Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

wyjatkowo dobre ale ja nie wiem czy nie prawdziwe.Caly czas o TYM mysle.

"Założyli" i PiS i tą drugą stronę dlatego było to perfidne. Zawsze ich wygrywa ;-). Tzn. umieścili ludzi po obu stronach. Teraz ci z PiS roznoszą polską demokrację na szablach.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

xniwax

Mój wpis o Madagaskarze był ironiczną reakcją na pomysł caleba aby wszystkim urodzonym przed 1978r. odbierać prawa obywatelskie ( oprócz członków PiSu i ich wyborcom).Trzeba widzieć kontekst.

A co Ci przeszkadza ten Madagaskar?Ciepło tam jest.

tak moze byc.Opanowali co sie da ale to nie moglo byc bez wiedzy i zgodzie naczalstwa Na co jest coraz wiecej dowodow.Tylko piekna katatrofa spowoduje panike u towarzyszy albo rozruchy uliczne co na jedno wyjdzie.

xniwax

Mój wpis o Madagaskarze był ironiczną reakcją na pomysł caleba aby wszystkim urodzonym przed 1978r. odbierać prawa obywatelskie ( oprócz członków PiSu i ich wyborcom).Trzeba widzieć kontekst.

wszyscy tak to odebrali ale nie mozesz do tych wszystkich zaliczac wszystkich.Do xynwaxa czeba subtelnie jak pawlowicz

I ci co tam trafią będą mogli się wykazać swoim zmysłem gospodarczym od prawie podstaw ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

"Założyli" i PiS i tą drugą stronę dlatego było to perfidne. Zawsze ich wygrywa ;-). Tzn. umieścili ludzi po obu stronach. Teraz ci z PiS roznoszą polską demokrację na szablach.

Pamiętajmy też że budowa polskiej demokracji na wzór zachodni kosztowała życie niektórych walczących. Czyżby te życia zostały zmarnowanie ?

kazdy ma co lubi.

Tak,xniwax i Pawłowicz słyną z subtelności

Pamiętajmy też że budowa polskiej demokracji na wzór zachodni kosztowała życie niektórych walczących. Czyżby to życie zostało zmarnowanie ?

tak... bo jak mawiala pewna dziennikarka ukrainska po Majdanie a u nas jest przyklad Lecha Walesy nie warto oddac zycia za ZADEN motloch.

kazdy ma co lubi.

No tak, skoro większość lubi PiS to Polska ma przechlapane. Nie wiedzą o tym tylko ci co lubią PiS.

tak... bo jak mawiala pewna dziennikarka ukrainska po Majdanie a u nas jest przyklad Lecha Walesy nie warto oddac zycia za ZADEN motloch.

Dokładnie !!! Nie warto się nawet poświęcać.

Tyłka nie nadstawił a i tak jest naczelnikiem państwa.

W przełomie 1989/90 też nie nastawiał. Wie jak się ustawić.

Tyłem ?

Nie, biernie ;-). Sukcesy przyjdą same i będą efektem propagandy, którą PiS opanowało perfekcyjnie. Jedyne co nadstawiał to brata - prawdopodobnie - Smoleńsk. Brat to była taka "dupa" Prezesa.

Tyłem ?

Nie, biernie ;-). Sukcesy przyjdą same i będą efektem propagandy, którą PiS opanowało perfekcyjnie. Jedyne co nadstawiał to brata - prawdopodobnie - Smoleńsk. Brat to była taka "dupa" Prezesa.

i tak i tak

były informacje i w tym temacie....

muls

nie na temat do mnie piszesz.

Były prezes Sądu Apelacyjnego w Krakowie Krzysztof S. pobiera miesięczne uposażenie i to mimo tego, że od czerwca przebywa w areszcie. Sąd dyscyplinarny postanowił nie ingerować w wynagrodzenie sędziego, choć miał do tego prawo – informuje "Super Express"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

zaraz odezwa sie finansowani z moskwy,obroncy dyspozycyjnych sedziow.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

zaraz odezwa sie finansowani z moskwy,obroncy dyspozycyjnych sedziow.

Dowodów owej dyspozycyjności nie masz. Natomiast wnioskuję, że odpowiada Ci sytuacja sędziów całkowicie dyspozycyjnych wobec ministra sprawiedliwości.

No to z Moskwy, czy z Berlina?

Bo już się gubię, skąd ten szmal biorę...

Ty prymitywny bucu.

Przecież on sam już dawno pogubił się w tych bredniach.

Jestem Europejczykiem.

No to z Moskwy, czy z Berlina?

Bo już się gubię, skąd ten szmal biorę...

Ty prymitywny bucu.

" Zanim język puścisz w taniec, załóż na mordę kaganiec."

wiesz kto to napisal?

Towarzysz Piotrowicz panowie gwiazda Prawa I Sprawiedliwości prokurator w Stanie Wojennym były członek PZPR obecnie członek PIS i jeden z Twórców "Nowej Konstytucji "prawa wyborczego ustaw o Sądzie Najwyzszym itd...

Czyli wszędzie gdzie partia mnie potrzebuje tam jestem

asterix

twoja gotowosc,zostanie sowicie nagrodzona.partia ci tego nie zapomni.

wojciuechu,nie nadajemy na tych samych falach,jestes z innej bajki,jest was chyba z 1%,no trudno taki folklor.zyj,rozmnazaj sie,,,ok,,,

hehe,dobre sobie,zagorzaly marksista ,zarzuca swojemu przeciwnikowi marksizm,to nie ta instrukcja,przeczytaj inna,albo zaesemesuj po pomoc.

co?nieodpisuja,czy napisali"pusciles baka,i radz sobie sam"?

Nie będę udowadniał,że nie jestem wielbłądem.Twoje wpisy mówią same za siebie.Ten sposób widzenia świata( biało czarny,każdy kto myśli inaczej to komunista),zdążanie do celu na skróty,pogarda dla prawa,dla demokracji i instytucji demokratycznych i ta rewolucyjna gorączka.To typowe dla hunwejbinów.

Ja sobie te wszystkie paljakuf prawdziwyh gawędy - skrzętnie notuję i na półeczkę odstawiam. Ku potomności.

Bo to jest kyrwa niemożliwe, by Polak tak prymitywnie pisał...

Pod "t" - jest sporo.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.