie jak Wy dają im legitymacje do tego aby nie można było mieć godziwej emerytury, czy jechać punktualnie koleją albo autostradą.

To przez Was i wam podobnych Rosjanie nie oddają czarnych skrzynek i robią z Polski pośmiewisko, mając Polskiego premiera za kompletne zero i nie licząc się z nim.Niemcy postępują tak samo blokując swoimi rurami dostęp do naszych portów, pokazując nam w ten sposób nasze miejsce w szeregu.

Jesteście tacy sami jak On Donald Tusk, czy Bronisław Komorowski - oni są Waszą czystą emanacją.

Gracie tylko i bawicie się rzeczywistością, na pokaz, dla dowartościowania się, gdyby oni Premier i Prezydent byli inni, lepsi, nie moglibyście się z nimi identyfikować i zabawy by nie było.

Róbcie to dalej wychwalajcie osiągnięcia i nagrody premiera, zachłystujcie się bo jest tym razem czym, kreatywną księgowością, chaosem na kolei, rozwaleniem projektu budowy dróg, w maju Niemcy skasują nam z pół miliona najlepszych pracowników, będzie sukces, bo powstanie pół miliona nowych miejsc pracy.

Powodzenia.

m o d e r a c j a (czytaj Jozwa)

udawanie idioty (w zespole z władkiem) to nowa metoda?

jakim to sposobem nadmierna predkość władka w osądach innych nie została zauważona?

A może regulamin dotyczy tylko 28% forumowiczów?

Jozwa, nie płacą ci czy co?

P.S.

W głębokim namyśle jest chyba już znacząca liczba Polaków, jeżeli minister sprawiedliwości czuje pismo nosem i straszy Rosjan, że jak nie oddadzą dowodów z katastrofy to zwróci się do USA o pomoc./Przecież jak Antonii był w USA to był skandal, że obce mocarstwo angażuje się w nasze sprawy, teraz już po głębokim namyśle, bynajmniej pan Kwiatkowski się zreflektował, może w ten sposób broni się przed Trybunałem Stanu, czy więzieniem za zaniechania dotyczące najważniejszego śledztwa nowożytnej historii Polski/

Dobrze,że nie oddał tego penisa...sztucznego,pewnie za więcej by poszedł.Kupiła by może jakaś lafirynda...na własne potrzeby.

Strasznie Kolega podatny na schematy i symbole. Ołtarzyk a la "Nocny kowboj" ma świeże żaróweczki?

Jestem Europejczykiem.

, w maju Niemcy skasują nam z pół miliona najlepszych pracowników, będzie sukces, bo powstanie pół miliona nowych miejsc pracy.

Wprost nie mogę sie doczekać, będę miał nieco bliżej, tak że 500000-1 :D

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Strasznie Kolega podatny na schematy i symbole. Ołtarzyk a la "Nocny kowboj" ma świeże żaróweczki?

Widać ostre naleciałości u Kolegi z sąsiedniej zakładki o KK.

Uzależnienia to ciężka sprawa, gdzie jest electro ze swoimi radami dla Kolegi Szanownego.

Przecież jak Antonii był w USA to był skandal, że obce mocarstwo angażuje się w nasze sprawy,

Skandal był o coś innego.

O to, że niekompetentny, chory z nienawiści pacan z koleżanką o równych mu kwalifikacjach pojechali sobie na prywatną wizytę, która niczego oprócz jojczenia podróżników nie wnosiła do sprawy. Wizyta nie była uzgodniona ze stroną amerykańską i pies z kulawą nogą nie zainteresował się, nie znalazł czasu na wysłuchanie dobranej pary. Bo niby dlaczego i dla kogo mieli by poważni politycy marnować czas na kuglarskie popisy?

Tylko zachęcałem do większej śmiałości, pamiętając jak pół roku wstecz byliście zatrwożeni co wyprawia Jarosław Kaczyński - oraz jak współczuł szczególnie wladz mnie, jak ciężko jest tłumaczyć posunięcia prezesa.

To tacy ludzie jak Wy dają im legitymacje do tego aby nie można było mieć godziwej emerytury, czy jechać punktualnie koleją albo autostradą.

Jesteście tacy sami jak On Donald Tusk, czy Bronisław Komorowski - oni są Waszą czystą emanacją.

"Tylko zachęcałem do większej śmiałości, pamiętając jak pół roku wstecz byliście zatrwożeni co wyprawia Jarosław Kaczyński - oraz jak współczuł szczególnie wladz mnie, jak ciężko jest tłumaczyć posunięcia prezesa."

- Do dziś PiS nie może się pozbierać po tych "posunięciach prezesa".

"To tacy ludzie jak Wy dają im legitymacje do tego aby nie można było mieć godziwej emerytury, czy jechać punktualnie koleją albo autostradą."

- Wszystkie rządy po kolei mocno się napracowały na ten stan rzeczy. A co zrobił PiS "w tym temacie"?

"Jesteście tacy sami jak On Donald Tusk, czy Bronisław Komorowski - oni są Waszą czystą emanacją."

- A poza tym, w rodzinie wszyscy zdrowi?

Widać ostre naleciałości u Kolegi z sąsiedniej zakładki o KK.

Uzależnienia to ciężka sprawa, gdzie jest electro ze swoimi radami dla Kolegi Szanownego.

Niestety niczego nie zrozumiałem. Przemyślenia Kolegi coraz bardziej hermetyczne. Świat równoległy oddala się?

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy
O to, że niekompetentny, chory z nienawiści pacan z koleżanką o równych mu kwalifikacjach pojechali sobie na prywatną wizytę, która niczego oprócz jojczenia podróżników nie wnosiła do sprawy. Wizyta nie była uzgodniona ze stroną amerykańską i pies z kulawą nogą nie zainteresował się, nie znalazł czasu na wysłuchanie dobranej pary.

Z polską stroną też nie była uzgodniona, gwoli ścisłości.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.