Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

20 minut temu, skynyrd napisał:

Specjalnie dla fanów lewicy

Przecież PiS to "komuchy", nawet paru starych się tam znajdzie, np. tow Piotrowicz. Nie wiem dlaczego kolega kieruje ten wpis do mnie, zły adres.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

5 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Wypraszam sobie, buraku.

Zgłaszam do Moderacji, bo nie mam ochoty, by mnie jakiś niedouczony gnój obrażał.

A nie mówiłem kolego BN, przypomnij sobie co pisałem w funkcjonalnym. Watki agresogenne, niestety.

Dobra, ja na dzisiaj bastuje.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

1 minutę temu, bubusia napisał:

Zmień płytę

Na PO się nie głosuje z oczywistych względów, jednak durnotą  poważnego kalibru jest liczenie na to że PiS jest czymkolwiek innym.

To tylko inna opcja tego samego.

Bubusia jestem expertem hi end audio, posiadam wiedzę innowacyjną z tego zakresu, nie ratuj się uderzając mnie, bo liczenie że możesz jeszcze się bardziej skompromitować jest liczeniem najwyżej na cud.

Gdybym popierał PiS mógłbym być najwyżej złodziejem.

Rząd w tzw Polsce jest nielegalny, gdyż aferami i aferami niewyjaśnionymi okrada społeczeństwo.

Nikt nie idzie do więzienia za żaden przekręt, każda poważna sprawa rozchodzi się po kościach.

Ty popierając PiS wchodzisz z takim rządem w współpracę, a więc masz w tym procederze współudział.

Idź teraz do lustra i spójrz na siebie, pamiętając o narastającej liczbie samobójstw z powodów ekonomicznych niezawinionych gdzie obywatele popadli w spiralę zadłużenia spowodowaną okolicznościami które zależne były od tzw państwa, od decyzji różnego typu w tym urzędniczych, lecz i wyższego szczebla, to wszystko dzieje się TERAZ POD RZĄDAMI PiS, z Jarosławem Kaczyńskim który nie może postawić wież na czele.

Kto wystawił tego słupa do rządzenia tym terenem ?

Nowy Jork ?

6 minut temu, Lech36 napisał:

PiS to "komuchy",

Nie żartuj, komuniści to bystrzy doświadczeni politycy, nażarci od lat, konta w Szwajcarii lewicy etc.

A Ty go nie popierałes?

Nie był on Twoja jedyna nadzieja?

kolego 747, jak to było.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

7 minut temu, bubusia napisał:

dzisiaj bastuje

2 mld na propagandę w TVP wystarczy, nie przeciążaj się nie trzeba wspierać PiS na forum, tu niemal 100 proc osób czyni to co chwilę.

Bardzo mi się podoba łączenie samobójstwa z Kaczyńskim.

Czyli - mówisz, nałukowiec, że są jakieś szanse i nadzieje?

Chyba cię wreszcie polubię...

8 minut temu, bubusia napisał:

A nie mówiłem kolego BN, przypomnij sobie co pisałem w funkcjonalnym. Watki agresogenne, niestety.

Wasza stała taktyka. Prowokować, prowokować do skutku. A gdy ktoś odpowie adekwatnie - do Moderacji mając gębę pełną frazesów o przestrzeganiu Regulaminu i Netykiety.

3 minuty temu, 747 napisał:

Nie żartuj, komuniści to bystrzy doświadczeni politycy, nażarci od lat, konta w Szwajcarii lewicy etc.

PiS to wygłodniałe "komuchy", zgadza się. Idee komuny są im potrzebne do robienia rozwadniania mózgów "ciemnego ludu".

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Na poziomie Twojego chamstwa.

Zaczęło się histeryczne wmawiane chamstwa dla usprawiedliwienia własnej niemocy i miałkości argumentacyjnej.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

4 minuty temu, 747 napisał:

2 mld na propagandę w TVP wystarczy, nie przeciążaj się nie trzeba wspierać PiS na forum, tu niemal 100 proc osób czyni to co chwilę.

747, powtórzę, ja jestem symetrysta. PiS to był twoj konik, swego czasu.

Nie pamiętasz?

Jakze Ty wychwalales p. Kaczyńskiego. A teraz co. Nagle dupa.

Mam nadzieje, ze Koreanki nie zdradzisz.

3 minuty temu, Bobcat napisał:

Wasza stała taktyka. Prowokować, prowokować do skutku. A gdy ktoś odpowie adekwatnie - do Moderacji mając gębę pełną frazesów o przestrzeganiu Regulaminu i Netykiety.

Bob, nie przynudzaj już.

Teraz, bubusia napisał:

A Ty go nie popierałes?

Nie był on Twoja jedyna nadzieja

Tylko PiS mógł odsunąć złodziei z PO od władzy, jeśli tego nie rozumiesz to wybacz.

PiS oszukał, nie mam z tym problemu, inni mają nie potrafią tego zrozumieć, ja pisałem że tak będzie że układ władzy nie odda, bo władza to pieniądze, interesy, a PiS prości gołodupcy.

