Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

"nic Ci złego nie grozi - żaden pokrzywdzony przez pisowców nieszczęśnik nie będzie na Ciebie polował."

Czyżby aluzja do hobby Gajowego?

Nie, skądże. Myślałem o tym, że pisowcy tak strasznie krzywdzą ludzi, że niektórzy z nich porywają się na nieobliczalne czyny - jak choćby ten nieszczęśnik z Łodzi. Cały czas jestem przekonany, że nie ujawniono prawdziwych motywów działania owego człowieka - na jaw wyszłoby zapewne niewyobrażalne zło wyrządzone mu przez pisowców

Meloman skoro piszesz do mnie "Ci" "Ciebie" (dużą literą) to aż się dziwię że w tej swej enteligenckiej [z Klewek] uprzejmości nie napisałżeś takoż "Kretyński Oszołom". A paluszek mały przy piciu piciu kawusi tyż podnosisz?

Powoli zaczyna do mnie docierać, że możesz być szczyrym autentykiem. Przecież chyba aż tak długo konsekwentnie nie można rżnąć głupa..

Meloman skoro piszesz do mnie "Ci" "Ciebie" (dużą literą) to aż się dziwię że w tej swej enteligenckiej [z Klewek] uprzejmości nie napisałżeś takoż "Kretyński Oszołom". A paluszek mały przy piciu piciu kawusi tyż podnosisz?

Powoli zaczyna do mnie docierać, że możesz być szczyrym autentykiem. Przecież chyba aż tak długo konsekwentnie nie można rżnąć głupa..

Rozumiem, że obracasz się w środowisku pisowskim, gdzie jakiekolwiek reguły grzeczności są nie na miejscu i stąd płynie Twoje zdziwienie. Nie martw się jednak - oprócz pissmanów na świecie są też ludzie normalni, których może będziesz poznawał...

No i partyjka sypie się dalej....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A prezes i jego przydupasy dalej sobie żyją w świecie równoległym:

Ukryta Zawartość

Lekarza !!!!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

pewnie jak tak dalej pójdzie nie będzie już pisu, ale Narodowo-Socjalistyczna Polska Partia Robotników z Wodzem jarusiem...

"W Warszawie przed Pałacem Prezydenckim odbył się "marsz pamięci" poświęcony katastrofie smoleńskiej. Wśród uczestników był prezes PiS Jarosław Kaczyński. Ludzie nieśli pochodnie oraz transparenty z napisami: "Żądamy prawdy", "Wybierzmy prezydenta, a nie namiestnika" czy "Dlaczego Rosjanie nie chcą oddać czarnych skrzynek"."

i pewnie jaruś będzie chciał ją urządzić na wzór tego:

"Na czele partii stał wódz (Der Führer) Adolf Hitler; sprawował niepodzielną władzę, a jego decyzje były ostateczne i niepodważalne. Wszystkie instancje partyjne były jemu podporządkowane i musiały postępować według jego poleceń. Od 1934 miał własną kancelarię Kanzlei des Führers.

Hitler miał zastępcę, którym był od 21 kwietnia 1933 do 10 maja 1941 Rudolf Hess (Heß).

Do ścisłego kierownictwa partyjnego zaliczali się nadkomisarze, określani jako Reichsleiter. Było ich 18; był to najwyższy szczebel w hierarchii partyjnej; podlegali bezpośrednio Hitlerowi lub jego zastępcy. Niektórzy z nich byli również ministrami w rządzie Rzeszy. Nadkomisarze nadzorowali wszelkie dziedziny życia na terenie całego państwa niemieckiego."

pewnie jak tak dalej pójdzie nie będzie już pisu, ale Narodowo-Socjalistyczna Polska Partia Robotników z Wodzem jarusiem...

I nareszcie ujawni się narodowi skrywaną przez liberałów prawdziwą historię Solidarności.

Ukryta Zawartość

post-17911-020752500 1292014558_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Prezes:

Wyraził nadzieję i poprosił uczestników marszu, by "nie zawiedli Polski także w przyszłym roku i walczyli o prawdę - aż do jej pełnego ujawnienia".

