Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

czyli same puste słowa a konkretów brak.

Mistrz pustosłowia i braku konkretów zarzuca innym pustosłowie i brak konkretów.

Zabawne.

A może raczej bezczelne.

czas pokaże Jacku.

Mistrz pustosłowia i braku konkretów zarzuca innym pustosłowie i brak konkretów.

Zabawne.

A może raczej bezczelne.

pardon ale ja na poparcie tezy że jest to Unia gospodarcza gdzie lobby ustala prawo pod banki i koncerny podałem przykład takiego prawa oraz nazwy takich instytucji. Ty i tobie podobni tylko pokazali że tego nie rozumieją. A gdy Was się zapytało o przykład to odp. że wam się nie chce...

• Redaktorzy

to nie kwestia douczania a sposobu prowadzenia dyskursu.

To jak najbardziej kwestia douczania. Czym się nie zajmuję. Jeśli ktoś twierdzi, że jest obywatelem UE (a to chyba ten przypadek, nieprawdaż?), a jednocześnie udaje, że nie zna podstawowych założeń ideowych, na których Unia się opiera, to albo jest niewyuczalny (więc nie warto sobie nim zawracać głowy), albo jest obcym propagandystą (więc tym bardziej nie warto). Nie douczam takich przypadków, bo to strata czasu.

Tylko że ja się nie powtarzałem...

Dwa identyczne wpisy o 20:19 to nie jest powtarzanie się?

a mówisz o sobie. ile razy mnie dziś nazwałeś pisowcem?

Przytoczę dwie znane sentencje:

(1) "Po owocach ich poznacie".

(2) "Koń jaki jest - każdy widzi".

Morawiecki tym bardziej. to człowiek z lobby bankowego

Jakby Morawiecki był człowiekiem lobby bankowego to nie byłoby tak źle, ale Morawiecki w bankowości robił prawdopodobnie za "misiewicza" (znajomy "królika") dlatego pewnie nie zauważa że rozdawnictwo prowadzi do drugiej Grecji.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

zostali uzależnieni, gdy przywykli to zmieniono warunki kredytu i nastąpił kolaps. Jak z ćpunem.

Dziwne, że na początku "pomocy", gdy zaciskano pas warunkiem "pomocy" było kupno łodzi podwodnych od...Niemców. Wszystko z czego można wycisnąć pieniądz sprzedać...i kupić za 1szy otrzymany pakiet broń od dawcy kredytu.

od...Niemców

To jakiś żart, przypominam, w 1939 r Hitler musiał napaść na Polskę, która stała na drodze do napaści na Soviety, do dziś w skutek tego nie posiadamy suwerenności, jak więc możemy kupować łodzie podwodne od naszych wrogów aby atakować naszych wyzwolicieli Rosjan ???

No bo nie wiem po co innego nam te łodzie, chyba nie przeciwko innym wrogom ?

Ten, który prowadzi taką politykę zagraniczną powinien się zastanowić co czyni.

Może uznał że wyzwolenie przez Rosję było fajne i życzyłby sobie powtórki..?

masz krótką pamięć albo brak ci informacji.

przypomnij sobie co się stało z premierem Grecji, który chciał w sposób demokratycznie zapytać naród co sądzi o pomocy z MFW. Demokracja. Naród niech zadecyduje. Było coś takiego...

Jak zareagowała Merkel a za nią cała armia wasali europejskich.

Jaki był finał tej decyzji premiera?

ktoś pamięta?

Merkel

Niemcy przegrały wojnę, do dziś są pod okupacją USA, nie ma czegoś takiego jak Niemcy, to amerykańskie przedsiębiorstwo w Europie.

Nie dajmy się nabierać na pozory.

finał tej decyzji

Polityka to teatr, decyzje ważne to tylko te strategiczne, wojskowe, reszta to bałamucenie.

Niemcy przegrały wojnę, do dziś są pod okupacją USA, nie ma czegoś takiego jak Niemcy, to amerykańskie przedsiębiorstwo w Europie.

Nie dajmy się nabierać na pozory.

W końcu dalej podsłuchują.

Cudne. Wspaniałe.