Zwróć uwagę ilu polityków zapożyczył tzw PiS od innych, bo aby rządzić nie wystarczy iść na miesięcznicę tylko potrzeba gigantycznego doświadczenia i wiedzy, gdzie tzw politycy PiS mieli to nabyć - w kościele ?

Jakim, bo w Polsce kościół to kuźnia agentów ..

Dlatego wyluzuj, upraszczasz skomplikowane zagadnienia, nawet się nie ocierasz o sedno spraw, od których zależy wszystko w tym nasz los.

12 minut temu, Bobcat napisał:

Znowu histeria i obwinianie kogoś za własną niemoc, nanorozgarnięcie.

Odpowiedz adekwatnie nie łamiąc netykiety i regulaminu - nie potrafisz? No cóż, będziesz miał ciężko, musisz się przyzwyczaić, bo życie obchodzi się bezlitośnie z ciężko myślącymi.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

1 minutę temu, 747 napisał:

Tylko PiS mógł odsunąć złodziei z PO od władzy, jeśli tego nie rozumiesz to wybacz.

PiS oszukał, nie mam z tym problemu, inni mają nie potrafią tego zrozumieć, ja pisałem że tak będzie że układ władzy nie odda, bo władza to pieniądze, interesy, a PiS prości gołodupcy.

Zwróć uwagę ilu polityków zapożyczył tzw PiS od innych, bo aby rządzić nie wystarczy iść na miesięcznicę tylko potrzeba gigantycznego doświadczenia i wiedzy, gdzie tzw politycy PiS mieli to nabyć - w kościele ?

Jakim, bo w Polsce kościół to kuźnia agentów ..

Dlatego wyluzuj, upraszczasz skomplikowane zagadnienia, nawet się nie ocierasz o sedno spraw, od których zależy wszystko w tym nasz los.

Dobrze, teraz będę jechał po PiS-ie. Tylko żebyś jutro znowu się nie zakochał.

?

2 minuty temu, Bobcat napisał:

Ciekawe kiedy do niektórych śmieci,.....

Ladnie Bobik, może byś na siebie doniósł, hehe

20 minut temu, bubusia napisał:

Zaraz będzie lusterko, potem Zdanow, a na końcu, i co mi zrobisz:)

Nie będzie bo jest na liście tych, którymi gardzę i którym nie odpowiem na nic.

7 minut temu, Bobcat napisał:

Snikersik:)

Sam siebiie na listę wpisałeś, i zacząłeś sobą gardzić.

2 snikersiki:)

4 minuty temu, bubusia napisał:

Jakze Ty wychwalales p. Kaczyńskiego. A teraz co. Nagle dupa

Jarosław Kaczyński jest najwybitniejszym politykiem po 89 r - tylko to pisałem, nie ściemniaj, to mogę powtórzyć i dziś.

To, że tak jest w niczym nie zmienia całego pozostałego stanu faktycznego, rządzi układ, politycy PiS po zwycięstwie wyborczym się do niego podłączyli aby czerpać profity z władzy, - NIE INFORMOWALI O TYM OBYWATELI W KAMPANII ŻE ZA POMOCĄ ICH PIENIĘDZY Z PODATKÓW PRZEKUPIĄ ICH ABY MOGLI RZĄDZIĆ ORAZ WYGRAĆ KOLEJNĄ KADENCJĘ DLA SIEBIE ...

Oni realizują własne interesy, nie nasze nie polskie, własne, Jarosław Kaczyński chciał wieże, inni chcieli miliony i miliardy z innych miejsc.

Zrozum to.

6 minut temu, bubusia napisał:

będę jechał po PiS-ie

Nie chodzi o to by jechać po PiS, chodzi o nas, o nasze państwo, o realny opis rzeczywistości, o nie samooszukiwanie się.

PiS chciał dobrze w retoryce, Jarosław Kaczyński nie jest taki zły, lecz real jest taki jaki jest.

4 minuty temu, Bobcat napisał:

śmieci

Amerykanie wam zablokowali rue no to się mścisz, wyluzuj, dogadają się, to mordercy.

26 minut temu, bubusia napisał:

Tylko w tym przypadku chodzi o coś zupełnie innego, Bupku najmilejszy.

Bo przypuśćmy, że nazwałem cię w ferworze dyskusji, bo ja wiem? - "krzywym penisem".

Owszem - obraźliwe, jak cholera, ale wystarczy jeden rzut oka, by stwierdzić, że penisem żadnym nie jesteś, a już w dodatku krzywym - to uchowaj Boże.

I dalej - podczas tej samej rozmowy Ty nazywasz mnie oszustem, złodziejem i na przykład - gwałcicielem. Rzecz się dzieje na otwartym forum, przypominam.

Widzisz różnicę, rzeknę - zasadniczą?

W pierwszym przypadku świadkowie/czytelnicy się może uśmiechną i pomyślą - "mod dowali BN punkta i słusznie".

W drugiej sytuacji pomyślą - "czyli jednak ten BN to kawał xcuja być musi. Jeden mu jedzie od "oszustów", muszą zatem być i inni oszukani przez tego sqrwysyna BN".

