Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Wasz twór - postsocjalistyczna czerwona wyspa się sypie, UE jest zaniepokojona i pyta rząd co ma zamiar z robić w sytuacji gdzie czeka nas kampania rozdawniczo-wyborcza, a sytuacja wymaga natychmiastowych radykalnych działań.

Oczywiście profesor L.Balcerowicz wie co robić, proponuję przekazać temu wysłannikowi salonu lejce władzy i oczekiwać sytuacji uzdrowienia finansów, oczywiście finansów ojców założycieli IIIRP./ Nie mylić z wypełniaczem tego tworu czyli stadem baranów/.

Jak sypią się twory widać w Afryce Północnej.Trzeba czasu, raz trochę więcej innym razem trochę mniej.

Filut

Jesteś jednostką całkowicie skompromitowaną, Twoja retoryka wyśmiewania się z innych, podkreślania ich rzekomych wad strukturalnych nie podlega dyskusji.Jeśli uważasz, że posiadasz jakikolwiek poziom niezbędny do jakiejkolwiek dyskusji, to już wyjdż z tego błędu.

Twoje odniesienia się do poziomu piaskownicy, jakoby to inni na tym poziomie przebywali i używali tego poziomu do artykułowania swoich wypowiedzi świadczą więcej o Tobie i Twoim sposobie myślenia i wzorach zachowań, niż o adresatach Twoich wpisów.

Spróbuj kiedyś napisać coś interesującego od siebie, jakieś przemyślenie czy konstatację, jak często czyni to np electro.

Drżyjcie wladki i mulsy :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Posłanka Mucha szokuje: starsi ludzie to kłopot

Posłanka PO Joanna Mucha (35 l.), ma rewolucyjne pomysły, np. nie widzi sensu w robieniu operacji biodra u 85-latka i w ogóle uważa, że starsi ludzie to kłopot, bo "chodzą do lekarza co dwa tygodnie dla rozrywki".

Posłanka PO Joanna Mucha (35 l.), piękna, młoda i wyglądająca na okaz zdrowia, zasiada w komisji zdrowia. I właśnie dbając o naszą kondycję, tłumaczy w partyjnej gazetce, jak najefektywniej wydawać pieniądze na leczenie Polaków. Ma rewolucyjne pomysły, np. nie widzi sensu w robieniu operacji biodra u 85-latka, gdy taka osoba "nie chodzi i nie będzie chodzić, bo się nie zrehabilituje". I w ogóle starsi ludzie to kłopot, bo "chodzą do lekarza co dwa tygodnie dla rozrywki".

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

należy wykorzystać i zmusić do zgłoszenia prokuraturze wpisów obwiniających Tuska i Komorowskiego o zamach,zdradę,morderstwo....747 dopisz resztę.

osoby wskazujące na pierwszego pasażera jako jedną z przyczyn tragedii będą mogły udowodnić ekspertyzami a nie kazaniami.

Sam domagasz się takiego poziomu wypowiedzi.

Ty i Twoi compani.

No jak 747, znalazłeś mój wpis na poparcie Twojego stwierdzenia, czy tylko tak pieprzysz jak zwykle?

Koledzy już się nie lubią.

- Skandal, skandal, skandal, klerykalna zagrywka marszałka, żenująca. Po prostu wstydu nie ma pozwalając na to, żebyśmy w dalszym ciągu nie mieli państwa świeckiego. To jest niezgodne z konstytucją, to powinno być napiętnowane - tak w programie "Gość Radia Zet" były poseł PO Janusz Palikot skomentował decyzję marszałka sejmu Grzegorza Schetyny o przełożeniu głosowania w sejmie, aby grupa ok. 80 posłów mogła pojechać na pielgrzymkę do Częstochowy.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ja i polityka hahaha

ale moje zdanie na temat polityki, calkowicie zbedna czesc spoleczenstwa ktora nie ma zadnych mozliwosci tworzenie i polepszania swiata...!!!

jestem technikiem i uwazam ze technicy osiagneli w tej dziedzinie 1000000.......................0% wiecej od politykow.

chwilowy brak działalności w audio.

Filut

Wy się towarzyszu tu na bocznicy życia marnujecie, taka ynteligentna jednostka, wołaj, wołaj - Twoje wpisy to wołanie o pomoc, żeby znalazł się jakiś królewicz, może choćby magnat i zabrałby Ciebie do lepszego życia gdzieś tam.

No najdż 747 na mnie haka, że nie jestem geniuszem, no znajdż, czekam.

747

Nie znalazłem. Jesteś genialny. Czy można Cię podziwiać?

Filut

Tak owszem, można, proszę bardzo.

