Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Oglądałem. Jan Maria Rokita zawsze był (nazwijmy to eufemistycznie) osobliwym politykiem. Od jakiegoś czasu daje dowody, że skretyniał zupełnie. Wczoraj mieliśmy tego wyrazisty przykład.

Rokitę zaatakowali Niemcy w samolocie, odwdzięcza się, to naturalne.

Rokita zrobił z siebie błazna w samolocie. Zresztą co ja piszę "zrobił". Zawsze nim był.

Ale oglądałeś całe czy ocenzurowane ?

Całe.

Samolot w wojnie hybrydowej, może być użyty dowolny, również pasażerski, nad Ukrainą zielone ludziki strącili właśnie taki, mógł nim lecieć każdy i zginąć, Rokita leciał innym atak też wyglądał inaczej, gdyby leciała Merkel czy polityk niemiecki zajścia by nie było, leciał Rokita więc nastąpił atak.

Obecnie trwa WOJNA hybrydowa między POLSKĄ a NIEMCAMI.

Sąd niemiecki mówi nam jakie prawo w Polsce posiada moc obowiązującą, to naruszenie suwerenności, czyli bezpośredni atak na naszą niepodległość.

Pisałem do Państwa że z wszystkich stron mamy wrogów, Rosja, Niemcy, USA, Izrael, pisałem że gremia międzynarodowe / loże / uzgodniły że jest miejsce w Europie dla ok 13mln rdzennych Polaków w roli pracowników najemnych niskopłatnych / sprzątacze, pomoc domowa etc /.

Polaków ktoś napuszcza na Kościół, Księża namawiają do przyjmowania imigrantów, nielegalnych, skoro większość obywateli jest przeciwna, to jest to czysta manipulacja aby napuścić jednych na drugich, to pogrąży KK / Kościół Katolicki /, którego świątynie i tak pustoszeją.

Kościołowi nikt nie musi pomagać, kościół pogrąża się sam większością swoich działań. W ciemnogrodzie jeszcze tego dosadnie nie widać, ale za chwilę ciemnogród się rozjaśni i wtedy kościół będzie miał pozamiatane. Chyba że PiS zamierza utrzymać ciemnogród siłą.

Przed PO nie ostrzegano wiernych z ambon, - ile zdołali nakraść, jak ogłupić naród, widzimy dziś, ile lat potrwa odbudowa, naprawa tych niefunkcjonalności, tylko Bóg wie.

Ile teraz rządzący kradną, ups przepraszam, biorą sobie to widać na bieżąco. Biorą bez skrępowania. Mogą liczyć na ochronę różnych instytucji państwowych którymi zarządza mafia.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Jesteś etnocentrystą.

Obserwuję działania PiS wokół sądownictwa.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Rokita leciał innym atak też wyglądał inaczej, gdyby leciała Merkel czy polityk niemiecki zajścia by nie było, leciał Rokita więc nastąpił atak.

Ty te głupoty opowiadasz z własnej nieprzymuszonej woli czy Ci kazali? Rokita z żoną lecieli w klasie ekonomicznej, bo takie mieli wykupione bilety. Natomiast swój bagaż podręczny rozmieścili w schowkach w przedziale klasy biznes, co jest naruszeniem zasad i przepisów. Stewardessa zwróciła im uwagę prosząc aby go stamtąd zabrali. Rokita uważając się za tak wybitną personę że może stać ponad prawem odmówił i zaczął się stawiać. Na prośbę personelu pokładowego interweniowała więc policja. Wtedy Rokita zaczął odwalać teatrzyk i sztukę jednego aktora pod tytułem "Niemcy mnie biją". Spektakl obliczony był na widza polskiego.

Pisałem do Państwa że z wszystkich stron mamy wrogów, Rosja, Niemcy, USA, Izrael,

Sami wriogowie. Dookoła. Niewątpliwy sukces polskiej polityki międzynarodowej. A ja myślałem, że polega ona na budowaniu mądrych i korzystnych dla wszystkich stron sojuszy.