Jasne jest teraz?

.......

Ps - a ty, zasrana niemiecka chamówo - odszczekasz, albo inaczej się tobą zajmę.

12 minut temu, 747 napisał:

Jarosław Kaczyński jest najwybitniejszym politykiem po 89 r - tylko to pisałem, nie ściemniaj, to mogę powtórzyć i dziś.

Już tylko to zdanie dyskwalifikuje osobę która je napisała jako wiarygodnego komentatora wydarzeń w naszym kraju. Kaczyński może być uznany najlepszym destruktorem po 89, specjalistą od rozpierduchy ustrojowej, ale dobrym politykiem to on na pewno nie jest.

3 minuty temu, skynyrd napisał:

Peowskie władze miasta go zablokowały, z powodzeniem.

I dobrze, bo chciał je budować na oszustwie za pieniądze państwowych banków które właśnie PiS znacjonalizował w których nie ma państwowych pieniędzy tylko prywatnych ludzi.

2 minuty temu, skynyrd napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) o i co z tego, że chciał.

Nigdy o tym nie informował wyborców, a powinien, jest politykiem, politycy powinni być dobrze znani co do swych zamiarów, co zamierzają czynić po zdobyciu władzy, czy będą zajmowali się obywatelami czy sobą ?

Uważasz że on zajmował się wieżami w czasie wolnym, może w niedzielę ?

Co drugą, może miał grafik ?

Sky, nie rób ze mnie idioty, Kacynsky przegiął na całej linii skompromitował się doszczętnie, no nie u tych którzy odbierają od niego swoje własne pieniądze, nie u tych nie i nie u Ciebie.

5 minut temu, Lech36 napisał:

Już tylko to zdanie dyskwalifikuje osobę która je napisała jako wiarygodnego komentatora wydarzeń w naszym kraju. Kaczyński może być uznany najlepszym destruktorem po 89, specjalistą od rozpierduchy ustrojowej, ale dobrym politykiem to on na pewno nie jest

Polityk ma być skuteczny, innego kryterium nie ma.

Nie dodawaj sobie, nie możesz się skompromitować bo popierasz lewactwo, więc niejako nie istniejesz, po prostu piszę w próżnię, gdyż Ciebie nie ma.

8 minut temu, Lech36 napisał:

chciał je budować na oszustwie

No widzisz jakie bystre i doświadczone jest lewactwo, właśnie parę postów wstecz o tym pisałem, konta w Szwajcarii, wiedza biznesowa, prawnicza, znają języki, wykształcenie odebrane na zachodzie - lewactwo to jest to co się opłaca, a Żyd lewak, to już jest perła w koronie..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
13 minut temu, 747 napisał:

No widzisz jakie bystre i doświadczone jest lewactwo, właśnie parę postów wstecz o tym pisałem, konta w Szwajcarii,

Chyba pieniądze ze Skoków były wyprowadzone do Luksemburga czy gdzieś w podobne rejony? Myślisz że to lewacy je tam wyprowadzili? Możliwe że masz rację :-).

13 minut temu, 747 napisał:

Polityk ma być skuteczny, innego kryterium nie ma.

W czym, w rozsądnym zrównoważonym rządzeniu, czy w rozpierdusze bez ładu i składu? W tym drugim Kaczyński jest świetny od bardzo wielu lat. To typowy rewolucjonista "październikowy".

Widzisz, Egon - aby postawić kurnik lub psią budę - to jednak coś trza mieć, by rozpocząć budowę. Na deski, gwoździe, cement i inne pierdoły.

Kurdupel, żyjący od zarania za pieniądze podatników (w tym i za moje) i to żyjący na niezłym poziomie - ma wyłącznie długi. 

I prawdopodobnie nawet nie wie, jak wygląda banknot 50 złotowy, lub inna dwójka.

Możesz mi to jakoś wytłumaczyć?

Godzinę temu, bubusia napisał:

Zaraz będzie lusterko, potem Zdanow, a na końcu, i co mi zrobisz:)

Nie zapominajmy o tym

"Brak kultury i brak godności osobistej. Zachowanie na poziomie menela spod monopolowego 24/7."

?

Postawiłbym  diagnozę ale znów mnie zakabluje i dostanę dwa punkty.?

Godzinę temu, Bobcat napisał:

To raczej twoja taktyka ale ładnie ją opisałeś.

Powiedział forumowy buc?

Możesz to zgłosić wtedy będę wiedział jakie słowa są  niedozwolone ?

Po co? Przecież można Ciebie o to poprosić.

Ale ty jesteś szybszy?

Perlisty śmiech dojrzewającego intelektualisty.

A śmieci z którymi nie rozmawiam cały czas próbują do mnie pisać. Powodzenia. Lubią monolog - niech sobie uprawiają. 

Poczekaj, spytam moderację czy można innego usera nazywać śmieciem?

Godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

dalej - podczas tej samej rozmowy Ty nazywasz mnie oszustem, złodziejem i na przykład - gwałcicielem. Rzecz się dzieje na otwartym forum, przypominam.

A pedofilem albo faszystą, wolno?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.