Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

W temacie parówkowych wybuchów

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Z danych Eurostatu wynika, że przeciętny dochód Polaka jest równy temu co w UE uważa się za minimum socjalne. Biedna 4-osobowa rodzina z Polski musi opłacić mieszkanie i rachunki za sumę około 980 zł, a na odzież i obuwie może wydać maksymalnie około 180 zł

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie prosiłem cię o to, więc po ch*j w ogóle dajesz tu głos. Masz się za lepszego od innych? A poszedł won!

Komuna się skończyła dziadekwłodek, można się odzywać bez twojego zaproszenia :-).

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Hyuna+4minute+win+the+day+GIF%281%29.gif

Panie Prezesie, melduję wykonanie zadania !

Ukryta Zawartość

W zasadie wiele nie brakuje.

Eksperymenty z cienkościennymi modelami w postaci puszek piwa juz przeprowadzałem, w sobotę lub niedzielę planuję badania na modelach w postaci parówek. Może ktoś wie, jaki gatunek najwierniej odwzorowuje kadłub Tupolewa?

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Na przykładzie parówki smoleńskiej widać dlaczego z innowacyjnością jesteśmy w tyle za Rumunią (bodaj nawet).

W USAmeryce dawno już były by w sprzedaży co najmniej dwa rodzaje parówek rozrywających się przy gotowaniu (parowaniu) - jedne pokrywające się keczupem, a drugie musztardą. W ramach modyfikacji, mogłyby powstać wersje dodatkowo pokrywające się cebulką, czosnkiem, grzybkami lub ziołami albo kawałkami tkaniny lub aluminium, a nawet biało czerwoną flagą.

Ubogacenie gwarantowane - ducha, patriotyzmu, smaku czy kieszeni.

Tu Jaro_747 powinieneś...

parówkowy ekspert Macierewicza ciężko pracuje nad kolejną przyczyną zamachu .

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

747 poszycie parówki nie pozostawia złudzeń , ten lot nie miał szans

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W zasadie wiele nie brakuje.

Eksperymenty z cienkościennymi modelami w postaci puszek piwa juz przeprowadzałem, w sobotę lub niedzielę planuję badania na modelach w postaci parówek. Może ktoś wie, jaki gatunek najwierniej odwzorowuje kadłub Tupolewa?

krakowska sucha bądź żywiecka
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

krakowska sucha bądź żywiecka

Nawet robiąc domowe kiełbasy, nie pokusiłbym się o trafną nazwę. Nie wiem czy to jałowcowa, czy też myśliwska. Po prostu kiełbaska. Skórka jej pomarszczyła się w wyniku obróbki. Termicznej.

Nie będę wypowiadał się stanowczo i pewnie, jak senator Gosiewska wczoraj o 20.00 u redaktor Olejnik.

Gosiewska pouczająca Olejnik na temat właściwości duraluminium rzeczywiście robiła piorunujące wrażenie. Nie mogę za bardzo zrozumieć po kiego grzyba Olejnik zaprosiła tego babsztyla?

Jestem Europejczykiem.

pier**l się wladz

Wiem że boli, to że historia z brzozą została celowo zmyślona, mówi na konferencji publicznie w referacie co drugi prelegent, profesor czy doktor nauk.

To musi boleć, służby musiały wiedzieć że takie będą treści, stąd medialny atak na Rońdę i pośrednio ZP.

Wszystko na nic, tak samo jak manipulacja z frekwencją referendum, poparcie dla PiS bez zmian, PO traci 1 %.

Ludzie Was nie chcą wladz, nie ufają Wam, jesteście zbyt zgraną kartą, której metody działania zostały rozpoznane.

Nie mieszajcie już ludziom w głowach.

IDŹCIE I NIE GRZESZCIE JUŻ WIĘCEJ

Debile.

