Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Takie tam, luzne wypowiedzi.

Filmu nie oglądałem, ale z fragmentem z nagłówka "Smoleńsk to robota Polaków" można się zgodzić. Wszyscy decydenci znajdujący się na pokładzie, mający udział w podejmowaniu decyzji o lądowaniu bez widoczności na beznadziejnie wyposażonym lotnisku i to w obliczu ostrzeżeń systemu TAWS byli rzeczywiście Polakami.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Miłośnik Michalkiewicza rasity-nazisty centrum. Właśnie mam kawę na klawiaturze. Płacisz za czyszczenie. Centrum bo mieszkasz w centrum?

Ja się nie znam na tym co bolszewickie. Ja jestem tylko cyklistą i wegetarianinem, a moja babcia nosi futro z norek.

BTW, kukiz, kukiz to ten "sprytny inaczej" co w końcu zrozumiał jaki jest efekt jowów? Albo co sobie wymyślił, że TK jest upolityczniony ale SN to już będzie fajny?

O ile jeszcze u części pisowców można podejrzewać się, że kurwią to kukizowcy dają za darmo.

ps. kukizowcy to takie SD/ZSL w stosunku do pisu czyli jeden ... :D

Nie wiem po co to wszystko przytaczasz, takie argumenty z dupy.

Michalkiewicz to chyba najbardziej obiektywny publicysta w Polsce. Nie widywalem go w telewizjach mainstremowych od bardzo dawna. Wiec cos Ci sie pomieszalo. Gadowski to samo.

Jowy w UK sie sprawdzaja, referendum tez, ostatni poll to 48% za wyjsciem, 52% za zostaniem w UE. Wiec moze byc ciekawie. Tylko do tego trzeba dorosnac.

TK to PRL instytucja, dzieki ktorej Jaruzelski wiecznie zywy. Postkomuna trwa.

Jesli juz nawiazujesz do prostytucji. Zapomniales dopisac ze POPSLNowoczesnaBisPO zachowuja sie od lat jak VIP Rozkosz, ruchaja obywateli tylko za wysoka stawke..przebili tutaj nawet SLD.

To jak to, dowiedziales sie juz kto jest tym "debilem"?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Michalkiewicza nie ma w normalnej TV bo jest rasistą. Teraz jest za to moczarowa tvpis więc debil się w niej odnajdzie.

TK jaki mieliśmy w Polsce był dokładnie taki jak to zakładał Hans Kelsen. Argument z prl jest głupi bo TK to w prl gdzieś góra 5 lat a kaczora ponad 40. Sam kukiz przyznał, że zrozumiał ze jow nie są idealne. Ustal z miszczem bo nie ogarniasz jego słów.

A co kurwienia się to twój minister-dyplomacji-jestem-debil uniemożliwił Rosjanom mieszkającym w Polsce złożenie kwiatów pod ambasadą rosyjską kwiatów w rocznicę śmierci Niemcowa. Mam nadzieje, że minister kurwi się za dużą kasę bo za małą to obciach w takim przypadku.

Co do wyjścia UK z UE to jestem bardzo za. Zapraszamy Szkocję :D

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Rasista i homofob - ulubione hasla lewackiej glupoty ostatnich lat. Smiechlem.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Dzis dla telewizji wypowiadal sie Leszek Zebrowski. Piekne czasy nastaly.

Rasista i homofob - ulubione hasla lewackiej glupoty ostatnich lat. Smiechlem.

Jak ktoś jebie ciągle teksty o tym jak to nas żydy zniszczą to nie jest rasistą.

Nie, wcale. Ale spoko, towarzysz moczar tak bardzo Polskę umiłował, żydów

powyganiał, penisów poobmacywał i potem już było tylko dobrze.

michalkiewicz jest po prostu miłośnikiem cudzych penisów. Ale czy to czyni z niego homofoba?

Normalny heteroseksualny facet nie złazi ze swojej baby, ale homofob to

taki kolo co mu nie staje żagiel albo może i staje ale na widok kolegów.

No i męczy się okrutnie. Zresztą przecież nie można być homofobem

i katolikiem bo to bez sensu jest.

Jakiś cytat rasistowski by się przydał.

a weź sobie wrzuć w wyszukiwarkę "michalkiewicz żydowski spisek".

a no tak, aby na to wpaść to byś musiał mieć co najmniej doktorat z filozofii.

Ale nie masz no i nie wpadłeś.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Michalkiewicz to typowy przykład faceta, któremu na starość popierdoliło się we łbie. O ile jego można zrozumieć (biologia), to tych, którzy nim się zachwycają już nie bardzo. Co innego produkcja populistyczno-nacjonalistycznego gówna, a co innego jego bezmyślna konsumpcja.

Jestem Europejczykiem.

Dzis dla telewizji wypowiadal sie Leszek Zebrowski. Piekne czasy nastaly.

Pięknie, że TW Leszek co lubi oglądać cudze penisy (swojego mu brak?) zabiera publicznie głos.

TW Bolek -- zło. TW Leszek piękno i tym samym dobro. Dobra zmiana.

Nie dosc wyruchania was przez SLD/PO/PSL/Nowoczesna. Ciagle malo..zastanawiajace.

Juz to zrobilem. Natomiast duza czesc osob jakby nie wyciaga wnioskow..

35fc58650e53f8ffe780c774c26cbbb9.jpg

Ciagle mnie to bawi, choc akurat temat nie do smiechu..

