Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

747

Ty oczywiście swoją kłamliwą propagandą stwarzasz miejsca pracy i spłacasz długi?Zwłaszcza działając w interesie Rosji.

Dopiero teraz to odkryłeś?

To zawsze było faktem Filucie, mylisz przyczyny ze skutkami. Tych pierwszych nie wyjaśniono w 100%.i obawiam się, że nigdy nie zostaną wyjaśnione.

czy nie było zamachu

Nie wiem, tak jak nie wiem jakie były FAKTYCZNE przyczyny.

Ty za to wiesz wszystko. Nawet Macierewicz nie wie wszystkiego.

Wojciech WIE wszystko.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Nie wiesz bo nie chcesz wiedzieć.Żadne dowody Cię nie przekonają bo tak Ci jest wygodniej.

Jedne przekonują, inne nie.

Sprawa została tak rozmyta przez jedną i drugą stronę, że tylko ......... może powiedzieć, że wie już wszystko na ten temat.

Teraz możesz się określić.

Niusia

Hyuna Kim jest artystką wszech czasów, minął prawie rok i jej wyczynu nikt nie poprawił, nikt z wykonawców nie zanotował swojej obecności jednocześnie na trzech pierwszych miejscach w klasyfikacji TOP 100 YouTube.

Będą mijały kolejne lata, a ja będę Tobie to wciąż przypominał.

Katastrofa smoleńska ma swojego właściciela i tylko on ma prawo do kreowania narracji o jej przebiegu, wszelkie ingerencji w ten proces innych podmiotów są bezwzględnie zwalczane, co widać, słychać i niestety czuć.

Skąd my to znamy/

Z Katynia?

Nie tylko.

To tylko zwykłe niewolnictwo, daleko nam do standardów Białorusi czy Afryki.

Polskie uczelnie to PIĄTA SETKA rankingu światowego i to tylko DWIE !!!!

Znaj proporcje mocium panie, ten numer nie przejdzie.

Niusia, jesteś żałosna/y.

Nie wiesz bo nie chcesz wiedzieć.Żadne dowody Cię nie przekonają bo tak Ci jest wygodniej.

Do wody!!!

Dowody są w Rosji.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

""Nasuwa mi się jedno pytanko, na które chciałbym od państwa prokuratorstwa uzyskać odpowiedź. Otóż jeżeli już uda się zlokalizować badany przez profesora Obrębskiego element i go odzyskać, to jakie będą jego dalsze losy? Logika wskazuje, że powinien on zostać odesłany Rosjanom celem umieszczenia go razem z resztą Tupolewa by poddać go rytuałowi dorocznego mycia...""

Zaczynają się ataki na prawicowe media.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

xniwax

Ja nie wiem wszystkiego.Mnie wystarczy odpowiedź na pytanie po co?Po co mieliby to robić?Jakie mieliby z tego korzyści?Jaki był motyw?

Wojciechu, Wojciechu nie trać waść nadziei, Bóg pobłogosławi, Xniwaxa nam(...) na dobrą drogę sprowadzi :)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Mnie wystarczy odpowiedź na pytanie po co?

Znalazłeś już odpowiedź, czy szukasz.

Podobno dał człowiekowi wolną wolę.Czyli prawo do błądzenia.

Wiara czyni cuda, niewiara częste zidiocenie.

Zawsze masz jakiś wybór Wojciechu.

Możesz tez zawisnąć pomiędzy bez możliwości żadnego ruchu.

xniwax

Ja nie wiem wszystkiego.Mnie wystarczy odpowiedź na pytanie po co?Po co mieliby to robić?Jakie mieliby z tego korzyści?Jaki był motyw?

Czy oni muszą mieć motyw? Gdzie byłeś przez ostatnie 50 lat ? W puszczy?

kontakt z rzeczywistością

Cieszę się, że macie jakiś kontakt w ogóle z czymś.

,,Dziennik "Fakt" opisuje jak w Polsce załatwia się pracę. Wcale nie potrzeba kwalifikacji wystarczy partyjna legitymacja. A gdy nie ma odpowiedniego stanowiska to się je tworzy.,,

Ukryta Zawartość

Siedzi w pięciu spółkach

Zbigniew Banaszkiewicz

Członek zarządu regionu mazowieckiego POjest wiceprezesem i p.o. prezesa ARiMR, członek rad nadzorczych pięciu spółek z pośrednim udziałem skarbu państwa

Prezes stadniny

Adam Bartosik

Działacz PO z Leszna jest prezesem Stadniny Koni Walewice

Fucha w centrum sztuki

Zbigniew Belowski

Kandydat PO w wyborach do Sejmu wicedyrektorem Mazowieckiego Centrum Sztuki Współczesnej „Elektrownia”

Pan od autobusów

Stanisław Biłda

Działacz PO został prezesem PKS Suwałki

Energetyczny prezes

Marek Błaszkiewicz

Działacz PO został prezesem PKS Brodnica, PKS Włocławek i Kujawsko-Pomorskiego Transportu Samochodowego.