747

Dziękuję.

Podziwiam.

Pozdrawiam.Wszystkiego Najlepszego.

Drżyjcie wladki i mulsy :)

Ukryta Zawartość

Czyżby szanowny Pan PiSposeł spotkał się oko-w-oko z Atoposem?

No dobrze, nie gloryfikujmy Atoposa. Wystarczy popatrzeć na herbaciany stres by zrozumieć.

Ukryta Zawartość

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

za to u Pasenta na blogu roboty byś nie załapał, rano w R. PIN głosił zupełnie odwrotnie a że taka kultura jakie czasy ... cóż, trzeba to przeżyć ale bez kneblowania

co?strach juz oblecial,czujesz zmiane sytuacji?masz racje,masz sie czego bac.

przeżylim Niemca, przeżyjem odmieńca (a może nie bendziem musieć) - tyle że to żadna pociecha

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Kiedyś czytałem blog Passenta, ale zrezygnowałem. To dobry publicysta, ale w moim odczuciu już jakiś czas temu przestał rozumieć współczesny świat.

_

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Filut

Wy się towarzyszu tu na bocznicy życia marnujecie, ...

Dziękuję.

Podziwiam.

Pozdrawiam.Wszystkiego Najlepszego.

747

Wy tu towarzyszu na bocznicy wprost kwitniecie.

Gratuluję. Teraz i zawsze.

No i działa!!!

G ó w n e hasło przedwcześnie nam panującego "Zgoda buduje".

Pięknie jest, no pięknie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

tomek7776, jeśli chcesz abyśmy traktowali Twoje wpisy chociażby trochę poważnie, zalecam wcześniejsze skorzystanie ze słownika ortograficznego.

[usunieto cyt. post - Filut, przepraszam za edycje]

"- Przepraszam za swoje niechlujstwo. Nie mam nic na swoją obronę - mówi posłanka PO Joanna Mucha po tym, jak jej wywiad dla Ogólnopolskiej Gazety Platformy Obywatelskiej "PO GŁOS" został ostro skrytykowany przez posłów z sejmowej komisji zdrowia."

Ukryta Zawartość

Sądzę, że wyborcy mogą jej nie wybaczyć, mam nadzieję, że nie zapomną do wyborów.

PiS napewno nie wybaczy, za ładna, budzi zawiść u paskud z PiSu.

P.S. Tomek, z języka polskiego w podstawówce chyba miałeś "lufę" :)

Kasa ważniejsza od idei i programu politycznego?

"Sprawa dotyczy lat 2004-2005. Dzięki fikcyjnym umowom cywilno-prawnym wypłacano pieniądze z komitetu wyborczego LPR. Istnieją też podejrzenia o zabór funduszy unijnych. Były przekazywane m.in. na założoną przez Młodzież Wszechpolską tzw. Akademię Orła."

Roman Giertych nie znalazł czasu, by na temat toczącego się dochodzenia porozmawiać z "Rzeczpospolitą".

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Po przeczytaniu kilku artykulow o dzialaniach naszego obecnego rzadu doszedlem do wniosku: ich celem jest jeszcze wieksze rozwarstwienie a wiec bidocie i pracownikom dalej zabierac i podwyzszac a kapitalistom dodawac i obnizac,

qr** przeciez w zdrowym panstwie powinno byc albo kompromisowo albo odwrotnie uwazam?

ale przeciez nigdy nie powinno sie pozwalac na dalsze bogacenie bogatych kosztem biednych,

porazka dosc ze rzad to ogolnie w ogole nieprzydatna instytucja a jedyny cel jaki realizuja i moga realizowac to wlasnie ustawy ktore jednym daja drugim odbieraja ograniczaja lub ulatwiaja itd, ale kurde dzialajac na rozwarstwienie to jest najwiekszy blad...

"Rzeczpospolita" ustaliła, że wojsko kupuje 20 luksusowych samochodów. Armia twierdzi, że mają one być wykorzystane podczas prezydencji Polski w Unii Europejskiej. Sęk w tym, że prezydencję będzie obsługiwać Biuro Ochrony Rządu, a nie wojsko.

Land-rovery discovery kupił Inspektorat Wsparcia Sił Zbrojnych. Samochody są wyposażone między innymi w skórzane fotele i podgrzewane szyby. Armia zapłaciła za nie około pięciu milionów złotych.

Zakup wzbudził falę krytyki - pisze "Rzeczpospolita". Generał Waldemar Skrzypczak, były dowódca Wojsk Lądowych uważa, że wydatek jest ogromnym skandalem, nie ma żadnego uzasadnienia i powinni się nim zająć prokuratorzy. Generał Skrzypczak wskazuje, że jest to kolejny model samochodu wprowadzanego do wojska.

