Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

15 godzin temu, 747 napisał:

Jasnowidz po czterech latach rozdawnictwa zauważył,że ktoś za to musi zapłacić.Co za intelekt?Co za intuicja ?

Ta paplanina to stek niekonsekwencji i sprzeczności.

1 godzinę temu, jar1 napisał:

PiS to lewactwo.

Godzinę temu, fox733 napisał:

A prezes to homoseksualista

48 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Kościół to lgbt.

Antydemokraci i homofoby, nie świrujcie idźcie na wybory.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

30 minut temu, fox733 napisał:

budy!

Foxiu zachowuj się i nie obszczekuj.
Trzymaj fason i sztandary.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

18 minut temu, Piękny Stefan napisał:

troll

Zapewne nie tak piękny jak Stefan. P.S. nie świruj idź na wybory.

"Nikt nie może godzić się m.in. na to, żeby ludzie umierali, czekając w kolejce do specjalisty, wiele dni koczowali w izbie przyjęć lub na to, żeby kobiety nie miały ... Nikt nie może być obojętny na to, że przez brak profilaktyki i dobrego ... "

Czyżby Kidawa-Błońska za rządów PO-PSL była Panią NIKT?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

5 godzin temu, Zyzol napisał:

zrobi awanaturę w Parlamencie UE, że mięsem chcieli ją nakarmić.

Co innego zorganizowana jakiś czas temu pod auspicjami europosłów PiS hucpa pod tytułem "wysłuchanie smoleńskie".

15 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Xnivax to troll.

Jeden z PiS-owskich brygad sieciowych.

31 minut temu, Bobcat napisał:

Jeden z PiS-owskich brygad sieciowych.

Bobcat, nie wszyscy tutaj są w pracy...

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

2 godziny temu, xniwax napisał:

nie obszczekuj.

Widać piesku nie słuchasz się.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Witaj Fox, pisałem tu do Was, że po przegranych w 2015 roku wyborach, czeka Was 2 letni okres traumy, cóż, to już minęło, minęło dwa razy tyle czasu, trauma nie przeszła, w istocie nie mija nigdy do końca, pozostawia do końca życia trwały ślad, nie mówią o tym psychoanalitycy, gdyż w ich interesie jest danie nadziei pacjentom.

Teraz po kolejnej porażce, kiedy PO dzieli już ok 20 proc od PiS, psychologia nie ma już wiele do zaoferowania, po prostu, trzeba użyć zdrowego rozsądku i dokonać rewizji postaw, poglądów, przekonań, celów i dążeń.

Problem jest jednak w tym, że trauma wraz z konsekwencjami utrzymuje się nadal, do tego pogłębia się z powodu kolejnych warstw porażek, potęguje się, powoduje to niemożliwość świeżego osądu, tworząc błędne koło, lub kwadraturę.

Moja rada jest taka, - urlop ok 10 letni od polityki, przeczekanie funkcjonowania Jarosława Kaczyńskiego, następnie podłączenie się, do frakcji powstałej po rozpadzie PiS.

Do tego czasu, radzę oddać się najcięższej pracy do jakiej jest się zdolny, - to tylko może skrócić i zmniejszyć dolegliwości psychiczne - ogromny wysiłek fizyczny.

Przykro mi.

Ci, którzy są zbyt już dojrzali, aby czekać, muszą podjąć wysiłek przyjęcia porażki - w życiu trzeba nauczyć się przegrywać, to daje tylko siłę aby w następstwie w końcu wygrać.

Lepiej jest za młodu przegrać, by później wygrać.

Tak zrobił Jarosław Kaczyński.

Patrzcie i uczcie się.

Tylko Konfederacja !

Czołem Wielkiej Polsce.

5 godzin temu, Bobcat napisał:

Co innego zorganizowana jakiś czas temu pod auspicjami europosłów PiS hucpa pod tytułem "wysłuchanie smoleńskie".

Tak co innego. Ja pisałem o nawiedzonej europosłanki z Wiosny, a ty wrzucasz zdanie o nawiedzonych posłach z PiS.

