Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie wstyd byłoby pomyśleć o tym, o czym Ty piszesz „lekka” ręka.

Ale co? Przecież prawdę napisał. Poczytaj sobie jak Niemcy PRZEMYSŁOWO zamordowali ponad 10 tys polskich dzieci... O TYM KAŻDY POLAK MUSI PAMIĘTAĆ!!! Bo zła historia jest matką złej polityki. To jest naród morderców i złodziei na epicką skalę. Ich powojenne bogactwo wzięło się z naszej powojennej biedy. Opuszczając polskie tereny wykręcali klamki z drzwi(!!!) i wyjmowali okna!

Zwyrodniali mordercy i złodzieje, dziś poddani praniu mózgów przez 70 lat, co nie znaczy, że już nieszkodliwi.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

histeria tych ludz

Dlatego wysyłali expedycje do Brukseli, z prośbą o tzw Art 7, teraz mając media, szczują że PiS wyprowadza Polskę z UE, licząc na niezadowolenie elektoratu mają nadzieję /nadzieja jedyną matką/, na odwrócenie trendu, to ich jedyna szansa, jest też hasło - dyktatura większości, trochę dziwne, bo po to jest większość w Sejmie aby wprowadzała swój sposób na funkcjonowanie państwa w życie, w zgodzie z prawem oraz przysięgą/ślubowaniem.

Mają pecha, wpadli w zawirowanie geopolityczne, które jest całkowicie poza ich siłami oddziaływania.

Masz selektywną funkcję postrzegania rzeczywistości.

Nie rób z siebie pajaca.

spalona lokatorka warszawskiej kamienicy jest dowodem..polityk jej nie podpalił, to cieniasy, jeszcze dostałby z liścia od niej albo kopa w cztery litery, to zrobili zawodowcy, pozostający w cieniu, tego typu persony rządziły Polską

Prezydentem Warszawy był wtedy Lech Kaczyński. Decyzje w sprawie kamienicy w której ta pani mieszkała wydawał jego pełnomocnik.

Wtedy się rozluźni i będzie dość miejsca w celach.

...dla obecnych członków i popieraczy PiS.

Dlatego wysyłali expedycje do Brukseli, z prośbą o tzw Art 7, teraz mając media, szczują że PiS wyprowadza Polskę z UE, licząc na niezadowolenie elektoratu mają nadzieję /nadzieja jedyną matką/, na odwrócenie trendu, to ich jedyna szansa, jest też hasło - dyktatura większości, trochę dziwne, bo po to jest większość w Sejmie aby wprowadzała swój sposób na funkcjonowanie państwa w życie, w zgodzie z prawem oraz przysięgą/ślubowaniem.

Mają pecha, wpadli w zawirowanie geopolityczne, które jest całkowicie poza ich siłami oddziaływania.

.

Sam naisaŁEŚ .

w ZGODZIE Z PRAWEM I PRZYSIĘGĄ ,ŚLUBOWANIEM..

tERAZ ŁBEM O KALORYFER MOŻE SIĘ WE ŁBIE ODWRÓCI.

Czy pojęcia nie masz co wypisujesz?

Bezmyślnośc szkodzi

wpadli w zawirowanie geopolityczne

Dokładnie!

Nie po to Wuj Sam zaangażował kelnerów do straszliwego spisku (skąd swoją straszliwi kelnerzy w Kancelarii Premiera, skąd podobno jest 700 godzin nagrań?) by teraz oddać Polskę z powrotem w ręce Rosji i Niemiec, czyli strategicznych partnerów.

Ja nie jestem entuzjastą pobytu obcych wojsk na terytorium RP ale bez Amerykanów Polska przestanie istnieć w 2 tygodnie. Tzn. zostawią nam (może) piosenkę i chorągiewkę ale rządzil będzie jakiś nowy Hans Frank, tyle że z polskim paszportem. Czyli folksdojcz.

Naprawdę ktoś przy zdrowych zmysłach tęskni za Generalną Gubernią?

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

że już nieszkodliwi

Są podwójnie niebezpieczni, bo dawno nie żarli..

