Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

"Biały Dom potwierdził doniesienia mediów, że prezydent Barack Obama wysłał list do prezydenta Władimira Putina w związku z zarzutami wobec Rosji o naruszenie traktatu o likwidacji pocisków rakietowych średniego zasięgu (INF) z 1987 roku.

- Wzywamy Rosję, by się dostosowała do traktatu i wyeliminowała wszystkie zakazane elementy w sposób dający się zweryfikować -powiedziała rzeczniczka Departamentu Stanu Jennifer Psaki." http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103086,16398892,Bialy_Dom_potwierdza__Obama_napisal_do_Putina_list.html

Polska nie przepuściła tej okazji i "(...) z niepokojem przyjmuje ustalenia o naruszaniu przez Rosję traktatu o likwidacji pocisków rakietowych średniego zasięgu (INF) z 1987 r. - oświadczyło MSZ. Resort ocenia, że podważenie traktatu byłoby poważnym wyzwaniem dla bezpieczeństwa europejskiego." czyli, jak to POwiedział Michał Kamiński "robi łaskę USA"meryce. Podano, że Obama robi Rosji zarzuty znowu w oparciu o analizę materiałów wywiadowczych. http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103086,16398892,Bialy_Dom_potwierdza__Obama_napisal_do_Putina_list.html

Nie pada jednak nazwa agencji wywiadowczej. Bo jak wymienia się CIA, to od razu "Świat się śmieje".

"9"

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Niewątpliwie POlityczna decyzja prokuratury:

"Prokurator zdecydował o wszczęciu dochodzenia w sprawie naruszenia nietykalności cielesnej eurodeputowanego PO Michała Boniego poprzez uderzenie go otwartą dłonią w policzek - poinformował rzecznik prasowy warszawskiej prokuratury okręgowej Przemysław Nowak." http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Prokuratura-wszczela-dochodzenie-ws-spoliczkowania-Michal-Boniego,wid,16790266,wiadomosc.html

Czyn JKM jest godny napiętnowania, ale jest on w stanie wykazać, że dokonał tego czynu z pobudek osobistych, a nie w związku ze sprawowaniem przez Boniego funkcji europosła. Prokuratura nie obroni zasadności objęcia "(...)ściganiem tego czynu z uwagi na miejsce jego popełnienia bezpośrednio związane z działalnością instytucji publicznej oraz z uwagi na status osób uczestniczących w tym zdarzeniu." Będzie umorzenie, a Boni będzie mógł dochodzić swoich krzywd na drodze cywilno-prawnej. O ile będzie chciał.

"8"

Co za pi..doły, III Wojna Światowa trwa w najlepsze, giną ludzie, strącane są samoloty, a Wy tu zajmujecie się maglem.

Wstyd.

Gdzie jest moderacja, dlaczego nie daje ostrzeżeń..?

Co za pi..doły, III Wojna Światowa trwa w najlepsze, giną ludzie, strącane są samoloty, a Wy tu zajmujecie się maglem.

Wstyd.

Gdzie jest moderacja, dlaczego nie daje ostrzeżeń..?

Ty numerek najadłeś się czegoś?Czy może za dużo słońca?Kup sobie ....sombrero.

Chiba,że .....peruwianskie.Na nie sombrero nie POmoże.

747

Żadnej wojny niema!

Jak będzie to dam Ci znać.

Znaczy będę strzelał.

Poniał??

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

będę strzelał

Znów przedłużasz..?

Spróbuj strzelać intelektualnie, w innym formacie, nie używaj tu do mnie tych POpapranych prymitywnych wzorców ze wsi.

P.S

Nie pisałem półtora miesiąca. patrząc teraz na poziom tego forum w wszystkich wymiarach, nie wiem co tu robiłem tyle lat, - tego się nie da trawić, o czytaniu mowy nie ma.

Żenada na wszystkich poziomach, merytorycznych również.

Admin1

Proszę zatrudnić kilka osób odpowiednio przygotowanych aby z powrotem rozkręcić to miejsce do przyzwoitego poziomu.

Nie przeginaj bo Cie zbanują.

Nie jesteś jakąś intelektualną ostoją czegokolwiek, więc z tobą czy bez ciebie nie będzie różnicy...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Tomek,wojna istnieje tylko w twoim umyśle,,,

747, masz jakieś zatwierdzanie wpisów czy coś? Bo widzę w powiadomieniach, że mnie cytujesz a Twoje wpisy się nie ukazują...

zbanują.

Tylko mi pomogą się stąd trwale wyrwać.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie są mi do niczego potrzebni, razem z tym swoim całym "forum", zostawiłem kawałek życia jednak na klawiaturze, pisząc tu, powinni być mi wdzięczni, poświęciłem swój czas dla rozwoju tego miejsca, pomocy innym, mam się obawiać czego -BANA ?

