Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Swoją drogą co to za baby co to muszą wypić aby z mężami przebywać ;)

Wcale im się nie dziwię, być żoną takiego Hofmana to przepustka do alkoholizmu. Na trzeźwo patrzeć się na niego nie da.

Jestem Europejczykiem.

Z punktu widzenia "baby" piszesz?

Wiem, że czat to nieco ułomna forma komunikacji. Następnym razem dam emota.

Hiba ja tyż.

---------------------

Pomijając to wszystko to jakim to trzeba być imbecylem z uśpioną czujnością aby takie myki prezesowi robić przed wyborami.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Takich orłów Prezes sobie dobrał to teraz ma.

Jak PiS przerżnie wybory to przynajmniej nie trzeba będzie szukać kozłów ofiarnych - same się zgłosiły ;-).

Jestem Europejczykiem.

kozłów ofiarnych

Raczej osłów ofiarnych ;)

Swoją drogą walka przedwyborcza jest bezlitosna.

Asy z rękawa zaczną pewnie wyfruwać częściej.

Zostało chyba ledwo tydzień z kawałkiem.

Mulz ci

Zamierzone i z dedykacją ;)

Sami zobaczcie jak było NAPRAWDĘ! :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Podupcyło cię doktorek???

U nas w Polsce naoglądaliśmy się tego do zerzygania, leci na okrągło w każdej stacji telewizyjnej.

To już Huynia jest lepsza od nawalonego Wiplera.

Jestem Europejczykiem.

Podupcyło cię doktorek???

U nas w Polsce naoglądaliśmy się tego do zerzygania, leci na okrągło w każdej stacji telewizyjnej.

To już Huynia jest lepsza od nawalonego Wiplera.

Zamiast głupio gadać lepiej obejrzyj - TEGO to nie widziałeś, a właściwie - nie słyszałeś :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

.

Ceść Tomiuś! Jak tam terapia? Haloperidol czy perazyna?
Stary, skąd mam wiedzieć co bierzesz???

To pędzą z Madrytu trzej muszkieterowie PiS :-).

Może w końcu polecą

Generalnie w POlsce POlicja jest dość agresywna.

Szczególnie wobec tych słabszych i tych bez gaci.

Generalnie na stadionach wobec tych w gaciach i silniejszych agresywność POlicji jest na poziomie agresywności Wiplera.

Wszyscy, którzy krytykują działanie policjantów w przypadku Wiplera, niech przypomną sobie tragiczne skutki grzecznego działania policjanta na warszawskiej Woli. Przypuszczam, że gdyby w tamtej sytuacji, wysiadł on z tramwaju i nie krygował się jak matka z łobuzem, a najpierw wpierdolił bandytom jak kozie za obierki - to dzisiaj by żył i jeszcze ludzie by mu pomogli.

Jestem zdania, że w takich przypadkach policjant powinien najpierw lać, a potem dopiero zdrowie pytać. Podobnie powinno być na ulicach i stadionach w przypadku rozrób.

Uwaga - agentura się czai!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Hofman jest skończony

To już było tu napisane, pisałem sam.

garnitur

Naturalna rotacja kadr.

Nadużycia

Przykład idzie z góry.

Oglądają telewizje, widzą republikę bananową, wszyscy kradną, nikt za to nie siedzi, amber gold, informatyzacja, przekręty mafii na węglu, etc, młody człowiek zaczyna kalkulować, że jak nie będzie postępował tak jak władza, to nic nie osiągnie.

wunderwaffe PO

To oczywiste, ilu z PO było w PiS, Lesbicki,, Męczydło, Struzik-Rostowska..Miś Kamiński, prąd się skończy w elektrowni, a wszystkich nie wymienię, nawet Dron się zapisywał, lecz afera taśmowo podsłuchowo kelnerowo cyrylicowa go powstrzymała jak na razie.

nawalonego Wiplera.

Ile promili miał Wipler wiesz?

Czy klekoczesz tak sobie tylko w klawisze..

Tyle co wypił Wipler, to pije się do śniadania na budowie, idź zatrudnij się a będziesz wiedział.

Chyba nie znasz skali picia w Polsce, Kwaśniewski były prezydent dał jeszcze nie dość wyraźny przykład jak widać.

wybory

Wybory przegrane przez PiS mogą być tylko sfałszowane, system informatyczny nie działa, czytaj prasę elektroniczną informatyku..

