Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nastepne świnie.

Mechanizm odstawiania od koryta jest jedynym, skutecznym systemem ich tresowania.

Jarek trzeba się przyzwyczaić, przy korytach przeważnie są "świnie" lub inna trzoda chlewna. Chodzi tylko o to żeby ta trzoda nie przeszkadzała rozwojowi gospodarki.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

To postawa każdej świni przy korycie. To biologiczne uwarunkowanie.

Możliwe, ale nie na pewno. Poprzednia władza nie była idealna i szarpały nią różne afery, ale jednak nigdy nie doszło do tego żeby osoba mająca nieprawomocny wyrok została sposobem (ułaskawienie Dudy) posadzona na stołku ministra, mimo że niewiele brakowało do prawomocnego wyroku. Wiem, nie można było ryzykować bo wyrokami nie rządził jeszcze PiS.

No i lepszy złodziej niż faszysta. Tak mówiono we Francji, w czasie rywalizacji prezydenckiej Chirac - Le Pen.

Niestety przy obecnym napływie uchodźców z zewnątrz ta zasada może być złamana w wielu krajach.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Już wiemy kto głosował na PIS i dlaczego. Nie kierujące się rozumem, głodne odwetu, zawistne indywidua.

Dobrze że już wiecie. Złodziejskie platfusy Bolki i Lolki, teraz wiedzą że kopia sobie dołek. Z pełną świadomością, że zawistne indywidua przyklepią im mogiłę.

Mechanizm odstawiania od koryta jest jedynym, skutecznym systemem ich tresowania.

Kiedy to samo pisałem, to narzekałeś na brak "srajtasmy" w sklepach.

Złodziejskie platfusy Bolki i Lolki, teraz wiedzą że kopia sobie dołek.

Okrutny przypływ nerwowości u Kolegi odnotowuję. Co się dzieje, idole się słabo sprawdzają ? Będzie gorzej.

Z pełną świadomością, że zawistne indywidua przyklepią im mogiłę.

Mogiłę Twoi idole kopią sobie sami. Zawsze politycy kopią sobie jakąś mogiłę.

Równie dobrze mogło być tak, że kierowca zjechał na pobocze jeszcze ze sprawną oponą.

Mogła zostać przecięta na barierce.

Śledztwo to pokaże :-). Ciekawe, że jak ja złapałem "gumę" (w samochodzie ;-) ) to nie przyszło mi do głowy prowadzenie śledztwa w tej sprawie.

Okrutny przypływ nerwowości u Kolegi odnotowuję. Co się dzieje, idole się słabo sprawdzają ? Będzie gorzej.

A u kolegi przypływ głupawej retoryki ad personam odnotowałem już dawno. Nic nie dziwi.

Kopać sobie dołek i nie gadać - platfusioki.

Sie kolega rozgląda po swoich bo to wasze ostatnie podrygi będą przy takiej retoryce.

A u kolegi przypływ głupawej retoryki ad personam odnotowałem już dawno. Nic nie dziwi.

Kopać sobie dołek i nie gadać - platfusioki.

A Kolega przypadkiem się nie zapada w bagnie propagandowym tworzonym przez PiS ?

Jarek trzeba się przyzwyczaić, przy korytach przeważnie są "świnie" lub inna trzoda chlewna. Chodzi tylko o to żeby ta trzoda nie przeszkadzała rozwojowi gospodarki.

Świnie się hoduje tak, by spełniały oczekiwania. Nie zapominaj, kto jest hodowcą a kto świnią.

Świniom odbija i sie wydaje, że to one powinny hodować tych, którzy im sypią do koryta.

A to już jest Orwell.

00052WVBHFN3EU1K-C116.jpg

Typowa PiS propaganda w najgorszym stylu.

A jakby Kolega tak szedł to jakby się czuł przy takich komentarzach ?

Trzeba by jeszcze dodać, że na pewno ci z rękoma w kieszeni przenoszą choroby bo tak powiedział Prezes.

Wnioski zostawiamy "ekspertom" np. tym od Antoniego. W USA przeprowadzą symulacje komputerowe i udowodnią, że w oponie były dwa a może nawet trzy wybuchy ;-).