Fucha na państwowym

Michał Bobowiec

Radny PO w sejmiku dolnośląskim został wiceprezesem Tauron Dystrybucja

Inspektor od radarów

Józef Bryk

Szef powiatowej Platformy ze Staszowa jest Wojewódzkim Inspektorem Transportu Drogowego w Kielcach.

Zielony wiceprezes

Dawid Brzozowski

Przyszedł do Platformy niedługo po wyborach i został wiceprezesem funduszu ochrony środowiska w Szczecinie.

Rehabilitant ze stadniny

Lechosław Chruścielewski

Zasiada w radach nadzorczych Stadniny Koni Strzegom i Dolnośląskiego Centrum Rehabilitacji, a jest wiceszefem powiatowej Platformy w Świdnicy

Z Sejmu do transportu

Leszek Cieślik

nie został drugi raz poseł, ale dostał w samorządzie posadę prezesa PKS Suwałki

Sól partyjna

Kajetan d’Obyrn

Jest prezesem Kopalni Soli Wieliczka podlegającej samorządowi, którego był radnym

W środowisku jądrowym

Zdzisław Gawlik

Został wiceprezes PGE Energia Jądrowa, gdzie jego szefem jak w resorcie skarbu jest Aleksander Grad. A Gawlik zawsze zjamował się ochroną środowiska

Polityczny sport

Krzysztof Grabczuk

jest członkiem rady nadzorczej Narodowego Centrum Sportu, a był wicemarszałkiem województwa lubelskiego z PO. Z tego samego miasta jest ministra sportu Joanna Mucha

Specjalistka od pracy

Renata Granowska

Jest w dyrekcji Wojewódzkiego Urzędu Pracy we Wrocławiu. Nic dziwnego – przecież jest z powiatowej Platformy

Odlotowa posada

Edward Hartwich

Członek rady nadzorczej podlegającego samorządowi Portu Lotniczego Bydgoszcz, a także

członek kujawsko-pomorskiego zarządu PO i wice

Czy coś zmieniło?

Ukryta Zawartość

Tomuś

Niedocenianie przeciwnika to kardynalny błąd!Rządzący Rosją to nie są idioci!To ludzie myślący racjonalnie i w polityce skutecznie.A ty traktujesz ich jak neanertalczyków.Gdzie byłeś przez ostatnie 20 lat?Na pustyni?

Lasek jest skończony.

Nic nie badał, nie był w Smoleńsku i nie ma doświadczenia w badaniu katastrof, badał incydenty.

Cała afera jeszcze bardziej pogrąży komisje rządową, prokuraturę wojskową i rząd szczególnie dusz.

To koniec.

Wszystkiego najlepszego !!!

Boże!!!

Nasza "inteligentna inaczej" forumowa maskotka znowu aktywna.

Mamy kolejny odcinek pod tytułem '" '747' znowu nadaje" ;-).

Ostatnich kilka dni spędzilem w Bieszczadach więc byłem niczym to dziewczę z dowcipu.

Jedna z ostatnich wiadomości którą przeczytałem przed wyjazdem mówiła o amebie która wyżera mózg.

Po powrocie stwierdzam, że zarażeni tą amebą Amerykanie giną a Polacy mają się dobrze i udzielają sie na internetowych forach.

Wrodzona grzeczność nie pozwala mi napisać, że myślę o cycusiu, iksiku, moim nieudanym klonie, dominiku i jeszcze kilku osobnikach bo przecież ujawnianie danych osobowych w powiązaniu z danymi medycznymi jest karalne ;-).

Jestem Europejczykiem.

747

Jeszcze raz powtarzam.Podsycanie kłamstw o rzekomym zamachu a w rezultacie dalsze napuszczanie Polaków na siebie to działanie w imieniu interesów rosyjskich.Jesteś rosyjskim agentem?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

POPiSu nie ma już od wielu lat ( jeśli w ogóle istniał) ale widzę,że czas dla Ciebie się zatrzymał.

POPiS to nie tylko niedopełniony twór koalicyjny, ale również ciągle jeszcze żywa idea polityczna, wręcz mutalizm polityczny.

Tomuś

Niedocenianie przeciwnika to kardynalny błąd!Rządzący Rosją to nie są idioci!To ludzie myślący racjonalnie i w polityce skutecznie.A ty traktujesz ich jak neanertalczyków.Gdzie byłeś przez ostatnie 20 lat?Na pustyni?

Wojtuś , sam wpadłeś we własne sidła.

ubawilem sie dzis po pachy...

widzialem graffiti ; twarz Angeliny Jolie a pod spodem napis '' Donald skonczy jak piersi Angeliny''

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.