Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nie rozumiesz szczylu grzecznie - to sp***dalaj.

dziadku

nie strasz nie strasz bo się zesrasz to raz.

poważny facet a takiego słownika używa? rynsztok przychodzi mi na myśl

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

dziadku

nie strasz nie strasz bo się zesrasz to raz.

poważny facet a takiego słownika używa? rynsztok przychodzi mi na myśl

Jestem elastyczny. Dopasowuję język do poziomu rozmówcy.

Dla ciebie,ladaco escal - to chyba "pan użytkownik" . Wyjmij nos, otrzyj ze śpików i nie podlizuj się więcej. Likorz to urodzony manipulant - przejrzeć wypowiedzi tego typa - warto!:)

Nie manipuluj, komuchu.

Można oczywiście "zawrzeć porozumienie społeczne" - skutki owego "porozumienia" w Magdalence (a właściwie - podyktowania przez ubecję nowych zasad gry swoim agentom) Polska odczuwa do dziś.

Także ja z "porozumieniami" byłbym ostrożny.

Nie wolno rozmawiać z mordercami Polaków i nie wolno puścić im płazem ich zbrodni.

nadal w Irlandii indoktrynowany , nawet tam spokoju na dają ? . Cyrograf z systemem podpisałeś i będziesz do śmierci to samo klepał ?

Ogłupiała polska prawica cały czas szczuje i podpuszcza motłoch wmawiając mu,że są solą tej ziemi i ostoją patriotyzmu a legalnie wybrane władze polskie to zdrajcy.Głupota tej polityki wyszła w całej okazałości wczoraj bo to przecież musiało się tak skończyć jak się skończyło.Tylko idiota może nie zdawać sobie z tego sprawy.I oczywiście zawsze winne jest państwo polskie!A nie te środowiska polityczne,które sieją wiatr,które podpuszczają i judzą.Czy nam takie święto jest potrzebne?

Ogłupiała polska prawica cały czas szczuje i podpuszcza motłoch wmawiając mu,że są solą tej ziemi i ostoją patriotyzmu a legalnie wybrane władze polskie to zdrajcy.Głupota tej polityki wyszła w całej okazałości wczoraj bo to przecież musiało się tak skończyć jak się skończyło.Tylko idiota może nie zdawać sobie z tego sprawy.I oczywiście zawsze winne jest państwo polskie!A nie te środowiska polityczne,które sieją wiatr,które podpuszczają i judzą.Czy nam takie święto jest potrzebne?

Oczywiście że takie święto WAM nie jest potrzebne.

WAM jest potrzebny orzeł z czekolady bez korony (ORZEU MORZE), różowe baloniki, homoseksualna tęcza... wtedy macie jak w domu.

"Sieją wiatr, podpuszczają i judzą"... gdzieś to już słyszałem... "środowiska"... hmmm... wiem! To z Trybuny Ludu! :)

"Legalnie wybrane polskie władze" - na ruskich serwerach przez komisję szkoloną w Moskwie.

Za prezydenta tego kraju robi facet, który nawet nie zadał sobie trudu opanowania języka polskiego!!!

bronislaw_komorowski_blad_ortograficzny_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg

2cafd5026f0b99cb7d9265a178d51b99,2,0.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Tylko idiota może nie zdawać sobie z tego sprawy

Co Wojtuś nie w smak Wam że niektóre rzeczy nazwano po imieniu????

Polacy nie dają sobie już wciskać kitu,nie kupujemy już tego socjotechnicznego bełkotu.

Już niedługo karty zostaną odkryte. I to że będziemy mieli do czynienia z "nagim królem' nie mam co do tego wątpliwości.

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Użytkownik il Dottore dnia 12.11.2013 - 19:12 napisał

Od dyżurnych sowieckich pachołków tego forum rad nie przyjmuję.

tow. wladz to dopiero pacholęcie, ale rozwija się, rozwija...

miło ale obawiam się , że ja smoczkiem karmiłem a nie odwrotnie

i chyba kwaśnym mlekiem .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Ano ogłupia.

Taka jaka prawica takie metody.

Natomiast ktoś tym państwem rządzi...?

Takie są efekty jak pajac otoczył się cymbałami ministrami.

Co do zamieszek ma podpuszczanie?!

Kilkudziesięciu bandytów państwo nie może spacyfikować!

Indolencja policji, chyba sabotaż sądownictwa (znikoma ilość ukaranych w stosunku do doprowadzonych), ...

I tak trwa od kilku lat!!!

Średnio rozgarnięta sierota na urzędach dałaby sobie z tym radę!

A Ryży właśnie w TV mówi jak to z ministrem Sienkiewiczem zastanowią się...

Do roboty łajzy!

Za rok będą pierwsze trupy a Sienkiewicz będzie dalej pier**lił "... to pierwszy takie ... w historii Polski..."

Puknij ty się Sienkiewicz w łeb!

il Dottore i Tommiashi skąd u Was tyle zajadłości, nietolerancji i nienawiści, czyżby to długotrwały efekt indoktrynacji prawej strony KK. Weźcie sobie do serca słowa Franciszka i opamiętajcie się puki czas.

