Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Następny wielbiciel czwartorzędnych netowych "mędrców"... Wam te bzdety to dostarczają z rozdzielnika pojedynczo, czy może dostajecie listę zbiorczą i sami co "mądrzejszych" macie wybrać do dalszej pracy propagandowej?

Cimoszewicz prezentuje sobą klasę.

Taaaaak... to DUŻY KALIBER. Buhahahahahaha. :)

5605036-hajnowka-dom-cimoszewicza-600-900.jpg

Mo ecie sobie krzyczeć i obrażać a jak wygląda prawda pisana przez GWiazdę śmierci widać dokladnie na tym przykładzie.

:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

CZuchnowski to ma tyle wspólnego z prawdą co obecny papież z katolicyzmem. :)

Komentarze pod wysrywem pseudodziennikarza a raczej funkcjonariusza frontu propagandy - CUDOWNE!!! :)

Zobaczymy jakie będą tego konsekwencje.

Żadne - Adolf nie żyje, naród niemiecki po 70 latach prania mózgu ostatecznie skarlał i już się nie podniesie. Rosja wymiera, USA stoi za nami murem... Jeśli Trump z nami to któż przeciw nam? :)

Jeszcze a propos Cimoszki - i to mówi sekretarz PZPR, funkcjonariusz zbrodniczego komunistycznego reżimu, ktory to reżim nie miał żadnych oporów przed mordowaniem Polaków.

Żenuła...

Nie wierzę, to musi być fejk .....

Nie - oni są naprawdę tak pogięci. :) Dziwisz im się? Świat im się wali na głowę, Polskę przejmują Polacy... jak żyć??? :)

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Szczekanie PiS-owskich kundelków którzy przekonali się, że Polska nie jest ich folwarkiem na którym mogą robić co tylko zechcą - bezcenne.

Świat się wam usuwa spod stóp.

Unia przykręci kurek z kasą, ludzie wyjdą na drogi i to będzie koniec PiS.

widac ze unia wrzucila granat w szambo bo nagle obkleilo nas wielkie go..no. Stare, roczne i wczesniejsze.Warto było......

nawet papiez juz dostał.I o to chodzi mosci panowie.Jest jak mialo byc.

A w mediach antypolskie partie jakby straciły głos. Jak się skończą szekle od sorosa to i bałwanów spod Sejmu ubędzie.

Na razie to te tzw szekle szeroką

rzeka płyną do tego cwaniaka z Torunia.Przyjdzue czas na sprzątanie I to gruntowne ....

i od dzisiaj pacik.Patrzymy na to wielkke go..no.

nawet morven no patrzcie ludziska.To musialo walnac.A jak jeszcze granice zamkna ...sam miod.

doktorek bedzie sie starał o wize a oni nie dadza.

bo chamow maja wystarczajaca liczbe swoich.

Unia przykręci kurek z kasą,

BUHAHAHAHAHAHA!!!

Ty wgl masz pojęcie jak gówniany % polskiego budżetu stanowi ta rzekoma "pomoc" UE? :)

Tylko kompletny ignorant może się bać "zakręcenia kurka". To Niemcy niech się boją, jak Lidla stąd pogonimy i pozostałe instytucje wypompowujące pieniądze z Polski.

Najlepiej ten debilizm podsumował niezawodny jak zwykle red. Michalkiewicz:

"Człowiek zarabiający 2500 złotych dostał 30 złotych extra i zwołuje całą rodzinę, by zastanowić się jak tą kwotę wydać". :) Takie to proporcje! :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Ja od Unii nie dostałem nic, ile zatem z tych moich 30 złotych wziął kwiat pisowskieg elektoratu - rolnik kombinator?

W Irlandii dopłata unijna do hektara wynosi... 10x więcej niż w Polsce! Widok chłopa (sorry - farmera!) jak zagania krowy z pastwiska wieczorem nowiutkim Land Cruiserem to jest tutaj normalka. Mieszkam niemal na wiosce to wiem co mówię...

Ale i tak strajki, blokady, protesty i narzekania w IRL rolnictwie są na porządku dziennym.

Taka chłopska natura - nie dogodzisz!

Zapominasz kolego o lewych odejściach na emerytury strukturalne, emeryturka brana, rola przepisana na słupa i dalej obrabiania przez „emerytowanych” na niby krętaczy, mam w rodzinie, nie piszę o mitycznych „innych”.

Ja mysle, ze bez pomocy unijnej to Polska juz dawno by upadla, a Lidle i takie tam inne, to tez nam pomagaja:). Unia wszystko daje za nic, a my takie niewdzieczne. PO wroc.

Chociaz, z tego co tu czytam, Pis juz wlasciwie upadl, a moze nawet ich powiesza. Bedzie dobrze.

:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Zapominasz kolego o lewych odejściach na emerytury strukturalne, emeryturka brana, rola przepisana na słupa i dalej obrabiania przez „emerytowanych” na niby krętaczy, mam w rodzinie, nie piszę o mitycznych „innych”.