Generał Sławomir Petelicki, twórca GROM-u mówi z kolei, że informacja o zakupie wprawiła go w ogromne zdumienie. Dodaje, że takimi samochodami jeżdżą w Londynie najbogatsi Rosjanie.

Trudno zrozumieć takie decyzje,nawet jeśli musieli kupić,to trzeba szukać dobrej marki.

Landy są astronomicznie drogie w serwisowaniu i na dodatek bardzo awaryjne.

"Rzeczpospolita" ustaliła, że wojsko kupuje 20 luksusowych samochodów. Armia twierdzi, że mają one być wykorzystane podczas prezydencji Polski w Unii Europejskiej. Sęk w tym, że prezydencję będzie obsługiwać Biuro Ochrony Rządu, a nie wojsko.

Land-rovery discovery kupił Inspektorat Wsparcia Sił Zbrojnych. Samochody są wyposażone między innymi w skórzane fotele i podgrzewane szyby. Armia zapłaciła za nie około pięciu milionów złotych.

Zakup wzbudził falę krytyki - pisze "Rzeczpospolita". Generał Waldemar Skrzypczak, były dowódca Wojsk Lądowych uważa, że wydatek jest ogromnym skandalem, nie ma żadnego uzasadnienia i powinni się nim zająć prokuratorzy. Generał Skrzypczak wskazuje, że jest to kolejny model samochodu wprowadzanego do wojska.

Generał Sławomir Petelicki, twórca GROM-u mówi z kolei, że informacja o zakupie wprawiła go w ogromne zdumienie. Dodaje, że takimi samochodami jeżdżą w Londynie najbogatsi Rosjanie.

Trudno zrozumieć takie decyzje,nawet jeśli musieli kupić,to trzeba szukać dobrej marki.

Landy są astronomicznie drogie w serwisowaniu i na dodatek bardzo awaryjne.

no coz to jest jedyne co moga robic, wiec korzystaja, jak zwykle dla siebie

Co sądzicie o zmianach w Egipcie? Będą zmiany, czy zostaną zdławione?

Na zdławienie już jest za późno, ludzie przestali się bać.

Problem zdaje się w tym, że Mubarak nie chce stracić twarzy więc (ale też z innych względów) chce dotrwać do najbliższych wyborów w których nie wystartuje ale przekaże władzę następcy. Armia też nie chce rozwiązania wymuszonego przez ulicę bo wtedy w dużym stopniu straciłaby kontrolę nad wydarzeniami.

Stąd chyba ta "kontrofensywa" zwolenników Mubaraka. W sytuacji pogłębiającego się chaosu albo Mubarak przeciągnie sprawowanie władzy do września albo nastąpi interwencja armii którą wszyscy przyjmą z ulgą. Być może zostawią Mubaraka i wyznaczą rząd czysto techniczny mający dotrwać do przyspieszonych wyborów.

Jestem Europejczykiem.

Czyli taki rząd kontraktowy- nasz prezydent wasz premier. Potem zrobi się grubą kreskę i propejsaci będą przy żłobie do końca świata.

Ty jaro747 znasz ten scenariusz na pamięć.

Tylko nie wiem czy tam zagra to tak ładnie i poprawnie jak w Polsce. Arabusy są trochę inni.

"W sytuacji pogłębiającego się chaosu albo Mubarak przeciągnie"

Myślisz, że tak jak u nas było (i jest) zagraża tam jakaś "ekstrema", typu kaczego.

Na pewno znajdzie się i konstruktywna opozycja- kuroniowato schechterowa, mazowiecka.

Tak jak u nas prezydent jaruzel "przeciągnął".

;-)

No tak. Taki rząd kontraktowy nasz prezydent wasz premier. Potem zrobi się grubą kreskę i propejsaci będą przy żłobie do końca świata.

Ty jaro747 znasz ten scenariusz na pamięć.

Tylko nie wiem czy tam zagra to tak ładnie i poprawnie jak w Polsce. Arabusy są trochę inni.

;-)

Widzisz markowski, tylko tam w kilka dni juz zginęła spora liczba ludzi - a u nas nikt.

Wiem, że dla Ciebie nie ma to znaczenia, jak się samemu siedzi o Babci za kanapą. Tak zawsze było u tych, co to własne "odwagę i honor" budowali na ciepieniach innych.