Czy Ty oszalałeś?

Czas to pieniądz, zastanów się, gdybym swą aktywność poświęcił na działania stricte biznesowe ile srebrników posiadłbym, za czas tu poświęcony.

Nie jestem dłużnikiem właściciela.

Forum skończyło się a wraz z tym zrujnowało wysiłek wszystkich, którym na sercu leżał jego wysoki poziom i znaczenie.

Dzieciaki z nowego pokolenia są autorami tego upadku, oczywiście stare pie..oły dobiły resztę.

Z krajem PO zrobiło to samo, po prostu ogólna mentalność społeczna przenosi się w wszystkie miejsca, zakamarki ludzkiej aktywności, nie mogło więc to zjawisko ominąć i tego forum.

Tomek,wojna istnieje tylko w twoim umyśle,,,

747, masz jakieś zatwierdzanie wpisów czy coś? Bo widzę w powiadomieniach, że mnie cytujesz a Twoje wpisy się nie ukazują...

Nie, nie mam, jak zrobią mi zatwierdzanie wpisów, to złoże im życzenia noworoczne, bo nie mam czasu na dziecinadę.

ideologie

Ideologia jest jedna, nazywa się władza, metoda osiągnięcia - przemoc, czasami ukryta, jak ta pochodząca od naszych "sojuszników" chroń nas Boże przed przyjaciółmi, z wrogami poradzimy sobie sami.

więc z tobą czy bez ciebie nie będzie różnicy

Hyuna upadła po jednym nagraniu czy święci kolejne sukcesy?

PO rozwija się czy szoruje pod dnem po mule?

Jarosław Kaczyński jest jedynym politykiem, który może wyprowadzić kraj na prostą czy nie?

Może Leszek Miller to zrobi?

Palikot nie istnieje, poszukaj kiedy pisałem to tu dosłownie.

Fox, zaprzestań indywidualnego wartościowania na podstawie dostępnych danych, nie masz narzędzi aby trafiać.

A co dopiero prognozy czynione na podstawie szczątkowych informacji?

Fox, nie staraj się mnie urażać, to Tobie niczego nie doda, to małostkowość, element składowy wystającej słomy i swetra na sobie.

Komandosi, raczej starają się pokonać przeciwnika, poprzez pracę nad sobą, aby go przewyższyć, przecież jesteś komandosem..działaj, ośmiesz mnie, przytocz wpis, prognozę, stwierdzenie moje, jakiekolwiek, które minęło się z rzeczywistością. bardzo proszę.

Może katastrofa smoleńska jest wyjaśniona?

Jaro 747 czekał na wyniki pracy prokuratury, on tu kiedyś też pisał....bez niego to już nie to, ten dział .

,wojna istnieje tylko w twoim umyśle

Wszyscy jesteście skończeni.

Bez odbioru.

Ukryta Zawartość

Nie da się ciebie urazić.

Mnie też.

Jak jesteś to fajnie, jak Cie wy***ią to też nikt nie będzie za Cie umierał...

Mnie też.

Czyżby?

Fox, ludzie, którzy tutaj piszą to w przytłaczającej większości wydmuszki wychowane w niewoli, a ci którzy mają kasę, gdyby opisali formułę jej zdobycia, wątpię żeby mieli się czym chwalić.

Normalny, zdrowy, myślący człowiek, jeżeli nie ma jakiegokolwiek interesu do załatwienia tu, nie traci cennego czasu, na aktywność, która do tego zagrożona jest sankcjami w razie naruszenia reguł, które są czyimś widzimisię.

Rozumiem niewolników, samotne osoby, które poprzez forum chcą być przez kogoś wysłuchani, żeby poczuć przez chwilę przywiązanie do stada czy plemienia, ale to patologia, bo mieli całe życie na to, aby je sobie ułożyć tak, by odcinać kupony od zysków, zamiast żebrać po internecie zainteresowanie.

Nie wiem więc do kogo można pisać, z ludzi na poziomie, dojrzałych, natrafiłem tu na dwie osoby, Grzegorz7 i Stary Audiofil, reszta z Tobą włącznie, to dla mnie są czy jesteście tylko wyborcami Platformy Obywatelskiej, a więc tymi, którzy zniszczyli moją ojczyznę, chyba nie myślisz, że powoduje to jakikolwiek szacunek w Waszym kierunku z mojej strony, zaprzestanie obcowania z takim towarzystwem, nie może być niczym innym jak ulgą od ciężkiego obowiązku.

To bardzo proste aby łatwo zrozumieć.

Czy tu już wszyscy całkowicie oślepli od blasku monitorów, że nikt inny nie widzi że to miejsce jest martwe???

.......