Chetnie cos poczytam. LOL

Tylko teraz kto jest niedorozwinięty, ten 32 latek czy ci co go tam dopuścili?, bo dla mnie ci drudzy,

takie mamy Rządy, takie Prawa

W końcu coś wybuchnie, pedał może odnosić się głośno ze swoja seksualnością człowiekowi hetero nie wypada, przyszłością modelek są transwestyci, potentaci farmaceutyczni nas legalnie zatruwają, prawo przysługuje bandytom, złodziejom i zwierzętom, liczą się tylko pieniądze i władza, prominenci czym więcej ekscentryczno-debilni tym bardziej foki klaszczą .głupota ludzka doszła do zenitu, bron masowa jest legalnie dostarczana terrorystom,

Sodoma i Gomoro, to musi być zniszczone

Już on wie, co mówi.

Ukryta Zawartość

Ostatni list Waszczykowskiego świetnie się nadaje.

Przed użyciem zmiąć.

Ukryta Zawartość

Wyborcza - smietnik podplaconej informacji. Ta gazeta stala sie juz brukowcem, z tego co widze.

Dla mnie i jedni i drudzy. Gdyz Ci pierwsi wpierw wykazuja taka wole, potem zas Ci drudzy w swojej slepocie i glupocie, dopuszczaja do takich sytuacji.

Tak samo jak usuwanie sila przybyszow z dzungi w Calais. Utworzyli sobie nielegalne miejsce przybywania, a jak juz usuwa sie ich sila, gdyz inaczej sie nie da, to nagle oddzywaja sie organizacje ktore niby bronia praw czlowieka. Bakteria ma sie dobrze i ciagle sie rozmnaza..

Nie dosc wyruchania was przez SLD/PO/PSL/Nowoczesna. Ciagle malo..zastanawiajace.

Dawid obudź sie kolego od ponad 100 dni co dzień jesteśmy robieni i to w ekspresowym tempie przez tych od "Dobrej Zmiany "

Ludzie tutaj wpisują, wklejają co dzień różne przykłady tego lepszego Kaczego świata mało jeszcze Ci tego?

Zaraz zapewne powiesz inni tez to robili ?

robili nie w takim stopniu, nie tak szybko i nie obiecywali nam Dobra w wydaniu Pisowskim itd itp.

Czasem mam wrażenie że mamy powtórkę z ubiegłego wieku tą kilkudziesięcioletnią pod nazwa powszechna szczęśliwość i cala prawda cala dobę tylko TVP(is)

Teraz czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek Show pod tytułem Komisja Wenecka czyli jak ciemny lud po raz kolejny zrobić w bambuko .

Juz w tym temacie starania idą pełna parą....

Wyborcza - smietnik podplaconej informacji. Ta gazeta stala sie juz brukowcem, z tego co widze.

Napisał miłośnik TW Leszka, oglądacza cudzych penisów.

Napisał miłośnik TW Leszka, oglądacza cudzych penisów.

Gdzie ja napisalem ze jestem jego milosnikiem? Zacytuj mi to albo przepros. Klamliwa natura nie poplaca.

@ asterix1

Dobrze wiesz ze nie jestem Pisowcem (gospodarczo to lewica straszna, wszedzie by dawali tylko socjal..), a poprzednie rzady (SLD/PO/PSL) okreslam bardzo zle, jedynie pierwszy rok rzadow PO byl zludny, ale potem wszystko wyszlo.

Jednak zostali demokratycznie wybrani, nie slabnie im drastycznie poparcie, a jedynie mala grupka spoleczenstwa (na czele z tzw opozycyjnymi partiami w KOD ghe ghe) skanduje ze im sie juz nie podoba bo zostali odsunecie od korytka. To ze swinie w Korycie sie chlapia i brudza to normalne, kazda z stron ma do tego prawo.

Natomiast na plus zaliczam im to to ze wreszcie Polska pokazuje dumnie swoja flage, pokazuje i mowi z duma to ze jest suwerennym Panstwem. Wczesniej gdzie sie nie ogladalem to falgi UE, juz tym wymiotowac mozna bylo. W UK gdzie mieszkam, przy domach sa flagi UK, a nie UE. To chyba o czyms znaczy.

z duma t

wstepując do UE zrzeklismy się części suwerenności- w referendum na tak głosowało trochę więcej ludzi niż obecnie na pis.

dzieki tej fladze unijnej, którą pomiatasz, możesz bez przeszkód m.in. jeździć po Europie i pracować ,gdzie chcesz.ja z tej flagi jestem dumny, bo przynajmniej jestem obywatelem UE, a nie tylko zaściankowego kraju jakim jest PL

wszedzie by dawali tylko socjal.

śmiechu warte poglądy- a teraz 500+ to co to jest?

Widze ze masz problemy z czytaniem i wiedza.

Schengen to nie jest czesc umowy z UE. Zdobywanie wiz pracowniczych, jesli ktos chce, ma predyspozycje i mozliwosci tez nie jest jakims wiekszym problemem. Choc z pewnoscia takich wiz bylo by mniej niz jest teraz przy nieograniczonym dostepie. Wczesniej UE jeszcze nie byla az taka karykatura normalnosci jaka jest teraz.

śmiechu warte poglądy- a teraz 500+ to co to jest?

Przeciez to skrytykowalem. Choc PO/PSL zrobilo jeszcze mniej, czyli nic. Rozumiem ze masz lepsze poglady.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.