Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

z psami nie gadam hehehe....

To jeszcze jeden dowod na to, że jesteś prostym chamem. Zapytaj kogoś kumatego niech ci o św. Franciszku z Asyżu opowie.

Ja osobiście z moim psem gadam i on przychylił sie do stwierdzenia, że jesteś umysłowy pustak.

Jestem Europejczykiem.

fox walnij się w łeb , masz jakiś problem z tymi kupami hehehe....chyba twój fetysz hehehe...

To jeszcze jeden dowod na to, że jesteś prostym chamem. Zapytaj kogoś kumatego niech ci o św. Franciszku z Asyżu opowie.

Ja osobiście z moim psem gadam i on przychylił sie do stwierdzenia, że jesteś umysłowy pustak.

nie prostym chamem , tylko taki masz awatar ....pustaku...

Masz debilu odzywki na poziomie czteroletniego dziecka tomuś. Niczego sam nie potrafisz wymyslić tylko powtarzasz po innych. Żałosny bezmózgi wklejacz. Pa tomuś, szkoda na ciebie czasu.

to spadaj ....

spokojnie tomuś to tylko kupa, nie chcesz nią być?

wypałuj się fox...

945682_547121435338829_1312935000_n.jpg

21112_364136023698164_997312544_n.jpg

390592_498143350232873_347364828_n.jpg

482603_448644575221811_86597672_n.jpg

miej pretensje do tego kto ci je zamontował i robi w różowego balona.

Chyba OŻEŁA... bo OŻEŁ MOŻE... ;)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

muls , jesteś bezideowcem z domieszką lewaka, ten lewak został ci po komunie,przeprogramowali cię ...i teraz jedziesz tu z takim bezideowym bełkotem , że już mi ciebe żal , że są jeszcze tacy ludzie....i mamy przez to, to co mamy....

a ty jezdes glupszy od lewaka.

a nawet z doktorkiem glupszy od rozowego lewaka.Nie wiem co to jest ale ty bedziesz wiedział.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...) Zapytaj kogoś kumatego niech ci o św. Franciszku z Asyżu opowie.

(...)

Franciszek, o którym wspomniałeś, zasługuje na naukową rozprawkę w stylu trendy. Podobnie jak "Kamienie na szaniec". I "Czterej pancerni i pies". Też.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

masz i otrzeźwij w końcu .....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

tomuś

Co za różnica czy właścielem akwarium jest neurosocjalista czy Bóg?Czy to coś zmienia?

Nie, to może być dla ciebie za trudne!he,he,he

tyle , że Bóg jest absolutną miłością , o ile kumasz o co biega....hehehe...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Twoje wypowiedzi a właściwie wycinanki wprost przepełnione są miłością.

No i tym intelektualnym rechotem,który ma zagłuszyć brak argumentów i ubóstwo myśli.

Strasznie wzruszyla mnie wymiana poglądow na temat mojej osoby :-))). Czuję się poniekąd zaszczycony.

Mentalnie wszystko u mnie O.K., paroksyzmy bezsilnej wsciekłości PiSSmanów budzą u mnie rozbawienie. Sytuacje na lewicy obserwuje już tylko z sentymentu bo ostatnie zachowania mocarnych kiedyś polityków przesunęły ich z pierwszej czy drugiej ligi do kabaretu i to kiepskiego.

O posunięciach waadzy można tylko w kategoriach taktyki bo strategia wymaga myślenia. ich glowy do tego nie nawykłe i od myślenia odmawiają posłuszeństwa i bolą a jak tu rozegrać dobry mecz z boląca głową? Trzeba przestać myśleć, jak dobrzesie zagra to Premier dostrzeże i zaraz kariera potoczy się potoczyściej ;-)

Także skynek o mnie sie nie frasuj, zafrasuj sie o siebie i zastanów dlaczego zamiast myślec przyklaskujesz pospolitym debilom.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.