Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nuda, nikt się dziś nie napatoczył do pożarcia.

Wywlekacie stare melodie.

Jaka nuda jaja z ś.p.prezydentem coraz większe.Nareszcie wiem dlaczego każdego 10 jest pod pałacem a nie na Wawelu.

747 ojciec narodu jest w stanie przebić numer z brakiem brata w krypcie na Wawelu....ciekawe komu hołd oddał naród i cały świat.

Nie daj boże jak pochowali ateistę.

jaruś cały czas kombinuje, jak wykorzystać śmierć brata - może skoczą mu słupki, może dostanie odszkodowanie ? Zawsze będzie się coś działo, na czym jaruś będzie mógł zarobić...

"W Smoleńsku Jarosław Kaczyński rozpoznał ciało brata po charakterystycznej bliźnie. Ale ciało, które przywieziono do Polski, takiej blizny według szefa PiS nie miało. - To był człowiek, który w ogóle nie przypominał mojego brata - powiedział Jarosław Kaczyński. Jeszcze nie zdecydował, czy chce ekshumacji zwłok prezydenta."

Genialny. Oczywiście ten który podrzucił mu myśl że na Wawelu leży falsyfikat.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Na Wawelu leży Gosiewski, albo nie daj Boże jakiś komunista z SLD.

Powinni nie otwierać. kraków będzie miał Grób Nieznanego Żołnierza.

Kaczyński chyba rzeczywiście zwariował. Na czele opozycji stoi czubek.

Wszystko zależy od tego co bierze lub odstawia ,raz rozpoznaje brata ,potem mówią mu ,że to nie on ,bo

lampasy jakieś miał i chce otwierać ale się jeszcze zastanawia.

Mówię wam to robota Jacka Brukselskiego i jego pijaru , wynaturzeniami Prezesa przykrywa ,Donka ,PKP ,zimę i Białoruś.

"sadze ze to ostatni etap kretyznizmu z uwagi na dośc łatwe otwarcie krypty.Ale oczywiscie NALEZY ja otworzyc.Bo najciekawsze dopiero bedzie potem."

będą dalsze w każdą rocznicę tragedii...protesty w grobowcu.

Nie mam upoważnienia rzeby pisac w imieniu prezesa, ale kontynuowanie retoryki uszczypliwości wobec, ewntualnych kroków prawnych czy innych dotyczących ekshumacji ciała czy innych ciał, ofiar katastrofy - nie jest tematem śmiesznym, to powazna sprawa.

Są w Polsce osoby, które "nawróciły się" w stosunku do uprzedniej linii narracji, przyjętej przez grupę D.Tuska - jest wśród nich nawet jej główny kreator, afirmator i aktor, D.Tusk.

Ci wszyscy, którzy manipulowali opinią publiczną, tak jak robi to w tym momencie Tomasz Lis, nagłaśniajac trzeciorzędne tematy parareligijne, powinni zastanowic się nad sobą i jeszcze raz przemyślec swoje zycie, pod kątem jego sensu, w prezentowanej obecnie intencyjnej szkodliwej Polsce działalności, przeciwko swoim braciom i siostrom.

Jeśli jest to konieczne, jeśli istnieją jakiekolwiek rzeczywiste wątpliwości co do pochówku ofiar należy przeprowadzić odpowiednie badania. Warunek jest jeden nie można z tego robić szopki tak przez jedna jak i druga stronę. Jak najdalej od tego trzymać media.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ci wszyscy, którzy manipulowali opinią publiczną, tak jak robi to w tym momencie Tomasz Lis, nagłaśniajac trzeciorzędne tematy parareligijne, powinni zastanowic się nad sobą i jeszcze raz przemyślec swoje zycie, pod kątem jego sensu, w prezentowanej obecnie intencyjnej szkodliwej Polsce działalności, przeciwko swoim braciom i siostrom.

Masz na myśli dyskusję nt. listu o. Ludwika Wiśniewskiego?

Nie mam upoważnienia rzeby pisac w imieniu prezesa, ale kontynuowanie retoryki uszczypliwości wobec, ewntualnych kroków prawnych czy innych dotyczących ekshumacji ciała czy innych ciał, ofiar katastrofy - nie jest tematem śmiesznym, to powazna sprawa.

Są w Polsce osoby, które "nawróciły się" w stosunku do uprzedniej linii narracji, przyjętej przez grupę D.Tuska - jest wśród nich nawet jej główny kreator, afirmator i aktor, D.Tusk.

i znowu swoje w tym ulu.Trutniu miodu nie dajesz żony nie zdradzasz jaką ma z Ciebie korzyść królowa.

Jeśli jest to konieczne, jeśli istnieją jakiekolwiek rzeczywiste wątpliwości co do pochówku ofiar należy przeprowadzić odpowiednie badania. Warunek jest jeden nie można z tego robić szopki tak przez jedna jak i druga stronę. Jak najdalej od tego trzymać media.

masz dziwną tendencję do obarczania własnymi ułomnościami pozostałych....nie kolego winna szopki jest tylko jedna strona a właściwie jeden chory na władzę obywatel.

Ja mam wrazenie, że on jest po prostu chory. Ta tragedia go tak strasznie przygniotła i nie wie co robi.