Poza tym przecież opony pękają...jak parówki...a to już udowodnił "nałkowiec z juesej"... :-)

Poza tym przecież opony pękają...jak parówki...a to już udowodnił "nałkowiec z juesej"... :-)

Rzeczywiście te "parówki" prawie pasują do tego zdarzenia. "Eksperci" Antoniego już wtedy przewidzieli zamach na prezydenta ;-).

Dobrze że już wiecie. Złodziejskie platfusy Bolki i Lolki, teraz wiedzą że kopia sobie dołek. Z pełną świadomością, że zawistne indywidua przyklepią im mogiłę.

Tego już za wiele!!!

Dziękujemy koledze za udział w tym wątku!

Na pewno?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Na pewno. Barierka oddzielała pasy i samochód nawet jej nie dotknął. Na poboczu nie ma żadnej barierki, tylko płytki rów. Na filmiku widac że zamiotło mu tyłem na lewo, skontorował i obróciło go tyłem w prawo i zsunał sie do rowu.Na zdjęciu samochody widac rozerwany zderzak tylny prawy. Z prawej strony nie było barierki. To ta opona mogła eksplodować.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Trzeba by jeszcze dodać, że na pewno ci z rękoma w kieszeni przenoszą choroby bo tak powiedział Prezes.

Nie rozumiem co ma PiS do tego. Ja gdybym tam szedl to napewno pomoglbym - jesli nie niesc to przynajmniej prowdzic za reke, ktores z dzieci.

Rozumiem, ze dla Ciebie to normalna postawa, wyniesiona zapewne z dobrego wychowania.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Lechu teraz to mam pewnosc. Obsesja maniakalna. Prawie kazdy post z ktorym sie nie zgadzasz to przyczynił sie do tego PIS.

Kiedys sie smiano z moherów ale teraz chyba po drugiej stronie barykady wiecej ciemniaków stoi.

Lechu teraz to mam pewnosc. Obsesja maniakalna. Prawie kazdy post z ktorym sie nie zgadzasz to przyczynił sie do tego PIS.

Ja nie jestem temu winien. Naśladuję tylko wodzów jedynie słusznej partii. Słuchałem ostatnio ministra Błaszczaka w TV. On też chyba ma "obsesję maniakalną", jak wszyscy w tej partii.

Kiedys sie smiano z moherów ale teraz chyba po drugiej stronie barykady wiecej ciemniaków stoi.

Nie sądzę. Ciemnogród to domena jedynie słusznej partii.

Ja gdybym tam szedl to napewno pomoglbym - jesli nie niesc to przynajmniej prowdzic za reke, ktores z dzieci.

I pewnie niósłbyś to dziecko przez wiele kilometrów. Naprawdę Kolega rycerski jest dla niewiast. Niestety fizyka ma swoje prawa i zawsze da się zrobić zdjęcie które propagandzie da powód do ataku, choć oczywiście znając zasady hierarchii bliskowschodniej wykluczyć nie można że to na zdjęciu to rola kobiety tak jak w Polsce to rola w np. kuchni i ta ze zdjęcia też. Oczywiście nie wszystkich to dotyczy.

Ty Lechu zagadałeś jak pisior; "jakiś" kolega...

A co jesteś ze służb specjalnych i chciałbyś znać imię i nazwisko ?

Na pewno. Barierka oddzielała pasy i samochód nawet jej nie dotknął. Na poboczu nie ma żadnej barierki, tylko płytki rów. Na filmiku widac że zamiotło mu tyłem na lewo, skontorował i obróciło go tyłem w prawo i zsunał sie do rowu.Na zdjęciu samochody widac rozerwany zderzak tylny prawy. Z prawej strony nie było barierki. To ta opona mogła eksplodować.

Jakiej firmy była opona ? Pytam bo będę unikał opon tej firmy. Dbam o bezpieczeństwo.

Lech w skócie:

w smolensku masz pewnosc ze kaczor siedział na nogach pilotów bo musiała byc presja itd...

opierasz sie na danych ktore zostały odczytane dlugo po tym jak zostały zebrane (i to tez w dziwnych okolicznosciach)

i do tego wyciagasz daleko idace wnioski - OK Twoje prawo

Ale jak jest film na ktorym Walesa mowi o współpracy z Graczykiem i o tym ze go zaprosił na 70 urodziny piszesz ze takie filmy można sfałszować i specjaliści robia to w chwile.

