Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz się boisz odpowiedzialności?

Nie widzisz że nic nie wklejam, z komputera na którym piszę nie mam takich możliwości, jak chcę wkleić cokolwiek, muszę uruchomić drugi komputer, mam postawiony system na nowo nie mam czasu teraz na aktualizacje.

Nie imputuj mi tu lęków człowieku.

W samorządowych były na bank, w prezydenckich i parlamentarnych też tyle, że na dużo mniejszą skalę dzięki RKW.

Bredzisz. Kiedyś to tłumaczyłem, ale widzę, że za trudne było.

Jestem Europejczykiem.

Lewica nie, ale skrajna Lewica tak. I jest na to mnostwo przykladow w Polsce jak i na zachodzie, ktory przez lobby Lewicy jest juz mniej lub bardziej zdegenerowany, zagubiony. Jak chocby taki drobiazg jak np. Kartka swiateczna "for Dad and Dad".

Zle Cie odebralem, przyznaje sie do bledu.

Zas Polityka to gra klamstw i obietnic nie bedacych spelnionych za mniejsza cene niz sama obietnica. Nie przepadam za nia, ale poznawac fakty I historie od czas do czasu trzeba. ;) Modrzew masz racje. Sa oderwani, zahipnotyzowani stawka jaka otrzymuja co miesiac, szczegolnie w Brukseli.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Masz jakieś dowody? To je przedstaw. Inaczej są to tylko Twoje insynuacje.

Tu masz jedną z map z głosami nieważnymi z 2010r. Ta z 2014 jest łudząco podobna. Kto tam zyskał a kto stracił.

f8defe7f70892b3a8cbb1d4bd5a79be8.jpg

Bredzisz. Kiedyś to tłumaczyłem, ale widzę, że za trudne było.

Statystyka Jarku.

Budka to dupek katowicko-rybnicki typowy element sląski (przepraszam Słązaków za tego Budkę), więc może sobie klepac co chce. Nawet kompletne głupoty, po których należałoby mu odebrać dyplom wydziału prawa.

Zarzuciłes Budce ze "klepie co chce"" kompletne głupoty "" po których NALEZALOBY MU ODEBRAC DYPLOM WYDZIALU PRAWA" a może zapytam się czy i Prezydentowi Dudzie za kompletne głupoty w postaci podpisywaniu się w łamaniu prawa przez kolegów z Parti nie należałoby odebrać dyplomu ( co najmniej) ?

Tu masz jedną z map z głosami nieważnymi z 2010r. Ta z 2014 jest łudząco podobna. Kto tam zyskał a kto stracił.

tatystyka Jarku.

To znaczy, że ktoś pracowicie fałszował wyniki wyborów w zależności od położenia geograficznego komisji wyborczej???

Jestem Europejczykiem.

A ta mapka to jakiś dowód? Nie, to mapka z rozkładem głosów nieważnych. Ona absolutnie niczego nie udowadnia. Czy komukolwiek udowodniono fałszerstwo wyborcze? Interpretacje, że mogło być - bo Ty np. tak uważasz, to wyłącznie opinia.

Ja np. twierdzę, że z tej mapki można wyciągać wniosek, nie dowód, że liczba ćwoków niepotrafiących nawet głosować jest wyższa w woj. mazowieckim niż w innych.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Promotor Dudy profesor Jan Zimmermann z Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Jagiellońskiego , ostro o swoim uczniu:

''Ubolewam, że jest on absolwentem naszego wydziału''

,,- Pisał u mnie doktorat, znam go 20 lat i jest on dobrym prawnikiem, ale dobry prawnik powinien wiedzieć, co to jest demokratyczne państwo prawne, co to jest Trybunał Konstytucyjny i co to jest Konstytucja - stwierdził i dodał, że "niestety Andrzej Duda brnie coraz bardziej - do dziś licząc złamał Konstytucję trzy razy".

Smutne to, że trzeba się wstydzić za swojego ucznia który powinien być raczej powodem do dumy.

Ale przynajmniej będzie o czym uczyć studentów i podawać im ,, piękne'' przykłady. Pewnie nie ostatnie.

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19289737,promotor-pracy-doktorskiej-andrzeja-dudy-ostro-o-jego-decyzjach.html#MT

o to idzie cała walka, czyj to jest Trybunał,

W Waszych chorych głowach.

""Prezydent Duda złamał konstytucję - uważa promotor jego pracy doktorskiej, prof. Jan Zimmermann, z Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Jagiellońskiego. I to trzykrotnie:

"Ułaskawiając Mariusza Kamińskiego przed zapadnięciem prawomocnego wyroku w tej sprawie. Nie powołując trzech prawidłowo wybranych sędziów Trybunału Konstytucyjnego w poprzedniej kadencji parlamentu. I naprędce powołując sędziów tegoż Trybunału Konstytucyjnego wybranych przez Sejm tej kadencji".

typowy element sląski

Co innego typowe elementy K(U)beckie, te są cacy.

A ta mapka to jakiś dowód? Nie, to mapka z rozkładem głosów nieważnych. Ona absolutnie niczego nie udowadnia. Czy komukolwiek udowodniono fałszerstwo wyborcze? Interpretacje, że mogło być - bo Ty np. tak uważasz, to wyłącznie opinia.

