Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Barwy nie mogą być wyziewami.Dobrze wiesz,że chodzi mi o tych,którym przeszkadza tęcza.Bo mnie nie przeszkadza.Powiem więcej podoba mi się.Podoba mi się jako obiekt plastyczny a inne konteksty mnie nie obchodzą.

Barwy nie mogą być wyziewami.

No to jesteś pierwszy, który "barwy narodowe" za tekowe wziął.

Bo mnie nie przeszkadza.Powiem więcej podoba mi się.Podoba mi się jako obiekt plastyczny

Tęcza z 6 barwami bez kontekstów?

Żartujesz...znowu? Chyba z siebie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Coś nie kumasz dzisiaj.Wyziewami mentalnymi nazwałem poglądy tych pijanych dżentelmenów,którzy podpalili tęczę.

Nie nie żartuję.Nie obchodzi mnie co kto sobie o tym mysli i z czym mu się to kojarzy.

Powiem więcej podoba mi się.Podoba mi się jako obiekt plastyczny a inne konteksty mnie nie obchodzą.

Obiekt plastyczny...dobre.Chyba dla kurażu,po takim stwierdzeniu walnę jedną lufe.

Nie obchodzi mnie co kto sobie o tym mysli i z czym mu się to kojarzy.

Dobrze, że to nie jest kupa...jako wizja artystyczna....przepraszam, plastyczna.

No popatrz Pan... Wydawałoby się, że jako wzorowym katolikom tęcza powinna im się kojarzyć ze znakiem Przymierza między Bogiem a ludźmi.

Oni widzą w niej tylko symbol arcybiskupa Juliusza Paetza. :)))

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

tęcza powinna im się kojarzyć ze znakiem Przymierza między Bogiem a ludźmi.

Przecież Wojciech twierdzi, że tęcza owa nie ma kontekstu.

Jest tylko tworem plastycznym.

Tak więc skąd ta interpretacja i klakierstwo wobec niej, Wojtku?

Nie zrozumiałeś to powtórzę jeszcze raz.Nie napisałem,że nie ma kontekstu,napisałem,że mnie on nie interesuje.A skojarzenie mogą być różne.

Proszę Państwa

Jest wojna, te dwie osoby z fotografii odpowiadają za naszą klęskę na wszystkich frontach, powinni ponieść za to surową karę!

Jaka wojna, bo coś nie zauważyłem?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Jest wojna, te dwie osoby z fotografii odpowiadają za naszą klęskę na wszystkich frontach, powinni ponieść za to surową karę!

Marszałku Kaczorze, prowadź na Wilno !

Słucham niejakiego Sellina w tvn24.

Już się oswoiłem z faktem, że PiS wygra następne wybory parlamentarne ale jak pomyślę, że tepi i bezkrytyczni lizacze prezesowej d... pokroju Sellina będą u władzy to robi mi się słabo.

Facet kłamie, kręci, przeinacza, momentami zwyczajnie bredzi na temat polityki zagranicznej a wszystko to z zadowoloną miną.

Teraz pół biedy, ale co, gdy jego bredzenia będa miały realne znaczenie?

Jestem Europejczykiem.

Definicję dzisiejszego państwa zbudowano przed ćwierćwieczem. W „załączniku do informacji dziennej” z 7 kwietnia 1989 r. SB przedstawiła komentarze różnych środowisk po zakończeniu obrad Okrągłego stołu. Czytamy tam m.in.:

„Dominuje pogląd, że wynikiem rozmów jest stworzenie nowego, zreformowanego systemu społeczno-politycznego, którego podstawą będzie społeczeństwo obywatelskie, funkcjonujące w państwie socjalistycznej demokracji parlamentarnej”.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

„Dominuje pogląd, że wynikiem rozmów jest stworzenie nowego, zreformowanego systemu społeczno-politycznego, którego podstawą będzie społeczeństwo obywatelskie, funkcjonujące w państwie socjalistycznej demokracji parlamentarnej”.

Nic dodać, nic ująć. :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Owszem, nic dodać, nic ująć.

Tyle tylko, że Koledzy myślą kategoriami 5-letniego dziecka które bitwe pod Grunwaldem podsumowuje stwierdzeniem, że zamiast męczyć sie bez sensu trzeba było posłać przeciw Krzyżakom kilka czołgów.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.