Fani prezesa:

Uczestnicy marszu na transparentach mieli hasła m.in.: "Fałszowanie smoleńskich zbrodni z Bolszewikami - współudział i zdrada", "Smoleńsk chcemy prawdy", "TVN kocha Putina" i "Zabito prezydenta, a teraz zdrajcy z PO sprzedają Polskę". Skandowali m.in.: "Komorowski won do Moskwy" i "Komoruski". Część przyszła z zapalonymi pochodniami i zniczami, wielu miało też biało-czerwone flagi.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wcześniej uduchowiono się i umocniono w przekonaniu... oraz wysłuchano "przypadkowego przechodnia" z "dokumentalnego filmu" Pospieszalskiego.

Fot. PAP/Grzegorz Jakubowski

Ukryta Zawartość

post-17911-016602900 1292024290_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znalazłem właśnie felieton który pewnie zdenerwuje markowskiego co w sumie jest wystarczającym powodem zacytowania go. Poza tym jest śmieszny:

"O tym, że sukces w polityce nie przychodzi łatwo, ale jest możliwy, przekonała nas zresztą wizyta Anny Fotygi i Antoniego Macierewicza w Stanach Zjednoczonych, której celem było spopularyzowanie idei katastrofy smoleńskiej w społeczeństwie amerykańskim i tamtejszych elitach rządzących. Miało temu służyć m.in. spotkanie na miejscu jakiegoś senatora lub jego asystenta, który zgodziłby się z polskimi politykami chwilę porozmawiać. Niektórzy powątpiewali wprawdzie, czy Fotyga i Macierewicz kogoś takiego znajdą, ale generalnie przeważała opinia, że Ameryka to wielki kraj i ktoś taki musi tam być.

Polscy politycy mieli nakłonić senatorów, których uda im się w Ameryce spotkać, do udzielenia PiS pomocy w ustaleniu nowych, nieznanych przyczyn tragedii smoleńskiej, wokół których Jarosław Kaczyński zamierza budować silną i nowoczesną Polskę. Partia ta stoi na stanowisku, że przyczyny takie istnieją, tylko wymagają dokładnego zbadania przez jakąś niezależną, międzynarodową komisję. Jak wiadomo, na dotychczasowe przyczyny tragedii PiS się nie godzi, gdyż przyczyny te stoją w sprzeczności z jej programem i oczekiwaniami sporej części Polaków.

Prezes PiS od dawna daje do zrozumienia, że obecne przyczyny tragedii smoleńskiej, do znudzenia lansowane w niektórych mediach, są efektem nieudolności lub złej woli rządu polskiego oraz silnego wpływu, jaki wywiera na ten rząd Rosja. Nie jest tajemnicą, że właśnie z tego powodu prezes PiS rządu polskiego nie uznaje i nie nawiązał z nim dotąd żadnych stosunków."

Całość:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Panowie zapraszam do wątku:

Ukryta Zawartość

Będziecie mieli okazje zobaczyć jakim manipulantem i oszczercą wijącym się w swoich kłamstwach jest Jaro_747.

Poczytajcie i sami stwierdzcie, czy z kimś takim warto rozmawiać.

Wiesz sobolewski, od czasów jacusia takiego młota jak ty na forum nie było. I takiego dzielnego obrońcy pedofilów i morderców w sutannach. Czyżbyś był jednym z nich?

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Jest przeważnie w tym pryszczatym wątku pod tego rodzaju krytyką: "Czyżbyś uważał,że KK jest poza krytyką?". Erystyka dla ubogich. Retoryczne pytanie sugerujace że na pewno tak "uważam".

Idz się wojtuś bawić anyKKalnie w odnośnym wątku, to ci ulży.

Generalizuj przypadki pedofilii i morderstwa.

(aj tam zaraz "przeciwnikom", ja nie sobolewski, nie wciągniesz mnie w pryszczate przaśnojaro787ne zabawy- w ten antiKKalny wątek)

Wątek ten mnie po prostu brzydzi przez samo skojarzenie z wielką siecią wielce smętnych naukowych "muzeów ateizmu" w świątyniach CCCP. I pokrewnym ruchem w demoludach. To śmierdzi ruską komuną.

genralnie kroscik trafiłes w sedno.Nie wszyjscy pierwsi sekretarze to byli złodzieje i kanale.Nie generalizuj..kroscik.A co do tego ze to tez komuna pełna zgoda.na takich samych zasadach...Taki uszczesliwiacz ..malutkich.

jak sie blizej przyjzec, to nawet mozna powiedziec ze to to...samo.Swiatynie tylko innne.

a cele i zaklamanie..to samo.

genralnie kroscik trafiłes w sedno.Nie wszyjscy pierwsi sekretarze to byli złodzieje i kanale.Nie generalizuj

Może złodzieje nie byli wszyscy, natomiast kanalie jak najbardziej, z powodu przynaleznosci do pzpr - ruskiej agentury zarzadzającej panstwem.