Rozumiem ze w federacji Rosyjkiej specjalistów takich brak? Bo taka jest logika Twojego rozumowania.....

Jak sa podpisy Bolka to tez sfałszowane wg Ciebie, jego wypowiedzi napewno sa pociete przez biuro propagandowe PiS a wypowiedzi na portalach internetowych na pewno sa shakowane bo takiego bełkotu nasz dzielny Bolek nie pisze.

Ale oczywiscie w temacie wałków ze strony PO czy innych kregów - nie ma opcji tam sa kryształy

w smolensku masz pewnosc ze kaczor siedział na nogach pilotów bo musiała byc presja itd...

Bzdura ! Nie lubię używać tego prowkacyjnego słowa na forum, ale tu pasuje. "Terrain ahed, pull up" mówi Tobie to coś ?

opierasz sie na danych ktore zostały odczytane dlugo po tym jak zostały zebrane (i to tez w dziwnych okolicznosciach)

i do tego wyciagasz daleko idace wnioski - OK Twoje prawo

Myślisz że ostrzeżenie systemu TAWS zostało zmanipulowane. Słychać je na nagraniu z czarnych skrzynek.

Ale jak jest film na ktorym Walesa mowi o współpracy z Graczykiem i o tym ze go zaprosił na 70 urodziny piszesz ze takie filmy można sfałszować i specjaliści robia to w chwile.

Niekoniecznie, ale czy Wałęsa spowodował jakąś katastrofę w Polsce ? Ludzie przyjeżdżający z zachodu mówią że "Solidarność i Wałęsa (przywódca) zmienili świat", tylko w Polsce jest grupa małych ludzi próbująca to negować.

Rozumiem ze w federacji Rosyjkiej specjalistów takich brak?

???

Jak sa podpisy Bolka to tez sfałszowane wg Ciebie

Pokaż mi jedną moją wypowiedź w której twierdzę że te podpisy są sfałszowane.

jego wypowiedzi napewno sa pociete przez biuro propagandowe PiS

To możliwe, przykłady były już tu na forum prezentowane. Nie wiem czy pocięte przez biuro PiS, ale pewnie przez co najmniej jakiegoś fana PiS.

Ale oczywiscie w temacie wałków ze strony PO czy innych kregów - nie ma opcji tam sa kryształy

"Wałkami PO" zajęła się prokuratura nawet przed wyborami, wałkami PiS zajmuje się osoba zajmująca stołek prezydencki. Nie da skrzywdzić "rodziny".

I parówek nie zabieraj.

:-). Parówki są nie zupełnie zdrowe (chyba), ale czasem lubię je zjeść.

Zaczęło się, już eksperci się wypowiadają :) Sam prezydent powiedział, że była eksplozja.

Ja mam zwykłe opony, żadne pancerne i toczą się, że hej :)

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

są dwie opcje

Sytuacja jest bardziej oczywista i klarowna, ktoś chce zdestabilizować sytuację w Polsce przed szczytem NATO, to zupełnie oczywiste, w republikach bananowych w taki czy podobny sposób manipuluje się by tworzyć rządy marionetkowe.

Chyba już dziś po wypływie akt Bolka nikt nie ma wątpliwości, że historię "demokratycznej" Polski, "państwa prawa" można włożyć między bajki.

Polska pragnie przestać być państwem teoretycznym, jednak niczego takiego nie da się osiągnąć bez walki, widać to dobrze po wszystkich aktach które próbują przeciwdziałać.

Dziecko wie, że w Polsce wybory wygrać i spokojnie "rządzić" może tylko mainestream, kiedy wygrywa ktoś z rdzennych Polaków, zaraz zdarza się Smoleńsk lub pękają nie pękające opony w samochodzie pancernym Głowy Państwa.

Polska pragnie przestać być państwem teoretycznym, jednak niczego takiego nie da się osiągnąć bez walki, widać to dobrze po wszystkich aktach które próbują przeciwdziałać.

" Barwy walki " - Polska walczy dalej...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.