Nie ma osądu sytuacji. To chyba jest jakiś stan paranoidalny, bo jakoś nie mogę uwierzyć, że można takie rzeczy robić w pełni świadomym.

Jestem na to zbyt prostolinijny.

Zgadzam się i współpracownicy powinni coś z tym zrobić a nie pompować w niego jeszcze więcej obsesji.Niestety jest aktywnym politykiem i w tym szaleństwie widzi metodę na walkę z Tuskiem.

• Redaktorzy

Na Wawelu leży Gosiewski, albo nie daj Boże jakiś komunista z SLD.

Powinni nie otwierać. kraków będzie miał Grób Nieznanego Żołnierza.

Kaczyński chyba rzeczywiście zwariował. Na czele opozycji stoi czubek.

Grób Nieznanego Polityka...

Ale oczywiście z tym "na czele opozycji" to mocna przesada. Tego sformułowania używają tylko politycy PiS, ale nawet na czele PiS jako politycznej opozycji parlamentarnej stoi szef klubu tej partii, zaś na czele innych partii opozycyjnych stoją już zupełnie inne osoby, nie J.Kaczyński. I te partie nie uznają przewodniej roli PiS, przeciwnie, zwykle jest im z nią nie po drodze. Tak więc to "czoło opozycji" to taki uprzejmościowy komplement, coś jak "pan premier Kaczyński".

[...]Niestety jest aktywnym politykiem i w tym szaleństwie widzi metodę na walkę z Tuskiem.

Jego podwładni/ludzie przeciwnie, prą w tym samym kierunku. Ostatnie wypady Brudzińskiego (dziadowskie państwo), Macierewicza ("Tusk" tchórz!) czy Czarneckiego (klęska Sikorskiego - zwolennika Łukaszenki) w swoim wręcz debilizmie są utrzymane jak najbardziej w tej poetyce.

Ale z Ciebie aptekarz, Jozwa - powinienem napisać >największej partii opozycyjnej<.

Nie zauważyłem, czy ktoś dzisiaj zadał pytanie, dlaczego w takim razie JK zgodził się na pochówek?

Nic nie słyszałem o tej sprawie, Lech będzie beatyfikowany?

Jestem Europejczykiem.

"Rogalski potwierdził, że Jarosław Kaczyński mówił mu, że nie rozpoznał ciała brata po przywiezieniu ciała do Polski. - Był to fakt znany mi od kilku miesięcy - powiedział. Na pytanie na jakiej podstawie prezes PiS nie rozpoznał brata, Rogalski odparł: - Po prostu nie rozpoznał; albo się rozpoznaje, albo nie."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie rozumiem jak można brać udział, w ceremonii pogrzebowej, w pochówku swojego bliskiego mając świadomość, że w trumnie jest ktoś nieznany, obcy. To chore.

Ukryta Zawartość

Nie zauważyłem, czy ktoś dzisiaj zadał pytanie, dlaczego w takim razie JK zgodził się na pochówek?

i komu ten wieniec złożył

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zgadzam się i współpracownicy powinni coś z tym zrobić a nie pompować w niego jeszcze więcej obsesji.Niestety jest aktywnym politykiem i w tym szaleństwie widzi metodę na walkę z Tuskiem.

Z Tuskiem nie treba walczyc - trzeba pozwolic mu zaplątac się do końca.

Bruce Lee:

Nigdy nie koncentruj się tylko na walce z przeciwnikiem, zamiast tego pozwól popełniac mu błędy.

TAO OF WING TSUNG.

Grób Nieznanego Polityka...

Jego podwładni/ludzie przeciwnie, prą w tym samym kierunku. Ostatnie wypady Brudzińskiego (dziadowskie państwo), Macierewicza ("Tusk" tchórz!) czy Czarneckiego (klęska Sikorskiego - zwolennika Łukaszenki) w swoim wręcz debilizmie są utrzymane jak najbardziej w tej poetyce.

Prawdopodobnie wiedząc że bez jego twarzy znikną z parlamentu jeszcze bardziej utwierdzają go w tym szaleństwie.Jemu zależy tylko na władzy a im na kasie i koło się zamyka.

Z Tuskiem nie treba walczyc - trzeba pozwolic mu zaplątac się do końca.

Bruce Lee:

Nigdy nie koncentruj się tylko na walce z przeciwnikiem, zamiast tego pozwól popełniac mu błędy.

TAO OF WING TSUNG.

człowieku jeden szaleniec na dzień wystarczy....może jutro spróbuj.

• Redaktorzy

Wing Tsun jest stylem, który nigdy nie został do końca skodyfikowany.

Ale to na marginesie. Fajne jest tutaj:

Ukryta Zawartość

Nie chodzi mi o treść, bo że Kaczyński z tym całym Rogalskim i z Błasiakiem (Błaszczakiem? Błaszczykiem?) od pewnego czasu lewitują umysłowo, to z grubsza wiadomo. Interesuje mnie zdjęcie. Od początku kariery Kaczyńskiego komentowano, że stara sie otaczać ludźmi, na których tle nie wygląda na siebie, tj. na nikczemnego wzrostu i do tego paskudnika. Załączona fotografia wskazuje, że właśnie trwa nowy nabór zaufanych współpracowników.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.