Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ważne jest że Kolega wierzy, że teraz ci co teraz rządzą to mistrzowie a nie cieniasy. Niedługo dowiemy się czy obecni "mistrzowie" budują drugą Grecję czy może coś innego.

To w co ja wierze to sprawa moja a co do tego rządu,to wybrał go naród o ile dobrze pamiętam.....nie ja.Na razie puki co u Sowy ich nie nagrano,jak POprzedników....sławnych.

naród o ile dobrze pamiętam.

W liczbie 19 %.

.Na razie puki co u Sowy ich nie nagrano,jak POprzedników....sławnych.

I tym się róznią od POprzedników.

Natomiast nagrywają się sami w Sejmie i w TV codziennie plotąc głupoty albo podłości. A w przyrodzie nic nie ginie...

"Powinniśmy wymagać od ateistów, prawosławnych czy muzułmanów oświadczeń, że znają i zobowiązują się w pełni respektować polską Konstytucję i wartości uznawane w Polsce za ważne. Niespełnianie tych wymogów powinno być jednoznacznym powodem do deportacji."

Posłanka PiS Beata Mateusiak-Pielucha, wPolityce - 15/11/2016

W takim razie dla tych którzy nie sporządzą stosownych oświadczeń, należy spodziewać się przymusowych Obozów Odosobnienia i Pracy. A tam to już pójdzie łatwo. No bo funkcjonowanie w PISpołeczeństwie stanie się dla nich niemożliwe.

Dobra Zmiana zaczyna pokazywać prawdziwe oblicze.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Nie wypowiadasz się merytorycznie tylko siejesz hejt, co stanowi pożywkę dla innego tobie podobnego użytkownika:

Wasze dokonania w tandemie zostały docenione banem w wątku "Jak zostać dyktatorem?". Widać, że teraz zamierzacie rozwalać następny wątek.

Jesteś nudny Włodzimierzu z tymi swoimi żalami, o sojuszu z PiSSmanami przez grzeczność nie wspomnę.

Ale muszę powiedzieć, że Skurzewski skuteczniej biega na skargę do moderacji, jeżeli za jakiś wpis powinienem dostać bana, to za ten przez Ciebie cytowany, a nie za tamten (który zresztą zniknął). Od dziś, w ramach rekompensaty będę dla Ciebie bardziej uprzejmy.

To w co ja wierze to sprawa moja a co do tego rządu,to wybrał go naród o ile dobrze pamiętam.....nie ja.Na razie puki co u Sowy ich nie nagrano,jak POprzedników....sławnych.

Nagrano, nagrano. Tyle tylko, że nie ujawniono bo co, sami siebie mieli ujawniać?

Jestem Europejczykiem.

Jackowski o Tusku :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jackowski o Tusku :

Ukryta Zawartość

Przyciąganie złej energii to jak rozumiem bezsensowne i kompulsywne przyp***lanie się PiSowskiego motłochu.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

tak sobie myślę, że ten kolo to taki rasputin pisu, niewykluczone że naczelnik się nim zauroczył i tak naprawdę wykonuje wolę tego czegoś.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Nagrano, nagrano. Tyle tylko, że nie ujawniono bo co, sami siebie mieli ujawniać?

Czyli,że co?Leszcze nagrali by leszczy i chwilę potem się zastanowili,że nie mogą wszystkiego ujawniać bo mogą pogrążyć swoich?Karkołomna teza....conajmniej.Ja PiCowych za kompletnych durni bym nie brał,to lekka naiwność.

Przecież jasne jest, że w podsłuchach maczał paluchy PiS, a przynajmniej niektórzy jego politycy. Nie udawaj bardziej drewnianego, niż jesteś.

Jestem Europejczykiem.

Mam pytanie, a właściwie kilka, po lekturze tego czegoś:

Ukryta Zawartość

1. czy jak jestem agnostykiem to też jestem ateistą w rozumieniu pisdniętych? jak mówię, że nie wiem czy istnieje jakieś bóstwo to znaczy tyle samo jakbym mówił, że go nie ma?