Bezczelne jest wszystko co spowodowało sposób prowadzenia śledztwa smoleńskiego, ludzie to widzą, kłamstwa Kopacz, mediów, celebrytów, pomagierów, pożytecznych idiotów, jak TY, JARO, FILUT, ARGUS, etc, knajackim językiem nie wywalczycie aprobaty nikogo, nikt Was nie poprze, kiedy będzie miał wybór, prawdziwy wybór, nie taki pozorny jak w zmanipulowanym referendum warszawskim.

Proszę Państwa.

Konferencja smoleńska pokazała nagość władzy.

Brzoza już nie istnieje, a wraz z nią raport rządowy, a wraz z nim rząd Polski.

Donaldu Tusku, odejdź, to będzie okoliczność łagodząca.

Proszę Państwa

Już po kilku godzinach trwania II Konferencji Smoleńskiej widać że obecna władza nie posiada mandatu do jej sprawowania.

Całe śledztwo smoleńskie okazało się wielką mistyfikacją.

RZĄD POWINIEN NATYCHMIAST PODAĆ SIĘ DO DYMISJI !!!

Coś mi się wydaje, że 747 zatkał się pękniętą parówką lub nadział na brzozę. No chyba, że zrobił sobie bziuuu.

Tyle "pyskacji" a teraz ciiisza.

Po raz kolejny zrobił z siebie głupka i z euforii wpadl w depresję. Niestety im wyższa górka tym głębszy dołek więc pewnie chwilę go potrzyma.

Jestem Europejczykiem.

My tu z 747 się śmiejemy a tu prawdziwy mocarz intelektu - Brudziński, robi z siebie idiotę nie gorzej niż nasz biedny kolega.

"Zdaniem polityka krytyka, podważanie kompetencji i osiągnięć zespołu Macierewicza to próba "wyrechotania" osiągnięć ekspertów. Do zmiany zdania nie nakłoniły posła liczne przykłady z II Konferencji Smoleńskiej, gdzie teorię o wybuchu samolotu udowadniano w oryginalny sposób.

- Gdyby ktoś próbował wytłumaczyć panu przyczyny wypadku samochodowego, i eksperymenty przeprowadzał na parówkach czy puszkach, to traktowałby to pan poważnie? - pytał Sekielski.

Ucieczka

Według posła Brudzińskiego wyciąganie z konferencji tylko eksperymentów z puszkami i parówkami w roli głównej to "próba wyrechotania, obśmiania" osiągnięć naukowców. - Jak w państwie dzieje się coraz gorzej, to wrzuca się tego typu tematy. Żeby wzbudzić emocje. A nikt nie mówi o tym, co dzieje się w PO, o pompowaniu kół."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Brudzio stosuje PiSSmańskie "standardowe metody" znane i stosowane również na forum, czyli odwracanie ogonem, zmiana tematu i zagadywanie.

Jestem Europejczykiem.

Gosiewska pouczająca Olejnik na temat właściwości duraluminium rzeczywiście robiła piorunujące wrażenie. Nie mogę za bardzo zrozumieć po kiego grzyba Olejnik zaprosiła tego babsztyla?

No przeca, że lo śmichu!:) Z takich samych przyczyn zapraszano kiedyś Nelkę Rokicinę:))

Staniszkis: Kaczyński powinien pokazać nową ekipę

- Ja­ro­sław Ka­czyń­ski po­wi­nien po­ka­zać nową ekipę, go­to­wą do no­wych zadań i zro­bić prze­gru­po­wa­nie w sze­re­gach PiS - mówi "Rzecz­po­spo­li­tej" prof. Ja­dwi­ga Sta­nisz­kis. Jak mówi, z po­li­ty­ki par­tii Ka­czyń­skie­go za­do­wo­lo­ny nie jest o. Ta­de­usz Ry­dzyk, który dał ku temu "silny sy­gnał".

fot. Maciej Stankiewicz/Onetfot. Maciej Stankiewicz/OnetFoto: Materiały OnetDB

Sta­nisz­kis w ob­szer­nym wy­wia­dzie w "Rzecz­po­spo­li­tej" pro­po­nu­je też zmia­ny per­so­nal­ne w par­tii Ja­ro­sła­wa Ka­czyń­skie­go. - Krzysz­tof Szczer­ski za­miast Wi­tol­da Wasz­czy­kow­skie­go. Adam Bie­lan byłby lep­szy od Adama Hof­ma­na. Krzysz­tof Ar­da­now­ski za­miast Krzysz­to­fa Jur­gie­la - wy­li­cza.