Wracając do tematu, Czy europosłanka z Wiosny pojechała tam na wyżerkę, a przy okazji do pracy w europarlamencie? A może swoją obecność w PE zmierza zaznaczać skandalikami? A swoja drogą , jak jej nie smakuje parlamentarne jadło i picie z przyczyn ideowych, to może stołować się na mieście albo przynosić swoje żarcie.

47 minut temu, Zyzol napisał:

Tak co innego.

Jak zwykle u prawactwa: podwójne standardy, podwójna skala ocen.

48 minut temu, Zyzol napisał:

Czy europosłanka z Wiosny pojechała tam na wyżerkę, a przy okazji do pracy w europarlamencie?

A czy europosłowie z PiS pojechali tam aby przenosić na grunt międzynarodowy smoleńską paranoję?

50 minut temu, Zyzol napisał:

A może swoją obecność w PE zmierza zaznaczać skandalikami?

Takimi jak Obatel Czarnecki?

Godzinę temu, 747 napisał:

Lepiej jest za młodu przegrać, by później wygrać.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Godzinę temu, Bobcat napisał:

Jak zwykle u prawactwa: podwójne standardy, podwójna skala ocen.

A czy europosłowie z PiS pojechali tam aby przenosić na grunt międzynarodowy smoleńską paranoję?

Takimi jak Obatel Czarnecki?

To jeszcze raz. Krótko i na temat. Pisałem o europosłance z Wiosny, a nie o nikim innym. Ty rozmywasz krytykę jej zachowania. 

A w ogóle Wiosna to największa pomyłka w koalicji Lewicy i prawdopodobnie kolejna partia sezonowa.

9 minut temu, Zyzol napisał:

Pisałem o europosłance z Wiosny, a nie o nikim innym.

A ja próbuję wskazać robisz z igły widły gdyż były inne zdarzenia o wiele bardziej zasługujące na negatywną ocenę niż niewinne w sumie upomnienie się o wegańskie jedzenie.

29 minut temu, Bobcat napisał:

A ja próbuję wskazać robisz z igły widły gdyż były inne zdarzenia o wiele bardziej zasługujące na negatywną ocenę niż niewinne w sumie upomnienie się o wegańskie jedzenie.

Jej niewinne wypowiedzi pokazują wielką sumę jej głupoty. Polityk, szczególnie Lewicy, powinien bardziej uważać na to, co mówi i robi, tak dowodzi dotychczasowa praktyka polityczna. Na razie to szurnięta lewaczka, a nie prawdziwy polityk Lewicy.

70514864_2438594899799549_15098115930246

"▶ PAMIĘTACIE #FRENCHFRIESGATE? ▶ Część krytyków i krytyczek wpadła w histerię i zarzuciła mi, że zajmuję się w Parlamencie Europejskim jedzeniem, zapominając lub nie zdając sobie sprawy, że to, co uprawiamy, hodujemy, produkujemy, a na końcu zjadamy - nie jest naszą prywatną sprawą, ale ma kontekst społeczny. Bo kiedy mówię o weganizmie, to mówię o zdrowiu ludzi, ochronie środowiska i walce o prawa zwierząt. Jak widzicie, moja taca jest pusta… Dlatego sprawdzam, jak Parlament Europejski przestrzega prawa, które tworzy, np. unijnego rozporządzenia 1169/2011. Pytam, jak PE dba o prawa wegan i weganek, alergików i alergiczek. Pytam i sprawdzam, bo uważam, że Parlament Europejski powinien być wzorem do naśladowania, jeżeli chodzi o przestrzeganie prawa, walkę ze skutkami klimatycznymi, troskę o realizację praw człowieka i praw zwierząt. Motto Unii Europejskiej to „Zjednoczona w różnorodności”. To sformułowanie odnosi się do najważniejszych europejskich wartości, w tym szacunku dla praw wszystkich jednostek, włączając w to prawa konsumentów, odnosi się do zasady niedyskryminacji oraz dbałości o środowisko naturalne. ✌? ? #zmieniamyPE #GoVegan #StopClimateChange //