Co do zamieszek ma podpuszczanie?!

Kilkudziesięciu bandytów państwo nie może spacyfikować!

Indolencja policji, chyba sabotaż sądownictwa (znikoma ilość ukaranych w stosunku do doprowadzonych), ...

I tak trwa od kilku lat!!!

jest problem i zadymiarze o tym wiedzą . Nie ma miejsc w zakładach karnych . Większym zagrożeniem dla konserwatystów są palacze konopi a nie faszystowskie bojówki .

Artur Zawisza: "Polska odda wrak budki, gdy nam Rosja odda wrak Tupolewa".

GENIALNE! :)

il Dottore i Tommiashi skąd u Was tyle zajadłości, nietolerancji i nienawiści, czyżby to długotrwały efekt indoktrynacji prawej strony KK. Weźcie sobie do serca słowa Franciszka i opamiętajcie się puki czas.

popieram Cię w całej rozciągłości.tylko obawiam się, że idą do koryta po trupach

ZA TAKIE SŁOWA WSTYD, ŻE TEN KOLEŚ JEST POLAKIEM.

racja, Sienkiewicz wal sie w ścianę! onr i inne szumowiny trzeba pałami wychować, a nie pobłazliwymi sądami!

dlatego w takim dniu mówię, KOMUNO WRÓĆ

jeśli dla ciebie to genialne to naprawdę szkoda mi ciebie.

w niedziele byłem w kościele, jakbym wiedział o twoim dzisiejszym zachowaniu, to odmówiłbym dodatkową zdrowaśkę w trosce o twoje zdrowie.

Osobiście robię to z potrzeby serca żeby Ty i Twoje dzieci na starość nie musiały być niewolnikami u Niemieckich i Ruskich Panów. Nietolerancja ??? hmmmm to coś takiego że nie chcę kolejnego Hipermarketu który zniszczy tysiące miejsc pracy polskich małych przedsiębiorców? Nienawiść ? Jakby Ci dziadka, wujka, babcię wywieźli na Sybir i tam pozwolili zdechnąć na Tyfus a w kraju zawłaszczyli majątek to byś ich kochał? Człowieku o czym Ty piszesz? przecież tu już nie chodzi o jednostkę tu chodzi o przyszłość. Kraj pod rządami Po-wców się stacza , oni pełnią rolę nadzorców wszelkiej maści korporacyjnych cwaniaków. Powoli sukcesywnie niszczą każdą gałąź gospodarki, wprowadzają coraz to większe obciążenia fiskalne dzięki którym nie ma szans na rozwój, skutecznie ograniczają dostęp do bezpłatnej opieki zdrowotnej , wysyłając listy z ZUS z prognozą emerytury nie dają nawet nadziei na to że ten kraj zapewni minimum socjalne przy największym w europie zbiurokratywizowaniu i największej składce na działalność gospodarczą wynoszącą obecnie przypomnę niektórym "nierobom" 980 zł

Skala niekompetencji rządzących na wszelkich szczeblach władzy jest porażająca skala korupcji pewnie sięga zenitu i z tym się chyba wszyscy zgodzą. Przed tym krajem w takim kształcie nie ma przyszłości....ja przynajmniej nie widzę tej przyszłości dla Siebie i Swoich najbliższych dlatego ogarnia mnie złość i trzymam kciuki za tych którzy będą chcieli naprawić nasz kraj.

Zawisza już dawno głowę z dupą zamienił. Co pierdnie, to powie.

Ruskim do niczego nie potrzebna jest budka, mają już nową z naszych podatków.

Poza tym tamta spalona była polska i ta nowa też jest polska.

Zatem Zawisza jest w dupie ze swoim żartem bo pokazał, nie po raz pierwszy jakim jest cymbałem.

Mówi co wie a nie wie co mówi.

Tommiashi.

Ale nie można popierać zwykłego bandytyzmu.

Co do Ruskich.

Moja rodzina również ucierpiała z ich powodu, ale już po wojnie...

I wiesz co mnie irytuje?

To, że dajemy się im rozgrywać...

Napierdalamy się między sobą zamiast być silnym państwem...

Zapewniam ciebie, że wówczas miałbyś dużą satysfakcję z realizowania się sprawiedliwości dziejowej...

Osobiście robię to z potrzeby serca żeby Ty i Twoje dzieci na starość nie musiały być niewolnikami u Niemieckich i Ruskich Panów. Nietolerancja ??? hmmmm to coś takiego że nie chcę kolejnego Hipermarketu który zniszczy tysiące miejsc pracy polskich małych przedsiębiorców? Nienawiść ? Jakby Ci dziadka, wujka, babcię wywieźli na Sybir i tam pozwolili zdechnąć na Tyfus a w kraju zawłaszczyli majątek to byś ich kochał? Człowieku o czym Ty piszesz? przecież tu już nie chodzi o jednostkę tu chodzi o przyszłość. Kraj pod rządami Po-wców się stacza , oni pełnią rolę nadzorców wszelkiej maści korporacyjnych cwaniaków. Powoli sukcesywnie niszczą każdą gałąź gospodarki, wprowadzają coraz to większe obciążenia fiskalne dzięki którym nie ma szans na rozwój, skutecznie ograniczają dostęp do bezpłatnej opieki zdrowotnej , wysyłając listy z ZUS z prognozą emerytury nie dają nawet nadziei na to że ten kraj zapewni minimum socjalne przy największym w europie zbiurokratywizowaniu i największej składce na działalność gospodarczą wynoszącą obecnie przypomnę niektórym "nierobom" 980 zł