No tak. Taki rząd kontraktowy nasz prezydent wasz premier. Potem zrobi się grubą kreskę i propejsaci będą przy żłobie do końca świata ;-)

Bo oczywiście lepiej, żeby wystrzelali się nawzajem. Trzeba im podesłać grupę PiSSowskich "godnościowców" z Antkiem Rewolucjonistą na czele. Naszym Herculesem przerzucimy Meleksy które pod dowództwem Karskiego wykonają bohaterską szarżę.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

jar1: "Widzisz markowski, tylko tam w kilka dni juz zginęła spora liczba ludzi - a u nas nikt. "

Nikt u nas? Kopalnia Wujek i nie tylko.

Du..pska wołowe siedzące za szafą, czy za "kanapą babci" to się nazywa "poprawność polityczna".

A ci co zginęli w wzrostowej gwałtownie fali samobójstw w Polsce w czasach przemiany bezlustracyjnej?

Wtedy żona Tuska mawiała na łamach "Twój Styl": "biedy należy się wstydzić" :)

Powiedz to mieszkańcom Egiptu.

"Antek Rewolucjonista"= Niemcy, Węgry, Czechy i inne kraje gdzie zrobiono lustrację.

Wy= Białoruś, Ruś, Ukraina- zero lustracji, spokój TOWARZYSZY ruskich postkomunistycznych rewolucjonistów za kanapą babci.

A ci co zginęli w wzrostowej gwałtownie fali samobójstw w Polsce w czasach przemiany bezlustracyjnej?

Ha, ha, ha. Ale jAkoś Tobie to widać nie przeszkadzało, bo jednak żyjesz :)

A tak BTW, może Ci administarcja pozwoli wrócić do pierwszego nicka? Żwirek był całkiem OK. ;)

Ty też żyjesz bohaterze, jak józwa i inni.

Żwirek? A kabluj donosicielu jak dawniej "towarzysze".

Albo wal wprost jak jaro748 "jesteś idiotą"- brakuje argumentów, no nie.

Może i lepiej jest umrzeć od kuli jak w Egipcie, niż tak jak w pogrubokreskowej Polsce popełnić z rozpaczy samobójstwo, przy refrenie pani tuskowej "biedy należy się wstydzić".

Ech ten ethos: premier Pawlak "panie Waldku pan się nie boi", SLD nie skrewi, Donek "panowie policzmy głosy" i Bolek.

Stary refren q..stwa wciąż dziś żywy dosłownie- w głównych aktorach, może Pawlak z Donkiem niech się do us..nej śmierci wymieniają jak Putin i Miedwiediew.

Monika Jaruzelska naczelna stylistka w "Twój Styl".

I imperium gierkowskiego Mariusza Waltera.

Ech... czerwona Tradycja!

No tak, wpadnie na forum PiSSowski fanatyk, wklei swoje zwyczajowe pierdoły, uwali kupę i narzeka że wszyscy mają go dosyć i że nie da sie normalnie dyskutować.

Przeczytaj sobie kołku moją odpowiedź na twoje pytanie a następnie swoje smędy kompletnie nie na temat zanim się odezwiesz.

Jestem Europejczykiem.

Ty też żyjesz bohaterze, jak józwa i inni.

Żwirek? A kabluj donosicielu jak dawniej "towarzysze".

Albo wal wprost jak jaro748 "jesteś idiotą"- brakuje argumentów, no nie.

Może i lepiej jest umrzeć od kuli jak w Egipcie, niż tak jak w pogrubokreskowej Polsce popełnić z rozpaczy samobójstwo, przy refrenie pani tuskowej "biedy należy się wstydzić".

Ech ten ethos: premier Pawlak "panie Waldku pan się nie boi", SLD nie skrewi, Donek "panowie policzmy głosy" i Bolek.

Stary refren q..stwa wciąż dziś żywy dosłownie- w głównych aktorach, może Pawlak z Donkiem niech się do us..nej śmierci wymieniają jak Putin i Miedwiediew.

Monika Jaruzelska naczelna stylistka w "Twój Styl".

I imperium gierkowskiego Mariusza Waltera.

Ech... czerwona Tradycja!

Tak, ja też żyję. I cieszę się, że i Ty żyjesz :) Nie wiem dlaczego u Ciebie ten fakt wywołuje smutek.

Pewno wiesz lepiej niż ja, na czym polega donosicielstwo, skoro się na nie powołujesz. Dla mnie otwarte i jawne wystąpienie donosicielstwem nie jest. Po prostu wolałem Cię jako żwirek ;)

Jak tak naprawdę chcesz umrzeć z rozpaczy to weź sobie urlop i pojedź do Egiptu... Będą koledzy, pisdraki, mieli z Ciebie etos :)Tylko do tego trzeba mieć jaja a nie babciną kanapę...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.