Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

a ja widzę . Nie jest normą polityka uprawiana na poziomie bazarowo - odpustowych bab ....człowieku tutaj one nie zaglądają , nie one czytają częstochowskie rymy . Taki z waszymi agitkami problem , nie myślicie tylko klepiecie

TomekL z tobą problem prosty tylko dla ciebie zbyt złożony. Tym złym czerwonym ty jesteś wierna kopia ideologicznie napompowanych idiotów z PRL , tamci mieli sekretarza ty dziwnie rozumiany patriotyzm, za którym stoją coraz bogatsi polityczni cyniczni zadymiarze , którzy bezczelnie z typowym marszowym krokiem zawładnęli patriotycznymi rocznicami oferując podobnym tobie katastrofę lotniczą zamiast Katynia .... niezwykłe jak patriota może ten szczegół przeoczyć , tylko patriota idiota

Według ciebie winnymi przestępstw nie sa przestepcy tylko policja

Według ciebie winnymi przestępstw nie sa przestepcy tylko PiS?

Jaruś, nie wiem gdzie ty masz i jakie masz czoło ale można przypuszczać zamianę pozycji w twoim przypadku.

Policja i służby do tego powołane to nie tylko oddziały prewencji.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Według ciebie winnymi przestępstw nie sa przestepcy tylko PiS?

Jaruś, nie wiem gdzie ty masz i jakie masz czoło ale można przypuszczać zamianę pozycji w twoim przypadku.

Policja i służby do tego powołane to nie tylko oddziały prewencji.

W tym momencie bredzisz gorzej od tomusia. Pewnie obejrzales "Raport mniejszości" i zapomniałeś, że to fikcja a nie rzeczywistość. A tak z czystej ciekawośći - gdzie jak pisałem coś o PiS? Nie reagujesz czasem jak pies Pawłowa?

Jestem Europejczykiem.

gdzie jak pisałem coś o PiS? Nie reagujesz czasem jak pies Pawłowa?

haa ha ha...nie odpowiadaj, nie ma sensu i tak zapomni.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Grzegorz Braun rozprawia się z ideą demokracji. Akcja od 11:00

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

A kto to jest Grzegorz Brałn???

Reżyser filmowy i dziennikarz prześladowany w Polsce za mówienie prawdy i posiadanie poglądów odmiennych od głównościekowych.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Grzegorz Braun o zamachu stanu i wielu innych sprawach...

Polacy niech oglądają, lemingi niech opluwają.

Co za nadzwyczaj dzielny człowiek! Siepacze Tuska chodzą za nim dniami i nocami, mnożą się pobicia przez nieznanych sprawców a on nic sobie z tego nie robi. Prawdziwy Człowiek z Żelaza.

Jestem Europejczykiem.

Dużo przeszedł, to prawda.

Tym większy szacunek dla Grzegorza Brauna, że się nie poddaje i walczy.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.