Skala niekompetencji rządzących na wszelkich szczeblach władzy jest porażająca skala korupcji pewnie sięga zenitu i z tym się chyba wszyscy zgodzą. Przed tym krajem w takim kształcie nie ma przyszłości....ja przynajmniej nie widzę tej przyszłości dla Siebie i Swoich najbliższych dlatego ogarnia mnie złość i trzymam kciuki za tych którzy będą chcieli naprawić nasz kraj.

kto wobec tego gwarantuje naprawę tego państwa?

Pokażę Ci, skad.

Polska, koniec XXw. to nie "prawicowe bojówki" ich zabiły. Mordercy wciąż są na wolności, państwo im płaci wysokie emerytury. Włos im nie spadł z głowy bo taki był układ między ubecją a ich agentami.

Spadkobiercy morderców tych ludzi wciąż rządzą Polską.

Popatrz sobie a potem odpowiedz: CZY TO JEST NORMALNE?

Sorry ale w kontekście tych zdjęć widok palącej się tęczy jakoś mnie nie rusza.

955774bd0001036150ce8ca6.preview.jpg

big_zbrodnia_lubinska_2012.jpg

z13051434AA,Zamordowany-Zbyszek-Godlewski-niesiony-na-drzwiach.jpg

więc budka z polskim policjantem taką samą wartością jak symbol tragedii . doktorku chyba większym durniem już nie będziesz.... gratulacje

Tommiashi.

Ale nie można popierać zwykłego bandytyzmu.

Co do Ruskich.

Moja rodzina również ucierpiała z ich powodu, ale już po wojnie...

I wiesz co mnie irytuje?

To, że dajemy się im rozgrywać...

Napierdalamy się między sobą zamiast być silnym państwem...

Zapewniam ciebie, że wówczas miałbyś dużą satysfakcję z realizowania się sprawiedliwości dziejowej...

Bandytyzmu również nie popieram,kibolstwa nie znoszę , ale chyba najbardziej nie znoszę hipokryzji i ignorancji a ona jest wszechobecna wśród rządzących.

kto wobec tego gwarantuje naprawę tego państwa?

Jeśli myślisz że napisze że Kaczyński to się grubo mylisz. Obecnie nie widzę nikogo na scenie politycznej kto mógłby z godnością dla dobra polski piastować wszystkie ważniejsze urzędy.

Tu potrzebna jest praca u podstaw.

Może jeszcze? Kopalnia Wujek - o jakże mi żal spalonej ruskiej budki!

KWK-Wujek.jpg

To nie Kambodża, nie Somalia - to Polska! To nie Hutu vs. Tutsi, to nasza ziemia! Tutaj komuchy mordowali Polaków. Jeszcze niedawno - oficjalnie.

Drogie komuchy - póki nie zapłacicie za swoje zbrodnie to wstyd nie powinien pozwolić wam odzywać ANI JEDNYM SŁOWEM!

Ale wy wstydu nie macie, będziecie żałowali budki i tęczy...

ofiary_stanu_wojennego_grazyna_browarczyk.jpg

ofiary.jpg

Tak jak mówiłem wyżej - komuchy mają zero wstydu.

Nie jestem zdziwiony.

Niewygodne dla was obrazy z przeszłości spływają po was jak woda po kaczce - bo trzeba mieć sumienie a wy go nie macie.

Ty jednak zdrowo j**nięty jesteś...

Pierdolnięty jest- gołym okiem widać i mówię to od miesięcy:) Strzyka jadem i nienawiścią, aż parzy. Ale mam pytanie: a to wraża komuna dała ci wykształcenie, czy kto? Skoro tak wszystko ujowe, to może i profesję trza zmienić? PS - o ekscytacji Likorza trupami - pamiętam jeszcze z zakładki Humor. Warto sprawdzić - cieszył się ogromnie...:(

Co Wojtuś nie w smak Wam że niektóre rzeczy nazwano po imieniu????

Polacy nie dają sobie już wciskać kitu,nie kupujemy już tego socjotechnicznego bełkotu.

Już niedługo karty zostaną odkryte. I to że będziemy mieli do czynienia z "nagim królem' nie mam co do tego wątpliwości.

Ten motłoch nazywasz Polakami?To właśnie przykład,że dałeś sobie wcisnąć kit polegający na tym,że ci wandale to patrioci.To prawicowi macherzy posługują się tą tłuszczą w walce politycznej a tobie wydaje się ( w swojej naiwności),że chodzi o wartości.Porównywanie tego z walką z komuną jest żałosne.Te burdy i chuligańskie wybryki to ma być "przebudzenie" narodu?Nie bądź śmieszny!To tylko kompromitacja ( kolejna) prawicy!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.