Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

niezły text

Niezły? Wątpię. A na pewno mało odkrywczy. Facet oskarża wszystkich o wszystko. Przecież my tutaj, na bocznicy, mamy to samo od lat. Czyżby facet przeczytał kilka tutejszych wątków i zrobił ich podsumowanie?

Kuzyn murzyna

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Strona komunistów podaje informacje dla ludu ze Niemcy chcą się biznesowac z Rosja. A później zdziwienie Dlaczego atak na Niemcy imigrantami przecież zachód postawil na razie krzyżyk nad Rosją więc muszą karać zdrajce niemieckiego.

I później nam sie obrywa bo zdrajca niemiecki chce rozdzielac uchodźców ale biznesy rosyjskie juz nie.

Ukryta Zawartość

Zalać ich muzulmajami i nastepnie przeobrazic muzułmanów w grupę pokroju isis która zrobi porządek ze zdrajcami.

Eh to i tak jest plan który właśnie realizują hamerykance ze swoimi.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

chwilowy brak działalności w audio.

• Moderatorzy

Za to do nas przybeda sami fachowcy, naukowcy i swiatli jak mulsisko, pracowici ciapaci. ROTFL

Uchodźcy muzułmańscy w Niemczech żądają... domów i samochodów.

Ukryta Zawartość

Ciekwae fragmenty:

"Wielu spośród nich jest analfabetami. Potwierdzenie otrzymania pieniędzy kwitują krzyżykiem"

"Zauważyłam, że większość z nich przybyła tu z zupełnie nierealistycznymi wyobrażeniami i oczekiwaniami. Często pytają mnie: „Kiedy dostanę dom i samochód?”

W TV widziałem program o pomocy bezrobotnym,

W gminie o dużym bezrobociu wśród kobiet cygańskich postanowiono zorganizować szkolenia by ułatwić Paniom znalezienie pracy.

Zorganizowano kurs "bukieciarski" , Panie były zdegustowane i niezainteresowane.

LITOŚCI : czy te Panie o niepełnym , cząstkowym wykształceniu podstawowym liczyły na kurs Dyrektora Banku lub Członka Rady Nadzorczej z gwarancją zatrudnienia???

Ukryta Zawartość

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Jako że temat jeszcze z czasów kampanii został zamknięty:

http://www.audiostereo.pl/andrzej-duda-idzie-po-zwyciestwo_119156.html/page__st__3930

to zakładam temat który posłuży nam przez najbliższe pięć lat.

I niechaj służy jako temat weryfikacji obietnic nowego Rządu.

Jako założyciela wątku proszę Ciebie, abyś zadbał o porządek i merytoryczność dyskusji. Następne personalne pyskówki jak te z dnia wczorajszego, będą z cała stanowczością eliminowane a ich uczestnicy banowani.

I jeszcze osobista rada.

Usuń cytat mojej wypowiedzi ze stopki, jest to zapytanie oddzielone od całości mej wypowiedzi i nie życzę sobie abyś go w ten sposób używał. Radzę również całkowicie zaniechać takiego złośliwego działania, ponieważ jest niezgodne z regulaminem forum i pozbawi cie możliwości dalszego uczestnictwa w Forum.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Jako założyciela wątku proszę Ciebie, abyś zadbał o porządek i motoryczność dyskusji.

Jak tylko mi wytłumaczysz co to jest motoryczność dyskusji to Ci powiem czy o to zadbam.

personalne pyskówki jak te z dnia wczorajszego, będą z cała stanowczością eliminowane a ich uczestnicy banowani.

Mam nadzieję, że słowa dotrzymasz.

I jeszcze osobista rada.

Usuń cytat mojej wypowiedzi ze stopki, jest to zapytanie oddzielone od całości mej wypowiedzi i nie życzę sobie abyś go w ten sposób używał. Radzę również całkowicie zaniechać takiego złośliwego działania, ponieważ jest niezgodne z regulaminem forum i pozbawi cie możliwości dalszego uczestnictwa w Forum.

A to rada czy ostrzeżenie.

Jak tylko podasz mi regulaminowe uzasadnienie tego, że nie wolno cytować bez zgody forumowicza pełnego zdania jego wypowiedzi, to zaraz to zrobię.

Wydawało mi się, że inni forumowicze mają w tym miejscu różne złote myśli żyjących i nieżyjących osób i jest to zgodne z regulaminem. Staram się go przestrzegać. Jak tylko zostanie to zakazane u innych to i ja się podporządkuję. Chciałbym tylko, żeby zasady obowiązujące innych były takie same i dla mnie.

Jak tylko mi wytłumaczysz co to jest motoryczność dyskusji to Ci powiem czy o to zadbam.

Sory, to auto uzupełnianie braku polskich znaków wpisuje czasem idiotyczne zamienniki. Juz poprawiłem.

Jak tylko podasz mi regulaminowe uzasadnienie tego, że nie wolno cytować bez zgody forumowicza pełnego zdania jego wypowiedzi, to zaraz to zrobię.

Ja jestem autorem zacytowanego fragmentu całej wypowiedzi i z racji, że wyrwałeś ja z kontekstu i wykorzystujesz jako złośliwość, żądam jej usunięcia.