So­cjo­log za­uwa­ża, że widać zmę­cze­nie pre­ze­sa. - Ka­czyń­ski nie ma dość ener­gii, by od­su­nąć tych któ­rzy szko­dzą wi­ze­run­ko­wi PiS, a oni mają tupet i się wpy­cha­ją do ga­bi­ne­tu pre­ze­sa (...) Ka­czyń­ski nie do końca pa­nu­je nad wi­ze­run­kiem PiS - mówi Sta­nisz­kis.

Jak za­uwa­ża so­cjo­log, Ka­czyń­ski zo­stał sam, bez mamy i naj­bliż­szych. To może tłu­ma­czyć dla­cze­go tak kur­czo­wo trzy­ma się daw­nych dzia­ła­czy PC, czy np. Adama Hof­ma­na, oni dają mu na­miast­kę ro­dzi­ny - twier­dzi Sta­nisz­kis.

Sta­nisz­kis po­wie­dzia­ła rów­nież, że wi­ze­run­ko­wo Hof­man z Ma­cie­re­wi­czem przej­mu­ją PiS. - Dla Plat­for­my wy­god­niej jest, jak rzecz­ni­kiem jest Hof­man. Bie­lan byłby trud­niej­szym prze­ciw­ni­kiem, bo wie jak do­pro­wa­dzić PiS do zwy­cię­stwa - tłu­ma­czy.

Jak uważa Sta­nisz­kis, z po­li­ty­ki Ka­czyń­skie­go nie jest za­do­wo­lo­ny oj­ciec Ry­dzyk. - Dał silny sy­gnał, że nie jest za­do­wo­lo­ny (...) i le­piej żeby do­ko­nał wy­bo­ru - mówi so­cjo­log.

Na py­ta­nie o wizję i los pre­ze­sa, kiedy PiS prze­gra­ło­by wy­bo­ry, Sta­nisz­kis od­po­wie­dzia­ła, że Ka­czyń­ski bę­dzie wie­dział co zro­bić. - Wciąż stać go na wię­cej niż tylko ko­lej­na prze­gra­na o włos. Jeśli nie do­ko­na prze­gru­po­wa­nia par­tii i nie po­sta­wi na młode (...) osoby, to prze­gra ko­lej­ne wy­bo­ry - twier­dzi so­cjo­log.

Cały wy­wiad w "Rzecz­po­spo­li­tej".

Teraz wiadomo kto jest prawdziwym szefem PiS, papa geszefciarz dr Rydzyk. Ciekawe kogo mianuje na następcę Jarkacza.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Fox nareszcie coś ciekawego.

Ciekawsze to niż obciąganie sobie nawzajem parówek przez przedmówców.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Człowiek to istota stadna więc potrzebuje akceptacji. Samotnicy kończą jak 747:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Najlepszy byłby PiS bez Kaczyńskiego.To oczywiście żart.Ta partia nie może istnieć bez Prezia ale PO wyobrażam sobie bez Tuska.

Ja wyobrażam sobie PiS bez kaczora, to nawet łatwe. Wodze przejmuje Macierewicz, wprowadza do władz profesorów z komisji, jako komisarzy i mamy cierezwyczajną komisyję:)

Fox nareszcie coś ciekawego.

Ciekawsze to niż obciąganie sobie nawzajem parówek przez przedmówców.

Przypomnij wszystkim kto pierwszy wprowadził parówkę ;-)? Do obiegu oczywiście.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.