2. gdzie będę deportowany jako obywatel polski?

3. jaki znaczek mam nosić na ramieniu przed deportacją?

Ukryta Zawartość

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

1. czy jak jestem agnostykiem to też jestem ateistą w rozumieniu pisdniętych?

Ja też jestem w ich mniemaniu ateistą,tylko ja mam to głęboko w d*pie co PiCmani sobie o tym myślą.Mogą mnie cmoknąć.

Przecież jasne jest, że w podsłuchach maczał paluchy PiS

Masz dowody?Ja o nich nie słyszałem a w zasadzie to mi to wisi czy oni nagrywali czy sam diabeł.Ważne co nagrali.

Dobra Zmiana zaczyna pokazywać prawdziwe oblicze.

Nie ma żadnej "dobrej zmiany". Jest tylko Dojna Zmiana. Doją Polskę bez skrupułów.

Masz dowody?

Na zamach w Smoleńsku tez nie ma nawet najmniejszego dowodu a ten scenariusz jest przyczyną mieszania przez Antka od lat.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Słucham właśnie Morawieckiego i odnoszę wrażenie, że apeluje głównie do Prezesa i PiSowskich urzędników.

Bo to krąg naczyń połączonych ;-). Morawiecki to jeden z "misiewiczów".

P.S. masz zdrowie że słuchasz jednego z "misiewiczów" ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Ja też jestem w ich mniemaniu ateistą,tylko ja mam to głęboko w d*pie co PiCmani sobie o tym myślą.Mogą mnie cmoknąć.

Ale oni nie chcą cmokać, oni chcą deportować, zatem to nie jest kwestia co myślą tylko co chcą zrobić.

Przeżyłem komunę(gdzie PiC do nich pasuje)to i PiCmanów też dam radę a strachy to mogą dzieciom przed.....Mikołajem.

Ale oni nie chcą cmokać, oni chcą deportować, zatem to nie jest kwestia co myślą tylko co chcą zrobić.

Chcieć to sobie mogą.Nie panikuj.

Przeżyłem komunę(gdzie PiC do nich pasuje)to i PiCmanów też dam radę a strachy to mogą dzieciom przed.....Mikołajem.

Chcieć to sobie mogą.Nie panikuj.

Ale komuna pod 1956 r. nie deportowała tylko co najwyżej nie pozwala wyjechać.

W1956 roku komuna prześladowała niesamowicie,strach na ulice było wyjść a te niedojdy z PiCu nie są w stanie.Nie te czasy.

Są w stanie, ale jeszcze się hamują bo maja wysokie notowania w ciemnogrodzie.

W1956 roku komuna prześladowała niesamowicie,strach na ulice było wyjść (...)

Fakt. Nietrudno zauważyć, że pałką po głowie mocno walili...

Jestem Europejczykiem.

Broni palnej i czołgów też nie pożałowała.

Ukryta Zawartość

Ale skąd gimbusek ma o tym wiedzieć, jak wujo z SB nie mówili.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie, to PiS wreszcie przekopał Mierzeję.

Ukryta Zawartość

Oglądam TVN24.

Lech Kaczyński, Prezydent pochowany ponownie.

Żona pyta "... no i co to dało...".

Ja myślę, że sprawdzali, czy przypadkiem Lech nie zmartwychwstał...

Oglądam TVN24.

W Gdańsku szukają jakiegoś gościa, który napastował 11 latkę...

Ciekawe, czy będą szukać jak zawitają tu muzułmanie...?

Na pewno Bocznica się wtedy uaktywni.

Mam pytanie, a właściwie kilka, po lekturze tego czegoś:

Ukryta Zawartość

Usłyszałem w TVN`ie przed chwilą...

To zwyczajny rasizm do potęgi.

O ile w warunkach "frontowych" ludzie różne rzeczy gadają a co gorsza robią...

Ale w kraju o jakiejś tam stabilizacji, bez napięć na tle narodowościowym... wygadywać takie głupoty, to trzeba być czubkiem.

I taka łajza siedzi w sejmie...

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.