Ja np. twierdzę, że z tej mapki można wyciągać wniosek, nie dowód, że liczba ćwoków niepotrafiących nawet głosować jest wyższa w woj. mazowieckim niż w innych.

Zakładając, że chodzi o fałszowanie to z mapki wynika, że fałszował PiS, bo na podkarpaciu gdzie regularnie wygrywa odsetek głosów nieważnych jest mały, a tam fałszowanie opłacałoby się PO najbardziej

Jestem Europejczykiem.

Wydaje mi się,że większość polityków wie doskonale co to demokracja ale to nie ma dla nich znaczenia.Ważniejsze są dla nich, interesy partyjne i własne korzyści.

Też własne ambicje i leczenie kompleksów. I dlatego, zachwycanie się jaki to poseł biedny - że niby on do tego posłowania tylko dla dobra ludu i idei, to nie tylko bzdura (biedny bo nie potrafiący zadbać o swój osobisty status materialny, co dopiero innych) ale wręcz niebezpieczne dla społeczeństwa. Posłowanie to nie stanie na kasie w markecie. Tu wypadałoby coś umieć i coś wiedzieć. Co za przeproszeniem gołodupiec wie i co umi, skoro jest gołodupcem, bo nie osiągnął takiej pozycji zawodowej czy społecznej która pozwoliłby mu tym gołodupcem nie być. Pewnie, 10 mln jest lepsze od 1 czy 2, ale podatność człowieka, który idzie do polityki bo mu imponuje poselska pensja, na korupcję jest dużo wyższa niż tego z tym milionem na koncie. Nie tylko korupcję dosłownie, ale również na utratę poselskiego stołka za sprzeciwienie się durnym decyzjom szefów swojego ugrupowania. U nas poseł nie jest reprezentantem swoich wyborców, jest tylko bezwolnym korpusem do podnoszenia ręki w odpowiednim momencie. Kogoś czyjś byt materialny zależy bezpośrednio od tego czy jest czy nie w parlamencie powinno się wręcz do parlamentu nie dopuszczać.

500pln na każde dziecko, to jest temat, nie jakiś tam Trybunał, wytworzony dla zabezpieczenia władzy przez właścicieli niewolników w tej części kontynentu na równinie środkowo-europejskiej, po której mogą skutecznie jeździć czołgi.

Ciekawe czy obecnie nam panujący zlikwiduja przywileje emerytalne dla rolników, górników a przede wszystkim dla policji i wojska. Bo to jedna z podstaw 'obalenia panującego układu.

Skoro wiadomo, że na świecie 5% posiada 95%, to istniejące przywileje są ustanowione po to, by tym 5% zapewnić spokój i bezpieczeństwo w dalszym ograbianiu reszty.

CBA zajmie się Zimmermanem, ciekawe co jedzono, czy ośmiorniczki, kiedy PO wraz z Rzeplińskim szefem Trybunału przygotowywało projekt nie zgodny z konstytucją dotyczący wyboru nowych członków, gdzie są te nagrania..?

Kelnerzy - pomóżcie, pomożecie..- pomożemy..

No, kelnerzy rozwiążą pat konstytucyjny..

Marzenia...................................

Pozostanie pewnie działać o szóstej rano....

Reasumując w Mazowieckim są same ćwoki i jołty.

Nie wiem co to jołty. Pomijając to, wygłaszając takie właśnie opinie wpisujesz się nie w dyskusję, wmawiając mi coś czego nie napisałem, a prowokujesz tylko konflikt. W jakim celu?

fałszowanie opłacałoby się PO najbardziej

Szkoda mi tej całej PO, tej Kopacz, tego Schetyny, mogliby dalej rządzić, ile radości dostarczali swoją nieporadnością, takiej polewki już nie będzie, ten były Prezydent, nie pamiętam nazwiska, to jego POPARCIE, tak wielkie, że zakonnica musiałaby cierpieć aby je stracił, ten MISIEK KAMIŃSKI OJCIEC SUKCESU PO, ten blamaż, to były jaja...

Teraz nuda, zwykła praca państwowa, przywracanie porządku audyty, zasypywanie dziury w pustym budżecie, zwolnienia, przetasowania, budowa nowych instytucji, Telewizji Narodowej, nic się nie dzieje, szaro, jesień, nuda..

Jest orędzie, POZAMIATANE.

Panowie naprawde chcecie tracic czas z facetem ktory wypił kilo gipsu.Powiedzial wam juz wszystko i to wszystko to jest to co powiedzial juz wczesniej kurdupel.Tak, tak własnie ida i tak zamierzaja ropi..lic wszystko z wiadomym skutkiem.Nie ukrywaja tego i beda to realizowali az ktos da im w morde.Maja gdzies opinie publiczna wasze uwagi i argumenty.Rozmowa z kilogramem gipsu nobilituje gips i nadaje mu range waznosci.Nie widziecie jak sie puszy i nadyma.Nadajecie mu range mimo ze to zwykle...i marna hujnia.

Wiecie przynajmniej co mowia i co mysla panowie zbyszki, kaski, roberty.Wiecie ....to myslcie.a nie nobilitujcie to...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.