Mnie to najbardziej wk***li w PL emeryci mundurowi. Ja rozumiem - emerytura po 15 latach dla nurka, lotnika czy spadochroniarza, ale żeby 15 lat przekładania kalesonów z półki na półkę w wojskowym magazynie uprawniało do emerytury... to skandal. I potem taki byczur idzie pracować na jakimś etacie, blokuje miejsce młodym i żyje jak pączek w maśle. To samo policjanci. Zgroza.

Niepotrzebny sarkazm. Ja noe uwazam żeby upadła. Niemniej jednak skoro zechcielismy brać z Unii żeby bylo na passata w dizlu to trzeba oddać, bo Unia nie jesr bankomatem dla cebulaków jak tego sobie zyczy niejaki Ziemkiewicz.

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

BUHAHAHAHAHAHA!!!

Przez grzeczność nie napiszę kogo w myśl ludowego porzekadła poznaje się PO ŚMIECHU JEGO.

Inteligentny inaczej pajac Michalkiewicz nie jest żadnym autorytetem.

Robicie w gacie i próbujecie nadrabiać miną bo okazało się wczoraj że Unia nie pozwoli rżnąć głupa i rozmawiać ze sobą metodą na bezczela.

Mnie to najbardziej wk***li w PL emeryci mundurowi. Ja rozumiem - emerytura po 15 latach dla nurka, lotnika czy spadochroniarza, ale żeby 15 lat przekładania kalesonów z półki na półkę w wojskowym magazynie uprawniało do emerytury... to skandal. I potem taki byczur idzie pracować na jakimś etacie, blokuje miejsce młodym i żyje jak pączek w maśle. To samo policjanci. Zgroza.

Zapominacie, ze emerytura to pewna umowa z Państwem, którą oni zawierali tak jak teraz ty zawierasz z Irlandią. Za kazde 5 lat prqcy tam nalezy Ci się część ichniej emeryturki. Co zrobisz jesli oni za 2 lata stwierdzą, że nie może być tak, że polaczki biorą ich kasę i twoje uprawnienia pójdą z dymem?

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

I co PiS zrobił żeby to zmienić? .....absolutnie nic, i absolutnie nic nie zrobi. Wprost przeciwnie, przyznał mundurowym podwyżki, zwiększył przywileje, przyśpieszył awanse, wszystko po to żeby mieć poparcie w resortach mundurowych. Cieszysz się prawda? BUHAHAHAHAHAHA!!!

Ty wgl masz pojęcie jak gówniany % polskiego budżetu stanowi ta rzekoma "pomoc" UE? :)

Od wejścia do junii do końca 2016 roku jakieś 130 milardów euro plus minus. Takie nic nie znaczące drobne dla wstającej z kolan polskiej potęgi. BUHAHAHAHAHAHA!!!

Tylko kompletny ignorant może się bać "zakręcenia kurka". To Niemcy niech się boją, jak Lidla stąd pogonimy i pozostałe instytucje wypompowujące pieniądze z Polski.

Ty pogonisz Lidla ? W Polsce raczej prędzej Ciebie pogonią kibole.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Redaktorzy

Rosja wymiera, USA stoi za nami murem... Jeśli Trump z nami to któż przeciw nam? :)

Mam nadzieję, że nie przekonamy się nigdy, gdzie dokładnie ma nas USA kierowane przez krętacza i wielokrotnego bankruta.

Co zrobisz jesli oni za 2 lata stwierdzą, że nie może być tak, że polaczki biorą ich kasę i twoje uprawnienia pójdą z dymem?

Jak to co? Ucieszy się że z imigrantami robią porządek. Jak to było? ZERO IMIGRACJI!!!

Doktorek to klasyczny przykład polactwa. Mocny w gębie, wypowiada się tonem autorytetu poruszającego moce a tak naprawdę jest Panem Nikt od którego totalnie NIC nie zależy.

Ja o tym nie chciałem pisać bo myślałem, że tu są trzeźwo myślący ludzie.

Tu w tym wątku w wielu przypadkach tylko zakuta w swoich poglądach, bezmyślna sekta PiS-owska. Trzeźwe myślenie jest im obce, ale cóż to teraz rdzeń ciemnogrodu.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Mam nadzieję, że nie przekonamy się nigdy, gdzie dokładnie ma nas USA kierowane przez krętacza i wielokrotnego bankruta.

Poza tym nie wiem jak jest z tym staniem murem. Departament Stanu w najmocniejszych (w relacjach z sojusznikiem) słowach wyraził dezaprobatę dla tego co się obecnie w Polsce dzieje.

Trzeźwe myślenie jest im obce

W ogóle myślenie jest im obce. Za nich myśli Nowogrodzka.

Doktorek to klasyczny przykład polactwa. Mocny w gębie, wypowiada się tonem autorytetu poruszającego moce a tak naprawdę jest Panem Nikt od którego totalnie NIC nie zależy.

Jak juz tak lubisz innych oceniac, to moze powiesz nam kim Ty jestes i co od Ciebie zalezy, czaisz?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.