E tam, Gierek to był przecie w porzo kolo :)

Nie umywa się do Gomółki - ten bawi i straszy do dzisiaj.

"człowiek o moralności alfonsa","reakcyjny paszkwil, ziejącym sadystycznym jadem nienawiści do naszej partii"

Panowie zapraszam do wątku:

Ukryta Zawartość

Będziecie mieli okazje zobaczyć jakim manipulantem i oszczercą wijącym się w swoich kłamstwach jest Jaro_747.

Poczytajcie i sami stwierdzcie, czy z kimś takim warto rozmawiać.

Sobolewski, gonisz własny ogon?

"Przeglądałem dzisiaj wątek "Polityka"

Ciężka i wstrzasająca lektura :)

O polityce nie pisze się tam już od bardzo dawna, wątek przepełniony złośliwościami, kłótniami i nienawistnymi burknięciami.

Mam wrażenie, że psuje atmosferę na Bocznicy, a być może na całym forum.

Zapraszam do głosowania i mam nadzieje, że włodarze forum pomimo groźby spadku ilości odsłon będą się liczyć z opiniami forumowiczów.

Użytkownik sobolewski edytował ten post 19.11.2010 - 19:13"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Uporczywe nawracające myśli oraz przymus wykonania jakiś czynności" - np.porównywanie PIS do nazistów

Nie jestem odosobniony w moich poglądach:

"Wojna polsko-polska to okres wymiotów - ocenia w wywiadzie dla "Wprost" prof. Norman Davies. - Jak widziałem tu, przed Pałacem, pochód z krzyżem, to myślałem: "Boże, zaczyna się rewolucja". Ta mobilizacja tłumów, to było groźne - mówi Davies. Jego zdaniem trafne jest porównywanie marszów z pochodniami idących Krakowskim Przedmieściem do nazistowskich marszów z lat 30."

Zasadniczym problemem Polski jest ubóstwo, bieda która rozpoczęła się po upadku PGR.

Dzisiaj dzieci byłych pracowników transmitują tą biedę dalej, to jest prawdziwy problem, co z tym zrobić.

Edukacja tego pokolenia problemu nie rozwiązała, bo brak wystarczającego rynku pracy na tych terenach, brak elementarnej infrastruktury.

Donald Tusk ze swoją grupą tego problemu nie rozwiązał, nie próbował nawet, tylko wsiadł do lokomotyw i odjechał.....grać w piłkę drogi Redaktorze.

Nie jestem odosobniony w moich poglądach:

"Wojna polsko-polska to okres wymiotów - ocenia w wywiadzie dla "Wprost" prof. Norman Davies. - Jak widziałem tu, przed Pałacem, pochód z krzyżem, to myślałem: "Boże, zaczyna się rewolucja". Ta mobilizacja tłumów, to było groźne - mówi Davies. Jego zdaniem trafne jest porównywanie marszów z pochodniami idących Krakowskim Przedmieściem do nazistowskich marszów z lat 30."

Pan Profesor odjeżdza zdaje sie coraz bardziej.

Komorowskiego nikt zdaje sie farbą nie obrzucił farbą i nikt mu kamuszkami szyb w limuzynie nie powybijał?

Niech wraca do Anglii, jezeli ma takie straszne lęki. Tam jest porządek.

A tak na marginesie - ciekawe, że jak PO hasała z pochodniami, witając pierwszy dzień Polski w UE to Meloman nie dostałeś drgawek?

Ani Pan Profesor?

Zasadniczym problemem Polski jest ubóstwo, bieda która rozpoczęła się po upadku PGR.

Dzisiaj dzieci byłych pracowników transmitują tą biedę dalej, to jest prawdziwy problem, co z tym zrobić.

Edukacja tego pokolenia problemu nie rozwiązała, bo brak wystarczającego rynku pracy na tych terenach, brak elementarnej infrastruktury.

Donald Tusk ze swoją grupą tego problemu nie rozwiązał, nie próbował nawet, tylko wsiadł do lokomotyw i odjechał.....grać w piłkę drogi Redaktorze.

Tak prawdę powiedziawszy, to ŻADEN rząd tego nie rozwiązał przez 20 lat.

Tak jak choćby KRUSu

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.