▶ Więcej w moim piśmie do Sekretarza Generalnego Parlamentu Europejskiego, które znajdziecie pod tym linkiem - https://sylwiaspurek.pl/…/uploa…/2019/09/Pytanie_do-PE_1.pdf

FYI Fundacja Międzynarodowy Ruch Na Rzecz Zwierząt Viva! Otwarte Klatki Compassion Polska BASTA Inicjatywa na Rzecz Zwierząt Fundacja Alberta Schweitzera ProVeg Polska" (wpis z facebooka)

Unia Europejska powinna bronic praw zwierząt. Czekam, kiedy w PE zacznie ona mówić o wolności seksualnej krów mlecznych, a może i o antykoncepcji dla nich.

21 minut temu, Zyzol napisał:

Na razie to szurnięta lewaczka, a nie prawdziwy polityk Lewicy.

Ty będziesz oceniał? To sobie oceniaj. Sądzisz że ma to jakieś znaczenie?

8 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

paplanina

Przekonamy się w wieczór wyborczy.

Paplaninę sam uprawiasz na forum.

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Sądzisz że ma to jakieś znaczenie?

Bob, służby czytają forum, nie pisz głupot, bo przynosisz nam wszystkim wstyd.

24 minuty temu, Zyzol napisał:

Unia Europejska powinna bronic praw zwierząt. Czekam, kiedy w PE zacznie ona mówić o wolności seksualnej krów mlecznych, a może i o antykoncepcji dla nich.

Każdy Twój nowy wpis bije bije rekord głupoty ustanowiony Twoim poprzednim wpisem.

2 minuty temu, 747 napisał:

Bob, służby czytają forum, nie pisz głupot, bo przynosisz nam wszystkim wstyd.

Poczytaj swoje wpisy. 

7 minut temu, 747 napisał:

Bob, posłuchaj Polonii z USA.

Szkoda czasu.

4 minuty temu, 747 napisał:

Przekonamy się w wieczór wyborczy.

Paplaninę sam uprawiasz na forum.

Nie wiem skąd takie przekonanie,że pod wpływem wyniku wyborów zmienię poglądy polityczne ?To nonsens.

A Polonia z USA to powinna sobie głosować w USA a nie w Polsce.Tak będzie lepiej dla Polski.

1 minutę temu, Bobcat napisał:

swoje wpisy

Zamieszczam materiały video osób publicznych, by uniknąć nieporozumień co do racjonalności tego co sam przedstawiam w tekstach.

2 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Nie wiem skąd takie przekonanie,że pod wpływem wyniku wyborów zmienię poglądy polityczne ?To nonsens.

Nie wiem na jakiej podstawie wyciągasz taki wniosek.

4 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

będzie lepiej

Polonia przysyła miliard rocznie, - może ma przestać przysyłać tą pomoc...?

3 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Polonia z USA to powinna sobie głosować w USA a nie w Polsce.Tak będzie lepiej dla Polski.

Zawsze uważałem że prawa wyborcze powinno się mieć tylko tam, gdzie płaci się podatki. Nieakceptowalna jest sytuacja gdy ma się wpływ na decyzje, ale ich skutków się nie odczuwa. Czyli de facto urządza się życie innym.

11 minut temu, Bobcat napisał:

Ty będziesz oceniał? To sobie oceniaj. Sądzisz że ma to jakieś znaczenie?

Widzę, że ci palce poplątały na klawiaturze. Procesór ci siada czy cóś? ?

Mam prawo do wyrażania własnych ocen. Ta lewaczka wypowiada głupoty publicznie. 

12 minut temu, Bobcat napisał:

Każdy Twój nowy wpis bije bije rekord głupoty ustanowiony Twoim poprzednim wpisem.

To jest tylko ścisłe odniesienie do jej słów. Wzrok też ci szwankuje?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.