Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

serce się raduje, jak się widzi na dzisiejszej demonstracji we Wrocławiu przeciw nowelizacji ustawy aborcyjnej, setki młodych ludzi z Nowoczesnej, Razem ,Zielonych. sojusz bliski. upadek kaczyzmu też.

Ladnie powiedział...z sensem i wrazliwoscia.

Co z tego skoro połowa dekli z tego forum i tak go od oszołomów wyzwie mimo ze nie byli by wstanie bez napisów zrozumiec co mowi...

Legutko nie było odosobniony. W innym nagraniu podobnie glanował Merkel i Hollande za propozycję rozwiązania kryzysu imigracyjnego ale mówcy przed nim i po nim dokładali im jeszcze ostrzej. Deputowana Portugali dosłownie wykrzyczała swoje przemówienie na ten temat.To chyba po tym pokazały sie wiadomości ze Polska nie będzi emusiała przyjmowac imigrantów, ale to dotyczy też innych krajów.

Szkoda, że nie skorzystał z profesjonalnego tłumacza - niepotrzebnie pojechał swoim angielskim.

Bardzo potrzebnie. Jest to dobry zamierzony afront względem imperialnych ambicji Niemców i Francuzów, przeciw którym występował. Gdybym ja był europosłem, zatrudniłbym kogoś z Texasu jako asystenta, żeby szlifował mój akcent do wystąpień i pomagał mi je pisać.

serce się raduje, jak się widzi na dzisiejszej demonstracji we Wrocławiu przeciw nowelizacji ustawy aborcyjnej, setki młodych ludzi z Nowoczesnej, Razem ,Zielonych. sojusz bliski. upadek kaczyzmu też.

Podzielam uczucie radości, ale wnioski uważam za przedwczesne.

Przejedź się na prowincję, pogadaj z ludźmi, wczuj sie w ich sytuację i w ich sposób myślenia.

Polska w swej masie nadal jest mentalnym zadupiem i szybko się to nie zmieni. Dyktatury Kaczyńskiego nie obali protest w obronie wolności, demokracji i ogólnie wartości, padnie jedynie wtedy, gdy nie starczy na pińcet plus i Kaczyński o tym świetnie wie.

Komuna padła nie dlatego, że nie było wolności tylko dlatego, że ówczesny reżim był niewydolny gospodarczo i nie wyrabiał z kiełbasą, meblościankami i maluchami. Bez książek i srajtaśmy lud sobie radził.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

My tu pitu pitu a ktos sie zbroi....

W meblach dla uchodzców Grecy znalezji 52 tony ! broni...i to takiej powazniejszej. No chyba ze to fake...ale nie jestem w stanie zweryfikowac.

Ukryta Zawartość

W meblach dla uchodzców Grecy znalezji 52 tony ! broni..

Przecież gardłowęś, żeby uchodźcy walczyli zbrojnie o wolność w swoim kraju. Miałes na myśli patyki i owoce mango?

Przecież gardłowęś, żeby uchodźcy walczyli zbrojnie o wolność w swoim kraju. Miałes na myśli patyki i owoce mango?

(-)

Inaczej nie da sie wytłumaczyc.... ale postaram sie. Skoro bron byla w meblach pochowana to raczej NIELEGALNA. A jak nielegalna to raczej na operacje na terenie EU niz Syrii Iraku itd....

KaPeWu?

Czyli dostawa broni do Grecji to w celu walki na terenie Syrii?

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

No a jak...nie wiedziales?? Przeciez dla TOPika to oczywiste. Tak jak tabuny młodych zdrowych byczków ktore bez zon i rodzin jako uchodzcy "asymiluja" sie w europie.

A te 52 TONY to pewnie jeden z wielu transportów....

Jesli to nie jest planowana inwazja to co nia jest?

Zadałem sobie 10 minutowy trud przeszukania sieci w poszukiwaniu potwierdzenia tych rewelacji o broni.

I znalazłem:

Ukryta Zawartość

Cały tekst z tego jakoby prowadzonego przez exmarines z Texasu portaliku to jedna wielka ściema i kłamliwa propaganda.

Autentycznie się dziwię, że niektórym nie wstyd cytować takie "źródła", ale widać poczucie wstydu jest nieistotne jak chodzi o próbę podparcia czymkolwiek swoich poglądów. Nie ważne czym, nie ważne jak, nie istotne, że narażamy się na śmieszność...

Ukryta Zawartość

Ostrożność jest wskazana też w drugą stronę. Przykładowo wczoraj na gazeta.pl był news o strzelaninie w Malmoe:

Ukryta Zawartość

Ani słowa o pochodzeniu etnicznym sprawców strzelaniny.

Być może skoro w tekście nie było ani słowa o imigrantach, algorytm pozwolił na komentarze. I oto IMO najlepszy z nich, autorstwa użytkownika portalu o nicku stary.gniewny :

zwykłe nieporozumienia między nieszczęśliwie zakochanymi neurochirurgami. Można to śmiało złożyć na krab globalnego ocieplenia.

W każdym razie w prawomyślnych mediach jest blokada na pewne rzeczy, dlatego niełatwo dojść prawdy.

PS. Nikt nie neguje faktu, że zamachowcy z Paryża (czy ten klient z pociągu którego obezwładnili amerykańscy żołnierze) broń mieli. Więc jakieś kanały przemytu broni istnieć muszą.

Ukryta Zawartość

Nie wiadomo, może do Libii. Gdańszczak wie na pewno, że do uzytku w UE. Ma swoje źródła.