Punkt regulaminu który zabrania takich działań otrzymasz w uzasadnieniu otrzymanej kary.

To wszystko co miałem ci do zakomunikowania. Czekam kwadrans na reakcję w tej sprawie.

EOT.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

NIE WYKORZYSTUJĘ JEJ JAKO ZŁOŚLIWOŚCI.

Koledzy w temacie w którym jej użyłeś wytłumaczyli mi, że to sformułowanie weszło do codziennego użytku i faktycznie obecnie uważam, że to sympatyczny, humorystyczny zwrot.

Przecież sama moderacja nie widzi w nim nic złego tak samo jak ja obecnie. Zadałem pytanie w dziale technicznym o stanowisko moderacji w tej sprawie. Wielu forumowiczów jest w tej samej sytuacji co ja. Nie tylko ja mam w stopce cytat, złotą myśl, żart z kogoś wypowiedzi. Zobaczymy jakie jest oficjalne stanowisko w tej sprawie.

Panie liczyły na wyższe zasiłki. A najlepiej jeszcze datmowa żywność. No i auta by mogli rozdawać jakies wczasy od czasu do czasu zafundować.

Na razie spełnił wiecej obietnic w trzy miesiace niż komorek przez cała kadencję. Pomijając nawet tak drobny fakt że Prezydent RP ni ema co obiecywać bo jedyne co może robic to wetowac głupoty produkowane przez Sejm. W tym przypadku Duda zatrzymał juz trzy proniemieckie ustawy. Zapowiedział zę czwqartej bezsensownie propagandowej nie podpisze.

Zapowiedział ze chce uczestniczyć w rozmowach Niemcy -Ukraina i uczestniczył, zapowiedział ze w tym samym tonie będzi erozmawiał zs Obama i rozmawiał. jak widac wojna sie z tego powodu na Ukrainie nie zakończyła ale też żadnej nowej nie wywołał. Wieszczenia zatroskanych lyberałów sie na razie nie sprawdzają. Są zatem niewiele warte.

W TV widziałem program o pomocy bezrobotnym,

W gminie o dużym bezrobociu wśród kobiet cygańskich postanowiono zorganizować szkolenia by ułatwić Paniom znalezienie pracy.

Zorganizowano kurs "bukieciarski" , Panie były zdegustowane i niezainteresowane.

LITOŚCI : czy te Panie o niepełnym , cząstkowym wykształceniu podstawowym liczyły na kurs Dyrektora Banku lub Członka Rady Nadzorczej z gwarancją zatrudnienia???

Pomoc bezrobotnym polega na tym że prace maja osoby które im pomagaja. Może mi ktos wytłumaczy jakim cudem zmniejszy sie bezrobocie z powodu przeszkolenia bezrobotnych w bukieciarstwie, kroju i szyciu oraz obsłudze komputera??? Nagle pojawi sie tysiace nowych ofert pracy dla bukieciarek po przeszkoleniu ???

Pomoc bezrobotnym polega na tym że prace maja osoby które im pomagaja.

Dlatego z bezrobociem musimy walczyć, ale nie wolno go zwalczyć. Zbyt dobry to interes.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Myślicie ,ze Ruscy się przyznają ,że ich samolot pasażerski został zestrzelony przez Państwo Islamskie ? Putin do tego nie dopuści bo okazało by się że ich wojenka w Syrii ma przykre konsekwencje . Naród rosyjski zrozumiał by i boleśnie odczuł ,że nie jest bezkarny a Putin nie jest wszechmocny , nietykalny i nieomylny . A do tego nie wolno dopuścić .

PS

A mgły wtedy nie było ?

...there is no spoon...

Jassssne. Tylko w przypadku USA nigdy nie ma dla nich porzykrych konsekwencji... Ale ci rusożercy są naiwnie jednoocy jeśli myślą że kogos ich spekulacje poruszają.

Rosja w przeciwieństwie do USA prowadzi skuteczną wojne z ISIS bo nie zależy jej na destabilizacji rezimów na bliskim wschodzie w tym syryjskiego rządu. Nie musza więc prowadzić pozorowanych działań i mogą bombardować składy broni ISIS także tej dostarczonej przez USA.

PS.

A rakieta z napisem ISIS została odpalona z amerykańskiej łodzi czy agenci CIA wyszli na egipski ląd przed jej wystrzeleniem ?

Myślicie ,ze Ruscy się przyznają ,że ich samolot pasażerski został zestrzelony przez Państwo Islamskie ? Putin do tego nie dopuści bo okazało by się że ich wojenka w Syrii ma przykre konsekwencje . Naród rosyjski zrozumiał by i boleśnie odczuł ,że nie jest bezkarny a Putin nie jest wszechmocny , nietykalny i nieomylny . A do tego nie wolno dopuścić .

PS

A mgły wtedy nie było ?

Spoko naród i tak ma koktrolowane media i słucha 24h na dobę propagande ze zachód to źródło zła ze Rosjanie nie prowadzą wojny z zadnym panstwem a jedynie pomagają pokojowo itp rzeczy także dla obywatela rosyjskoego to byl nieszczęśliwy wypadek. Reszta propagandy będzie robiona tylko żeby wyjść z twarzą na zachodzie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.