Pisałem tu lata temu jak niebezpieczne jest PO, gdyż to prymitywne nowobogackie typy, wtedy jeszcze gołodupcy, SLD przynajmniej działało z klasą, oraz dbało o suwerenność jako tako, o wzrost gospodarczy, gdyż byli to zawodowi politycy, dobrze wykształceni, na ich tle tzw baroni PO, to ...brak dobrego określenia, nawet na taśmach od Sowy sami siebie nazywali de..mi..co ogłaszano zainteresowanym przed kamerami TV przed upublicznieniem, aby spostrzec ich na to reakcję naturalną, - byli zaskoczeni..ciekawe czym.?

Zniszczyli Polskę, teraz w okresie nowego rozdania światowego, jesteśmy w bardzo trudnym położeniu, tylko i wyłącznie przez tą bandę.

Jaki zal że dobra zmiana nie funkcjonuje od lat, ile urodzeń więcej byśmy mieli, ilu rodaków nie musiałoby poniżać się za granicą, zamiast tu wytwarzać dobra budować podmiotowość, straciliśmy najlepszych ludzi, dobra zmiana nie ma kadr by wyrzucić na bruk zły nabór kadrowy i zastąpić ich osobami kompetentnymi, skalę niekompetencji obserwujemy podczas prac komisji sejmowych d/s..

To nie jest żenada, nie ma określenia w naszym przepięknym i bogatym w określenia i wyrażenia języku aby oddać ten stan rzeczy.

Całkowita kompromitacja, kompletna bezsilność i absolutna uległość wobec dyktatu starszych i mądrzejszych zza pleców.

HGW - nic nie wie i o niczym nie wiedziała..

Ale adres swojej kamienicy zna i klucze do drzwi posiada.

Wuj Sam

Ameryka jak nam wystawi rachunek za nagrania, to ...oni niczego nie tylko nie robią za darmo, lecz jeszcze biorą największe marże na tym łez padole.

Tylko Bóg może nam pomóc.

Wietnam

Wietnam to był tzw zastępczy teatr działań wojennych w tzw zimnej wojnie z Rosją, Wietnam sam to sobie może...

zastąpić ich osobami kompetentnymi

Np. Misiewiczem.

Wietnam to był tzw zastępczy teatr działań wojennych w tzw zimnej wojnie z Rosją, Wietnam sam to sobie może...

Czyli Rosja (dokładnie: wtedy ZSRR) pokazała Ameryce miejsce w szyku.

Rosja (dokładnie: wtedy ZSRR

Nie miejsce tu aby rozpatrywać ten konflikt i jego kontekst, tło oraz skutki.

Zauważ tylko że ZSRR już nie ma a Rosja chyli się ku upadkowi, - to jak sądzisz kto wygrał ?

ZSRR na pewno nie.

Misiewiczem.

Misiewicz jest skończony.

Dla ciebie zrobią wyjątek! :) Dostaniesz Odę i Rowana. :)

Nie zrobią. Oni nie robią dla nikogo. To nie twój idol Martyniuk, który za marne parę groszy będzie darł mordę "wyśpiewując" cokolwiek.

Proponuje żeby asterixy ,topy 20 ,bobcaty i inne cudaki odnosiły się jednak z szacunkiem do osób o odmiennych poglądach politycznych albo solówa.Moim skromnym zdaniem osobniki w/w powinny zostać trwałe usunięte z tego forum,nie za poglądy polityczne a za sposób w jaki je wyrażają. Regulamin forum zabrania obrażania pomawiania ale również trollingu .

Zadam jako przedstawiciel większości 84% natychmiastowego usunięcia tych osobników z forum za nagminne łamanie regulaminu oraz netykiety.

Premier oraz Prezydent składają przysięgę, a Premier może być posłem stąd mój łamaniec.

Ministrowie mogą być posłami a oni również składają przysięgę na Konstytucję.

Rozumiesz teraz chłopcze ?

Czy pojęcia nie masz co wypisujesz?

Zadam

Żądać to sobie możesz co najwyzej papieru w sraczu, a i to niezbyt natarczywie bo babcia klozetowa jeszcze szmatą zdzieli po łbie. I tyle.

że można działać zgodnie z prawem i z ślubowaniem.