Budowa terminalu gazowego w Świnoujściu może być celowo opóźniana przez Rosjan. Włoska firma Saipem – ściśle powiązana z Rosjanami, może celowo opóźniać termin oddania budowy – informuje dziennik „Rzeczpospolita”.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Może bardziej Litwinom, oni swój gazoport już kończą.

Poza tym jeśli to prawda z powiązanie firmy z Rosjanami to nasze służby powinny oberwać po łbie, a ktoś z Rządu za kolaborację.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

brrrr, znowu rocznica zbiorowego szaleństwa.......na szczęście jest to ostatnia okrągła rocznica, gdzie atrakcją są wspomnienia z dzieciństwa uczestników. za 10 lat będą już tylko filmy i kroniki

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Szaleniec, a może nawet więcej: "Osoby, które wydały rozkaz rozpoczęcia Powstania Warszawskiego, winny stanąć przed sądem. Tak uważa szef Nowej Prawicy Janusz Korwin-Mikke. Dziś w Rzeszowie zapowiedział, że 2 października, w rocznicę zakończenia powstania warszawskiego odbędzie się symboliczny proces." http://wiadomosci.onet.pl/rzeszow/korwin-mikke-chce-sadzic-przywodcow-powstania-warszawskiego/pqltd

Polska polityka dawno już przekroczyła granicę śmieszności, taką samą granicę przekroczyli zwolennicy JKM. Ciekaw jestem czy Pan Prezes Kaczyński widzi w nim jeszcze swojego koalicjanta? Bić kobiety - można, bić TW Boniego - można, ale uderzać w dowódców PW?

"7"

ale uderzać w dowódców PW?

W tym akurat nie jest ani jedyny ani specjalnie awangardowy.

Byłem całkowicie zaskoczony wybuchem powstania w Warszawie. Uważam to za największe nieszczęście w naszej obecnej sytuacji. Nie miało ono najmniejszych szans powodzenia, a naraziło nie tylko naszą stolicę, ale i tę część Kraju, będącą pod okupacją niemiecką, na nowe straszliwe represje. (…) Chyba nikt uczciwy i nieślepy nie miał jednak złudzeń, że stanie się to, co się stało, to jest, że Sowiety nie tylko nie pomogą naszej ukochanej, bohaterskiej Warszawie, ale z największym zadowoleniem i radością będą czekać, aż się wyleje do dna najlepsza krew Narodu Polskiego.

Byłem zawsze, a także wszyscy moi koledzy w Korpusie zdania, że w chwili, kiedy Niemcy wyraźnie się walą, kiedy bolszewicy tak samo wrogo weszli do Polski i niszczą tak jak w roku 1939 naszych najlepszych ludzi – powstanie w ogóle nie tylko nie miało żadnego sensu, ale było nawet zbrodnią. (…)

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Nie wiem więc do kogo można pisać, z ludzi na poziomie, dojrzałych, natrafiłem tu na dwie osoby, Grzegorz7 i Stary Audiofil, reszta z Tobą włącznie, to dla mnie są czy jesteście tylko wyborcami Platformy Obywatelskiej, a więc tymi, którzy zniszczyli moją ojczyznę, chyba nie myślisz, że powoduje to jakikolwiek szacunek w Waszym kierunku z mojej strony, zaprzestanie obcowania z takim towarzystwem, nie może być niczym innym jak ulgą od ciężkiego obowiązku.

Więc całuj psa w nos

Kilkadziesiątysięcy userów AS Ci to mówi. (no może poza tymi dwoma, których darzysz szacunkiem)

Bardzo mądre słowa Stanisława Michalkiewicza - naprawdę polecam posłuchać bo nikt tak celnie nie podsumowuje dzisiejszych czasów w Polsce i na świecie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Kilkadziesiątysięcy userów AS Ci to mówi.

Ukryta Zawartość

Macie, czytajcie, kilkadziesiąt tysięcy userów............

Może kilkunastu na bocznicy, może kilkudziesięciu piszących na całym forum, biorąc wszystkie zakładki razem.

Fox, nazwanie Ciebie idiotą nie wchodzi w grę, gdyż grozi to ostrzeżeniem, nie wiem więc, skoro za chwile je otrzymam za to, po co ten wyraz istnieje w języku polskim, chyba właśnie na taką okoliczność jednak, aby nazwać rzeczy po imieniu, jeśli nie można tego uczynić, oznacza to wprost, że forum zmusza userów do kłamstwa czy manipulacji rzeczywistością.

a9e51b07e22f67106d1be8554b8f488e,2,0.png

Ukryta Zawartość

można, ale uderzać w dowódców PW?

Jest całe mnóstwo takich opinii,że PW nie powinno być a JKM nie jest wcale odosobniony w takim twierdzeniu.

To już nie JKM?

To jest to samo,co JKM.Widać jaką wiedzą dysponujesz....zaślepiony.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.