Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

czytałem tzw tasmy, nic w nich nie ma godnego uwagi. nie mozna sobie porozmawiać przy wódce?

To tak samo,jak o polskim górnictwie. Też można sobie o nim porozmawiać przy wódce. Bo rząd PO(/PSL) jakoś do sensowniejszych rozmów nie kwapił się przez dwie kadencje.

polskim górnictwie.

bo to barachło nazywane szumnie górnictwem należy sprywatyzowac, zwolnić połowę darmozjadów i iść na wódkę. najlepiej z osmiorniczkami.

Mylisz mnie z kimś innym.

Nie jestem czarny tylko biały i nie głosuję na PiS tylko na Korwina Krula.

Co lewacy rozumieją pod słowem sex? No cóż... nic przyjemnego...

92ee764623f0.jpg

Czy lewaków kręcą takie sprośne obrazki?

50271-580291388931321.jpg

Nie wiem, czy lewaków.

Kretynów, jak widzę - bez przerwy.

Jesteś, Likorz - niesłychanie żałosny.

Korwina Krula.

czyli chcesz powrotu XIX wieku, banda bogaczy + morze nędzy i biedy.... to już było.

Jesteś, Likorz - niesłychanie żałosny.

Tak i to przez niego biedronka ma problem czy go/ją w ....., czy nie.. a jak to faktycznie jest kobieta ?

czyli chcesz powrotu XIX wieku, banda bogaczy + morze nędzy i biedy.... to już było.

Korwiniści myślą że to właśnie oni będą tymi bogaczami:-)

Tylko Korwin jest przy korycie dzięki kucom, a po wyborach to może i reszta rodziny z Korwin w nazwisku będzie u żłoba.

Tak i to przez niego biedronka ma problem czy go/ją w ....., czy nie.. a jak to faktycznie jest kobieta ?

Ach. Gdybym ja choć przez mgnienie wiedział, o czym ty bredzisz...

Tylko Korwin jest przy korycie dzięki kucom, a po wyborach to może i reszta rodziny z Korwin w nazwisku będzie u żłoba.

co by nie gadać po ostaniom sukcesie szybko pokazał gdzie ma swoich wyborców. Ja faceta szanuje, ma widzę, ale on tylko krzyczy, zawsze to robił i tylko to potrafi.

DOKŁADNIE TEGO CHCĘ!

Ty, rozumiem, wzorem tego żydowskiego drwala, byś przywalił "bogaczom" podatek 75%, wróć! 110%, jak przywalili Szwedzi Astrid Lingren, a co!

Rezultat? Wszyscy dalej są biedni ale nastąpiła przymusowa redystrybucja majątku zgodnie z zasadami "sprawiedliwości społecznej". :)

Przy okazji na redystrybucji napasła się banda na wuj komu potrzebnych urzędoli.

Gratuluję!

Jak można po niemal 100-letnim eksperymencie komunistycznym, który jasno wykazał, że to NIE DZIAŁA (przypominam - ludzie w komunie UMIERALI Z GŁODU MILIONAMI!!!) propagować jeszcze podobnie chore idee?

Więc tak: wolę XIXw. z bogaczami, z zamożną klasą średnią i z tym "oceanem biedy", gdzie biedota tylko marzy, zapieprza jak dzika i kombinuje jak koń pod górkę - jakby tu się dostać pomiędzy tych bogaczy? I co ciekawe - w XIX wieku wielu z nich taki awans z samego dna na na sam szczyt spokojnie się udawał.

Tak - to jest zdrowsze, normalniejsze a przy okazji zwyczajnie SPRAWIEDLIWE!

Pracujesz - to masz. Masz łeb na karku, dobrze i dużo pracujesz - masz więcej. Tak to powinno działać w normalnym państwie.

Korwin nie proponuje żadnej rewolucji. On proponuje NORMALNOŚĆ! Zauważ jakie to rozwojowe! Dzisiejszy system prowadzi jedynie do wynaturzeń i rychłego upadku.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Korwinistom polecam krótki film edukujący z udziałem krula

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Proszę jakie ciekawe zdjęcie i komentarz tu znalazłem: http://isakowicz.pl/obluda-i-zaklamanie-ewy-kopacz/

MG_903a2-300x218.jpg

"Premiera Ewa Kopaczowa i jej przyboczny trefniś Michał Kamiński straszą „państwem wyznaniowym”, ale jak trwoga to do papieża. Co za obłuda i zakłamanie!"

Nie ma to jak szczerość polityków PO.

to zwykły cham, prostak, żul spod budki z piwem

A Krul i tak wojuje miłością! :)

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Korwinistom polecam krótki film edukujący z udziałem krula

Ukryta Zawartość

To już twój ukochany Likorz, który i tak nawet tobą gardzi - już sprzedał.

Marnyś.

JKM za krula się uważa

.

Dramat.

Misiek chciał Papie odgryźć pierścień, dlatego tak przylgnął.

So takie kreskufki.

So.

Te z Afryki!:

Zwierzęta, taka ich mać.

Ukryta Zawartość

To już twój ukochany Likorz, który i tak nawet tobą gardzi - już sprzedał.

To twój ulubieniec

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To twój ulubieniec

Ukryta Zawartość

No.

Tam nawet jest i Likorz...

Który prawdopodobnie by cię nawet w dupę nie kopnął:)

I kochany Thrak, i inni ... I Al , i Eremeko. I Łukasz łode gramofonów.

I wciąż inni - nawet i Dziadek Włodek, chuju.

Kimżeś jest, śmieciu?

Ukryta Zawartość

No to k**wa - sp***dalaj, nowa gnido!:/)

Spierdalanka mu się ........schrzaniła?Nowa gnida,to nowa ksywka?Użyta trzy razy zmusza do zmiany nicka......podobno.

A postów ile natrzepała,że aż strach.

Ho, ho!:-)

Bardzo mi się podoba , co pan nabazgrał, Panie modrzewek.

Przynajmniej - czasem myślisz, w przeciwieństwie do Twego kumpla idioty:-)))

So takie, co nie myślo, nie?:)

Jak się nowa władza mocno zaparzy na Orbana to może nawet pójść od niego dalej i kazać zwracać emigrantom za studia i 20 lat wstecz. I nawet posłuży się do tego UE, której tak nie lubi. To gdzie najbliższy, jakiś w miarę cywilizowany kraj skąd nie ma do EU ekstradycji?

Rozwala mnie atak naszego doradzajęcego biznesmenom (ponoć) lewackiego anarchisty na partię "Razem".

Przecież to w tej chwili jedyna partia z rzeczywiście konsekwentnie lewicowym programem.

No ale nasz anarchista zwalczający system który sam pracowicie buduje woli narodowych socjalistów z PiS. Ciekawa aberracja, temat dla psychologa, a być może psychiatry.

Jestem Europejczykiem.

Rozwala mnie atak naszego doradzajęcego biznesmenom (ponoć) lewackiego anarchisty na partię "Razem".

Przecież to w tej chwili jedyna partia z rzeczywiście konsekwentnie lewicowym programem.

No ale nasz anarchista zwalczający system który sam pracowicie buduje woli narodowych socjalistów z PiS. Ciekawa aberracja, temat dla psychologa, a być może psychiatry.

A jaka niby jest różnica między popieraniem PiS a Razem? To i to komuchy. Jedni i drudzy utrzymają ZUS, państwowy system ochrony zdrowia, jedni i drudzy podwyższą podatki i zrujnują ten kraj. Jedni i drudzy są na pasku tajnych służb i nie tkną kapitalizmu kompradorskiego.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.