że gremia międzynarodowe / loże / uzgodniły że jest miejsce w Europie dla ok 13mln rdzennych Polaków w roli pracowników najemnych niskopłatnych / sprzątacze, pomoc domowa etc /.

Bełkot z Radia Maryja i Telewizji Trwam. Adresowany do inteligentnych inaczej.

Zacznij obserwować działania Niemców wokół polskiego sadownictwa.

Jakich znowu Niemców?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zacznij obserwować działania Niemców wokół polskiego sadownictwa.

Nie muszę, Ty to zrobisz lepiej. Czy Przyłębska to już Niemka? Mieszka chyba w Berlinie. Boi się mieszkać w Polsce?

Przyłębska

No przecież dopiero co napisałem, abyś przyjrzał się sytuacji polskiego sądownictwa w kontekście niemieckim.

Spektakl

Programy TVN24 to jest dopiero pralnia, nie spektakl, nie można tego nawet nazwać dramatem tej stacji.. to.pralnia mózgów.

Programy TVN24 to jest dopiero pralnia, nie spektakl, nie można tego nawet nazwać dramatem tej stacji.. to.pralnia mózgów.

To jest program dla ludzi inteligentnych. W przeciwieństwie do opartej na wskazówkach Goebbelsa TVP.

Pan Bóg pokarał Prezydenta za podpisanie ustawy Act 447 kłopotami.

za bardzo cackają

Sytuacja jest poważna.

Mike Pence - mówi Ci to coś ..?

program dla ludzi inteligentnych

e16d0aa20562d523ca0dd46dc758.jpeg

Wydalona.

Pan Bóg pokarał Prezydenta za podpisanie ustawy Act 447 kłopotami.

Czy ten "Pan Bóg" to Prezes?

Prawidłowo. Jeśli chcesz przyjąć obywatelstwo danego Narodu, musisz przyjąć również jego normy współżycia społecznego. Wierz sobie w co chcesz, ale we własnym domu!

Brawo Szwajcarzy.

(Szwajcarowie???)

Włodku:

*Szwajcarzy - obywatele Szwajcarii;

*szwajcarowie - kilku odźwiernych;

*"szwajory" - obiegowa nazwa Arabów, popularna wśród Polaków zamieszkałych w rejonie paryskim.

strumień

Ale mały ruch, nawet dezinformacji nie ma.

Prezydent Trump ma kłopoty, w razie odwołania go z urzędu, będzie wesoło, wiceprezydent Mike Pence to dopiero gość..

Ale mały ruch, nawet dezinformacji nie ma.

Musi Kolega włączyć TVP-iS.

TVP-iS.

Nie oglądam od lat telewizji, raz na trzy miesiące sprawdzam jaką narrację ma stacja TVN24, oraz oglądam raz na kilka lat wieczór wyborczy w TVP czy TVP INFO.

Poza tym jak jest afera, to tu na forum natychmiast podniesiona jest wrzawa, czy tragedia, na przykład jak był zamach w Smoleńsku, nawet temat takie pootwierano oddzielne..

Nieoceniony expert Jaro747 nam wszystko wyjaśnił, czeka teraz na potwierdzenie prokuratorów..

Niedługo wrak będzie badany przez Rosjan, którzy zapraszają do uczestnictwa w tym procederze Polaków.

Że co

Ciekaw jestem Twojego zdania, czy Polacy powinni jechać do Rosji na badania ?

jak był zamach w Smoleńsku

Przecież sprawa wyjaśniona. Nie było żadnego zamachu w Smoleńsku. Katastrofa lotnicza. W dodatku na własną prośbę. Co nie przeszkadza PiS-iarstwu zbijać na tej tragedii od lat kapitał polityczny od lat tańcząc na grobach ofiar.

Jeżeli ktoś jeszcze nie wierzy w totalne zidiocenie PiS niech sobie przeczyta:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Najlepszy numer jest taki, że bardzo prawdopodobne jest, że żadnej takiej gry nie ma. Jest to tylko i wyłącznie fałszywka spreparowana przez tego, komu zależy na aferze. Teraz czekamy na dementi Jurija i oskarżenie o chorobliwą rusofobię :-))).

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.