Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

tylko nie na rzeczową analizę politologiczną.

Koleżeństwo właśnie wkleiło wczoraj kilka przykładów Twojej "rzeczowej analizy politologicznej". W postaci wazeliniarskiego włazid....wa Prezesuńciowi.

Magiel.

Zawszeć to lepsze niż uprawiana przez Ciebie żdanowszczyzna.

Przestań już się powtarzać, bo nudzisz, jest tyle do zrobienia w Polsce, weź się za coś, obce wojska stoją w Polsce, grożą nam wypłaty zadośćuczynienia na 300mld dolarów, bomby w Tupolewie podłożone przez nie wiadomo kogo, ustawy zatwierdzane w Izraelu, ogarnij się, Koledzy Twoi niech się ogarną..

Dopiero co wyszliśmy z pod topora niemieckiego, dzięki pozbawieniu władzy D.T.

[...] Dopiero co wyszliśmy z pod topora niemieckiego, dzięki pozbawieniu władzy D.T.

Spod topora watykańskiego nie wyszliśmy od czasu zaborów. To jakoś katpo.......om pislamskim nie przeszkadza ...

Ludzie się na wzajem zabijają, przez całą historię, zawsze chodzi o to żeby miliony pracowały na jednostki, tylko nie wiadomo dlaczego akurat na te a nie inne, ....i tak w kółko ciągle zgłaszają się kolejni do zaprzęgania innych, muszą być bardzo naiwni, że ujdzie im to bezkarnie.

Mordercy tylu już nazabijali...wciąż jednak ukazują się nowi, jakby trupów było jeszcze zbyt mało, jakby zabijanie podnosiło komfort życia.

Niewolnictwo wciąż jest najbardziej pożądanym stanem, wszyscy chcą mieć jak najwięcej niewolników, dlatego zabijają, nie chcesz być niewolnikiem - giń..

Przestań już się powtarzać, bo nudzisz, jest tyle do zrobienia w Polsce, weź się za coś, obce wojska stoją w Polsce, grożą nam wypłaty zadośćuczynienia na 300mld dolarów, bomby w Tupolewie podłożone przez nie wiadomo kogo, ustawy zatwierdzane w Izraelu, ogarnij się, Koledzy Twoi niech się ogarną..

Dopiero co wyszliśmy z pod topora niemieckiego, dzięki pozbawieniu władzy D.T.

Szanowny Kolega powinien chyba bardziej skoncentrować się na swoim zdrowiu, powyżej poruszonymi problemami zajmują się już wybitni fachowcy tacy jak Suski, Błaszczak, Kuchciński że o samym Prezesie nie wspomnę.

Jestem Europejczykiem.

dobrze płacą, pracuje w lesie, mam masę czasu dla syna, piękne bogate muzea i bogata oferta kulturalna.

Mimo wszystko powinieneś wrócić, patriotyzm tego wymaga. Dawanie wytycznych innym na forum to nie jest dobra droga.

Napisano dziś, 19:29

Ludzie się na wzajem zabijają, przez całą historię, zawsze chodzi o to żeby miliony pracowały na jednostki, tylko nie wiadomo dlaczego akurat na te a nie inne

Dlatego że są z PiS-u?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Dlatego

Polacy dostali do poparcia PiS więc nie dziw się że poparli, kto był jeszcze dany do poparcia, Kukizy ? Peowcy ?

Niech Bóg zlituje/zmiłuje/ się nad Twoją Duszą.

Bóg patrzy i widzi, za dobro wynagradza, za zło karze.

Nie wszystkie porażki są od razu widoczne, największe cierpienie to umęczona dusza, utopiona w grzechu.

Piekło jest dla kłamców. Masz się czego bać.

zajmują się już wybitni fachowcy

Zajmowali się, byli wybitni w swoich dziedzinach, lekarz psychiatra - min obrony, wykrył, że samolot z 18,8 m skrzydłem dokonał pół-beczki będąc na wys 6 metrów nad Ziemią.

Tylko modlitwa uleczy Twoją Duszę Jaro.

Jeszcze brzoza...

Masz się czego bać

Nic na mnie nie ma, spokojna Twoja..

Skończ już ten swój nawiedzony bełkot @747. To co piszesz jest takie głupie że aż śmieszne.

lekarz psychiatra - min obrony

Sto razy lepszy na tym stanowisku lekarz psychiatra niż jego pacjent (jak to miało miejsce do niedawna).

Nic na mnie nie ma

"Dajcie mi człowieka - paragraf na niego znajdę."

(Andriej Wyszynski)

Zajmowali się, byli wybitni w swoich dziedzinach, lekarz psychiatra - min obrony, wykrył, że samolot z 18,8 m skrzydłem dokonał pół-beczki będąc na wys 6 metrów nad Ziemią.

Tylko modlitwa uleczy Twoją Duszę Jaro.

Jeszcze brzoza...

Nic na mnie nie ma, spokojna Twoja..

Ziobro nie ma tam władzy, Wiem coś o tym... Piekło czeka...

Skończ już ten swój nawiedzony bełkot @747. To co piszesz jest takie głupie że aż śmieszne.

To charakterystyczne gadanie dla członków sekt. Jasny dowód na to że w Polsce rządzi teraz sekta, niebezpieczna sekta.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Skoro jesteś z opozycji tzw totalnej, może przemyślałbyś temat zejścia do podziemia..

Do podziemia a raczej do piekła to niedługo może zejść Prezes, nie wygląda ostatnio dobrze.

Po EU przyszła więc kolej na rozprawienie się z USA. Następny kroku, to już będzie chwalenie Putina.

Co zresztą nie dziwi, bo wiele osób już zwracało uwagę, ze te nasze prawiczki chodzą na pasku Rosji. Może to starzy koledzy z czasów KGB?

Cholefcia, czyżby już?

"w wywiadzie dla tygodnika “Do Rzeczy” Kornel Morawiecki, polityk partii “Wolni i Solidarni”, a prywatnie ojciec premiera, wytrwale bronił Putina i twierdził, że z demokracją w Rosji wszystko jest w porządku."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.