W każdym razie w prawomyślnych mediach jest blokada na pewne rzeczy, dlatego niełatwo dojść prawdy

Manipulacja, większa czy mniejsza jest w obie strony. Nic nie jest zupełnie białe czy zupełnie czarne i obaj to wiemy. Ale na miłość Boską co innego przemilczenie, manipulacja, przeinaczenie, pół czy ćwierć prawda, a co innego ordynarne i co istotniejsze niezwykle łatwe do obalenia kłamstwo. Jednego czego autentycznie nie cierpię to traktowanie nas/mnie jak idiotów. Do tego małopiśmiennych i pozbawionych banalnej umiejętności korzystania z googla. Nie jestem wyborcą PiS do cholery...

Zadałem sobie 10 minutowy trud przeszukania sieci w poszukiwaniu potwierdzenia tych rewelacji o broni.

I znalazłem:

Ukryta Zawartość

Cały tekst z tego jakoby prowadzonego przez exmarines z Texasu portaliku to jedna wielka ściema i kłamliwa propaganda.

Autentycznie się dziwię, że niektórym nie wstyd cytować takie "źródła", ale widać poczucie wstydu jest nieistotne jak chodzi o próbę podparcia czymkolwiek swoich poglądów. Nie ważne czym, nie ważne jak, nie istotne, że narażamy się na śmieszność...

Adalbert Twoj link ma date Sunday 6 September 2015

wiec kto sciemnia??

Znalazles tekst z zeszlego roku o tym jak zablokowali craft do Libi....

Nie ma slowa o szafkach itd...

A ze naboje identyczne....

Ukryta Zawartość

Nie dość, że bezczelny i bezwstydny to jeszcze autentycznie ma wszystkich za debili. Bo tak nierozgarniętym, by nie nazwać tego jak na to w pełni zasługuje, to być nie można. Chyba nie można...

Nie dość, że bezczelny i bezwstydny to jeszcze autentycznie ma wszystkich za debili. Bo tak nierozgarniętym, by nie nazwać tego jak na to w pełni zasługuje, to być nie można. Chyba nie można...

Ty do mnie to pijesz?

"W meblach dla uchodzców Grecy znalezji 52 tony ! broni...i to takiej powazniejszej. No chyba ze to fake...ale nie jestem w stanie zweryfikowac."

Bo to na poprzedniej stronie napisalem.

bezczelny i bezwstydny

Adalbert, nie znecaj się nad gostkiem. bidula nadal siedzi i rozkminia fronty atmosferyczne w prognozie pogody. chyba mu wyslę ściagawkę, bo facio nic nie ogarnia.

Adalbert, nie znecaj się nad gostkiem. bidula nadal siedzi i rozkminia fronty atmosferyczne w prognozie pogody. chyba mu wyslę ściagawkę, bo facio nic nie ogarnia.

Ales mundry...ściagawke CI Tata napisał...to teraz przynajmniej nie siedzisz z otwarta japa i nie slinisz sweterka.

Dziwie sie ze chcesz tak łatwo sie podzielic, Ale moze jak juz fronty ogarnałeś to postarasz sie rozkminić kontynenty?

Ty do mnie to pijesz?

"W meblach dla uchodzców Grecy znalezji 52 tony ! broni...i to takiej powazniejszej. No chyba ze to fake...ale nie jestem w stanie zweryfikowac."

Bo to na poprzedniej stronie napisalem.

Padnij i żebrz o litość.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Przecież to ONR ściągał, tylko coś poszło nie tak. Wszystko było dogadane, ale Misiewicz spadł ze stołka i nie dał znać Grekom którędy idzie dostawa tak, jak to było wcześniej umówione.

Ostrożność jest wskazana też w drugą stronę. Przykładowo wczoraj na gazeta.pl był news o strzelaninie w Malmoe:

Ukryta Zawartość

Ani słowa o pochodzeniu etnicznym sprawców strzelaniny.

Być może skoro w tekście nie było ani słowa o imigrantach, algorytm pozwolił na komentarze. I oto IMO najlepszy z nich, autorstwa użytkownika portalu o nicku stary.gniewny :

W każdym razie w prawomyślnych mediach jest blokada na pewne rzeczy, dlatego niełatwo dojść prawdy.

PS. Nikt nie neguje faktu, że zamachowcy z Paryża (czy ten klient z pociągu którego obezwładnili amerykańscy żołnierze) broń mieli. Więc jakieś kanały przemytu broni istnieć muszą.

"Kilku świadków, na których powołuje się szwedzka prasa, twierdzi, że widziało pościg dwóch skuterów za samochodem, w którym znajdowały się cztery osoby. W końcu samochód uderzył w drzewo i wtedy zamaskowani napastnicy otworzyli ogień. Strzelali z broni automatycznej."

Widzę, że Szanowny Kolega ma coraz większego ideologicznego pierdolca.

Szacun za rozwój!

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

OK PRZEPRASZAM ze nie zweryfikowałem tego linka o dostawie broni....

lleze krzyżem i sie modle moze byc :) ?

A teraz chyba cos wiarygodniejszego :

Ukryta Zawartość

podsumowanie

Z niejawnego raportu niemieckiej policji, który w lipcu opublikował dziennik „Bild” wynika, że kraj zmaga się z rosnącym problemem przestępczości seksualnej, dokonywanej przez migrantów z krajów arabskich. W dokumencie Komisariatu Kryminalnego 12 wskazano między innymi na plagę gwałtów na basenach dokonywanych na dzieciach

Rozumiem ze to tez nie ma zwiazku z plaga uchodzców?

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.