Dwa prawaki, w życiu przedtem z sobą niegadajence.

A jeden drugiego by zayebał.

Cudne, a i nadzieję przyzwoitym ludziom dające - zachowania.

Cudne

Twoje oceny są jak zwykle miarodajne, nie oceniaj bo zostaniesz oceniony..specjalisto, analityku..

prawaki

Lewak, zdeklarowany lewak, mamy jawne lewactwo na forum..

Lewactwo niczego nie potrafi, pociesz się, lewactwo chce przejąć i zarządzać tym co pochodzi z funkcjonowania prawicy, same jest do niczego nie zdolne, poza rewolucją marksistowską, która zakłada kryzys jako zjawisko nieuchronne.

Lewactwo jest w odwrocie, powoli powoli traci wpływy, kończy się faza lewactwa w świecie, może z tego być wojna albo rewolucja..

pokaż te wyniki.

Pokazywać to sobie mogłeś w przedszkolu. To Ty postawiłeś tezę "efekt widać WSZĘDZIE! bogaci jeszcze bogatsi i brak klasy średniej." to ją udowodnij bo pisać takie komunały to każdy potrafi. Ja tylko przytaczam fakty - pierwsza z brzegu liczba rejestracji nowych samochodów w UE - wzrost o ponad 27% w ciągu 5 lat.

przejąć i zarządzać tym co pochodzi z funkcjonowania prawicy,

To najpierw musiało by być co przejmować. Prawicy już dawno nie ma. Są tylko durni populiści podszywający się pod prawicę.

• Redaktorzy

jak więc możemy kupować łodzie podwodne od naszych wrogów aby atakować naszych wyzwolicieli Rosjan ??? No bo nie wiem po co innego nam te łodzie, chyba nie przeciwko innym wrogom ?

Zawsze w końcu coś takiego wyjdzie...

To jakiś żart, przypominam, w 1939 r Hitler musiał napaść na Polskę, która stała na drodze do napaści na Soviety, do dziś w skutek tego nie posiadamy suwerenności, jak więc możemy kupować łodzie podwodne od naszych wrogów aby atakować naszych wyzwolicieli Rosjan ???

No bo nie wiem po co innego nam te łodzie, chyba nie przeciwko innym wrogom ?

Nie ŁODZIE lecz OKRĘTY PODWODNE tak należy wypowiadać sie i pisać znaffffco sztuki wojennej....

on ma juz tak pomieszane ze nie odroznia wschodu od zachodu....slonca.Armia polska własnie wyciaga z magazynow czolgi z lat swietnosci rosyjskiej.Wyraznie bedzie wspołpraca.

ukraina kupuje 50 smiglowcow z Francji w tym caracale.Wyraznie nie bedzie wspołpracowała z nami.

Skoro Szkołę Orląt w Dęblinie matoły chcą ochrzcić imieniem Lecha Kaczyńskiego, to mogą być nawet żaglowce podwodne.

Niewiele pizdrackich pomysłów mnie już zadziwi.

Ja tylko przytaczam fakty - pierwsza z brzegu liczba rejestracji nowych samochodów w UE - wzrost o ponad 27% w ciągu 5 .

ok. Ale czy kupno samochodu na kredyt świadczy o zamożności? przecież nikt z tych ludzi nie kupił auta za oszczędności. Ilość reklam pożyczek przed każdymi świętami świadczy że gotówki w portfelu na prezenty brak. To jest fakt.

Przepaść pomiędzy garstką superbogaczy a resztą ludzkości rośnie z dnia na dzień. To zjawisko, zdaniem czołowych ekonomistów, zagraża naszej przyszłości. (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

to 2015

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A tu 2018

Ukryta Zawartość

wyobraź sobie że nagle wypadasz z rynku pracy, psuje ci się lodówka i masz chore dziecko...ile wytrzymasz na oszczędnościach? 3 miesiące? może. nie znam cie, i ci tego oczywiście nie życzę, ale dla ok. 80 % ludności w UE to wyrok śmierci. A to świadczy o biedzie. Trick polega na tym aby biedny myślał że jest bogaty bo może sobie kupić ipoda...na raty.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.