Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Weż sie idż zbanuj lewiczku

ze swoimi misiewiczami

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Panowie nie wiecie skąd to cos wyskoczyło

I jacy z was per "panowie"? Panowie, po takich jak wy na konie wsiadali.

Ukryta Zawartość

Weż sie idż zbanuj lewiczku

ze swoimi misiewiczami

Ukryta Zawartość

I jacy z was per "panowie"? Panowie, po takich jak wy na konie wsiadali.

Napisał potomek mieszkańców czworaków.

Ukryta Zawartość

Panowie nie wiecie skąd to cos wyskoczyło 9 lutego czy to nie aby kolejny klon jakiegoś zbanowanego prawiczka ?

Niektórzy Koledzy twierdzą, że to areczek zmartwychwstał.

Jestem Europejczykiem.

Jareczek? Jeszcze żyje. To Lech jest w koloejce do zmartwychwstania, a "kolegom" sie wydaje ze gromią zombie.

Jak tam Nowoczesne POwe misiewicze??? Coraz mniej na posadkach państwowych. Ooo jaka szkoda.

mam pytanie.

trafiłem na to:

krótko mówiąc Lech Kaczyński, który skojarzył się pisdniętym z reklamą piwa Lech (kampania reklamowa "Zimny Lech")

ogłasza wieczysty sojusz Polski i Izraela. Komentarze do filmu to oczywiście dno. Jest mowa o tym, że to co spotkanie

miało miejsce w Izraelu m.in. z żołnierzami armii Andersa, a cały film ma tytuł "Zdrada państwa i Narodu Polskiego".

czyli Lech Kaczyński, zdaniem tego co to wrzucił, zdradził "państwo i Naród Polski" z tymi, którzy najpierw cierpieli w ZSRR

i którzy następnie walczyli m.in. pod Monte Cassino, a jednocześnie córka gen. Andersa jest zajebistą patriotką (ma 0.5 w skali jaro solo).

Ale do brzegu. Wśród pisdniętych jest silny przekaz antysemicki, widać to np. w wątku obok, KOD jest finansowany przez żydów,

Soros jest zły bo to żyd. Gazeta Wyborcza to żydy itd. A jednocześnie brat jara solo, słońce narodu, któremu Tusku z Putinem

tak wcześnie odebrali życie, ogłosił za życia takie rzeczy. Jak oni sobie z tym radzą? Bo jak dla mnie trudno być antysemitą i czcić

człowieka ogłaszającego wieczysty sojusz z Izraelem. Nie wiem czy taki sojusz jest dobry czy zły. Chodzi mi o jakąś

poważną sprzeczność w filozofii pisdniętych. Może ktoś mi wyjaśnić jak oni to ogarniają? Ja bym nie potrafił, no ale ja nie

jestem pisdnięty więc w sumie nic dziwnego, że nie daję rady.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

krótko mówiąc

Czy czasem nie jest tak, że dla ratowania Twego umysłu jest już potrzebny wóz asenizacyjny?

Czy jeszcze nie?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

godzinę nad tym myślałeś, mam nadzieję, że nie nabawiłeś się przepukliny. byłoby to wielka strata dla naszego zniszczonego przez PO i UE kraju.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

naszego zniszczonego przez PO i UE kraju.

Słuszna konkluzja chociaż na wyrost.

Czyść się dalej. Powodzenia.

jeszcze 10000 misiewiczów i będzie lepiej. będziemy potęgą. będą się z nami liczyć, w pewnym momencie zaczniemy produkować misiewiczów na eksport. damy innym to co mamy najlepszego świetnie na tym zarabiając.

czy wciągasz obornik nosem? pytam bo musiałeś trzepnąć coś bardzo mocnego.

trzepnąć coś bardzo mocnego.

Nie bądź chamem i nie wchodź w sferę intymności adwersarza.

ty już wszedłeś, naśladuję twój styl. uważasz, że zachowujesz się jak cham?

Nie bądź chamem i nie wchodź w sferę intymności adwersarza

Nie warto wdawać się w dyskusje z nim.

Zachowanie chamskie poznałem w zakładce Pc Audio.

lepszy od miksu skopolaminy i tiopentalu.

Każdy ma swój smak, potrzeby...zaskoczyłeś mnie własnymi preferencjami. Szanuję to.

obornik jest bio, więc jesteś eko.

Zmarszcz tę ekoskórę na czole i zacznij odrabiać straty w myśleniu.

Bio samo przyjdzie, jak zaczniesz.

Wstałeś na nocną zmianę?

poucza

W żadnym razie, nie mam do tego Twoich kwalifikacji...

Nie wiem dlaczego Twoje czoło skojarzyło się Tobie z uwielbianiem samego siebie.

Prześpij się z tym.

"Jacek Kowalewski to przykładny działacz Prawa i Sprawiedliwości. Na Facebooku chwali się zdjęciami z Jarosławem Kaczyńskim i Antonim Macierewiczem, ma wsparcie posła PiS i byłego wiceministra rolnictwa Jana Ardanowskiego. A kilkanaście dni temu pani premier wyznaczyła go na burmistrza Lubrańca, miasteczka w województwie kujawsko-pomorskim (poprzednik zmarł).

Gdy decyzja Beaty Szydło dotarła do Lubrańca, wśród mieszkańców zapanowała konsternacja. Przecież ten Kowalewski przed laty uczestniczył w brutalnym pobiciu, widocznie ma plecy w rządzie!

To, co wydarzyło się w sierpniu 1997 roku przed lubraniecką dyskoteką, trudno nazwać honorowym pojedynkiem. Włodzimierz L. jest sam i ucieka przed pięcioma napastnikami. Gdy pada na ziemię, mężczyźni wymierzają mu kopy. W ruch idą kije, drewniane kątówki i metalowy pręt. Jednym z bijących jest Jacek Kowalewski. Trzy lata później sąd we Włocławku skaże go na dziewięć miesięcy więzienia w zawieszeniu na trzy lata (wyrok jest już zatarty)."

Brudziński zbiera swoją frakcję żuli?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

ale brudziński to też nie był niezły agent przypadkiem?

ale brudziński to też nie był niezły agent przypadkiem?

Ależ owszem, jak był uczniem techników okradał swoich młodszych kolegów, np. zabierał im buty.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

i cały antyputizm poszedł w pizdu. kasa na 500+ będzie od k*y putina.

ale putin to zły przecież jest. pręzydenta nam zabił zdradziecko.

Ukryta Zawartość

Kórwa! To się nie dzieje na prawdę!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.