Uważaj byś od tego wiecznego, bezczelnego łgania, nie zmotał się zupełnie i z Napoleona nie przerobił się na Che. Bo jeszcze który łapiduch, albo pielęgniarz uważający się "pisiarskiego partiotę" się wnerwi i po cichu zakatrupi dając więcej prochów niż można...

Konstytucję

Co to ma do Twoich uwag, czy uważasz że można przysięgać na cokolwiek innego ?

Czy uważasz że brałem to pod uwagę, że może istnieć osoba, która nie zrozumie oczywistości ?

Zabłądziłeś i skromnie zwróciłem na to uwagę, nic się nie stało, mózg ludzki ma prawo do błędu.

Dlatego zawsze sprawdzaj potencjalne działania sercem, ono nigdy się nie myli, bądź tego pewnym a nie zawiedziesz się .

Wesołych Świąt !

Uważaj

Uważam, Ty nie uważasz ?

Wiesz co to Konstytucja

Widziałem transparenty z takim napisem podczas manifestacji KOD /komitet obrony demokracji/.

Niesieniu ich towarzyszyły okrzyki, zawierające w treści ten wyraz.

Właśnie .

Na Konstytucję ..

Rozumiesz dziecino??

Wiesz co to Konstytucja?

Może i socjalista ale szczery Polak.

O Konstytucie mówił tak jak poniżej.

I tego proponuję się trzymać. :)

1449085541_zcumwa_600.jpg

aaaaaaa - i jeszcze mi się przypomniało... :)

DFmBmvvXUAI6oyO.jpg

Proponuje żeby asterixy ,topy 20 ,bobcaty i inne cudaki odnosiły się jednak z szacunkiem do osób o odmiennych poglądach politycznych albo solówa.Moim skromnym zdaniem osobniki w/w powinny zostać trwałe usunięte z tego forum,nie za poglądy polityczne a za sposób w jaki je wyrażają. Regulamin forum zabrania obrażania pomawiania ale również trollingu .

Zadam jako przedstawiciel większości 84% natychmiastowego usunięcia tych osobników z forum za nagminne łamanie regulaminu oraz netykiety.

Proponuję... zdelegalizować lub zamknąć...

Oni przecież "kulturalnie" łamią prawo i przepisy, a jak się ktoś się w końcu wnerwi i powie, co tym myśli to... proponują aby go usunąć.

To działanie iście w picowskim stylu!

Jak się uda, zostaniecie tylko Wy i będziecie do woli wklejać rewelacje Kurskiego i innych "geniuszów" propagandy oraz pisać o picowskim przekazie dnia - szukać głupszych od siebie (niby to niemożliwe).

Niczym w sali kolumnowej!

Pomyśl se...

Oj zapomniałem - przecież wymagam od Ciebie/Was niemożliwego!

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Nie wiem z jakiego powodu tak głośno skandowano, ale natężenie jakby obecnie jest mniejsze, lub w ogóle nie występuje, jest dość zimno, może na wiosnę znów osoby zaczną chodzić z sztandarami gdzie będzie widniał taki napis, oraz mogą pojawić się okrzyki, o ile do tego momentu prowodyrzy tych wystąpień nie wylądują tam gdzie jest ich miejsce..za nawoływanie do naruszeń prawa.

I wy***rdalać do Irlandii, bo tam wygodniej.

Pracuję tam, gdzie mam pracę, o co ci biega człowieku?

straciliśmy najlepszych ludzi,

To, to! :(

Ja to rozumiem . A ty?

Już nie mieszaj się dulon, niczego nie jestem w stanie zrozumieć co wynika z Twoich opisów, są dla mnie nieczytelne.

Napisz konkretnie, co się Tobie nie podoba w dobrej zmianie ?

oni również składają przysięgę na Konstytucję.

A powinni na Pismo Święte.

Już nie mieszaj się dulon, niczego nie jestem w stanie zrozumieć co wynika z Twoich opisów, są dla mnie nieczytelne.

Napisz konkretnie, co się Tobie nie podoba w dobrej zmianie ?

. W dobrej zmianie dobre będzie to co się z nimi - Wami - stanie po zmianie władzy .

Oby tyko procesy były publiczne -Jawne .

Radośc dla ślipek - Kidy miny Wam zrzedną .

Będzie rozkosz.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.