312eb79d4579772bedc3ec8aea3576b8.jpg

Ukryta Zawartość

edf3eff0a40a714de4e4eadd58f93631.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Z tym Hofmanem to dajecie się nabrać.On już dawno był przewidziany przez prezia do odstrzału bo za bardzo wystawiał się do przodu i był dla partii balastem.A prezio tego nie lubi.A sprawa Madrytu to tylko pretekst.To nie pierwsza ( i zapewne nie ostatnia) czystka w PiSie.

Hofman sam się wystawił i przy okazji dał Kaczyńskiemu okazję do pokazania jakli z niego pryncypialny polityk.

do odstrzału

Nie ma takiej afery, która pogrąży PO, gdyż tzw Polska jest krajem mafijno-bananowym.

Domaganie się od partii opozycyjnej ekstraordynaryjnej przeźroczystości, przez złodziei krętaczy, manipulantów, jest komiczne!!!

h.j dupa i kamieni kupa.

Kto to powiedział?

Jego jaśnie murzyńskość minister Sienkiewicz.

tusk-sienki.jpg

Ukryta Zawartość

10690023_875455395834401_8715525690403310837_n.jpg?oh=851e4628a31c3599203df7af356e2628&oe=54E0168B&__gda__=1424300375_9c2faa58b87e9f4693a08cca4ba418f4

Huynia jest lepsza

"""Kilka dni temu dumałem sobie nad kwestią ewentualnej agentury w partiach politycznych. I niech mnie kule biją, ale pierwsi pod młot poszli rzecznicy partii. Rzecznik Graś już bardzo dawno. Jawił mi się on w mej interpretacji jako łącznik niemieckiej agentury z Donaldem Tuskiem. Stanowisko ciecia na zachód od Odry było pierwszym kluczem, który sprowadził mnie do tej refleksji. Rzecznik partii, to wydaje się jedno z najlepszych stanowisk do obsadzenia agentury. Teraz zaś mamy aferę z udziałem rzecznika PiS i nijak nie potrafię inaczej tego zinterpetować, niż jako celowe działanie na pogrzebanie Prawa i Sprawiedliwości w tych wyborach.

Dziękuję za reakcję szybką i adekwatną do skali wydarzeń prezesowi Prawa i Sprawiedliwości. Jego talent do promowania miernot i cwaniaków ma widocznie swoje granice cierpliwości, co doceniam szczerze, bez ironii. Jarosław Kaczyński podsumował przyznaje, że panowie (Hofman i spółka) zrobili sobie wielką krzywdę Będę się domagał ich usunięcia z partii.To powinno być załatwione w ciągu najbliższych kilku dni. Dodaje także, że jeśli chodzi o nadużycia związane z groszem publicznym, są one dla niego absolutnie nie do przyjęcia.

Właśnie dlatego w całym tym polskim bagnie z osobą Kaczyńskiego można jeszcze wiązać jakieś (ciągle wątłe, ale zawsze) nadzieje. Sitwa platformerska za kolacyjki po kilka tysięcy, traktowanie funkcjonariuszy BOR-u jak dostarczycieli pizzy i taksówki, wulgarny język i publiczne chamstwo, kłamstwa - nagradza marszałkowaniem i broni niczym lwica dzieci. Przecież to w sumie ideały, o które walczą, więc dlaczego miałoby być inaczej - by żyło się lepiej (tym, co są z nami, kosztem reszty).

Za przekręt na miarę tanich linii lotniczych pupilek lidera partii opozycyjnej, jakim był Hofman - zapłaci głową (ufam, że władze dyscyplinarne PiS-u podzielą zdanie jej prezesa). Ot, taki malutki promyczek normalności w tym przesiąkniętym marnością światku. Miło."""

0003MUHF5GV4UYAI-C116-F4.jpg

Historia.

2ea071d1c17f6a62e5c3f47cc281f546.jpg

Sędzia.

1&srcw=640&srch=360&dstw=640&dsth=360

0003C2ZZX083TUSI-C116-F4.jpg

Stara komuszka..

6429363-marek-belka-slawomir-nowak-bartlomiej-643-385.jpg

Co to jest..

kombo_belka_sienkiewicz_600.jpeg

Ukryta Zawartość

A psioczysz na innych, że zgłaszają....nieładnie jaro...

Jeżeli nie widzisz różnicy to źle świadczy o tobie (bardzo łagodnie mówiąc).

Poza tym mówię o tym otwarcie i nie chowam się za nikim jak co poniektórzy.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.